Saturday, January 3, 2009

Ο Προστάτης Άγιος των Λαθρομεταναστών

Εννιακόσιες (900) λέξεις για τους αγαπημένους του λαθρομετανάστες περιείχε η ομιλία του Πάκη Παυλόπουλου στην Βουλή. Για τον Προϋπολογισμό υποτίθεται ότι μιλούσε ο Πάκης, την ανακούφιση των Ξένων Μεταναστών είχε έγνοια ο άνθρωπος. Μεταφέρω επί λέξει μερικές από τις μπαρούφες που ξαμόλησε:










"... Αυτή τη νέα πραγματικότητα τη διαχειρισθήκαμε οργανωμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών, τα τελευταία 4 χρόνια, χαράσσοντας και εφαρμόζοντας σύγχρονη μεταναστευτική πολιτική, Βασισμένη σε δύο κεντρικούς πυλώνες: Τον πλήρη σεβασμό των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και την αποτροπή της οιασδήποτε μορφής εκμετάλλευσης των μεταναστών. Δώσαμε έμφαση στην καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού (σ.σ.: των Ελλήνων προφανώς!). Παράλληλα, εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την καταπολέμηση των φαινομένων εκμετάλλευσης των μεταναστών και μεριμνούμε για την εξασφάλιση συνθηκών υποδοχής, που ν' ανταποκρίνονται στο επίπεδο του πολιτισμού και της δημοκρατικής παράδοσης της Χώρας μας"- Και αμέσως μετά, ο Πάκης υπερηφανεύτηκε ότι επί ημερών του η Ελλάδα υποχρέωσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει προοδευτικότερη και ανθρωπινότερη στην υποδοχή των λαθρομεταναστών που πατάνε στα εδάφη της!!..
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, στο Μήνυμα του για την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη (18 Δεκεμβρίου) ο Πάκης αναφέρει τα εξής ανήκουστα, που αποδεικνύουν πόσο πολύ τους λατρεύει: «Οι μετανάστες αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, τμήμα της κοινωνίας μας, ένα δυναμικό τμήμα όλων των κοινωνιών του πλανήτη. Και είναι χρέος μας ν' αναγνωρίσουμε την ύπαρξη τους, ν' αφουγκραστούμε τις φωνές τους και να τους παράσχουμε τη δυνατότητα να εργασθούν και να δημιουργήσουν με αξιοπρέπεια στην χώρα επιλογης τους»!!...


Αναδημοσίευση απο την στήλη "Κοινός Νούς" του Θεόδωρου Χατζηγώγου στην εφημερίδα "Στόχος"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails