Saturday, February 28, 2015

Συνεχίζονται οι αθρόες απελευθερώσεις λαθρομεταναστών

Συνεχίζεται με αδιάκοπους  ρυθμούς η απελευθέρωση λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης σύμφωνα με τις επιλογές της νέας κυβέρνησης επιλογές όμως που  έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αί8σθημα και την κοινή λογική.

ΑΒΒΑΣ ΦΟΥΡΜΟΝΤ:Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Friday, February 27, 2015

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!...ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΙ «ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ» ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ



protothema.gr_ Μία δράση των atenistas για ίσα δικαιώματα σ’ όλους τους συμπολίτες μαςΑυτή την Κυριακή, 1η Μαρτίου, η ομάδα Plus των atenistas μας καλεί να υποδεχθούμε την άνοιξη με μία εκδήλωση διαφορετική από τις συνηθισμένες: σε συνεργασία με το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity και τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων, θα μας ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες δεύτερης γενιάς.

Θυμάστε αυτό το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια; Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα






Και ποιος δε θυμάται το12χρονο τότε κορίτσι με τα πράσινα μάτια έγινε ένα από τα διασημότερα εξώφυλλα του National Geographic;

ΗΠΑ: «Είμαι γκέι και θέλω και το παιδί μου να γίνει γκέι», λέει γνωστή ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια, που παραδέχεται ότι στενοχωριέται που η 6χρονη κόρη της αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τα αγόρια...


 
Η 37χρονη εβραϊκής καταγωγής Sally Kohn είναι ένα γνωστό πρόσωπο στα αμερικάνικα media. Ομοφυλόφιλη "λίμπεραλ" πολιτική σχολιάστρια, που έχει εμφανιστεί στο CNN και τοMSNBC και ζει με την σύντροφό της στο Μπρούκλιν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ξέσπασε η οργή του Πούτιν κατά της Τουρκίας !!!



Όταν ξεκινούν τα τελεσίγραφα από τη Ρωσία, σίγουρα κάτι συμβαίνει.

Την έντονη οργή της Ρωσίας προς την Τουρκία για την... συναίνεση της Άγκυρας να συμμετάσχει στον υπό ίδρυση στρατιωτικό σώμα του ΝΑΤΟ με κύριο σκοπό την πιθανή επέμβαση στην Ουκρανία, εξέφρασε η Μόσχα σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık.

Thursday, February 26, 2015

Καταγγελία: Ελευθερώνουν λαθρομεταναστες με ποινικό μητρώο με ταρίφα από 1800 ευρώ


Το «λάδι» συνεχίζει να «ρέει» σύμφωνα με καταγγελίες που φτάνουν στο Koutipandoras.gr. και μάλιστα σε ευαίσθητες υπηρεσίες.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες στην υποδιεύθυνση αλλοδαπών Αττικής και στο τμήμα απελάσεων αφήνουν ελεύθερους έναντι αδρής αμοιβής, αλλοδαπούς που έχουν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...Τζιχανιστές του ISIS καταστρέφουν την ανθρώπινη ιστορία! Ανατίναξαν την πιο παλιά βιβλιοθήκη του Αραβικού κόσμου


Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Independent αντάρτες του ISIS, μπήκαν μέσα στην βιβλιοθήκη Μονσούλ του Ιράκ, και έβαλαν φωτιά σε χιλιάδες σπάνια έγγραφα, χειρόγραφα, παπύρους και βιβλία τα οποία ήταν πολλών αιώνων καταστρέφοντας την ανθρώπινη Ιστορία.

Εύβοια: Αυτοκτόνησαν μάνα και γιος - Βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας - Σοκαρισμένη η Χαλκίδα (Φωτό)!





 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!

Wednesday, February 25, 2015

ΠΟΙΑ πασίγνωστη ηθοποιός ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ μέχρι να φυλακιστούν όσοι είναι στη λίστα Λαγκάρντ;




Η λίστα Λαγκάρντ ή επί το ακριβέστερον Φαλσιανί έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και στον κόσμο της Βρετανίας.

Το 23% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι Αλβανοί - 10 φορές περισσότεροι Αλβανοί στις φυλακές αναλογικά με τους Έλληνες

Σημείωση FreedomVoiceΤο σύνολο των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι 12.655 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Οι Αλβανοί κρατούμενοι είναι 2850. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ρουπακιώτη οι αλλοδαποί στις φυλακές είναι περίπου 7875 άρα οι Έλληνες αποτελούν το 40% περίπου των φυλακισμένων με πληθυσμό 4780 κρατουμένους.
Ο ελληνικός πληθυσμός είναι περίπου 10.000.000 σύμφωνα με την Wikipedia, ενώ οι Αλβανοί στην Ελλάδα υπολογίζονται γύρω στις 450.000.

Η ISIS και το «στρατόπεδο των δαιμόνων»




 Του Daniel Barge (Alternative Right) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Στον πόλεμο πάντα επιτίθεσαι στις αδυναμίες τους εχθρούς σου. ΗISIS το καταλαβαίνει αυτό και ενεργεί αναλόγως. Αντίθετα, η Δύση φαίνεται να μην έχει κάποιο σχέδιο. Ενώ η ISIS βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με μας, εμείς δεν είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με αυτούς. Στην καλύτερη περίπτωση είμαστε σε μια κατάσταση που ελπίζουμε ότι θα φύγουν μακριά. Η ISIS είναι ένα τέρας που δημιουργήσαμε, αλλά, έτσι όπως είναι, βλέπουν τον εαυτό τους σίγουρα ότι έχουν πόλεμο μαζί μας. Για το λόγο αυτό, παρακολουθούν τις αδυναμίες μας, αλλά εμείς ακόμα όχι τις δικές τους.

Η Τράπεζα της Αγγλίας ομολογεί: Οι τράπεζες φτιάχνουν το χρήμα

Παλιά, στη δεκαετία του 1930, ο Χένρι Φορντ φέρεται να είπε ότι είναι καλό πράγμα που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί πραγματικά ο τραπεζικός τομέας, διότι αν ήξεραν, «θα γινόταν επανάσταση πριν φτάσει το πρωί». Την περασμένη εβδομάδα, κάτι εντυπωσιακό συνέβη. Η Τράπεζα της Αγγλίας άφησε το τζίνι να βγει απ’ το μπουκάλι.

Tuesday, February 24, 2015

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 42 “ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !! (ΛΙΣΤΑ)



ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ! ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
 Έχω δηλώσει δημόσια, πως είμαι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ, σε καποια ειδεχθή εγκληματα, όπως έχει χαρακτηριστεί και ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ!
Στα τρια μέτρα, με συνοπτικές διαδικασίες, απο ένα ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, να τελειώνουμε με ολα αυτά τα καθαρματα, που αποτελούν τους σύγχρονους ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
Ούτε καν το δικαίωμα της απολογίας να μην έχουν.

Στη λίστα, βρήκα κι ένα τοπικό ΛΑΜΟΓΙΟ!
Τον κ. ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ!

Ιδού ποιοι διατάσσουν την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής


Ιδού ποιοι διατάσσουν την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής
Σας παρουσιάζουμε δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsbomb.gr σχετικά με τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας που διέπραξε το Κράτος του Ισραήλ κάτα την διάρκεια των τελευταίων πολεμικώ επιχειρήσεων στην Παλαιστίνη. Παραθέτουμε τα στοιχεία στην κρίση των αναγνωστών με την υποσημείωση ότι οι ελλαδικές κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους "δημοκράτες" του Ισραήλ, φτάνοντας μέχρι του σημείου να δέχονται διαταγές από τον επικεφαλής της AJC για τον διωγμό της Χρυσής Αυγής ως "ναζιστικής" και "απάνθρωπης". 

TO IΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΑΚΕΙΑ ΣΥΡΙΑΣ

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
Cησηιυθσαιυθ
Οι τρομοκράτες της  Daech έκαψαν την ιστορική εκκλησία του Tal Ormuz και διαπράτουν φοβερές σφαγές κατά χριστιανικών πληθυσμών σε πολυάριθμα χωριά ασσύριων στην περιοχή της Hassaké. 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΓΕΖΙΝΤΙ ΣΚΛΑΒΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΤΗΝ 6η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ένα ρεπορτάζ των Christophe Lamfalussy και Johanna de Tessières ειδικών απεσταλμένων στο Dohuk.Ποτέ η Basima (*) δεν διηγήθηκε αυτό που έζησε τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου στα χέρια των μαχητών της Daech. Ούτε στην αδερφή της ούτε ακόμη και στον αδερφός της.Αλλά το κουράγιο της νεαρής yézidie βλέποντας ότι λαός της για μια ακόμη φορά διώκεται μεγαλώνει.Αυτή δέχθηκε επομένως να μιλήσει χωρίς δισταγμό και να καταθέσει την μαρτυρία της στην εφημερίδα «La Libre Belgique».

Monday, February 23, 2015

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ..

Βόμβες Γλέζου: Ζητώ συγγνώμη από τον λαό - Πέρασε ένας μήνας και δεν καταργήθηκε η τρόικα.


http://newpost.gr/storage/photos/c_740px_440px/201403/glezos1.jpg«ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ - ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ»

Άρθρο-βόμβα δημοσιεύει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, σχολιάζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup.

O κ. Γλέζος τονίζει ότι «πέρασε ένας μήνας και δεν έγινε πράξη η εξαγγελία κατάργησης της τρόικας» σημειώνοντας ότι «όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση».

«Από την πλευρά μου ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄ αυτή την ψευδαίσθηση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το άρθρο όπως δημοσιεύεται στο ιστολογιο της «Κίνησης Ενεργών Πολιτών»:

Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.

Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015. Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.

Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.

Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη. 

Τι καταγωγής είναι ο Ιγκλέσιας των Ποδέμος….τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Ακριβώς όπως ιουδαίοι ήταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Μαρξ και ο Τρότσκυ, αλλά και οι ιδιοκτήτες των τραπεζών, της Lazard και όλων των λοιπών στους οποίους χρωστά ο πλανήτης όλος και πάει λέγοντας….την ίδια καταγωγή κατά 99% έχει και αυτός.

Saturday, February 21, 2015

Γιατί η Ισραηλινή αστυνομία σφράγισε τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα


Γιατί η Ισραηλινή αστυνομία σφράγισε τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
Στο πόδι οι αγιοταφίτες για διαμαρτυρία – Παρέμβαση στα τυπικά της Ορθόδοξης εκκλησίας χωρίς να ενημερώσουν.

Δυτικοί Χριστιανοί -«Σταυροφόροι» κατά του 'ισλαμικού κράτους'





Χριστιανοί ξένοι μαχητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και τον Καναδά, οι οποίοι έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση ή διαθέτουν εμπειρία, εντάχθηκαν σε ομάδα για την καταπολέμηση του ‘ισλαμικού κράτους’.

CIA KAI MOCANT ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ

Ο πρόεδρος του Σουδάν, Ομάρ αλ Μπασίρ, μίλησε στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Euronews αμέσως μετά τον αποκεφαλισμό των 21 Αιγυπτίων κοπτών χριστιανών από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Ο Σουδανός πρόεδρος στη συνέντευξή του υποστήριξε ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των αμερικανικών και ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και με την τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ. Ο Ομάρ αλ Μπασίρ ανέφερε στον δημοσιογράφο: «Είπα, η CIA και η Μοσάντ βρίσκονται πίσω από αυτές τις οργανώσεις. Δεν υπάρχει κανένας μουσουλμάνος, ο οποίος θα προέβαινε σε τέτοιες ενέργειες».

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin

Γαλλία: Αύξηση των εξισλαμισμών μετά το τρομοκρατικό χτύπημα





Από την περίοδο του τρομοκρατικού χτυπήματος  στο περιοδικό Charlie Hebdo, στις 7 Ιανουαρίου 2015, μέχρι σήμερα παρατηρήθηκε μια σημαντική αύξηση Γάλλων πολιτών που ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό.

Wesley Clark: «Οι φίλοι και σύμμαχοί μας δημιούργησαν την ISIS για να καταστρέψει την Hezbollah»

Ο Wesley Clark ο στρατηγός που βομβάρδισε τη Σερβία το 1999,  είναι γνωστός για τις δηλώσεις του αναφορικά με την αμερικανική στρατηγική αποκαλύπτοντας τους απώτερους στόχους της, λέγοντας αλήθειες.

Thursday, February 19, 2015

ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ...Ο εσταυρωμένος "δακρύζει"(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ Gloria Steinem, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ CIA ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Μια φεμινίστρια παραδέχθηκε ότι έκανε έκτρωση το μωρό της επειδή ήταν αγόρι, δηλώνοντας ότι «δεν θα μπορούσε να φέρει ένα άλλο τέρας στον κόσμο» και ότι η απόφαση της «κάνει τη διαφορά».

Η Ισπανία… ανέκαμψε! Ο λαός κοιμάται στους δρόμους



Η Ισπανία… ανέκαμψε! Ο λαός κοιμάται στους δρόμους
Η φωτογραφία γίνεται viral στο Twitter την Πέμπτη και από εκεί την αναδημοσιεύουμε. Είναι μια εικόνα χίλιες λέξεις για το κατά πόσο η Ισπανία του υποτακτικού του Βερολίνου, Ραχόι, βγήκε από την κρίση, όπως μας λένε…

Wednesday, February 18, 2015

Αυτούς θέλει να αφήσει ελεύθερους η κυβέρνηση – Φωτιές και αποδράσεις από αλλοδαπούς στο κέντρο στην Αμυγδαλέζα (upd)

Πλήρης διάλυση και ακόμη δεν άρχισαν να εφαρμόζονται τα μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών. Νέα ένταση υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, και λίγο μετά τις 19:30 όταν εκδηλώθηκε νέα εστία φωτιάς σε άλλο σημείο του κέντρου κράτησης.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ...Ο Αμερικανικός στρατός κατασκεύασε τεράστια πυραμίδα στη μέση του πουθενά [εικόνες]

Μια τερ
άστια πυραμίδα μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των …πολλών, κατασκεύασε ο Αμερικανικό στρατός, με αποτέλεσμα να φουντώσουν κάθε είδους σενάρια συνωμοσίας.

TO IΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

00
Άλλο ένα τρομερό έγκλημα των ισλαμιστών στην περιφέρεια του Χαλεπίου και ενώ ο συριακός στρατός τις τελευταίες ώρες προελαύνει και τείνει να ολοκληρώσει την περικύκλωση της πόλης από το βορρά.Ο συριακός στρατός προωθείται στα περίχωρα της πόλης του Χαλεπίου

Tuesday, February 17, 2015

ΣΟΚ...Αξιωματούχος των ΗΠΑ: Οι ηγέτες της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να δολοφονηθούν, υπάρχουν συμφέροντα





Η  αλβανική «Gazeta Tema» αναφέρει σε δημοσίευμά της απόψεις του  Paul Craig Roberts, ο οποίος ήταν οικονομικός σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ρόνταλντ Ραίηγκαν που εμμέσως – πλην σαφώς- προειδοποιεί για απρόοπτο ενδεχόμενο δολοφονίας της ηγετικής ομάδας στην ελληνική κυβέρνηση.

Φρίκη δίχως τέλος από τους ισλαμιστές: Κόβουν τα χέρια γυναικών που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο!

Μετά τους μαζικούς αποκεφαλισμούς, τις φρικιαστικές εκτελέσεις ομήρων και τις απάνθρωπες τιμωρίες για αδικήματα που παραβαίνουν το νόμο της σαρία, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κόβουν τα χέρια των γυναικών επειδή χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα!

Έρευνα: οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη θεωρούνται «φονταμενταλιστές»


 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης του «Κέντρου Κοινωνικών Επιστημών του Βερολίνου» ("Berlin Social Science Center"), το 70% των μουσουλμάνων στο Βέλγιο θεωρεί τους θρησκευτικούς κανόνες ως πιο σημαντικούς από τους νόμους του κράτους. Το Κέντρο ρώτησε 9.000 μουσουλμάνους και χριστιανούς σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία και Αυστρία). Ρωτήθηκαν 1.200 άνθρωποι, ως επί το πλείστον τουρκικής και μαροκινής καταγωγής, που θεωρούν τους εαυτούς μουσουλμάνους.

ΒΟΜΒΑ από ΜΟΣΧΑ: Ετοιμάζεται πακέτο οικονομικής βοήθειας από BRICS για Ελλάδα;; – Τι μεταδίδει το RT!


7799

Εμμεση, αλλά σαφή παρέμβαση καταγράφεται από την Μόσχα τις τελευταίες ώρες και σίγουρα η Ρωσία δίνει έναν διαπραγματευτικό «άσσο» στον Α.Τσίπρα αυτές τις κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης μετά το χθεσινό «ΟΧΙ» της Ελλάδας με ρεπορτάζ του RT που αποκαλύπτει ότι έχει συζητηθεί μεγάλη οικονομική βοήθεια στους BRICS για την Ελλάδα!

Κώστας Ζουράρις Βεβαίως Είμαι Εθνικιστής, όπως ήταν και ο Κολοκοτρώνης.

Monday, February 16, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!..Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!...ΔΕΙΤΕ πόσους υπαλλήλους είχε στο πολιτικό του γραφείο ο πρώην υπουργός Βασίλης Κικίλιας! (ΕΓΓΡΑΦΟ)


kikilias1

Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω έγγραφα πόσους υπαλλήλους είχε στο πολιτικό του γραφείο ο πρωην υπουργός Δημοσιας Ταξης Βασίλης Κικίλιας (17 υπαλλήλους!)

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ: "Λάβαμε εντολή να μην ενοχλούμε τους Τούρκους στο Αιγαίο"!


Συγκλονιστική δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία είχαμε πριν λίγο από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη: Το Λιμενικό έλαβε εντολή "άνωθεν", δηλαδή από την κυβέρνηση, να αποχωρήσει από την περιοχή της Ζουράφας και να μη ενοχλεί τον στόλο των τουρκικών σκαφών (Ναυτικού, Ακτοφυλακής και αλιευτικά)!Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση είναι απλά τρομοκρατημένη σε ότι αφορά την πιθανότητα κλιμάκωσης ελληνοτουρκικού επεισοδίου, αλλά αν φοβούνται να πάνε στο δάσος να παίξουν τους λαγούς.

Εδώ πλέον αναδεικνύονται ζητήματα εθνικής μειοδοσίας. Και αν δίνουν τέτοιες εντολές στην Ακτοφυλακή ποιος μας λέει ότι σε μια κρίση δεν θα δώσουν τις ίδιες εντολές και στις Ένοπλες Δυνάμεις; Και το ερώτημα είναι αν θα το αποδεχθούν αυτό οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Μια μολότοφ στην ψεύτικη Ιστορία τους Κυκλοφόρησε… «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» του Σπύρου Χατζάρα


Για παραγγελίες στο deltio11@gmail.com 
Αποστολή με τα ΕΛΤΑ
Τιμή 20 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά. 
Ένα βιβλίο για το χθες και το αύριο, 
διότι γνωρίζοντας, το ιστορικό παρελθόν, 
μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα το παρόν και να «προσανατολιστούμε» για το προδιαγεγραμμένο μέλλον μας. 

-Η Αλήθεια για τον Μελιγαλά μετα από 70 χρόνια σιωπής. Πως και γιατί παραδόθηκαν στον ΕΛΑΣ με εγγυητή τους Άγγλους. 
Και ακόμα: 
-Πώς, από τον Θρίαμβο και το ΕΠΟΣ του ΟΧΙ καταλήξαμε στην Τριπλή Κατοχή και την Καταστροφή .
Όλα όσα πρέπει να μάθετε για την «Κοινοπραξία» Ιντέλιτζενς Σέρβις-ΚΚΕ. Πως οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το «Ισχυρό ΚΚΕ», στην Κατοχή, όπως ακριβώς η Cia δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος. 
Οι προοδευτικοί διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, και ψηφοφόροι με «φρίκη και αποτροπιασμό» καταδίκασαν χωρίς περιστροφές, το σφάξιμο των αιχμαλώτων από τους «τζιχαντιστές, του Ισλαμικού Κράτους, αλλά εξακολουθούν να μην αισθάνονται την ίδια φρίκη και τον ίδιο αποτροπιασμό, για τα «οικεία κακά», για το σφάξιμο χιλιάδων, από τους «τζιχαντιστές» του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ, το μαύρο Καλοκαίρι του 1944, και τον «Κόκκινο Δεκέμβρη». Μερικοί είναι υπερήφανοι κιόλας. «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». «ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ». 
Και όμως οι Γερμανοί , στους 54 μήνες της Κατοχής, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 1944 εκτέλεσαν στην Μεσσηνία, περίπου 800 Έλληνες. Ενώ ο «Άρης» και ο ΕΑΜ /ΕΛΑΣ, που δεν επιτέθηκαν στους αποχωρούντες Γερμανούς, αλλά επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων στις απελευθερωμένες πόλεις, σκότωσαν, σε 11 μέρες, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 1944, τουλάχιστον 4000. 

Τα ψέματα των «Εταίρων» και των Αγορών για το Ελληνικό χρέος


Η κατανομή του ελληνικού χρέους είναι σήμερα η εξής : 
1) EFSF 141 δις, 2) άμεσος δανεισμός από τα κράτη-μέλη της ΕΕ 53 δις, 3) ΔΝΤ 28 δις, 4) διάφοροι ιδιώτες 50 δις, ΕΚΤ 25 δις, ΕΓΔ 15 Δις και ΤτΕ 5 δις. 

Η δήθεν οφειλή του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού χρέους στα κράτη, δηλαδή στους «φορολογούμενους πολίτες» και τους λαούς της Ευρωζώνης, τους οποίους δήθεν θα εξαπατήσουμε και θα ζημιώσουμε στην περίπτωση αναδιάρθρωσης, διαγραφής, ή κουρέματος (απομείωσης) του χρέους μας είναι μια επικοινωνιακή απάτη που στήθηκε από τους επιτήδειους των αγορών,!!! Το ελληνικό χρέος στους «λαούς» της Ευρώπης είναι μόνο τα 53 δις του άμεσου δανεισμού από τα κράτη-μέλη. 
Τα 141 δις των ομολόγων του EFSF δεν συνιστούν διακρατικό χρέος, επειδή ο EFSF δεν είναι κράτος ή κοινωνία κρατών, αλλά ανώνυμη εταιρεία με έδρα στο Λουξεμβούργο. 
Τα κράτη- μέλη, είναι μόνο ΜΕΤΟΧΟΙ του EFSF, στον οποίο έχουν εισφέρει μόνο τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ του καταβεβλημένου μετοχικού του κεφαλαίου και, έτσι, δεν είναι άμεσοι δανειστές του ελληνικού δημοσίου. 
 (βλ. http://www.efsf.europa.eu/about/index.htm)   

Sunday, February 15, 2015

Φοβερή είδηση: Εβραίος συνελήφθη να γράφει τη λέξη "Εβραίος" σε αυτοκίνητα στη Γαλλία!


Εβραίος στην Γαλλία έγραφε τη λέξη "Εβραίος" σε αυτοκίνητα για να δημιουργήσει αντισημιτισμό!
Αυτός είναι ο αντισημιτισμός που δήθεν υπάρχει στην Ευρώπη. Είναι αντισημιτισμός δημιουργημένος από Εβραίους για να μας πείσουν ότι πρέπει να απαγορευτεί η κριτική στους Εβραίους που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου...

Αλβανός που "το έπαιζε" Ιταλός εραστής ήταν τελικά ο δολοφόνος της Ελληνίδας γυμνάστριας στην Καλαμάτα



Η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης 
γυμνάστριας, η οποία έχασε τη ζωή της από τα πυρά του πρώην συντρόφου της.

Ο Μπακούνιν για τον Μάρξ και την σχέση του με τους τραπεζίτες



(Η μετάφραση αυτή είναι από τα παρακάτω αναφερόμενα βιβλία!)

Ο Μιχαήλ Αλεξάνδροβιτς Μπακούνιν εναντίον του Εβραϊσμού: 


"Ο Ιεχωβάς, ο μοναδικός Θεός τους, ο Θεός του Μωυσή και των προφητών, ήταν ακόμα Θεός αποκλειστικά εθνικός, που χρησιμοποιούσε για την ανταμοιβή και τιμωρία των πιστών του, του εκλεκτού λαού του, επιχειρήματα υλικά, συχνά ηλίθια και πάντοτε θηριώδη". 

Γιατί οι Εβραίοι Σταύρωσαν τον Χριστό



Ειπέ μοι διατί οι Εβραίοι εσταύρωσαν τον Χριστόν και εάν έχουν από τον Θεόν κατάραν.

Επίστευον οι Εβραίοι, ότι ο Μεσσίας, ήτοι ελληνιστί ο Χριστός, θα κατέβαλεν όλα τα Κράτη και θα ίδρυε μίαν βασιλείαν με πρωτεύουσαν την Ιερουσαλήμ, και θα ανίσταντο όλοι οι δίκαιοι Εβραίοι και η βασιλεία θα διήρκει χίλια έτη. 
Επειδή λοιπόν, ο Χριστός τας προσδοκίας αυτάς εκαθάρισε και δεν παρεδέχθη να συστήση βασιλείαν κοσμικήν, Τον εσταύρωσαν και ως Σταυρωταί του Χριστού και κατά την προφητικήν μαρτυρίαν έχουν την κατάραν από Θεού. Ούτω εις το ψαλτήριον του προφήτου Μωϋσέως γράφει: «Πατάξαι Κύριος έλκει Αιγύπτω εις την έδραν και ψώρα αγρία και κνήφη, ώστε μη δύνασθαί σε ιαθήναι». Όθεν όλοι οι Εβραίοι της Ευρώπης έχουν ψώραν εις την έδραν.

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 21 ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


JHHUSUUSISI
Με τίτλο ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ισλαμιστική οργάνωση διακίνησε βίντεο από τον αποκεφαλισμό των 21 αιγυπτίων χριστιανών στη Λιβύη.

Saturday, February 14, 2015

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Μέσα στην αναμπουμπούλα των εκλογών και τις αψιμαχίες των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ και του Σύριζα στα τηλεοπτικά πάνελ, η κυβέρνηση Σαμαρά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, περνάει εγκύκλιο η οποία απαλλάσει τον Ελληνα μαθητή και την Ελληνίδα μαθήτρια απο το μάθημα των Θρησκευτικών.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Ιανουαρίου 2015



Στις 23/01/2015, δύο μόλις μέρες πρίν τις εκλογές, ο Πασοκτζής της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, πέρασε ακόμη μια εγκύκλιο με πονηρό τρόπο για να γλυτώσει την κατακραυγή της εκκλησίας και του Ελληνικού λαού. Μια εγκύκλιος, η οποία θα είναι βούτηρο στο ψωμί του νεόφερτου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ENΟΠΛΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”

45564546
Η άμεση διαπλοκή του Ισραηλιτικού κράτους στο συριακό έχει πλέον αρχίσει να γίνεται κοινός τόπος και για το εβραικό κοινό. Μετά τις αποκαλύψεις της Haaretz για τη νοσηλεία των ισλαμιστών τρομοκρατών, τώρα μαθαίνουμε από την Jerusalem Post ότι ο  Mendi Safadi, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Ayoub Kara (του κόμματος Likud), συναντήθηκε με μέλη της ”συριακής αντιπολίτευσης” που θέλουν ”φιλικές σχέσεις με το Ισραήλ”:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails