Saturday, September 27, 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ! – ” ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ. ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!” – ΣΟΒΑΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ…

STEMMA1

Οι σύμβουλοι του Σαμαρά και ειδικά μια κυρία που έχει σχέση με το υπ. Πολιτισμού , εξαπάτησε τον Πρωθυπουργό και τον παρέσυρε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά και επικοινωνιακά λάθη.
Να σημειώσουμε ότι δεν αμφισβητεί κανείς τις μεγάλες ανακαλύψεις και τις προσπάθειες που γίνονται από την ομάδα και την επικεφαλή της ανασκαφής στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, Αικατερίνη Περιστέρη.

Τον περασμένο Ιούλιο μια ομάδα της αστυνομίας σε συνεργασία με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και εκτιμητές έργων τέχνης, βαθύτατους γνώστες αρχαίων αντικειμένων, είχαν ξεκινήσει προσπάθειες για να βρουν θησαυρό κάπου στη Μακεδονία.
Οι ενέργειες χρονολογούνται από το 2009 και μετα.
Το ρουφιανομάγαζο της ΕΥΠ και πριν από τον κ.Δραβίλα, παρακολουθούσε τις συνομιλιες της ομάδας, οι οποίοι “ανέφεραν” ότι αυτό το ΜΕΓΑΛΟ υπάρχει κάπου στα Βόρεια.
“Εκεί υπάρχει το φουστάνι, εκεί το νεκροκρέβατο, εκεί υπάρχουν όλα! ”
Οι κολαούζοι του Σαμαρά τα  κάρφωσαν στον Πρωθυπουργό και άρχισαν να ψάχνουν στην Αμφίπολη.  Αυτό όμως που ψάχνουν είναι ΑΛΛΟΥ.
Σε λίγη ώρα θα αποκαλύψουμε το σπίτι Έλληνα μεταναστη στη Γερμανία που βρίσκονται αντικείμενα μεγάλης αξίας καθώς και τα δύο μεγάλα εφοπλιστικά ονόματα που κρύβονται πίσω από την ιστορία αυτή.
Σαμαρά την πάτησες! Τράβα ρώτα την σύμβουλό σου που βρήκε τις πληροφορίες ότι υπάρχει στον τύμβο της Αμφίπολης και τι άλλο φαρμάκι θα σε ποτίσει!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails