Tuesday, September 30, 2014

«ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΕΡΝ» ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ



 

Η προσπάθεια των Εβραίων για δημιουργία κράτους στην Παλαιστίνη μετά τον Β’ Π.Π. περιελάμβανε και ακραίες μορφές πάλης, με κυριότερη εκπρόσωπο την οργάνωση «Λεχί», η οποία έμεινε στην Ιστορία με τον χαρακτηρισμό που της έδωσαν οι Βρετανοί: «Συμμορία Στερν».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΩΤΗΣ

    Η μελέτη της δράσης της Συμμο­ρίας Στερν επιτρέπει την κατα­νόηση αρκετών εκ των σημερι­νών καταστάσεων στην Μέση Ανατολή και αποκαλύπτει τις βαθιές ρίζες της τρομοκρατίας ως όπλου ολοκληρωτικού πολέμου. Η Συμμορία Στερν δεν υπολείπεται σε τίποτα από τις σημερινές τρομοκρατικές οργανώσεις, αντίθετα έχει στο ενεργητικό της την δολοφονία υψηλών προσώπων με­γάλων Δυνάμεων, κάτι που δεν το έχει κατα­φέρει σήμερα ούτε η Αλ Κάιντα.

Αβραάμ Στερν

Η οργάνωση Λεχί ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1940 από τον Αβραάμ Στερν, ανώτατο στέλεχος της Ιργκούν (Εθνικός Στρατιωτικός Οργανισμός), μιας σιωνιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που έδρασε στην
Παλαιστίνη την περίοδο 1931 -1948.

Σκοτώνουν τους πολίτες με τους φόρους τους: Πέθανε περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ!!



Πέθανε άνθρωπος ο οποίος δεν άντεξε την μακρά παραμονή του στην ουρά για να πληρώσει το θεσμοθετημένο πλέον "ενοίκιο" του σπιτιού του στο κράτος, τον ΕΝΦΙΑ.Ο άντρας θυσιάστηκε στο βωμό των φόρων.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Ι ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

 
Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

     Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
      Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
     Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
     Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΣΟΚ στην Έδεσσα: Γυναίκα είπε πως δεν είχε να πληρώσει τον καφέ στους σερβιτόρους και…πήδηξε από τον βράχο !!!


Η αυτόχειρας ηλικίας 55 – 60 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή της στην Έδεσσα, πηδώντας στο κενό από τον Ψηλό Βράχο. Όπως… αναφέρει ο Λόγος της Πέλλας, η γυναίκα αφού κάθισε για περίπου δύο ώρες στο αναψυκτήριο-καφέ που βρίσκεται στο σημείο, είπε στους σερβιτόρους πως δεν έχει να πληρώσει τον καφέ της και τους πρότεινε να τους δώσει ένα ελβετικό ρολόι.

ΟΠΟΥ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ,ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΤΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ...Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΡΩΤΟΣ!!


Αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση των Ρομά του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είχαν ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, σύμβουλοι του δήμου και αντιπροσωπεία των Ρομά με την αστυνομία.

Monday, September 29, 2014

Η Ρωσία απασφάλισε… Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους δίδυμους πύργους….


 
Στον δικό της πόλεμο πληροφορίας η Ρωσία.
Πριν λίγο “ρίχθηκαν” στο ίντερνετ δύο φωτογραφίες, που σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με τους
ειδικούς εμφανίζεται “λιωμένο” το υπέδαφος, πράγμα που μπορεί να δικαιολογηθεί μόνον σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης.

Απίστευτο! - Το Κατάρ που εξόπλισε τους δειλούς δολοφόνους της ISIL αποκαλεί τους Έλληνες "ρατσιστές


Aπίστευτο! Οι άνθρωποι που εξοπλισαν και εκπαίδευσαν τους τζιχαντιστές της ISIL που σκτοτώνουν άντρες,γυναίκες,παιδιά, αποκεφαλίζουν ,θάβουν ζωντανούς, ακρωτηριάζουν και βιάζουν μας κατηγορούν για "ρατσισμό". Ποιοι; Οι Καταριανοί!

Δικαστική απόφαση-βόμβα: Οι Γερμανοί της Hochtief του "Ελ.Βενιζέλος" ο μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα


Με μία απόφαση-βόμβα το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη του με τη γερμανική εταιρεία Hochtief για το σκάνδαλο της παρακράτησης ΦΠΑ και την αναδεικνύει στο μεγαλύτερο φοροφυγά της Ελλάδας. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τις ελληνικές αρχές να διεκδικήσουν άμεσα έως και 600 εκατ. ευρώ για τον ΦΠΑ που επί 20 χρόνια δεν απέδιδε στο Δημόσιο για τη λειτουργία του «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο κατασκεύασε και διαχειριζόταν η θυγατρική εταιρεία εκμετάλλευσης αεροδρομίων στην Ευρώπη.

Έρχεται ο εφιάλτης - Henry Kissinger: "Θα δημιουργήσουμε έναν Παγκόσμιο Στρατό

19:03
29/09/2014
"Παγκόσμιο Στρατό" κατά της "τρομοκρατίας" θέλει να δημιουργήσει ο "άρχοντας" της χειραγώγησης και πασίγνωστος νεοταξίτης Χ.Κισσινγκερ ο οποίος παρά τα 91 του χρόνια δεν εχει σταματήσει να "παίζει" με τις τύχες των λαών.

Κολοσσιαίο το κοίτασμα πετρελαίου που εντοπίστηκε στην Θάλασσα Κάρα: Μια "Σαουδική Αραβία" μέσα στους πάγους!


Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα νέα που έρχονται από το κολοσσιαίων διαστάσεων κοίτασμα που κτύπησαν τα ρωσικά γεωτρύπανα στην θαλλάσια περιοχή Κάρα της Αρκτικής και απ'ότι φαίνεται η ανακάλυψή του θα έχει συνέπειες και στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις αφού επρόκειτο για κοινή έρευνα της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rosneft και της αμερικανικής ExxonMobil.

2 κτήνη από την Άρτα περιλούζουν με βενζίνη και καίνε ζωντανό έναν σκύλο!

skylos-tsigganos-1

Στο προφίλ του στο facebook ένας νεαρός τσιγγάνος – πιθανότατα κάτοικος Άρτας – δημοσίευσε στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 βίντεο στο οποίο δύο άντρες που είναι και εκείνοι Ρωμά (ο ένας εκ των δύο σίγουρα ανήλικος) καίνε (!) ζωντανό έναν σκύλο.

ΚΑΙ ΜΕ ..ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Θα το περιμέναμε και αυτό να συμβεί! Ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη πριν από λίγες μέρες και που εκ των υστέρων αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα Aksam, στο κυριακάτικο της φύλο, δείχνει το πόσο μπορεί να έχει προχωρήσει η προώθηση των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, που τώρα μπορεί να γίνεται ακόμα και με… τα φεριμπότ των γραμμών μικρασιατικών ακτών- ελληνικά νησιά.

Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, το τουρκικό φεριμπότ με την ονομασία, Büyük Hızır Reıs, που εκτελεί δρομολόγια από το τουρκικό θέρετρο του Μποντρούμ, (έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας ότι το θέρετρο του Μποντρούμ είναι κομβικό σημείο συγκέντρωσης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από τους Τούρκους για να τους προωθήσουν στη συνέχεια στην χώρα μας φυσικά με το …αζημίωτο),

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ – Ο Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ


newego_LARGE_t_1101_54024653
Στην πρωϊνή εκπομπή της Νέριτ “Σαββατο-κύριακο” ο Π. Οικονόμου έκανε την εξής πρόβλεψη: “Δείτε ποια κόμματα είναι εν δυνάμει να μπουν στην Βουλή. Η ΝΔ, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή… Αφήστε έξω το “Πασοκ” την “Ελιά” το “Ποτάμι”. Τρελλαίνονται οι παρουσιάστριες, που προσπαθούν να τον διορθώσουν μην ακουστεί το νόημα όσων έλεγε και του λένε, “μα… τι λέτε;”… Επανέρχεται ο Π.Οικονόμου ξαναλέγοντας…

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ: ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ… ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


davakhs
Έναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι βουλευτές της νουδούλας, για να απαιτήσουν υπουργείο: για να αναχαιτίσουν την Χρυσή Αυγή, προφανώς κάνοντας ρουσφέτια. Ο πρώτος που κάνει χρήση του συγκεκριμένου επιχειρήματος είναι ο Δαβάκης της Λακωνίας, ο οποίος είπε το… παράπονό του στον «Βηματοδότη» (που το περνάει ως… παραπολιτικό):

«Δεν έχει να κάνει τίποτα με το Ισλάμ»



Στην συζήτηση που έγινε χθες, στη Βουλή των Κοινοτήτων, για το αν η Βρετανία θα  συμμετάσχει στη στρατιωτική δράση εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), το πιο συγκλονιστικό πράγμα ήταν ότι σχεδόν όλοι όσοι μίλησαν επέμειναν ότι η ISIS «δεν έχει να κάνει τίποτα με το Ισλάμ».

Sunday, September 28, 2014

Financial Times: "Ο Β.Πούτιν είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός της Παγκοσμιοποίησης (Νέας Τάξης Πραγμάτων)"

13:56
27/09/2014
"Ο πιο επικίνδυνος πολιτικός για την Παγκοσμιοποίηση (Νέα Τάξη Πραγμάτων) είναι ο Β.Πούτιν" σύμφωνα με τους Financial Times. To γνωστό έντυπο-προπύργιο της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων Financial Times στοχοποιεί πάλι τον Β.Πούτιν αλλά και όποιον πολιτικό στην Ευρώπη τον στηρίζει και θέλει η χώρα του να παραμείνει εθνικά ελέυθερη!

Die Presse: Οι μετανάστες αποτελούν το 14% του πληθυσμού της Ελλάδας


Το θέμα δημοσιεύεται από την αυστριακή εφημερία Die Presse η οποία υποστηρίζει ότι εξαιτίας του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας ελέγχουν τα διαβατήρια επιβατών με προορισμό την Αυστρία, αυστριακοί υπάλληλοι.

Gustave Le Bon: Πως οι πολιτισμοί παρακμάζουν και χάνονται


Όπως τα ανατομικά χαρακτηριστικά, έτσι και τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, δεν είναι αιώνια. Οι συνθήκες του περιβάλλοντος, οι οποίες διατηρούν την μονιμότητα των χαρακτηριστικών αυτών, ούτε αυτές υπάρχουν για πάντα. Εάν δε συμβεί, να μεταβληθεί το περιβάλλον αυτό, τα στοιχεία της πνευματικής ιδιοσυστασίας, κάτω από την επίδραση του περιβάλλοντος, υφίστανται οπισθοδρομικές μεταμορφώσεις που τα οδηγούν στην εξαφάνιση.

ΓΑΛΛΙΑ: Ξανακερδίζοντας τους δρόμους και τις πόλεις μας. Μαθήματα εθνικιστικού ακτιβισμού από τους Identitarians



Του Patrick Le Brun (Counter-Currents) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Μετά από την πιο εντυπωσιακή ενέργεια ακτιβισμού που έχει παρατηρηθεί στη Γαλλία από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, στην οποία οι Identitarians (Ταυτοτιστές - μέλη της ‘Γενιάς της Ταυτότητας’) κατέλαβαν τη στέγη του υπό κατασκευή τζαμιού του Πουατιέ (βλ. εδώ),

Τον ΒΑΡΑΝΕ επειδή δεν είναι… Μουσουλμάνος και τον βάζουν να φωνάξει «Το Ισλάμ είναι η ανώτερη θρησκεία του κόσμου»


4562
Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει κανείς το μίσος, το μένος και την εκδικητικότητα πάνω στα θρησκευτικά πιστεύω των ανθρώπων. Με πρωτοφανή μανία μια συμμορία μουσουλμάνων στο Πακιστάν έχουν πιάσει έναν νεαρό ινδουιστή και τον βαράνε επειδή δεν είναι… μουσουλμάνος.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΩΜEΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ! Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ...


Ιστοσελίδα των τζιχαντιστών στοχοποιεί τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με αφορμή τις δηλώσεις του κατά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
- "Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας σίγουρα θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων", είναι ο τίτλος του άρθρου

Saturday, September 27, 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ! – ” ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ. ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!” – ΣΟΒΑΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ…

STEMMA1

Οι σύμβουλοι του Σαμαρά και ειδικά μια κυρία που έχει σχέση με το υπ. Πολιτισμού , εξαπάτησε τον Πρωθυπουργό και τον παρέσυρε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά και επικοινωνιακά λάθη.
Να σημειώσουμε ότι δεν αμφισβητεί κανείς τις μεγάλες ανακαλύψεις και τις προσπάθειες που γίνονται από την ομάδα και την επικεφαλή της ανασκαφής στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, Αικατερίνη Περιστέρη.

Έφοδος του ΣΔΟΕ στην Τεκτονική Στοά


Άρχισαν να τρώγονται μεταξύ τους τα κωλομασσονια... έρχεται το τέλος τους... το διαισθάνονται...
Ρε μια βόμβα χρειάζεται, να  γκρεμιστεί εκ  βάθρων η ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ!... και φυσικά να ταφούν μαζί της και όλα τα μιάσματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας.

Όσο για τις ...φιλανθρωπίες τους... αυτές, είναι για ξεκάρφωμα και για να διαφθείρουν τα πάντα.
Μια βόμβα ρεεεεεεε

Πόπη Σουφλή

STORIES

Στο μικροσκόπιο το "Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος" με εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος

ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ



"Υπερορθόδοξοι" Εβραίοι και Χριστιανισμνός, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
 
Είναι γονιδιακά τα μιαρά έθνη.... πώς να το κάνουμε δηλαδή...
 
Ο Εβραίος, είναι ... Εβραίος, ότι "στολή" κι αν φορέσει... ακόμα και του... "υπερορθόδοξου".

Πόπη Σουφλή



Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Oι εβραίοι υπερορθόδοξοι ταξιδιώτες της πτήσης  New York-Tel-Aviv αρνήθηκαν να καθήσουν δίπλα σε γυναίκες και μετέτρεψαν την πτήση σε μια απίθανη απίθανη πτήση….. για τους υπόλοιπους επιβάτες σε έναν αληθινό εφιάλτη μεταδίδει σήμερα Παρασκευή ο ισραηλινός τύπος.

Δικηγόροι κατά εφοριακών: Ποινικές ευθύνες σε όσους αποτρέπουν προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ



Ε  Π  Ι  Τ  Ε  Λ  Ο  Υ  Σ!

Μπαίνει το νερό στ' αυλάκι, Συνέλληνες!
Η αντίσταση αυτή των δικηγόρων, ανοίγει την πρώτη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, στο γαμημένο το κωλοσύστημα των Εθνικών Προδοτών.

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΌΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ!

ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!

Κρατείστε τα χρήματά σας.... έρχονται δύσκολες μέρες!


Πόπη Σουφλή
Δικηγόροι κατά εφοριακών: Ποινικές ευθύνες σε όσους αποτρέπουν προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ

Αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες βρίσκονται όσοι εφοριακοί ή προϊστάμενοι ΔΟΥ αποτρέπουν τους πολίτες από την άσκηση προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΔΣΑ) και επισημαίνει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές «παρεμποδίζουν ευθέως τους πολίτες στην άσκηση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος δικαστικής προστασίας τους απέναντι σε φόρους».

Απίστευτο: Βρετανοί δεν έδωσαν βίζα σε ορθόδοξο ιερέα αλλά δεν έκαναν το ίδιο σε ιμάμη!


Θύμα θρησκευτικού μίσους έπεσε σέρβος ορθόδοξος ιερέας από τις βρετανικές αρχές. Οι Βρετανοί ουσιαστικά του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα και έκριναν ως persona non grata,ανεπιθύμητο τόσο αυτόν όσο και τη συνοδεία του.

Εκστρατεία κατά του ISIL: "Παγκόσμια Συμμαχία" ή "Παγκόσμια Κομπίνα" των ΗΠΑ για να επιστρέψουν στη Μ.Ανατολή;


Οι ΗΠΑ όχι απλώς επιστρέφουν στο Ιράκ και στη Μέση Ανατολή, αλλά μετατρέπουν ολόκληρο το Κουρδιστάν σε μία τεράστια αμερικανική βάση, και κάπως έτσι εξηγείται και η τεράστια επικοινωνιακή προσπάθεια που έχουν κάνει για να δείξουν ότι το ISIL είναι κίνδυνος για ... ολόκληρο τον πλανήτη.

Friday, September 26, 2014

Γραφείο της Βουλής: "6,3 εκατ. Έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας" - Η κυβέρνηση Σαμαρά "βλέπει" ανάπτυξη


Όπως φαίνεται η κυβέρνηση Σαμαρά μας "έσωσε" και έτσι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού κοντεύει να ζει σύντομα σε "φαβέλες". Στοιχεία που προκαλούν σοκ και περιγράφουν την πραγματική κατάσταση της χώρας περιλαμβάνει η νέα ενδιάμεση έκθεση του Γραφείου της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού, καθώς αναφέρει ότι 6.300.000 Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας ή απειλούνται από αυτή.

Το ανελέητο Κυνήγι των «Μικρών του Διαδικτύου»...των Bloggers...




από "ποιούς και γιατί" άραγε;(ρωτάμε και καμία μ@&@κί@ να περνάει η ώρα) Φίλε Blogger,όταν έρθει η ΣΕΙΡΑ σου, ποιός άραγε blogger θα έχει απομείνει για να σταθεί δίπλα σου; 
 
Όπως κατάλαβες «απλέ χρήστη», «κύριε Αναγνώστα» όλο το παιγνίδι είναι στα χέρια σου. 
 
Στήριξε όλες αυτές τις «αθωράκιστες, αφρούρητες Μικρές Φωνές» τους «Έλληνες Bloggers» για να συνεχίσουν να υπάρχουν για την ενημέρωσή σου και την στήριξή σου ΚΑΙ αύριο. 
 
Διαφορετικά, θα μείνουν μόνον τα «Μεγαθήρια».... 
Χώρια που όταν τελειώσουν με τους bloggers, μετά έρχεται η σειρά σου... 
 
 
 
Κάποιοι bloggers, δίνουμε καθημερινά μάχη για την ενημέρωσή σας....
Κάποιοι bloggers, επιλέξαμε να μείνουμε μακριά από κόμματα, με μεγάλο κόστος. 
Κάποιοι bloggers, επιμένουμε να έχουμε μόνο ένα Κόμμα: Την Πατρίδα! 
Μιά Σημαία: Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Κάποιοι bloggers, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, όσο έχουμε στην ψυχή μας την ελπίδα για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!
Κάποιοι bloggers, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη, όσο αντέχουμε κι όσο παίρνουμε δύναμη από εσάς... τους αναγνώστες μας.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
 
Πόπη Σουφλή
 
(Υποτιθέμενη) δημοκρατία – ΜΜΕ – Καθεστώς και (έξωθεν ελεγχόμενα) social media (που ελέγχουν την – κάθε – εγχώρια δημοκρατία) 
γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος 
Έχει ένα χρόνο περίπου τώρα που κάθε τρεις και λίγο «μπλοκάρεται» και κάποια ιστοσελίδα. 
 
Έτσι, στα καλά καθούμενα, το facebook αποφασίζει να βάλει «φραγμούς» στην ελεύθερη πρόσβαση των χρηστών του σε κάποιες σελίδες (εκτός fb). 
Προσφάτως, ήρθε και η σειρά μου. 
 
Ότι θα διαβάσετε όμως παρακάτω, τα έχουν ήδη περάσει πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι bloggers, τα περνάνε άλλοι τόσοι ταυτόχρονα και θα τα περάσουν ακόμη περισσότεροι όσο "αγριεύουν" τα πράγματα (μην ξεχνάμε τον "καταλύτη του αντιρατσιστικού" που θα χειροτερεύσει αυτό το "κυνήγι"). 
 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ… ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ (9 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ 25 ΚΛΟΠΕΣ)!


AlvanoiListesXL
Μια μεγάλη και πολύ επικίνδυνη σπείρα Αλβανών που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε καταστήματα και σπίτια σε διάφορες περιοχές της χώρας εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής. Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20, 24 και 26 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας σπείρας.

ΕΡΕΥΝΑ ΕΒΕΑ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


ftoxia
Ποσοτική έρευνα με τίτλο «Οικονομικό Βαρόμετρο», η οποία πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολήν του ΕΒΕΑ από την εταιρία ALCO, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 1.000 ενήλικων ατόμων από όλη την Ελλάδα, το χρονικό διάστημα μεταξύ 16- 18 Σεπτεμβρίου 2014, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Ο ΠΡΩΗΝ Ν.Δ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Π.ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ


ayti-i-xora-einai-i-patrida-moy-xarry-klyn
Υπέβαλαν τον λαό σε βάρβαρες θυσίες, οδήγησαν χιλιάδες πολίτες στην αυτοκτονία, κατέστρεψαν οικογένειες, έσυραν δια της βίας στην ανεργία 1.500.000 εργαζόμενους, κούρσεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα αποθεματικά Πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κατάκλεψαν τους ομολογιούχους, για να φτάσουν το δημόσιο χρέος στα επίπεδα που ήταν το 2009 πριν το PSI! 

ΒΟΜΒΑ...!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ...!!! ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΣΥΡΙΖΕΑ ΠΑΛΛΑΓΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...!!!


Παρελθόν και μάλιστα έντονο έχει η Όλγα Παλαγγιά στο θέμα των αμφισβητήσεων. Το 2008 η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ έλεγε τα ίδια για τον μεγαλειώδη τάφο του Φιλίππου ΙΙ που αποκάλυψε ο Μανόλης Ανδρόνικος στη Βεργίνα, αμφισβητώντας πως είναι σωστή η ταυτοποίηση. Τότε μάλιστα ήταν συνεργάτιδα του Σκοπιανού αρχαιολόγου Ευγένιο Μπόρζα και είχε αμφισβητήσει τα ευρήματα του Μανόλη Ανδρόνικου στη Βεργίνα, υποστηρίζοντας πως ο τάφος που είχε βρεθεί δεν ήταν του Φιλίππου του Β'.

Θα έχουμε μιαν Ευρώπη «περικυκλωμένη» από 800 εκατομμύρια μουσουλμάνους, με άλλα 140 εκατομμύρια να βρίσκονται στην καρδιά της!

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου - Όχι, ο χρόνος δεν είναι πολύ μακρυά. Kάπου το 2040, όταν τα εγγόνια μου θα πλησιάζουν τα τριάντα τους χρόνια, στην Ευρώπη της δημοκρατίας θα κατοικούν περίπου 140 εκατομμύρια μη Ευρωπαίοι –οι οποίοι, ωστόσο, θα έχουν ευρωπαϊκή εθνικότητα. Επίσης, η Ευρώπη θα περιστοιχίζεται από 90 έως 96 εκατομμύρια Τούρκους, 300 εκατομμύρια Βορειοαφρικανούς και 220 εκατομμύρια Κεντροασιάτες. Λίγο πιο μακρυά της, στην Μέση Ανατολή, θα βρίσκονται άλλα 160 εκατομμύρια Άραβες, Ιρανοί, Ιρακινοί, Κούρδοι και Ισραηλινοί –με τους τελευταίους να είναι οι μισοί και πλέον αραβικής προελεύσεως. Θα έχουμε έτσι μιαν Ευρώπη «περικυκλωμένη» από 800 εκατομμύρια μουσουλμάνους, με άλλα 140 εκατομμύρια να βρίσκονται στην καρδιά της. 

«Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!», υποστηρίζουν ξένοι ακαδημαϊκοί


Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!
Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!

793 δισ. ευρώ έχει πληρώσει η Ελλάδα σε τόκους & χρεολύσια από το 1991 μέχρι σήμερα

793 δισ. ευρώ έχει πληρώσει η Ελλάδα σε τόκους & χρεολύσια από το 1991 μέχρι σήμεραΑναμένεται την περίοδο 2015 – 2030, σύμφωνα με το πρόγραμμα «διάσωσης», να πληρώσει άλλα 300 δισ. ευρώ
ενώ ο πληθυσμός βυθίζεται στη φτώχεια


Τους τόκους και τα χρεολύσια, όπως αυτά εκτιμώνται έως το 2030, για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, διαβίβασε στη Βουλή ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Thursday, September 25, 2014

ΑΘΡΟ ΣΟΚ!!...ΟΙ ROTHSCHILD ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ SOROS!!!

ΟΙ ROTHSCHILD ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ SOROS!!!  5Αν ο Soros δεν ήταν άνθρωπος των Rothschild, δεν θα τον ήξερε κανείς…
Οι …«Eλβετοί» Rothschild, μέσω του περιουσιου φυσικά Karlweis, παρείχαν όλα τα απαραίτητα κεφάλαια για να ξεκινήσει αυτή η τεράστια μηχανή διεισδύσεως κι ελέγχου των εξελίξεων.
Μέσω χιλιάδων ΜΚΟ και του σχετικού δικτύου πρακτόρων που στήνουν μαϊμού-επαναστάσεις, όπου κι όταν απαιτείται ανατροπή, για επιτάχυνση των εξελίξεων υπέρ της Νέας Σιωνιστικής Τάξεως των Τοκογλύφων, οι Rothschild, με βιτρίνα τον Soros, μείωσαν τα κοστολόγια ευθείας παρεμβάσεως στην πολιτική κάθε χώρας, αφού κατάφεραν τους λαούς να βγάζουν τα μάτια τους με τα …ίδια τους τα χέρια.
Φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί άρθρο από συστημικό Μέσο που να αφορά σε αυτή την σχέση του Soros με το Κτήνος.
Το συγκεκριμένο άρθρο-κλειδί φυσικά, όπως …συνηθίζεται, εξαφανίστηκε γρήγορα…

Απολογήθηκε ο Βενιζέλος στους Σιωνιστές: Δεν καταφέραμε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις να ρίξουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Τα διαπιστευτήριά του προς τους εκπροσώπους του εβραιοαμερικανικού λόμπι έδωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε σχετική συνάντηση που είχε μαζί τους στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά «Νέα», σε κείμενο υπό τον τίτλο «Μας πήραν χαμπάρι», καμιά δεκαριά (!) ήταν οι οργανώσεις με τους εκπροσώπους των οποίων είχε ραντεβού. Οι συγκεκριμένοι λομπίστες παραπονέθηκαν στον αντιπρόεδρο της «ελληνικής» κυβέρνησης  για το υψηλό ποσοστό του αντισημιτισμού που θεωρούν ότι υπάρχει στην Ελλάδα, και το οποίο αγγίζει το 67%. Ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες για να τους καλμάρει και υποστήριξε ότι θα προχωρήσει και σε δική του (!) έρευνα «με επιστημονικά κριτήρια». Το «ζουμί», όμως, της συνάντησης βρίσκεται στα όσα αμέσως μετά γράφουν τα Νέα: «Εννοείται ότι...

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ: "ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ"

spirakis
Η Μαρία Σπυράκη, που από δημοσιογράφος του Mega Bobola, τώρα σώζει και αυτή την πατρίδα (και την παρτίδα της), αφού κάποιοι της έδωσαν την ευκαιρία μιας δεύτερης καριέρας στα 50, αυτή έρχεται τώρα να στερήσει την δική τους με μια σειρά πρωτοβουλιών – προτάσεων που εξυπηρετούν, όχι τους ψηφοφόρους της, αλλά τα αφεντικά της. 
Έτσι, παρά τα χιλιάδες προβλήματα της χώρας, ανεργία, αποπληθωρισμός, μετανάστευση των ελλήνων σε ξένες χώρες προς αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος, εκείνη επέλεξε να ζητήσει από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου να βγει νόμος που να φιμώνει τα ενημερωτικά μπλογκ. Γιατί; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Αποκάλυψη Ethnikismos.net... Αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αρχαία Μεσσήνη αποδεικνύει ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν.... "Ναζιστές"!!!

4
Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ  τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!

ΚΑΡΓΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ "ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ": ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ!!!


Τώρα με τον νέο Αντιρατσιστικό Νόμο, δικαιούται η Τουρκία να ζητήσει την απαγόρευση του τραγουδιού «Πότε θα κάνει Ξαστεριά». Ως γνωστόν, όταν επί Χούντας ο Νίκος Ξυλούρης έκανε γνωστό το θρυλικό αυτό τραγούδι στην Αθήνα, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήθελε να το απαγορεύσει ως επαναστατικό.

Wednesday, September 24, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

εεββ

Κανένας όμως δεν τολμάει να τους κατονομάσει δημοσίως! Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο «αγορές». Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους «κορυφαίους»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ!


δικαιοσύνη1
«Λαμπρές» αποφάσεις –οι οποίες κάποτε θα διδάσκονται στις Νομικές Σχολές των Πανεπιστημίων ως παραδείγματα προς αποφυγήν- βγάζει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του ξεφτιλισμένου αστικού ψευδοκράτους των μνημονιακών δοσιλόγων, όταν έχει χρυσαυγίτες στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έτσι, ομόφωνα ένοχοι –όπως αναμενόταν άλλωστε- κρίθηκαν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι δύο κατηγορούμενοι για…

Ο Ερντογάν επαναφέρει τη μαντίλα στα δημοτικά σχολεία - Εκπαιδευτικοί: "Επιστρέφουμε στον μεσαίωνα"


Στην άρση της απαγόρευσης της χρήσης της ισλαμικής μαντίλας στα δημοτικά σχολεία προχώρησε η κυβέρνηση της Τουρκίας όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέντ Αρίντς μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Βόλου Α.Μπέος δεν υπέκυψε στον τραμπουκισμό και δεν εξέδωσε ψήφισμα για τον Παύλο Φύσσα


Oτι ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος του Βόλου έχει "άντερα" και δεν είναι κανένα παιδάκι ου θα σκύψει στοκεφάλι για να τρώει τις καρπαζιές του αριστερού συστήμαος που καταδυναστεύει τη χώρα, αυτό το ξέρουν όλοι.

Πρωτοφανές "γλείψιμο" από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου στον ληστή-τρομοκράτη Ν.Ρωμανό!


Αρνήθηκε για «ιδεολογικούς λόγους» να παραλάβει τον έπαινο και το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ ο ληστής και τρομοκράτης Νίκος Ρωμανός, φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και προφυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις κρατούμενους που πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις να εισαχθεί στα ΤΕΙ . 

Αλβανικά σχολικά βιβλία: Διδάσκουν τις αλυτρωτικές βλέψεις κατά της Ελλάδας [εικόνες]

18:32
23/09/2014
Άλλη μία σχολική ξεκίνησε και στα σχολεία της αλβανικής επικράτειας οι μαθητές διδάσκονται πάλι για τις αλβανικές περιοχές στην... Ελλάδα (Trevat shqiptare ne Greqi), δηλαδή Τσαμουριά, Κόνιτσα, Καστοριά, Φλώρινα κλπ!

Tuesday, September 23, 2014

Σημεία των καιρών: Γυναίκα έκανε επέμβαση για να αποκτήσει τρια...στήθη


Έχουν καταφέρει τον κόσμο να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι αρχίζουμε πλέον να βλέπουμε επεμβάσεις χειρουργικού τύπου οι οποίες κυριολεκτικά αποτελούν "τερατογεννέσεις". Όλα αυτά βέβαια έγιναν εντεχνως καθώς μια κοινωνία προβληματικών ατόμων είναι εύκολα διαχειρίσιμη.

Μνήμες από τις διώξεις του σφαγέα Ε.Χότζα κατά των χριστιανών Αλβανίας-Β.Ηπείρου


«…26 Φεβρουαρίου 1967. Τέλεσα σήμερα την τελευταία Θεία Λειτουργία. Αμέσως μετά παρέδωσα τα κλειδιά του ναού στην οργάνωση νεολαίας του χωριού…». 

Τούρκοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν άνδρα τoυ ΛΣ/ΕΛΑΚΤ - Επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό σκάφος (upd)


Τούρκοι δουλέμποροι τραυμάτισαν άντρα του Λιμενικού ανοιχτά της Ψερίμου όταν επιχείρησαν να εμβολίσουν το σκάφος στο οποίο βρισκόταν. Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ανταλλαγή πυροβολισμών οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται από το αρχηγείο του Λιμενικού. Πάντως από πυρά των λιμενικών χτυπήθηκαν και δύο λαθρομετανάστες.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails