Monday, June 30, 2014

Η βίλα Ραγκούση , του προωθητή των λάθρο, το ενοίκιο των 2.000 ευρώ!!(εικόνες)

 

Με 2.000 ευρώ ημερησίως μπορεί κάποιος εύπορος τουρίστας να απολαύσει τη χλιδάτη «βίλα Ραγκούση» στην Πάρο.

image

Ιδιοκτήτης είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Κώστο Πάρου, λανσάροντας μάλιστα φωτογραφίες της οικίας «Villa Fullmoon» στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Booking.com.

Καταγγελια βόμβα απο τον Μανούσο Ντουκακη: Ανοίγουν λογαριασμούς βουλευτών για να “μαζέψουν” τους 180 ψήφους



20140628-223236-81156231.jpg

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ απο τον γνωστό φοροτεχνικό και τ. Βουλευτή, Μανούσο Ντουκακη πριν απο λίγο στο Έξτρα. Ο κ. Ντουκάκης αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες γίνεται “εξονυχιστικός έλεγχος” ακομα και σε τραπεζικούς λογαριασμούς βουλευτών,
προκειμενου να τους πείσουν να
μπαταρουν και να ψηφίσουν για προεδρο της δημοκρατιας!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!



Όπως διέρρευσε στα ΜΜΕ, η συγκυβέρνηση επεξεργάζεται νέο νόμο για το πολιτικό χρήμα, το οποίο προβλέπει –μεταξύ των άλλων- και δυνατότητα χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων απευθείας από επιχειρήσεις (όπως γίνεται στην Αμερική και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης).

“Τίγκαραν” οι φυλακές από τους σοσιαλήσταρχους του ΠΑΣΟΚ:Στη ψειρού οδηγείται πρώην δήμαρχος της Ημαθίας για υπεξαίρεση 1,3 εκατ.ευρώ!

valavanis-dimarxos

Στη φυλακή ο πρώην δήμαρχος Απ. Παύλου Ελευθέριος Βαλαβάνης για υπεξαίρεση…
Στη φυλακή οδηγείται πρώην δήμαρχος της Ημαθίας, που καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 18 ετών για υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου, μεταξύ αυτών και χρήματα από χορηγία του ΟΠΑΠ, στην μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Αυτή είναι η νέα…Αμερικανιά στους γάμους:Νύφες & παράνυφες ποζάρουν με σηκωμένες φούστες!

nifi-1

Το ξεκίνησε ένας φωτογράφος και έγινε μόδα σε όλη την Αμερική.

Paul Craig Roberts: "Ισχυρά κέντρα των ΗΠΑ πιέζουν για ταυτόχρονη επίθεση κατά της Ρωσίας και της Κίνας"



Σοκάρει τα όσα περιγράφει σε συνέντευξή του ο Paul Craig Roberts, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί προεδρίας Ρ.Ρήγκαν, λέγοντας ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα στο αμερικανικό Πεντάγωνο και το υπουργείο Εξωτερικών που υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ, μαζί με την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα κλπ μπορούν να επικρατήσουν σε μία στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία και της Κίνα!

Μουσουλμάνος έσφαξε με μαχαίρι έγκυο ιερόδουλη επειδή έκανε πιάτσα κοντά σε τζαμί (εικόνες)


Ένοχος για τη δολοφονία της ιερόδουλης από τη Ρουμανία κρίθηκε από δικαστήριο του Έσεξ ο 21χρονος Μουσουλμάνος Φαρούκ Σαχ, στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 29 ετών.

Japonica Partners: "Το χρέος της Ελλάδας είναι 60% εάν αφαιρεθούν τα περιουσιακά της στοιχεία


Το καθαρό χρέος της Ελλάδας είναι κάτω από το 60% του ΑΕΠ, και όχι στο 175% εάν αφαιρεθούν τα περιουσιακά στοιχέια της Έλλάδας, υποστηρίζει ο επικεφαλής της Japonica Partners, Πολ Καζέριαν, αποκαλύπτοντας έτσι τον πραγματικό σκοπό υπερχρέωσής της στους δανειστές, για να της αρπάξουν τα "ασημικά"

Sunday, June 29, 2014

Να ποιοί κυριαρχούν στα ΜΜΕ και υβρίζουν τους Εθνικιστές... Το ΒΗΜΑ υμνεί την Ιουδαία κομμουνίστρια Ρόζα Λούξεμπουργκ και ζητά να επικρατήσουν οι ιδέες της..

0615659001383585476
Την ίδια ώρα που τα σαπρόφυτα της καθεστωτικής προπαγάνδας μας αποκαλούν… «ναζιστές», το πιο ισχυρό καθεστωτικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, το ΔΟΛ-ιο «Βήμα», θεωρεί «επίκαιρη» την Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το γνήσιο τέκνο του Ισραήλ, καθώς επίσης και εμπνεύστρια και οργανώτρια του κομμουνιστικού πραξικοπήματος στη Γερμανία του 1919! Ιδού ένα μικρό δείγμα:
«Σκέψεις για τη Γερμανία, την Αριστερά και τη σύγκρουση στην Ευρώπη
“Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο!” Ηλίθιοι δήμιοι! Η “τάξη” σας είναι χτισμένη στην άμμο»: αυτή ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές φράσεις της “κόκκινης Ρόζας”, της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Μιας γυναίκας που όμοιά της δεν υπήρξε στην ιστορία του διεθνούς επαναστατικού κινήματος. Αν αφαιρέσει κανείς ορισμένα στοιχεία από.....

Ο Ερντογάν θέλει και τον καφέ μας! Τι είπε στον Έλληνα πρέσβη

27.06.2014 | 00:21
Image


«Ο τουρκικός καφές είναι δικός μας καφές. Αφήστε ήσυχο τον τουρκικό καφέ!»: Τα λόγια αυτά απήθυνε - αστειευόμενος κατά την τουρκική εφημερίδα  Sabah- ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Ερντογάν προς τον Έλληνα πρέσβη κ. Κ. Λουκάκη   κατά την προχθεσινή συνάντηση του με τους Πρέσβης των χωρών-μελών της ΕΕ, στους οποίους παρουσίασε τις τουρκικές  θέσεις για μια σειρά θέματα.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Έβαλαν την κολόνα της ΔΕΗ στη μέση εθνικής οδού!

kolona

Ο Ε65, που ξεκινάει από την περιοχή της Λαμίας και μέσω των νομών Καρδίτσας, Τρικάλων και Γρεβενών καταλήγει στην Εγνατία οδό, έχει θεωρητικά όλα τα καλά που προσφέρει ένας αυτοκινητόδρομος αλλά επιφυλάσσει και μία μεγάλη έκπληξη.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!!!


Η τελευταία φωτογραφία του επισκόπου Γιοχάννα στις 17 Απριλίου δηλ. 5 ημέρες πριν την απαγωγή. Η φωτογραφία τραβήχθηκε κοντά στη Χομς.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Καυγάδες Εβραίων....

Ο κ. Ρόμπερτ Ράιχ είναι ένας εβραίος καθηγητής του Δημοκρατικού Κόμματος αν και υπηρέτησε και στην κυβέρνηση του ρεπουμπλικάνου Τζέραλντ Φορντ. Υπηρέτησε υπό τον Τζίμι Κάρτερ και ο Μπιλ Κλίντον το 1993 τον διόρισε υπουργό εργασίας. Ο κ. Robert Reich, στο βιβλίο του «Locked in the Cabinet», περιγράφει με τον εξής θαυμάσιο τρόπο την συνάντηση του με τον Γκρίσπαν,(Alan Greenspan), της FED.

Kevin MacDonald : Ο νικητής του πολέμου στο Ιράκ: το Ισραήλ



Του Kevin MacDonald* (The Occidental Observer) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Αν υπήρχε μια δημοσκόπηση η οποία θα ρωτούσε τους Αμερικάνους αν ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν μια καλή ιδέα, αναμφίβολα η μεγάλη πλειοψηφία θα έλεγε όχι - οι χιλιάδες νεκροί Αμερικανοί, οι δεκάδες χιλιάδες τραυματίες, με πολλούς να μένουν ανάπηροι εφ όρου ζωής, το κόστος των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πάτρα: Πολίτες-σύγχρονοι δούλοι: "Κοινωνική εργασία" για να εξοφλήσουν τα χρέη στην ... εφορία!


Οταν πριν από πέντε χρόνια ο νομός Αχαΐας έδινε ποσοστό-ρεκόρ στην Πελοπόνησσο στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου (52,65% μεγαλύτερο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ και από τις εκλογές του 1985!), κανείς δεν περίμενε τόσο σκληρή τιμωρία για τους πολίτες της: Περί τους 100 άνθρωποι κάθε μήνα (και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνέχεια) για να μην φυλακιστούν για χρέη στο δημόσιο, εργάζονται σε καταναγκαστικά έργα!

Πέντε Ιταλοί αστυνομικοί με φυματίωση από την διάσωση λαθρομεταναστών


Πέντε ιταλοί αστυνομικοί βγήκαν θετικοί στο τεστ για το βακτήριο της φυματίωσης αφού συμμετείχαν σε επιχειρήσεις για την διάσωση και μεταφορά μεταναστών στο λιμάνι της Κατάνης της Σικελίας.

Ψάχνοντας τον... Αντίχριστο: Παγκόσμιο Συνέδριο Ιεχωβάδων στην Αθήνα για το «Νέο Άρχοντα της Γης» [εικόνες]

16:57
27/06/2014
Παγκόσμιο Συνέδριο πραγματοποιούν σήμερα στην Αθήνα οι Μάρτυρες του Ιεχωβά όπου επισήμως αναζητούν τον... Αντίχριστο, αφού κεντρικό επίσημο θέμα του συνεδρίου είναι το ερώτημα ποιος έχει τα... "προσόντα" για να γίνει ο "Νέος Άρχοντας της Γης" μετά το Χριστό!

Saturday, June 28, 2014

Το «Έθνος» του Μπόμπολα προτρέπει μικρά παιδιά να παίρνουν κυνηγετικές καραμπίνες!!!

Η εφημερίδα «Έθνος» του Μπόμπολα πρωτοστατεί στην λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εδώ και πάρα πολύ καιρό.

«ATHENA»: Το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο της ESA με το αρχαιοελληνικό όνομα !!


Θα λέγεται «Αθηνά» και θα είναι το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο ακτίνων-Χ, που έχει ποτέ κατασκευαστεί. Θα έχει μήκος 12 μέτρων, βάρος περίπου πέντε τόνων και θα είναι έτοιμο για εκτόξευση το 2028. 

Gary Oldman: Οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός/περιούσιος λαός!

 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ UPDATE: Ο Gary Oldman έστειλε μια εξήγηση στην Anti-Defamation League και το Κέντρο SimonWeisenthal, ως απάντηση στην κατηγορία της ADL ότι διέδωσε αντισημιτικά στερεότυπα στην συνέντευξή του στο Playboy. Ιδού η απάντηση:

    Αγαπητοί κύριοι της ADL:

Φωτορεπορτάζ:Τζιχαντιστές σκότωσαν 31χρονη χριστιανή ηθοποιό στη Δαμασκό-Νεκρά 2 παιδιά & ακρωτηριασμοί μπροστά στην κάμερα!


Σκοτείνιασε η Δαμασκός.Έσβησε σαν χαμόγελο η 31χρονη χριστιανή ηθοποιός από τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών και FSA.
Oι ισλαμιστές αντάρτες σε μια ακόμη στοχευμένη επίθεση με οβίδες που πραγματοποίησαν κατά πυκνοκατοικημένων περιοχών της πρωτεύουσας δολοφόνησαν τη δημοφιλή 31χρονη χριστιανή ηθοποιό Suzanne Salman την Τετάρτη.Λίγο πριν σκοτωθεί έγραψε στο Facebook : “Μια οβίδα χτύπησε το γειτονικό σπίτι. Όλα είναι στα χέρια του Θεού” (syriasegodnia).

Σπάνιες ασθένειες και Καρκίνος σε 200 υπαλλήλους σε Εργοστάσιο της Samsung


«Όταν η Χαν Χιε-κιουνγκ ολοκλήρωσε το σχολείο και προσελήφθη από τον όμιλο Samsung, η οικογένειά της γιόρτασετο ευχάριστο γεγονός με μπάρμπεκιου. Ωστόσο, μέσα σε δύο χρόνια, ο κύκλος της διεκόπη. Έπειτα έπαψε να περπατάει όρθια. Στη συνέχεια οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στον εγκέφαλο. Η Χαν Χιε-κιουνγκ και η οικογένειά της είναι πεπεισμένοι πως η ασθένειά της προκλήθηκε από τις τοξίνες στο εργοστάσιο της Νοτίου Κορέας»… Κάπως έτσι ξεκινά η έρευνα της Washington Post που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του κολοσσού τεχνολογίας.
Η νεαρή γυναίκα, όμως, δεν είναι η μοναδική που προσεβλήθη από καρκίνο, καθώς περίπου 200 είναι οι εργαζόμενοι του ίδιου εργοστασίου, οι οποίοι μέσα σε επτά χρόνια νόσησαν από σπάνιες ασθένειες και σε μερικές περιπτώσεις έχασαν τη ζωή τους.

Friday, June 27, 2014

Η Ευρώπη των Εβραίων Τραπεζιτών στηρίζει τους θεότρελους αντάρτες που αποκεφαλίζουν τα πάντα στη Μέση Ανατολή!


Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε κυρώσεις εναντίον 12 ακόμη σύρων υπουργών, μεταξύ των
οποίων είναι ο υπουργός Οικονομικών Ισμαήλ Ισμαήλ και ο υπουργός Πετρελαίου Σουλεϊμάν αλ Αμπάς.

Οι καλόγεροι πολεμούσαν οι νενέκοι «γονάτιζαν»


Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας
Στις 24 Ιουνίου 1827 έλαβε χώρα μία από τις τελευταίες μάχες της Ελληνικής Επαναστάσεως. Η μάχη των μοναχών του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων κατά του Ιμπραήμ και των Τουρκοαιγυπτίων του. Ο Ιμπραήμ, υιοθετημένος γιος του Μεχμέτ Αλή, αντιβασιλέως της Αιγύπτου, είχε πάρει εντολή από τον σουλτάνο να εκκαθαρίσει την Πελοπόννησο από κάθε εστία ελληνικής αντίστασης. Αρχικά είχε επιτυχίες λόγω της διχόνοιας των επαναστατών και λόγω της προδοτικής στάσης μερικών τουρκοπροσκυνημένων, όπως ο διαβόητος Νενέκος.

Οταν ο Ιμπραήμ με 15.000 στρατιώτες βρέθηκε στην περιοχή των Καλαβρύτων, αισθάνθηκε ντροπή που η Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου με τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας, έργο του ευαγγελιστή Λουκά, έμενε απόρθητη.

Τουρκία: Άλλαξε τον όρκο του Ιπποκράτη και ορκίστηκαν στον… Αλλάχ (βίντεο) !!!


Σάλος έχει προκληθεί και στην Τουρκία από την… «πρωτοβουλία» του πρύτανη Χαϊντάρ Σαχίνογλου να αλλάξει τον όρκο του Ιπποκράτη και να βάλει τους φοιτητές της Ιατρικής να ορκιστούν στον Αλλάχ!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!..


Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του Εβραϊκού Συμβουλίου (AJC) είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και τα όσα είπε στην ομιλία του προχθές στις Βρυξέλες αλλά και τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη.

2 εκ. Πρόσφυγες έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα

2 εκ. Πρόσφυγες έτοιμοι να εισβάλουν στην  Ελλάδα
Πού θα τους βάλουμε, πώς θα τους ελέγχουμε, και πώς θα τους ταΐζουμε, όταν σε λίγο δεν θα έχουμε εμείς οι ίδιοι να τρώμε...

Thursday, June 26, 2014

Προκλητική Αλβανίδα τραγουδίστρια σε ορθόδοξο ναό(ΒΙΝΤΕΟ)


Αλβανίδα τραγουδίστρια της ποπ εμφανίζεται, σε τηλεοπτικό σποτ, να χορεύει ημίγυμνη μέσα στον ορθόδοξο ναό του Σωτήρος, στην Πρίστινα.

Πρωτοφανές: Αρνούνται να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις οι Έλληνες - Aπειλές και εκβιασμοί από την κυβέρνηση

Σε μαζική «άρνηση» να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις προβαίνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι υπό το φόβο να τους γδάρει η Εφορία, καθώς η κυβέρνηση φρόντισε να τους κόψει κάθε απαλλαγή που είχαν και να δώσει έτσι τη χαριστική βολή στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους, στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRASΗ: ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ” ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


2_dendias_eyp

Στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη παρουσιάζεται σειρά βαρυσήμαντων στοιχείων για τις παράνομες παρακολουθήσεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από την μνημονιακή χούντα. Παραθέτουμε αυτούσια αποσπάσματα από το σχετικό άρθρο:

ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ 30% ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 70% – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ DEAL


ÄÅÇ
Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπεται στο «The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″ και πιο συγκεκριμένα στο παράρτημα του «GREECE Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality», στη σελίδα 194..

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ... ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!..


Ερώτηση
προς τον κο Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη

Θέμα: Συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα υποδοχής μεταναστών και προσφύγων (ΚΕΠΥ)

Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί κέντρα (ΚΕΠΥ) για την υποδοχή και φιλοξενία μεταναστών και αιτούντων άσυλο σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κόρινθο αλλά και στην Αττική, ενώ σχεδιάζεται η δημιουργία νέων στην Ήπειρο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και σε νησιά του Αιγαίου.

Ο υπέροχος πρόεδρος της Ουρουγουάης, που περιμένει στην ουρά του νοσοκομείου για να εξεταστεί!

Γνωρίστε τον "φτωχό πρόεδρο" που έχει εντυπωσιάσει όλο το κόσμο [photos]
Το προσωνύμιό του είναι «El Presidente pobre mas» που σε απλά ελληνικά σημαίνει ο «φτωχός πρόεδρος». Και όταν λέμε «φτωχός», εννοούμε φτωχός!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

Wednesday, June 25, 2014

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!....Ένας ναός για Χριστιανούς, Εβραίους και Μουσουλμάνους

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ... ΑΥΤΑ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ... ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟ  ΝΑΟ  ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!

Σε «νεκροταφείο» του Π.Ν. φιλοδοξεί να μετατρέψει το Αιγαίο το τουρκικό Ναυτικό: Παίρνουν 48 προηγμένες τορπίλες βαρέως τύπου για τα Type 214TN


Η Τουρκία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στο μεγαλεπήβολο εξοπλιστικό της πρόγραμμα υλοποιώντας το στόχο της για την ανάδειξή της ως περιφερειακή δύναμη και φυσικά στην κυριαρχία της και στο χώρο του Αιγαίου.
Ένα από τα προγράμματα που αφορούν άμεσα την Ελλάδα και πιο ειδικά το ΠΝ είναι αυτό της προμήθειας των νέων τορπιλών Mk. 48 Mod 6AT (όπως αποκαλύπτει και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί)

Ένα κράτος που δεν αναγνωρίζει ούτε τις γενοκτονίες των παιδιών του: Εκτός Ελλάδας Πόντιοι, στην Ελλάδα... «Ρωσοπόντιοι»

Στη Ρωσία λέγονταν Πόντιοι και στην Ελλάδα Ρωσοπόντιοι. Είναι ο όρος σωστός ή αποκαλούνται έτσι από ρατσιστική διάθεση; Ποιά είναι η αλήθεια; Αν ανατρέξουμε στα ιστορικά γεγονότα από την γενοκτονία μέχρι τις μέρες μας θα βρούμε την απάντηση στο ερώτημα.

Απίστευτο: Ο Ε.Βενιζέλος λέει "εγκληματίες" τους ρωσόφωνους και αθωώνει τους Ουκρανούς νεοναζί που καίνε και δολοφονούν αμάχους !!!


Από την αρχή της Ουκρανικής κρίσης ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος είχε πάρει θέση κατά της Ρωσίας, υποστηρίζοντας ανοιχτά τις Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Μόσχας, θέτοντας σε κίνδυνο τα συμφέροντα της Ελλάδας. Το ότι όμως, θα έφθανε στο σημείο, να χαρακτηρίσει τους ρωσόφωνους ως «τρομοκράτες» και «εγκληματίες» και να βγάλει «λάδι» τους Ουκρανούς Νεοναζί αυτό ξεφεύγει κατά πολύ από τη διπλωματία, φθάνει στα όρια της παράνοιας και ανοίγει… μέτωπα σε βάρος της χώρας μας

ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ – ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ – ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΣ

Μόνο στις πλέον μαύρες περιόδους της ελληνικής ιστορίας θα μπορούσαν να ληφθούν τέτοιες αποφάσεις, που όχι μόνο αντιστρατεύονται κάθε λογική αλλά και, για μια ακόμη φορά προκαλούν τον λαό χωρίς την παραμικρή ηθική ή άλλη αναστολή.

ΙΔΟΥ Ο “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΥΛΟΦΑΓΙΑΣ” – ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Dog-meat-festival-in-Yulin-China

Μόνο ως υπέρτατη ύβρις και εθνική προσβολή για τη χώρα μας θα μπορούσε να μοιάζει η… χαριτωμενιά που τόλμησε να ξεστομίσει ο Κινέζος δικτάτορας και αρχιμαφιόζος πρωθυπουργός Λι Κεϊτσιάνγκ όταν είπε “κάτω από το δέρμα κάθε Κινέζου βρίσκεται ένας Έλληνας”, καθώς κάτι τέτοιο, ως κουλτούρα, όχι μόνο είναι απολύτως ανακριβές αλλά όπως αποδεικνύεται, και κάτω από το δέρμα πολλών Κινέζων κρύβεται ένας άνθρωπος που δεν έχει έρθει σε καμιά επαφή με τον πολιτισμό.

ΣΟΚ!!...Απίστευτη Καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου – 200 βουλευτές μισθοδοτούνται απο τον Μπομπολα….!!!!

Ισραήλ – Τζιχαντιστές συμμαχούν κατά του Συριακού στρατού; (Ιουδαϊκή αίρεση το ΙΣΛΑΜ)




Έχουμε τονίσει την εκδικητικότητα,  λόγω θρησκευτικης επιταγής, των εβραίων…..(ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ)

Επισημαίνουμε ότι η Συρία αποτελεί την συνέχεια του ελληνιστικού βασιλείου των Σελευκιδών, ο μέγιστος των οποίων κατέστρεψε τον ναό των εβραίων, κάτι που το θυμούνται στο ΧΑΝΟΥΚΑ

Όπως καταλαβαίνετε, οι ιουδαίοι παρέα και με τα αδελφάκια τους, τους ισλαμιστές, θα στραφούν εναντίον των Σύριων…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

http--i60.tinypic.com-16bk9ps-400x300

Τουλάχιστον 10 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τις επιδρομές που πραγματοποίησε η ισραηλινή πολεμική αεροπορία στη διάρκεια της νύκτας της Κυριακής προς τη Δευτέρα, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων....

Tuesday, June 24, 2014

ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ!!..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!!


 
ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε
στην
αποψινή εκπομπή του το
νέο φωτομοντάζ της εφημερίδας
των Συντακτών που ειδικεύεται στην κοπτοραπτική (μην ξεχνάτε την τηλεμεταφορά Χρυσαυγιτών από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο σε άλλο γελοίο φωτομοντάζ της ίδιας εφημερίδας).

Οι «μοντέρ» και οι κοπτοραπτούδες υπολόγιζαν ότι ...

.. η αυθεντική φωτογραφία είχε χαθεί αφού κατασχέθηκε. Δεν υπολόγισαν όμως ότι αντίγραφο είχε κρατήσει συναγωνιστής στο γραφείο του ως κάδρο.

Στην πραγματική εικόνα τα πρόσωπα που απεικονίζονται κρατούν ένα κέλτικο σταυρό, που προπαγανδιστικά δεν κάνει τόσο ντόρο όσο μία σβάστικα. Αξίζει όμως να δούμε τα 7 σημεία που αποκαλύπτουν το φωτομοντάζ και την κοπτοραπτική:

Πάπας Φραγκίσκος: «Μέσα σε κάθε χριστιανό υπάρχει ένας Εβραίος!»


ΚΟ: Κόντρα στην "τάση" που επικρατεί τελευταίως, μεταξύ των υψηλόβαθμων εκκλησιαστικών ηγετών, οι οποίοι καταφέρονται, γενικώς, κατά του «ρατσισμού» και του επικίνδυνου «εθνικισμού», ο Πάπας, αφού τίμησε, προ ημερών, το μνήμα τουTheodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού, της έκφρασης δηλαδή του

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


 
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο πολιτικαντισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε την χώρα και παρέδωσε τον Λαό σιδηροδέσμιο στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ο Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ένα ξεδιάντροπο άνοιγμα στις μνημονιακές δυνάμεις, καλώντας ...

.. τους πασόκους να εισέλθουν στην νέα «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ

 
ΔΕΗ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
Αυξήσεις στο οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας για το κλιμάκιο κατανάλωσης 0- 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και μειώσεις στα εμπορικά τιμολόγια (για καταστήματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ) αναμένονται από 1ης Ιουλίου σε εφαρμογή των προβλέψεων του μνημονίου για κατάργηση των εσωτερικών («σταυροειδών») επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ ...

Αντίθετα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθ. Ζερβός, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων της επιχείρησης, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα αγροτικά τιμολόγια, ούτε το νυχτερινό οικιακό. Ο κ. Ζερβός δεν προσδιόρισε το ύψος των αυξομειώσεων στα τιμολόγια, είπε ωστόσο ότι το χρηματικό αποτέλεσμα για τη ΔΕΗ θα είναι ουδέτερο.

Monday, June 23, 2014

ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;



..είπε το δεξί σχέρι του Αρχιερέα της Διαφθοράς, Κώστα Σημίτη...

...είπε η εβραία που βρίσκεται σε κυβερνητικά πόστα επί ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ...

... είπε η εβραία που ψηφίζει ... εβραίο για πρόεδρο Δημοκρατίας...

... είπε η μανδάμ που ξεκίνησε με 50.000 χιλιάδες ψήφους και κατήντησε να μην ξεπερνά τις 4.000.... επειδή υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ στην Ανατολική Αττική που την ψηφίζουν...

Μια έρευνα που δείχνει την νίκη της εβραϊκής προπαγάνδας και ταυτόχρονα ότι συνωμοτούν εις βάρος της ανθρωπότητας


Οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν ότι οι Εβραίοι μέχρι στιγμής είναι οι νικητές του πολέμου της πληροφόρησης. Έχουν πετύχει στα ανεπτυγμένα κράτη να πείσουν τους ανθρώπους μέσω της προπαγάνδας τους. Όπου φτάνει η φωνή των εβραϊκών καναλιών και η διείσδυση των οργανώσεών τους οι κοινωνίες "εκπαιδεύονται" όπως αυτοί επιθυμούν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕ...!!! ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ 4 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΥΓΗ...!!!!


«Σκούρα» τα βρήκαν οι τέσσερις κακοποιοί που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ένα ανδρόγυνο μέσα στο σπίτι τους στην Κομοτηνή. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα δεν δίστασαν να παλέψουν μαζί τους παρά τις απειλές και τα χτυπήματα που δέχθηκαν!

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... 5 ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...!!! Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ...;;;;



Πρωτοφανές περιστατικό που αποδεικνύει ότι ακόμα και με τις πιο συχνές περιπολίες δεν λύνεται το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες -που έχουν κατακλύσει την Αθήνα εν μέσω τουριστικής περιόδου- και δυστυχώς την καθιστούν όχι ασφαλή προορισμό, συνέβη το βράδυ της Κυριακής κάτω από τον Βράχο της Ακροπόλεως.

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!


article_18339
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν και σίγουρα ούτε και η τελευταία. Φανατικοί σιωνιστές, λοιπόν, βεβήλωσαν ορθόδοξο παρεκκλήσι του Αγίου Πνεύματος, στον λόφο της Αγίας Σιών, στα Ιεροσόλυμα, σπάζοντας τις πόρτες και πετώντας σκουπίδια εντός αυτού. Ιδού η σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου: 
«Τήν πρωΐαν τς Παρασκευς, 31ης Μαΐου /13ης ουνίου 2014, Δραγουμανία το Πατριαρχείου εροσολύμων, εδοποιηθεσα παρά τς σραηλινς στυνομίας, μετέβη ες τό πί τς γίας Σιών παρεκκλήσιον – κατακόμβην τογίου Πνεύματος καί εδε δίοις μμασιν τούς βανδαλισμούς, τούς προκληθέντας καί πάλιν πό τν κραίων φανατικν κτιβιστν τς περιοχς το Τάφου το Δαυΐδ.
Ον λόγκτιβισταί παρεβίασαν τήν......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails