Monday, February 27, 2012

Η προειδοποίηση της FEMA για επικείμενες καταστροφές! - Βίντεο

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Το βίντεο είναι μια διαφήμιση της FEMA.Η FEMA είναι ο οργανισμός που θα αναλάβει την διοίκηση των ΗΠΑ σε περίπτωση μιας εκτεταμένης καταστροφής. Είναι ένας μυστικός οργανισμός. 


Είναι η πραγματική σκιώδης κυβέρνηση των ΗΠΑ και ακόμη και σε καιρό ειρήνης είναι μόνιμα σε λειτουργία. Τα πρόσωπα της FEMA είναι τα μοναδικά που γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι πραγματικά περιμένουμε. Συμβουλεύουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και σε καιρό ειρήνης.


Έχουν υπο την διοίκησή τους όλα τα ερευνητικά τμήματα των πανεπιστημίων των ΗΠΑ. Σε περιόδους κρίσης ελέγχουν και τον στρατό. Πολλοί ερευνητές αναφέρουν στο διαδίκτυο, οτι η FEMA έχει κατασκευάσει όλα αυτά τα εκατοντάδες στρατόπεδα με τα πλαστικά φέρετρα σε όλες τις ΗΠΑ. 


Ξέρουμε ακόμη ότι έχει έναν κρυφό προϋπολογισμό πολλών δισεκατομμυρίων, ο οποίος σχετίζεται με κατασκευές υπόγειων καταφυγίων. Στο βίντεο που θα δείτε, το οποίο πρέπει να το δείτε αρκετές φορές στην λεπτομέρειά του, μιλάει για μια καταστροφή η οποία θα είναι τόσο γρήγορη που μόνο το σακίδιο θα προλάβεις να πάρεις - αν είσαι τυχερός. 


Προσθέστε εδω οτι και ο διοικητής  της NASA  έκανε ανάλογη προειδοποίηση για τα μέλη της NASAΤι καταστροφή όμως θα συμβεί; Πότε θα συμβεί; Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για αυτό το θέμα. 


Παλαιότερα και το Ινστιτούτο Ροκφέλερ έχει προειδοποιήσει και απο ότι λέγεται έχουν προειδοποιηθεί όλες οι κυβερνήσεις της Γης. Η μόνη χώρα που φαίνεται να μην αναλαμβάνει κανένα μέτρο είναι η Ελλάδα. 


Ανεβάσαμε αυτό το βίντεο όχι για να προωθήσουμε θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφολογίαςαλλά διότι θεωρούμε οτι εφόσον η ίδια η FEMA το αναμετέδωσε στην τηλεόραση στις ΗΠΑ, θεωρούμε οτι είναι απόλυτα αξιόπιστο για να πάρει κάποιος στοιχειώδεις προφυλάξεις και απεναντίας θεωρούμε εγκληματικό και ανεύθυνο ο λαός να μην έχει πληροφόρηση για να πάρει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προφύλαξης.


Διαβάστε και κάποια παλαιότερα άρθρα μας.. 

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ



Διασταυρώσαμε ότι το βίντεο αυτό όντως προβλήθηκε στην Αμερικανική τηλεόραση και στα ΜΜΕ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από το επίσημο κανάλι της FEMA στο YouTube.


Προσέξτε αυτό το βίντεο!

Σταματήστε το βίντεο και μεγαλώστε το για να διαβάσετε τις εικόνες όπου τα γράμματα είναι μικρά...




Friday, February 24, 2012

Πως ηταν η ζωή των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; - Βίντεο

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το παρακάτω βίντεο πιστεύουμε οτι θα σας κάνει να προβληματιστείτε πάρα πολύ σχετικά με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο τους Ναζί. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε όλοι απο μικρά παιδιά στο σχολείο μέχρι το επίπεδο του πανεπιστημίου, για όσους σπούδασαν είναι συγκεκριμένες και κατευθυνόμενες. 


Οτι οι Εβραίοι δηλαδή της Ευρώπης θανατώθηκαν κατα εκατομμύρια σε θαλάμους αερίων και στην συνέχεια αποτεφρώθηκαν στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Οι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στα αυτιά όλης της ανθρωπότητας απο τα ΜΜΕ και την εκπαίδευση λένε ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Εβραίοι έζησαν μια κόλαση βίας και θανάτου. 


Βέβαια ουδέποτε ακούστηκε σε δημόσιο βήμα η αντίθετη άποψη. Οτι δηλαδή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δεν ήταν αυτό που μας περιγράφουν τα σχολικά βιβλία και οι "έγκριτοι" ιστορικοί. 


Έτσι εμείς βρήκαμε ένα βίντεο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση απο κανέναν για την εγκυρότητα και την γνησιότητά του. Ενα βίντεο με αποσπάσματα απο Εβραίους, που υποτίθεται ότι επέζησαν του Ολοκαυτώματος ζώντας την κόλαση των στρατοπέδων συγκέντρωσης. 


Όπως θα δείτε υπάρχουν περιγραφές απο επιζήσαντες που είναι εντελώς αντίθετες με την κατεστημένη άποψη... 


Να σημειωθεί οτι τα αποσπάσματα απο τα βίντεο με τους επιζήσαντες Εβραίους του Ολοκαυτώματος αποτελούν μέρος ενός αρχείου 50.000 βίντεο με μαρτυρίες. 


Βέβαια ο γνωστός Εβραίος σκηνοθέτης του Χόλυγουντ, ο Στήβεν Σπίλμπεργκ, στο ειδικό ίδρυμά του για την μνήμη του Ολοκαυτώματος στις ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει κανένα απο τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται τυχαία. 


Το Χόλυγουντ έχει διαπαιδαγωγήσει στην πραγματικότητα την ανθρωπότητα κάνοντας μαζική πλύση εγκεφάλου για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων με σκοπό κανείς να μην τολμάει να ασκήσει κριτική στις πρακτικές που ακολουθούν οι Εβραίοι εις βάρος της ανθρωπότητας.


Μην ξεχάσετε να διαδώσετε το βίντεο σε φίλους και γνωστούς σας και ειδικότερα καθηγητές.




Wednesday, February 22, 2012

Ποιός οδηγεί τις ΗΠΑ σε πόλεμο με το Ιράν;

Αναδημοσίευση απο ΑΠΟΡΡΗΤΟ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ  θα συναντηθεί  με τονΝετανιάχου μιλώνταςστο μεγαλύτερο φιλο-ισραηλινό λόμπι της χώραςΤο Ιράναναμένεται να είναι στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης.

 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα παραστεί στοετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Θεμάτων(AIPAC), τον Μάρτιο ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Τρίτη.
  
  
Η εμφάνισή του στο  μεγαλύτερο φιλο-ισραηλινό λόμπι της χώρας,έρχεται εν μέσω αυξανόμενων διεθνών εντάσεων με το Ιράν,αλλά και έν όψη  της προεδρικής κούρσας του 2012.

 Ο Ομπάμα θα εμφανιστεί στο  συνέδριο  της AIPAC, στις 4 Μαρτίου και στη συνέχεια να συναντηθεί με τον ΠρωθυπουργόΒενιαμίν Νετανιάχουο ίδιος έρχεται στην Ουάσιγκτον για ναμιλήσει σε διάσκεψητην επόμενη μέρα στο Λευκό Οίκο.

 Το Ιράν αναμένεται στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης  στην συνάντηση των δύο ηγετώντο θέμα του Ιράν  δείχνει ότι είναι έτοιμο να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφου η διεθνής κοινότηταμε επικεφαλής τις ΗΠΑέχει επιβάλει ολοένα και πιο σκληρές  κυρώσεις  στο καθεστώς του Ιράν.

Η διακομματική ομάδα γερουσιαστών  του Ομπάμα  τον κάλεσε την Τρίτη για να συνεχίσουν τις  διαδικασίες κυρώσεων  για το Ιράν,παρά την εμφανή πρόθεσή του Ιράν να αρχίσει συνομιλίες.

 "Είμαστε  σθεναρά αντίθετοι σε οποιαδήποτε πρόταση για τα όριατων κυρώσεων κατά του ιρανικού καθεστώτος σε αντάλλαγμα για τίποτα λιγότερο ή περισσότερο  από την πλήρη και διαρκή αναστολή όλων των δραστηριοτήτων εμπλουτισμού», δηλώθηκε σε μια επιστολή που γράφτηκε από τους  Chuck Schumer , KirstenGillibrandJoe Lieberman , John McCain, και άλλους  οκτώ γερουσιαστές.

 Αναφερόμενοι  στους φόβους  ότι οι Ιρανοί θα εξοικονομίσουνχρόνο από τη σύνταξη των  διαπραγματεύσεων και πρόσθεσαν ότι: «Ο χρόνος για μέτρα ανοικοδόμησης της εμπιστοσύνης τελείωσε."

Monday, February 20, 2012

Κουβέλης - Ρεπούση: Το κόμμα της Παγκοσμιοποίησης!

Πως τα ΜΜΕ και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εξαπατούν και επηρεάζουν την κοινή γνώμη


Δημοσκόπηση: Η υποστήριξη της κοινής γνώμης προς το Ισραήλ στις ΗΠΑ έφτασε στα υψηλότερα ποσοστά απο ποτέ.


Την είδηση την διαβάσαμε εδω και η επιμέλεια είναι απο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Το Ισραήλ έρχεται 8ο στην κατάταξη σε ένα γκάλοπ που έγινε στην Αμερική για το ποιές είναι οι πιο αγαπημένες χώρες των Αμερικανών.


Ουάσινγκτον - Μια δημοσκόπηση αποκάλυψε τι αισθάνονται οι Αμερικανοί για τους σημαντικότερους συμμάχους της χώρας. Οι εκτιμήσεις της φετινής χρονιάς δείχνουν σε δημοτικότητα μεταξύ των Αμερικανών τον Καναδά(96%), την Αυστραλία(93%), την Γερμανία(86%), την Ιαπωνία(83%), την Ινδία(75%), την Μεγάλη Βρετανία(90%), την Γαλλία(75%) και το Ισραήλ όγδοο με 71%. Να σημειωθεί οτι το Ιράν έρχεται τελευταίο στις προτιμήσεις των Αμερικανών πολιτών με 10% δημοτικότητα θετική και 87% αρνητική.


Αυτό που παρατηρήθηκε στην δημοσκόπηση απο μέρους μας είναι ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ στις ΗΠΑ που είναι καθαρά εβραιοκρατούμενα, επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την κοινή γνώμη παρόλο που στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να δει με πόσο απάνθρωπο τρόπο μεταχειρίζονται οι Εβραίοι στο Ισραήλ τους Παλαιστίνιους. 








Δείτε οπωσδήποτε το κορυφαίο αυτό βίντεο που αν οι Αμερικανοί γνώριζαν αυτά που περιγράφονται δεν θα είχαν καθόλου θετική άποψη για το Ισραήλ





Ταυτόχρονα τα Σιωνιστικά ΜΜΕ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ αρνητική εικόνα για το Ιράν στις ΗΠΑ με σκοπό να πείσουν την κοινή γνώμη οτι πρέπει οι ΗΠΑ να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν. 





Ο μόνος που θα οφελειθεί απο μια τέτοια πολεμική διένεξη θα είναι το Ισραήλ που θα παραμείνει η μοναδική στρατιωτική δύναμη στην περιοχή. Συνδυάστε το παρακάτω άρθρο με την παραπάνω δημοσκόπηση και θα καταλάβετε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ και ειδικότερα η τηλεόραση στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης.




Βέβαια μην ξεχνάτε ποιοί ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων παγκοσμίως. Δείτε εδω σχετικά.. Και αυτό το λέμε γιατί οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εύκολα μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη με στημένες δημοσκοπήσεις, κατευθύνοντας τους πολίτες προς την κατεύθυνση που αυτοί θέλουν.


Η ίδια τακτική ακολουθείται φυσικά και στην Ελλάδα με σκοπό την διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

ΚΙΣ: "Αντισημίτες Μ.Βορίδης & Α.Γεωργιάδης" - Επιστολή-προειδοποίηση σε Α.Σαμαρά!


Σφοδρή αντίδραση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά είχαμε από την πλευρά του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, για την προσχώρηση των γνωστών για τις αντισημιτικές απόψεις τους, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ και τώρα της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη!

"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του.....

Saturday, February 18, 2012

Ποιό ήταν το πραγματικό όνομα του Τσάρλι Τσάπλιν;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Φανταστείτε για να υπάρχει τέτοια έλλειψη στοιχείων για την πραγματική καταγωγή του Τσάρλι Τσάπλιν που είναι ένας απο τους διασημότερους ηθοποιούς όλων των εποχών, τι απόκρυψη υπάρχει για όσους κυβερνούν την Ελλάδα. 


Μέσα στα ελληνικά υπουργεία είναι σίγουρο οτι υπάρχουν πολλοί "Τσάρλι Τσάπλιν", Εβραίοι δηλαδή που αποκρύπτουν την καταγωγή τους και που καμιά μυστική υπηρεσία δεν μπορεί να την ανακαλύψει.


Θυμηθείτε τις περιπτώσεις του Ραγκούση, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Saragousi, του Μόσσιαλου που είναι Mossia και του Χρήστου Ροζάκη που είναι Ροζενστέϊν. 
Και μετά απορρούμε γιατί φτάσαμε εδω που φτάσαμε..


Εμείς κάναμε μια σύντομη μετάφραση των επίμαχων σημείων του άρθρου που δημοσίευσε για το θέμα η Telegraph 


Ποιός ήταν λοιπόν ο διάσημος Τσάπλιν;


Σκηνή απο την διάσημη ταινία του Τσάπλιν "Ο Μεγάλος Δικτάτορας"



Αξιωματικοί των Υπηρεσιών πληροφοριών δεν κατάφεραν να βρούν καθόλου ίχνη απο την γέννηση του ηθοποιού στην Βρετανία παρόλο που ο Τσάπλιν πάντοτε ισχυριζόταν οτι γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1889. 


Το μυστήριο γύρω απο την καταγωγή του προέκυψε όταν οι Αμερικανικές αρχές ζήτησαν απο την MI5 να ερευνήσει το παρελθόν του κωμικού όταν αυτός άφησε την Αμερική το 1952 κάτω απο ένα σύννεφο καχυποψίας για τις κομμουνιστικές συνδέσεις του. 


Αλλά οι Βρετανοί αξιωματούχοι δεν κατάφεραν να βρούν κανένα πιστοποιητικό γεννήσεως του ηθοποιού και η πρώτη επίσημη καταγραφή του ήταν ένα διαβατήριο που εκδόθηκε το 1920. Οι μυστικές υπηρεσίες τότε ερεύνησαν την πιθανότητα να γεννήθηκε στο Φοντενεμπλό, κοντά στο Παρίσι, ή κοντά στο Melun, ενω οι Αμερικανοί ισχυρίζοταν οτι το πραγματικό του όνομα ήταν Ισραελ Θορνστάϊν(Israel Thornstein) και ήταν Εβραίος εκ Ρωσίας. 


Παρόλα αυτά οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες απέρριψαν τους ισχυρισμούς των Αμερικανών για την καταγωγή του Τσάπλιν και πως ήταν ένας υψηλού κινδύνου Κομμουνιστής και τον χαρακτήρισαν ως "προοδευτικό". 


Μετά το ενδελεχές ψάξιμο των στοιχείων για την καταγωγή του Τσάπλιν η MI5 κατέληξε στο συμπέρασμα οτι: "Ο Τσάπλιν δεν γεννήθηκε στην Βρετανία όπως ο ίδιος αναφέρει και το όνομά του δεν ήταν το πραγματικό του"


Επισημαίνει ακόμη η Βρετανική Μυστική Υπηρεσία ότι ο Τσάπλιν είναι πολύ πιθανό να γεννήθηκε στην Γαλλία. 

Thursday, February 16, 2012

Ο SOROS, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜH ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Αναδημοσίευση απο ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Τελικά ίσως είχε δίκαιο ο Μπενίνι που έλεγε σε μια απονομή Oscar οτι"εμείς οι Εβραίοι είμαστε ανώτεροι φυλετικά απο τους υπόλοιπους ανθρώπους γιατί έχουμε κυνηγηθεί εδω και χιλιάδες χρόνια"!!!


Φυσικά η δήλωσή του αυτή δεν περιέχει ρατσισμό, αφού ρατσιστής μπορεί να χαρακτηριστεί ο οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!! 


Η παραπάνω ενδεικτική φωτογραφία προέρχεται από δράσεις του παγκόσμιου κινήματος LaRouche στο οποίο αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Ο αμερικανός Lindon LaRouche έχει κατηγορηθεί για τα παρακάτω "ΘΑΝΑΣΙΜΑ" αμαρτήματα (για τη Νέα Τάξη των εκλεκτών του θεού) με τις γνωστές κατηγορίες - "καραμέλες" του φασίστα, του αντι-σημίτη, του ναζιστή, συνωμοσιολόγου κλπ...

Tuesday, February 14, 2012

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Κόβουν τα πολυτεκνικά από τους Έλληνες, γιατί δεν φτάνουν για τους αλλοδαπούς


Εφημερίδες 24/1/2012... ΕΔΩ
---------

           Για να διαβάσετε τις Εφημερίδες, με το άρθρο στο Παρόν(του Προέδρου της ΑΣΠΕ) για τη φορολόγηση των Πολυτέκνων Οικογενειών, κάντε κλικ... ΕΔΩ

                                                                     ----------

                                          Διαβάστε επίσης... και θα φρίξετε:

Το Ελλαδικό κράτος δολοφονεί την ελληνική οικογένεια, για να τα δίνει σε αλλοδαπές οικογένειες!!!

Αλλοδαπός: Χ.. την Ελληνική ιθαγένεια,  για τα λεφτά την θέλω μόνο... 

Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά. Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί, λέει, βιαζόταν!
Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο.....
Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής:
- ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ!
Η υπάλληλος έμεινε εμβρόντητη από τη συμπεριφορά του Αλβανού ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος:
- Σιγά μην πληρώσω και παράβολο στο κωλοκράτος για να πάρω την ιθαγένειά σας! Το μόνο που θέλω είναι να την πάρουν τα παιδιά μου για να παίρνει η γυναίκα μου το επίδομα πολυτεκνίας και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, να παίρνει την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μάνας.
Η υπάλληλος δεν πίστευε αυτά που ακούει και για να τα επιβεβαιώσει επικοινώνησε με τον ΟΓΑ που χορηγεί τα πολυτεκνικά επιδόματα σε όλους, είτε ζουν σε χωριό είτε σε πόλη και ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Η απάντηση του ΟΓΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Αλβανού ο οποίο ήταν καλά πληροφορημένος.

Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ:
Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.
Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπό σύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!
Είναι απίστευτο το τι δουλοπρέπεια έχει επιδείξει η κυβέρνηση του Πασόκ απένταντι στους ξένους. Την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια υπογεννητικότητα, αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια, μοιράζει αφειδώς χρήματα σε αλλοδαπές οικογένειες, συνήθως μουσουλμανικές!
Μια άλλη απορία:
Τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις θα κάνει η Ελλάδα; Αφού είναι φανερό σε όλους ότι την ελληνική ιθαγένεια οι οικονομικοί μετανάστες τη ζητούν για λόγους σκοπιμότητος και όχι από αγάπη στη χώρα φιλοξενίας τους.
Ο λαθρονόμος είναι απαραίτητο να αποσυρθεί γιατί λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων και των υποδομών του κράτους μας.
Επίσης, ο Συνήγορος του Πολίτη έχει αποδειχθεί Συνήγορος του αλλοδαπού.
Σχόλιο: Έπαιρνε η αλλοδαπή το επίδομα γιατι την σπίτοσε το χαιβάνι και επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι, είπαν να το δίνουν σε όλους την ώρα που τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών λιποθυμούν στα σχολεία και οι οικογένειες πεινάνε...Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Κόβουν τα πολυτεκνικά από τους Έλληνες, γιατί δεν φτάνουν για τους… αλλοδαπούς.


Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ για τα πολυτεκνικά επιδόματα:
Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.
Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπό σύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!

Είναι απίστευτο το τι δουλοπρέπεια έχει επιδείξει η δοτή τρικομματική κυβέρνηση του Πασόκ απέναντι στους ξένους. Την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια υπογεννητικότητα, αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια, βρίσκει χίλια δυο προσκόμματα για να περικόψει των αριθμό των δικαιούχων Ελλήνων, ενώ διευρύνει τις κατηγορίες των αλλοδαπών δικαιούχων, ενώ είναι φανερό σε όλους ότι την ελληνική ιθαγένεια οι οικονομικοί μετανάστες τη ζητούν για λόγους σκοπιμότητας και όχι από αγάπη στη χώρα φιλοξενίας τους.

Δείτε σχετικά με το θέμα την ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης

http://www.neasmyrni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=231&Itemid=162&lang=el



http://www.neasmyrni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=231&Itemid=162&lang=el

Πως ζούν οι Εβραίοι στο Ιράν; - Βίντεο

Σ.Α: Ναι.. στο Ιράν ζούν πολλοί Εβραίοι.. Οι περισσότεροι απο οποιαδήποτε άλλη χώρα της Μέσης Ανατολής πλην Ισραήλ. Και όπως καταλαβαίνετε αυτοί οι Εβραίοι στο Ιράν δεν θα βρίσκονται τυχαία εκεί.. Οι περισσότεροι απο αυτούς θα είναι πληροφοριοδότες της Μοσάντ!

Saturday, February 11, 2012

Διαμάχη ΗΠΑ και Ιράν - Τελικά ποιός απειλεί ποιόν

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο παρακάτω χάρτης αποκαλύπτει ποιός πραγματικά απειλεί ποιόν μεταξύ της διαμάχης ΗΠΑ και Ιράν. Το θλιβερό της όλης κατάστασης είναι οτι οι Αμερικανοί στρατιώτες θα πεθάνουν προς όφελος του Ισραήλ. Και η  πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα νομίζει ότι είναι ήρωες που την προστατεύουν...

Η λεζάντα της εικόνας γράφει: "Ποιός απειλεί ποιόν; Κάθε ένα απο τα μαύρα σημάδια στο χάρτη αποτελούν μια βάση των ΗΠΑ γύρω απο το Ιράν!"

Friday, February 10, 2012

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αναδημοσίευση απο ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Όλα ξεκίνησαν με το διάταγμα απέλασης των εβραίων απο την Μ. Βρετανία το 1290 μ.Χ..

Οι Εβραίοι θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η απέλαση τους από την Αγγλία από τον Εδουάρδο Ι ( 1272-1307οφειλόταν στο πάθος τους για  χρήματα  και στις προσπάθειές τους  για δανεισμόΟ πραγματικός λόγος όμως  ήταν  η εγκληματικότητα των Εβραίων,δηλαδή οι  τελετουργικοί αιμοσταγείς 

φόνοι που έκαναν επείδη τους το υπαγόρευε ο θρησκευτικός τους κώδικας το Ταλμούδ

 Η Ορθόδοξος  ιστορικός του 5ου αιώναΣωκράτης Σχολαστικός,στην Εκκλησιαστική Ιστορία του, 7:16αφηγείται ένα περιστατικόσχετικά με τη δολοφονία χριστιανόπουλου απο τους Εβραίους.

Σε ένα μέρος κοντά στην Αντιόχεια της Συρίαςοι Εβραίοιχλεύαζαν  του Σταυρό και εκείνους που πίστευαν στον Εσταυρωμένο, έτσι λοιπόν αφού έκλεψαν ένα χριστιανόπουλο  το έδεσαν στο σταύρο
και μετα το θανάτωσαν" 

 Εδώ είναι μερικά  απο τα παραδείγματα που οδήγησαν στηναγγλική εκδίωξη των Εβραίων το 1290 μ.Χ.:

 1144 μ.Χ. Νόργουιτς: Ένα δωδεκάχρονο αγόρι σταυρώθηκε απο τους Εβραίους ως θυσία για το  εβραϊκό ΠάσχαΤο σώμα του βρέθηκε σε ένα σάκο κρυμμένο σε ένα δέντροΈνας Εβραίος που έγινε χριστιανός  και ονομαζόταν  Theobald του Cambridge ενημέρωσε τις αρχές ότι οι Εβραίοι έπερναν  κάθε χρόνο αίμα από ένα χροστιανόπουλο γιατί νόμιζαν ότι μόνο με αυτόν το τρόπο θα μπορούσαν ποτέ να επιστρέψουν  στην Παλαιστίνη. Το αγόρι είναι απο τότε γνωστό ως Αγίος  Γουίλιαμ.
  
1160 μ.Χ. GloucesterΤο σώμα ενός παιδιού, με το όνομα Χάρολντβρέθηκε στο ποτάμι με τις πληγές της σταύρωσης.

 1255 μ.Χ. Λίνκολν: Ένα αγόρι με το όνομα Hugh βασανίστηκε καισταυρώθηκε από τους ΕβραίουςΗ μητέρα του αγοριού είχε βρει το σώμα του  στις εγκαταστάσεις ενός Εβραίου που ονομάζοταν Jopin18 Εβραίοι απαγχονίστηκαν για αυτό το  έγκλημα από το βασιλιά Henry III.

 1290 μ.Χ. Οξφόρδη: Τα πρακτικά Νο  18 του Εδουάρδου του I,  τις 21 του Ιουνίου, 1290 αναφέρουν  μια σειρά από τιςπαραδόσεις  ενός Εβραίου που ονομαζόταν  Ισαάκ ντε Pulet , αυτός δολοφονούσε και έπινε το αίμα απο  αγόρια χριστιανόπουλαΜόνο ένα μήνα μετά από αυτό, ο βασιλιάς Εδουάρδος ο Ι έκδοσε διάταγμα για την αποβολή των  Εβραίων  από την Αγγλία.
 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΕΔΩ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ


 Υπό την ηγεσία της εβραϊκής χρηματοδότησης  ο ανάδοχος  του νέου μοντέλου του Κρομγουελικού  στρατούΦερνάντες Carvajalκαι επικουρούμενος  από τον  πορτογάλο  Πρέσβη De Souza  a Marano (που ήταν κρυπτοεβραίος ), είδε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την  εμφύλια διαμάχης με επικεφαλή τον Όλιβερ Κρόμγουελ το 1643 .

 Cromwell 


 Μια  σταθερή  χριστιανική κοινωνία των αρχαίων παραδόσεων που συνδίαζει  την Μοναρχία,  την Εκκλησία και το κράτος,διακόπηκε από προτεσταντική εξέγερση του ΚαλβίνουΟι Εβραίοι του Άμστερνταμ αξιοποίησαν  αυτήν την  πολιτική αναταραχή καιέκαναν την κίνησή τουςΘα ενημέρωναν τον  Όλιβερ Κρόμγουελ σε μια σειρά επιστολών:

Ο  Cromwell για τον Ebenezer Pratt στη συναγωγή του  Mulheim του  Amsterdam,
 την 16th Ιουνίου του  1647:

 "Σε αντάλλαγμα για την οικονομική  σας στήριξη θαυποστηρίξουμε την εισαγωγή των Εβραίων στην ΑγγλίαΑυτό όμωςείναι αδύνατο ενώ ζεί ο  Κάρολος (19 Νοεμβρίου 1600 – 30 Ιανουαρίου 1649).  Ο Κάρολος δεν μπορεί να εκτελεστεί χωρίς δίκηκαι προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκείς λόγοι για να γίνει αυτό.

 Για τον  Oliver Cromwell από τον Ebenezer Pratt,την  12th Ιουλίου του  1647:
   
"Θα σας  χορηγήσουμε  οικονομική βοήθεια το συντομότερο δυνατόν μα πρέπει να διωχθεί ο Κάρολος και οι Εβραίοι γίνουν  δεκτοί στην Αγγλία .  Η δολοφονία του ωστόσο είναι  πολύ επικίνδυνη.Πρέπει να του δωθεί η ευκαιρεία να φύγει απο τη χώραέτσι ώστε μέτα την ανακατάληψη της να γίνει δίκη και να εκτελεστεί.

 Κάρολος Α


Ο Κρόμγουελ μαζί με την βοήθεια των εβραίων χρηματοδοτών του αποκεφάλισε τον Κάρολο τον Ά τις 30 Ιανουαρίου του 1649.



Έτσι λοιπόν ο Κρόμγουελ το  1655 μέσω της συμμαχίας του μετους  εβραίους τραπεζίτες του Άμστερνταμ και συγκεκριμένα μετον Manasseh Ben Israel  και τον αδελφό  του  David Abravanel Dormido, ξεκίνησε την επανεγκατάσταση των Εβραίων στην Αγγλία.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ¨"ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ο WILLIAM STADHOLDER,  ήταν ένας Ολλανδός καριερίστας στο στρατόήταν ένας όμορφος τύπος με οικονομικά προβλήματα Οι Εβραίοι άρπαξαν την ευκαιρία και μέσω της επιρροής τους, διοργάνωσαν  την ανύψωση του Γουίλιαμ σαν γενικό καπετάνιο στιςολλανδικές δυνάμειςΤο επόμενο βήμα για τον William ήτανανύψωση του από τους Εβραίους με το αριστοκρατικό τίτλο του Ουίλιαμπρίγκιπας της Οράγγης.




 Οι Εβραίοι οργάνωσαν στην  συνεχεία μια συνάντηση μεταξύ τουWilliam  και της  Mary, της μεγαλύτερης  κόρης του δούκα της ΥόρκηςΟ Δούκας ήταν μόνο ένα βήμα  από το να γίνει ο βασιλιάςτης ΑγγλίαςΤο 1677, πριγκίπισσα Μary της Αγγλίας παντρεύτηκετον William πρίγκιπας της Οράγγης.


  
Για να τοποθετήθει ο Ουίλιαμ στο θρόνο της Αγγλίας ήταναπαραίτητο  να απαλλαγούν από τον Κάρολο τον ΙΙ  και τον Ιάκωβο τον ΙΙ.


 Το 1685, ο βασιλιάς Κάρολος Β 'πέθανε και βασιλιάς της Αγγλίας  έγινε  ο δούκας της Υόρκης   Ιάκωβος Β' . Το 1688 οι Εβραίοι διέταξαν τον William πρίγκιπα  της Οράγγης να εγκατασταθεί στην Αγγλία  στο TorbayΛόγω της συνεχιζόμενηςσκηνοθετημένης  εκστρατείας της L'Infamie  απο τους εβραίους κατά του Ιακώβου  II , ο τελευταίος  παραιτήθηκε και έφυγε γιατη Γαλλία.  Ο William της Ουράγγης  και η  σύζυγος  του Μαίρηανακηρύχθηκαν  βασιλιάς και η βασίλισσα της Αγγλίας.


 Ιάκωβος ΙΙ


 Ο νέος βασιλιάς William  ο ΙΙΙ σύντομα έβαλε την Αγγλία  να συμμετέχει  σε δαπανηρούς πολέμους εναντίον καθολικών της Γαλλίας , κάτι που έφερε την Αγγλία σε βαθύ χρέοςΕδώ ήταν και  η ευκαιρία των  εβραίων  τραπεζιτών για απόλυτη επιρροή.Έτσι  ο King Williamκάτω από τις διαταγές από Σοφών της Σιώνστο Άμστερνταμέπεισε το βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών να δανειστεί 1,25 εκατομμύρια λίρες  από τους εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι τον είχαν βοηθήσει να ανέβει  στο θρόνο.



Τα χρέη του κράτους είχαν  αυξηθεί δραματικάη κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή παρά να δεχτεί το δανεισμόΑλλά υπήρχανόροιΤα ονόματα των δανειστών έπρεπε να κρατηθούν  μυστικά και παράλληλα  έπρεπε να χορηγηθεί μια Χάρτα για τη δημιουργία μιαςΚεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας(η χάρτα αυτή είχε απαγορευτεί επί εποχή Ιακώβου  του ΙΙ  ΓΙ ΑΥΤΌ ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ). Οι όροι έγιναν δεκτοί απο το κοινοβούλιο  και έτσι η Μεγάλη βρετανία  βυθίστηκε στα πλοκάμια των εβραίων τραπεζιτών.....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails