Saturday, September 29, 2012

Στη Γαλλία κυνηγάνε τους λευκούς!

«Ο αντι-λευκός ρατσισμός φουντώνει στις γειτονιές της Γαλλίας και η ελίτ ζει στον δικό της μικρόκοσμο», καταγγέλλει ο γενικός γραμματέας της Γαλλικής κεντροδεξιάς



Η είδηση από το Yahoo / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Την ώρα που ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντετοιμαζόταν να μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, μια φιλο-ισραηλινή αμερικάνικη οργάνωση (χριστιανών σιωνιστών) με το όνομαHeart to Heart (Καρδιά με Καρδιά)* κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που απεικονίζει τους εχθρούς του Ισραήλ να επιτίθενται στην Ιερουσαλήμ. Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να απολαμβάνει τον πρωινό καφέ της, ενώ παρακολουθεί τις ειδήσεις που απεικονίζουν την αστάθεια στη Μέση Ανατολή και τις απειλές εναντίον του Ισραήλ, οι δυσοίωνες ειδήσεις μετατρέπονται σε πραγματικότητα. Η κατάληξη είναι ο χειρότερος εφιάλτης του..

Συγκρίνετε τον πρόεδρο της Ουρουγουάης με τους δικούς μας!

Ο κύριος που βλέπετε να βγαίνει με δυσκολία από τον παλιό «Σκαραβαίο» είναι ο πρόεδρος της Ουραγουάης, Χοσέ Μουχίκα.
Και το παλιό αυτό σκαρί της Volkswagen, που η αξία του είναι, μόλις, 1.945 δολάρια, είναι η μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.
Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, α

υτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο! Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός τους είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει ...

Thursday, September 27, 2012

Η ασπαρτάμη κατασκευάστηκε με γενετικά τροποποιημένα βακτήρια!


Η πιο διαδεδομένη γλυκαντική ουσία στο πλανήτη, που τι βρίσκει κανείς σε ανθρακούχα ποτά και γλυκά, κατασκευάστηκε με τη χρήση μιας μυστικής γενετικής διαδικασίας, η οποία όπως υποστηρίζουν μερικοί επιστήμονες χρειάζεται να ελεγχθεί περαιτέρω εξαιτίας τοξικών παρενεργειών που μπορεί να προκαλέσει.



Καθώς το συνέδριο των G8, των πιο πλούσιων κρατών δηλαδή, αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα  σχετικά με την ασφάλεια των Γενετικά Τροποποιημένων τροφών, μια έρευνα απο την εφημερίδα Indipendent την Κυριακή αποκάλυψε οτι η Μονσάντο(Σ.Α:Η οικογένεια Μονσάντο ήταν Εβραίοι που έκαναν...

Iσραηλινός ΥΦΥΠΕΞ: "Το Ιράν είναι στα πρόθυρα οικονομικής χρεοκοπίας λόγω κυρώσεων"


Image«Το Ιράν είναι τα πρόθυρα της οικονομικής χρεοκοπίας λόγω των διεθνών κυρώσεων και υπάρχουν αυξανόμενες διαμαρτυρίες κατά των Αγιατολάχ. Ωστόσο οι κυρώσεις αυτές δεν απέτρεψαν το κυβερνών καθεστώς στην Τεχεράνη να επιμένει στις πυρηνικές του φιλοδοξίες» 
δήλωσε στο ισραηλινό ραδιόφωνο ο Ντάνι Αγιαλόν, υφυπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ.


«Υπάρχει προσέγγιση μεταξύ της θέσης μας και αυτής των ΗΠΑ για το ιρανικό πυρηνικό θέμα»πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για μυστικές επαφές.

ΟΙ Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν περισσότερα για την άμυνα του Ισραήλ από ότι οι Ισραηλινοί!


Ο αρχηγός του Ισραηλινού Στρατού υποστηρίζει ότι τα τελευταία 3 χρόνια, «οι Αμερικανοί φορολογούμενοι συνεισέφεραν περισσότερα στον προϋπολογισμό της Άμυνας του Ισραήλ από ότι οι Ισραηλινοί φορολογούμενοι». Όλα αυτά σύμφωνα με μια αναφορά της κορυφαίας Ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post.



της Alison Weir

Σύμφωνα με την αναφορά του Στρατηγού Gabi Ashkenazi που έγινε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του της 11 Σεπτεμβρίου στην οποία έδωσε έμφαση στο εξής:

It’s OK, όταν βρίζουν τον Χριστό οι Εβραίοι…


«Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το fcking έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!», είπε η Εβραία κωμικός Sarah Silverman, στο «Jesus is Magic» το 2006.

Δείτε το βίντεο:


Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν βλασφημήσει τον Ιησού Χριστό. Όχι βέβαια, γιατί «σέβονται» τους χριστιανούς, (τους οποίους άλλωστε, θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας και όπου μπορούν τους σφάζουν σαν κοτόπουλα), αλλά σέβονται τον Ιησού, τον ‘Isa’, που τον θεωρούν «προφήτη του Ισλάμ». Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Εβραίους.

Φυσικά, αντίδραση από τους χριστιανούς μην περιμένετε. Μπροστά στις απερίγραπτες βλασφημίες άθεων και Εβραίων, επικρατεί η στάση του ‘προβάτου’. Ενίοτε και του ‘κοτόπουλου’. Δηλαδή το πολύ πολύ καμία ανακοίνωση. Αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «Μεσαίωνα» από τους ‘πεφωτισμένους’ υπερασπιστές της «ελευθερίας της έκφρασης» και δεν πρέπει. Και «αντισημίτες» μπορεί να κατηγορηθούν, σε περίπτωση που αντιδράσουν στην σωρεία αντιχριστιανικών επιθέσεων από Εβραίους «καλλιτέχνες». Βέβαια, ούτε να περιμένετε επιθέσεις κατά του Μωάμεθ από κωμικούς του Hollywood. Τρελοί είμαστε; Χρόνια τώρα έχουμε τους χριστιανούς, που ούτε λαλάνε ούτε μιλάνε, ενίοτε δε και χασκογελάνε.

Η Sarah Silverman λοιπόν, που είναι ‘κωμικός’ της λεγόμενηςstand-up comedy, εκτός από το να εύχεται να σκοτώσει τον Χριστό, κατεβάζει τα Xanax και τα Zoloft, καθώς πάσχει από κατάθλιψη, όπως έχει πει η ίδια, έχει μια αδελφή, την Susan, που είναι ραβίνος (ή ραβίνα;) στην Ιερουσαλήμ, έχει πει ότι δεν θα παντρευτεί εάν δεν αναγνωριστεί ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων (συγκινητικό!), ενώ δηλώνει ‘αγνωστικίστρια’, αλλά, όπως λέει «δεν μπορώ να ξεφύγω πολιτιστικά, είμαι..

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι ξανά εδώ: Οι φωνές μας θα αποθηκευτούν σε τεράστια βάση δεδομένων



«Voice Grid Nation» για την πλήρη κατάργηση της ιδιωτικότητας στις Η.Π.Α

Οι πολίτες των Η.Π.Α εισέρχονται ξεκάθαρο σε ένα ακόμη στάδιο της μετατροπής της χώρας τους στο απόλυτο κράτος αστυνόμευσης. Τα σώματα ασφαλείας των Η.Π.Α αναμένεται να εφαρμόσουν ένα νέο εργαλείο το οποίο θα έχει την ικανότητα να αποθηκεύει, να αναλύει και να αναγνωρίζει φωνές μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με σκοπό να ταυτοποιεί τα προσωπικά στοιχεία με φωνές..

Tuesday, September 25, 2012

Ποιοί ξεσηκώνουν τους Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο;

Στο βίντεο ακούγεται η φωνή της δημοσιογράφου να λέει "αμερικανοεβραίος σκηνοθέτης".. Αλήθεια πιστεύετε οτι είναι τυχαίο που ένας Εβραίος δημιούργησε μια ταινία που ξεσηκώνει διεθνώς τους Μουσουλμάνους; Μήπως επιβεβαιώνονται αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια οτι οι Εβραίοι προωθούν την σύγκρουση Μουσουλμανικού και Χριστιανικού κόσμου μέσα στην ίδια την Ευρώπη και Παγκοσμίως;



Δείτε και το βίντεο που αποκαλύπτει οτι οι ίδιοι τους φέρνουν στην Ευρώπη προωθώντας τον δήθεν αντιρατσισμό και την πολυπολιτισμικότητα!!

Οι Αφγανοί που σκότωσαν τον οικογενειάρχη Κάνταρη μπορεί να αποφυλακιστούν σε 10 χρόνια!


ImageΣε ποινές κάθειρξης 43 ετών καταδικάστηκαν οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας, τον Μάιο του 2011 και οπωασήποτε είναι παράδοξο ότι δεν τους επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη.
Με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου θα μπορούσαν να είναι εκτός φυλακής σε 10 χρόνια, το πολύ.... 

Monday, September 24, 2012

Λαθρομετανάστες:"Θάνατος στην Δημοκρατία και την Ελευθερία.Έρχεται το Ισλάμ"!

Αυτό γράφει το πλακάτ που κρατάει υψωμένο ο λαθρομετανάστης Ισλαμιστής στα πρόσφατα επεισόδια που έκαναν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθήνα!

Η Ελλάδα δυστυχώς θα ζήσει τα δεινά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αφού τόσα χρόνια οι Έλληνες είτε πίστευαν τους "προοδευτικούς" πολιτικούς που μιλούσαν υπέρ του να γίνουμε πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία είτε δεν νοιάζοταν στην πλειοψηφία τους για το θέμα.

Έτσι οι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών έχουν ξεκινήσει και οι λαθρομετανάστες μας δείχνουν ολοένα και περισσότερο οτι δεν ήρθαν εδω για να "φάνε ένα κομμάτι ψωμί" αλλά για να μας κατακτήσουν!

"Δημοκρατία και Ελευθερία στην κρεμάλα - Έρχεται το Ισλάμ!"
Και κανείς αριστεροπροοδευτικός δεν είπε κουβέντα για τα πλακάτ αυτά.. Αντίθετα υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες και ζητούν να έρθουν και άλλοι.. Γιατί άραγε η αριστερά και τα προοδευτικά κόμματα έχουν αυτές τις εντελώς προδοτικές θέσεις για την Ελλάδα; Και γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ψηφίζει κόμματα που οδηγούν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην πλήρη κοινωνική καταστροφή; Όλα είναι θέμα πληροφόρησης!!

Δείτε παρακάτω και τις υπόλοιπες φωτογραφίες απο τα επεισόδια όπως τις βρήκαμε στο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Tuesday, September 18, 2012

ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ

Προσέξτε δεξιά και αριστερά τις δύο στήλες του "ναού"..


Πολυτεκνικά επιδόματα ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες!


Στον εντυπωσιακό αριθμό των 3.103 ανέρχονται οι αλλοδαποί που λαμβάνουν πολυτεκνικά επιδόματα στην χώρα, την στιγμή που η ρύθμιση αυτή έγινε ως κίνητρο για να ...

Σύρος βίασε 13χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του 28χρονου, ο οποίος αναζητείται

Η Σύρος βιασε την 13χρονη μέσα στο σπίτι της στα μέσα Αυγούστου
Δεκατριάχρονη από χωριό της επαρχίας Πάφου, συνοδευόμενη από την μητέρα της, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας και κατήγγειλε βιασμό της από 28χρονο Σύρο, ο οποίος είναι εργάτης σε εταιρεία που είχε αναλάβει εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας της.
Η ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου ο 28χρονος, τη βίασε μέσα στο ίδιο το σπίτι της, αλλά μόλις χθες αποφάσισε να το αποκαλύψει στη μητέρα της.
Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του 28χρονου, ο οποίος αναζητείται.


Saturday, September 15, 2012

ΝΕΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΣΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ


Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, εκατομμύρια Χριστιανών πίστευαν ότι η φυλετική καθαρότητα του εβραϊκού λαού επιβεβαιώνοταν από την Γραφή. Το έβλεπαν σαν δικαίωση ότι ο εβραϊκός λαός δεν θα εξαφανίζοταν ποτέ. 

Η επανεξέταση της άποψης αυτής ήρθε κυρίως με το βιβλίο του εβραίου Άρθουρ Κέσλερ «Η 13η Φυλή». 

Ο Κέσλερ είπε ότι τον 8ο αιώνα μ.Χ. οι Χαζάροι, ένα έθνος που ζούσε στην Κεντρική Ευρασία, ασπάστηκαν τον ιουδαϊσμό. Στην συνέχεια μετανάστευσαν στην Πολωνία και δημιούργησαν το Ανατολικοευρωπαϊκό κλάδο των Ασκεναζίμ μέσα στον Ιουδαϊσμό.

Το μοντέλο απο το Ισραήλ Esti Ginzburg.. Σίγουρα δεν μοιάζει και πολύ με Ανατολίτισσα.. 

Friday, September 14, 2012

Είναι φυσιολογικό να σε φτύνει ένας Εβραίος! Αν τον φτύσεις εσύ είσαι αντισημίτης!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Είναι δύσκολο κάποιος να πιστέψει το μέγεθος της απάτης των Εβραίων ενάντια στην ανθρωπότητα. Ενώ σε όλες τις χώρες που βρίσκονται οι Εβραίοι, προωθούν την ανεξιθρησκεία και τον πολυπολιτισμό, στο Ισραήλ προωθούν τον θρησκευτικό φανατισμό και τον ρατσισμό εναντίον όλων των μη-Εβραίων.

Έτσι όπως λέει στην παρακάτω ανάρτηση απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, ο καθολικός ιερέας, είναι φυσιολογικό να φτύνουν οι Εβραίοι τους Χριστιανούς..



Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός





Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ένας ανώτερος Καθολικός κληρικός της πόλης, ο πατέρας Pierbattista Pizzaballa, που έχει τον τίτλο ‘custos’ (στα λατινικά ο κηδεμόνας) των ιερών τόπων για λογαριασμό του Βατικανού.

Monday, September 10, 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο έλεγχος του νερού!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού τόσο σε άλλες χώρες όσο και στην Ελλάδα. Έχουμε μάλιστα δημοσιεύσει ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδω και χρόνια. 

Το σχέδιό τους είναι ενοποίηση όλων των εταιρειών ύδρευσης πανελλαδικά κατόπιν εντολής φυσικά αυτών που ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν τα νερά, τους οποίους όπως θα δείτε παρακάτω τους κατονομάζει ο Σόρος.

Το δεύτερο βήμα είναι ο έλεγχος των υπογείων υδάτων.

Το τρίτο είναι ποτάμια, λίμνες και φυσικά το νερό της βροχής.

Το ίδιο μοτίβο απο τους ίδιους ανθρώπους χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Έχει γυρίσει και ειδικό ντοκυμαντέρ ο "Εξάντας" όπου περιέγραφε οτι οι Ινδιάνοι δεν μπορούσαν να πάρουν νερό απο το ποτάμι ούτε με τον κουβά τους.

Ο απώτερος σκοπός δεν είναι το κέρδος όπως το αφήνουν να φανεί αλλά ο έλεγχος των ανθρώπινων μαζών μέσω της φθορίωσης του νερού.

Το σχετικό απόσπασμα ακολουθεί:

Αλλά και πιο πολύ από την φτώχια θα πρέπει να σας τρομάζει το ασιατικό τσουνάμι μεταναστών που θα πέσουν σαν ακρίδες στην χώρα σου. Το «Δουβλίνο 2» θα είναι ευλογία μπροστά σ΄αυτά που έρχονται...Δεν μπορώ να φαντασθώ πως κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να έχει απόδοση ο τζόγος. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να εμπλακείς στα πετρέλαια και στα τρόφιμα. Το νερό μην το ακουμπήσεις, το "χειρίζονται" οι Ισραηλινοί. Όσο για τα μήντια αυτά θα είναι η καταστροφή σου. Πρόκειται για μαύρη τρύπα ιδιαίτερα τώρα με την επέλαση του ίντερνετ. Φύγε όσο μακριά γίνεται...»

Διαβάστε επίσης και τις παλαιότερες αναρτήσεις μας σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του νερού.



Διαβάστε παρακάτω όλη τη δημοσίευση απο kourdistoportocali...













Σε θαλαμηγό Έλληνα επιχειρηματία-κάπου στο βόρειο Αιγαίο- με τον οποίο έκαναν πετυχημένες μπίζνες στα Βαλκάνια φιλοξενήθηκε για λίγες μέρες ο Τζορτζ Σόρος. 

Sunday, September 9, 2012

ΙΣΠΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκαν οι γυναίκες τροχονόμοι σε περιοχή που υπάρχει τζαμί!


The-Different-Countries-Police-Women-Bevappha-Sanam-4.jpg

Η Ευρώπη στον κυκεώνα του σκοταδισμού με πρόσχημα τα "δικαιώματα"…

Thursday, September 6, 2012

Το γλύψιμο του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Mitt Romney στους Εβραίους! - Βίντεο

Το βίντεο είναι απόσπασμα απο την ομιλία του επόμενου υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Mitt Romney,στο Ισραήλ.

Ο Romney προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος στις ΗΠΑ πρέπει να πείσει τους απανταχού Εβραίους οτι θα δουλέψει πρώτα απ' όλα για τα συμφέροντα του Ισραήλ και των Εβραίων.

Παρόλο που οι Εβραίοι στις ΗΠΑ αποτελούν μόνο το 2% του πληθυσμού της χώρας είναι αυτοί που εκλέγουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ λόγω της συσπείρωσής τους,της αποχής του 50% και πλέον των Αμερικανών απο τις κάλπες και φυσικά του εβραϊκού λόμπι που ελέγχει τις τράπεζες και τα ΜΜΕ.

Έτσι ο Romney το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε ένα τερατώδες γλύψιμο των Εβραίων για να γίνει πρόεδρος.

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα για την ανθρωπότητα.Αν δεν γλείψεις τους Εβραίους δεν εκλέγεσαι πουθενά!

Να σημειωθεί οτι οι Δημοκρατικοί του Ομπάμα έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους με τα γλυψίματα του Romney στους Εβραίους,γιατί βλέπουν οτι θα χάσουν τις εκλογές...

ΒΙΑΖΕ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ "ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΧΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1955 

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον δημοσιογράφο Γ. Καράγιωργας που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αγριότητας των τούρκων. Σε ομιλία του για τα 40 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά περιέγραψε κάποια περιστατικά...

"Στο Γενή Σεχίρ, ώρα 7 το απόγευμα μέσα στη μέση του δρόμου, ο όχλος περικύκλωσε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το παρέδωσε σ΄ έναν ημιπαράφρονα χαμάλη γνωστό ως «γορίλα» και εκείνος παρουσία δύο χιλιάδων ατόμων το..

Monday, September 3, 2012

Τι είπε ο Μπακούνιν για τους "περιούσιους";


Ο Μπακούνιν θεωρείται απο πολλούς ο πατέρας του αναρχικού κινήματος. Παρόλο που σήμερα το αναρχικό κίνημα τείνει προς τον φιλοεβραϊσμό και έχει μια ξεχωριστή ευαισθησία όσον αφορά τον αντισημιτισμό, ο Μπακούνιν είχε επιτεθεί έντονα στον Ιουδαϊσμό της εποχής του και στον Μάρξ συνδέοντάς τον μάλιστα με την γνωστή οικογένεια τραπεζιτών Ρόθτσιλντ.


Διαβάστε τα παρακάτω που είπε ο Μπακούνιν για τους Εβραίους. Τα βρήκαμε στην Wikipedia:

Ο Μπακούνιν ήταν ένας ειλικρινής αντισημίτης και είχε επικριθεί έντονα για αυτό το τμήμα των γραπτών του. Ο Μπακούνιν χρησιμοποίησε αντι-εβραϊκές τοποθετήσεις κατά την διάρκεια της σύγκρουσής του με τον Μάρξ. 

Ισχυρίστηκε ότι ο Μαρξιστικός κομμουνισμός, μαζί με τα που σχετίζονται με την οικογένεια Rothschild, ήταν μέρος του Εβραϊκού συστήματος παγκόσμιας εκμετάλλευσης.

«Ολόκληρος αυτός ο εβραϊκός κόσμος, που αποτελεί μια ξεχωριστή κλίκα, ένα είδος ανθρώπων που ρουφάνε αίμα, ένα είδος οργανικού συλλογικού καταστροφικού παράσιτου, πάει πέρα όχι μόνο από τα σύνορα των κρατών, αλλά από πολιτικής άποψης, ο κόσμος αυτός είναι τώρα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του, στη διάθεση του Marx από την μια πλευρά και των Rothschild από την άλλη… 

Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Τι κοινό μπορεί να υπάρξει μεταξύ του σοσιαλισμού και μιας κεντρικής τράπεζας; Το θέμα είναι ότι ο αυταρχικός σοσιαλισμός, ο Μαρξιστικός κομμουνισμός, απαιτεί έναν ισχυρό συγκεντρωτισμό του κράτους. 

Και όπου υπάρχει συγκεντρωτισμός του κράτους, πρέπει να υπάρχει και μια κεντρική τράπεζα και όπου υπάρχει μια τέτοια τράπεζα, το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, κερδοσκοπεί εις βάρος της Εργασίας των ανθρώπων.

Ο Μάρξ είναι ένας Εβραίος και περιβάλλεται από ένα πλήθος ανθρώπων από λίγο, περισσότερο ή λιγότερο έξυπνους,δολοπλόκους, ευέλικτους, κερδοσκόπους Εβραίους, όπως ακριβώς είναι οι Εβραίοι παντού – εμπορικοί και τραπεζικοί πράκτορες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων όλων των αποχρόσεων. 

Εν συντομία μεσίτες της λογοτεχνίας, όπως ακριβώς είναι οι οικονομικοί μεσίτες, με το ένα πόδι στην τράπεζα και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και τα γαϊδούρια τους κάθονται πάνω στον Γερμανικό Τύπο. Έχουν αρπάξει όλες τις εφημερίδες και μπορείτε να φανταστείτε τι αηδιαστική λογοτεχνία είναι το αποτέλεσμα αυτού… 

Τώρα ολόκληρος αυτός ο εβραϊκός κόσμος, που αποτελεί μια κλίκα εκμεταλλευσης, ένας λαός από βδέλλες, ένα αδηφάγο παράσιτο, στενά και άρρηκτα συνδεδεμένο με ένα άλλο, ανεξάρτητα από σύνορα και πολιτικές διαφορές – αυτός ο Εβραϊκός κόσμος είναι σήμερα σε μεγάλο βαθμό  στη διάθεση του Μάρξ ή των Ρόθτσιλντ. 

Είμαι σίγουρος ότι από τη μια πλευρά οι Rothschilds εκτιμούν τα πλεονεκτήματα του Μάρξ και από την άλλη πλευρά, ο Μάρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη κλίση και μεγάλο σεβασμό για τους Ρόθτσιλντς.»

Saturday, September 1, 2012

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουν οι λάτρεις του πορνό!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Μαζί με το άρθρο για τις επιπτώσεις του πορνό στον άνθρωπο, παραθέτουμε και δύο άλλες σημαντικές αναρτήσεις για το θέμα της πορνογραφίας.


Ποιοί και γιατί δημιούργησαν το πορνό;


και 


Οι επαγγελματίες στον τομέα της ψυχικής υγείας λένε ότι το πορνό όχι μόνο επηρεάζει την συμπεριφορά του ανθρώπου, αλλά επίσης αλλάζει την χημεία του εγκεφάλου.

Στις 18 Νοεμβρίου 2004 σε μια υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ, υπο τον Γερουσιαστή Sam Brownback και η η οποία είναι υπεύθυνη για την Επιστήμη,την Τεχνολογία και το Διάστημα, δόθηκε μια ακρόαση με θέμα "Ο εθισμός στην πορνογραφία και οι επιπτώσεις του".  Ακούστηκαν οι απόψεις 4 ειδικών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Στην συνέχεια κατέθεσαν τις εργασίες τους.

Ο Γερουσιαστής Sam Brownback

Η Judith Reisman, Ph.D.,Πρόεδρος του Ινστιτούτου για την Εκπαίδευση μέσω των ΜΜΕ, Επιστημονικός Σύμβουλος στο Σύλλογο Προστασίας Γονέων και Κηδεμόνων και της Υποεπιτροπής στην Επιστήμη Junk.. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την έκθεσή της.

Η Judith Reisman

Ο Jeffrey Satinover, M.S., M.D., Ψυχίατρος και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Princeton.Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την έκθεσή του.

Ο Jeffrey Satinover

Η Mary Anne Layden, Ph.D., Διευθύντρια, στο.. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails