Thursday, March 31, 2016

Γιατρός που έζησε το σκηνικό χθες στον Πειραιά τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να κάνουμε κάτι.


Αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έγραφε να μην «δαιμονοποιούνται οι μουσουλμάνοι». Τέσσερις μήνες μετά σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλες




Μια νεαρή γυναίκα που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Τρίτης στις Βρυξέλλες, είχε προειδοποιήσει τέσσερις μήνες νωρίτερα ότι η "δαιμονοποίηση των μουσουλμάνων θα βοηθήσει στην στράτευση εξτρεμιστών".

Δείτε τι θεωρούν τέχνη στο ΣΥΡΙΖΑ και φρίξτε!

Ο Ζαν Φαμπρέ, διορισμένος από τον Αριστείδη Μπαλτά (ΣΥΡΙΖΑ) ως Επικεφαλής του Ελληνικού Φεστιβάλ και υποστηριζόμενος από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, είναι όχι απλά εκκεντρικός, αλλά χυδαίος. Παρακάτω ένα από τα “έργα” του, που ελπίζουμε, ούτε κατά διάνοια, να μην δούμε σε Αρχαία Θέατρα μας το καλοκαίρι που έρχεται.
Δείτε το “αρχαιοελληνικό” βίντεο του με τίτλο “Το Βουνό Όλυμπος”, και πάρτε υπογλώσσια (γυμνοί άνδρες χορεύουν και κουνούν τα πέη τους ανάμεσα σε ζαρζαβατικά)…αυτό είναι τέχνη?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Σήμερα το πρωί κάποιος καλός ανθρωπάκος αποφάσισε να πληρώσει για να φτιαχτούν 300 σάντουιτς για τους "πρόσφυγες" που βρίσκονται στον Πειραιά. Ο φούρνος αφού τα έφτιαξε τα έδωσε σε ένα δικό μου γνωστό ταξιτζή για να τα πάει και να τα μοιράσει στους "πεινασμένους πρόσφυγες".
Φτάνοντας εκεί με το ταξί αφού δούλευε κιόλας όταν άνοιξαν τα σάντουιτς άρχισαν να τον βρίζουν, να του χτυπούν το αυτοκίνητο και να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν διότι τα σάντουιτς ήταν φτιαγμένα με ζαμπόν.

Τι γίνεται…;;; Αλβανίδα μάνα ζήτησε να απομακρυνθούν τα Ελληνόπουλα από σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!!!

newego_large_t_1101_34333536

Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά, να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες

Wednesday, March 30, 2016

Φάνια διασώστρια: «Οι διασώστες των ΜΚΟ έπαιζαν ξύλο για μια φωτογραφία με το μωρό στα χέρια»

Τη  Φάνια την περίμενα αρκετό καιρό μέχρι να μου παραχωρήσει τη συνέντευξη. Γνώριζα πως βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά περίμενα να συνέλθει από τις τρομακτικές εμπειρίες που βίωσε επί 100 ολόκληρες μέρες στη Λέσβο, το νησί όπου μόνο το Γενάρη κατέφθαναν ημερησίως πάνω από 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες την ημέρα.

Η ΡΩΣΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ


των Θεόφραστου Ανδρεόπουλου και Βασίλη Καπούλα
Δέος προκαλούν οι τελευταίοι διάλογοι του ηρωικού  Ρώσου αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων Spetsnaz Alexander Prokhorenko που σκοτώθηκε στην Παλμύρα και δημοσιεύει σήμερα το pronews.gr, ο οποίος επέλεξε να πεθάνει με τιμή για να μην σκυλευθεί και διαποπεμφθεί η σορός του από τους ισλαμιστές,oι οποίοι τον είχαν περικυκλώσει την στιγμή που τελείωναν τα πυρομαχικά του,αιτούμενος από την ρωσική Αεροπορία να βομβαρδίσει ανηλεώς στις συντεταγμένες που βρίσκονταν ο ίδιος ώστε να πάρει μαζί του στον "άλλο κόσμο" τους επίδοξους δολοφόνους του.

Οι ισλαμιστές δολοφονούν παιδιά σε πάρκο και θέλουν να εξαφανίσουν τους χριστιανούς, αλλά εσύ θα ακούς μόνο την λέξη «ισλαμοφοβία»


Μία φυλλάδα σήμερα (και μάλιστα αθλητική!) είχε περισπούδαστο άρθρο με τον «κίνδυνο» από τις βομβιστικές επιθέσεις των ισλαμιστών και την διαδήλωση «ακροδεξιών» στις Βρυξέλλες! Έτσι ακριβώς! Βόμβες με εκατόμβες νεκρών από την μία και μαυροντυμένοι νεαροί που διαδηλώνουν σε μια πλατεία από την άλλη, προκαλούν τον ίδιο ακριβώς τρόμο στους απίστευτους συντάκτες. Ή για την ακρίβεια για αυτούς, οι δεύτεροι είναι πιο επικίνδυνοι. Γιατί όπως λένε όλοι οι νοσηροί εγκέφαλοι του σημερινού κατεστημένου, εχθρός δεν είναι η ισλαμική τρομοκρατία. Εχθρός είναι «η ξενονοφοβία» και η «ισλαμοφοβία».

Σταύρωσαν ζωντανό, καθολικό παπά, οι τρομοκράτες του ISIS την Μ. Παρασκευή των Καθολικών

Το Ισλαμικό Κράτος επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο θανάτωσης, επειδή ο παπάς ήταν καθολικός. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι «Washington Times», ο Ινδός καθολικός ιερέας, Τομ Ουζουνάλι, απήχθη από μέλη του Ισλαμικού Κράτους, στην Υεμένη, όπου βρισκόταν σε ιεραποστολή.

Γιατί 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν ξαφνικά νομιμοποίηση της κάνναβης; Είναι η Μονσάντο ηλίθιε!


του Χρήστου Μελίδη
Δεν βρίσκετε λίγο παράξενο το γεγονός ότι ξαφνικά κυβερνητικοί βουλευτές άρχισαν να ενδιαφέρονται για την υγεία μας; Δεν βρίσκετε λίγο παράξενο ότι αυτό το συγκινητικό ανθρωπιστικό ενδιαφέρον, δεν εδράζεται στο να σταματήσουν οι αυτοκτονίες και τα ψυχολογικά προβλήματα χιλιάδων πολιτών λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά επικεντρώνει ειδικά και συγκεκριμένα στην νομιμοποίηση της κάνναβης;

'Ερευνα... Εγκληματίες και μαμάκιδες οι ακροαριστεροί!!















Ανατρέπει όλα τα δεδομένα η νέα μελέτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, η οποία επιχειρεί να αναλύσει το προφίλ ενός βίαιου ακροαριστερού. 
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, ο μέσος ακροαριστερός ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 21-24, δεν έχει πάρει ποτέ απολυτήριο Λυκείου και συνήθως είναι άνεργος. Πρόκειται για μελέτη που "λερώνει" τη φήμη της ριζοσπαστικής αριστεράς στη Γερμανία και που
σίγουρα προκαλεί πολλές αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Tuesday, March 29, 2016

Αρχιραβίνος του Ισραήλ: "Απελάστε όλους τους μη Εβραίους"



Όλοι οι μη Εβραίοι θα έπρεπε να απελαθούν από το Ισραήλ και ο μόνος λόγος που δεν γίνεται ακόμα αυτό είναι επειδή μπορούν να είναι "υπηρέτες στους Εβραίους" μέχρι να έρθει ο Μεσσίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των Σεφαραδιτών, Ραβίνος YitzhakYosef (Γιτζάκ Γιόζεφ).

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ)

Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , 

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ...



Δύο μετανάστες επιτέθηκαν σε μία γυναίκα στη Γερμανία. Ένας νεαρός άνδρας προσπάθησε να τις βοηθήσει αλλά δυστυχώς για τον ίδιο βρήκε μεγαλύτερο μπελά, αφού οι μουσουλμάνοι του επιτέθηκαν με γυάλινο δοχείο το οποίο τον τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο, σκίζοντας του το δέρμα και παραλίγο να τον αφήσει τυφλό.

To έμβλημα της 300ης σειράς των βατραχιών της Αμερικής (US NAVY SEALS) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ


722692f2-ec45-4362-88a2-8590dbcce5c9Tα βατράχια των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι γνωστές και ως φώκιες (seals) έφθασαν τις 300 σειρές.

Η 300η λοιπόν σειρά για έμβλημα της επέλεξε την ασπίδα των 300 των Λεωνίδα, του δικού μας Λεωνίδα, του Βασιλιά της Σπάρτης, που με τους 300 άνδρες τους και τους 700 Θεσπιείς έδωσαν ψυχή και σώμα ενάντια στον ξένο δυνάστη.

Monday, March 28, 2016

Φαγητό αξίας 9 εκατ. ευρώ την ημέρα “παραγγέλνει” η Ελλάδα για τους μετανάστες! ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ!


metanastes4

Η πρώην βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου με ανάρτηση της στο twitter δημοσιεύει ένα έγγραφο που φανερώνει ότι η Ελλάδα ζήτησε να παραλαμβάνει 1.7 εκατ. μερίδες την ημέρα!
Εύλογα ρωτά κανείς πόσοι μετανάστες υπολογίζεται ότι θα έρθουν;

ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ?..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ


Υποθετικό ερώτημα

αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας

Ρε, με τόση εβραϊλα, πως να επιβιώσει η Ελλάδα; Διαβάζετε , φρίττετε και.. βρείτε τρόπο να σωθούμε..

Όταν το ΚΥΝΟβούλιο, τα υπουργεία, όλοι οι Οργανισμοί, η Εκκλησία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, διοικούνται από οβριούς, πως να γλυτώσει η έρμη η Ελλάδα;

Όσο για το... ΚΚΕ... ανέκαθεν ήταν ο... σκύλος του  ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Η σωτηρία είναι μια: ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΟΒΡΑΪΚΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Άλλαξα τον τίτλο, γιατί δεν απέδιδε το μέγεθος της υποταγής στους  οβριούς.

Ανθελληνισμός και κιναιδισμός

 
Όταν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποθάλπτουν και στηρίζουν την τρομοκρατία στην Ελλάδα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και η ΝΔ απαντάει με διαγραφές κατόπιν ΕΝΤΟΛΩΝ!.....

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;



Ξέρει κάτι το Ισραήλ;  
Επείγουσα ταξιδιωτική οδηγία έχει εκδώσει το Ισραήλ προς όλους τους πολίτες του που βρίσκονται στην Τουρκία και τους καλεί να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα.  
Η κίνηση αυτή προκαλεί όπως είναι φυσικό πολλά ερωτήματα. 
Το Ισραήλ αποφάσισε να περάσει από το “πρώτο επίπεδο συγκεκριμένης απειλής στο αυξημένο επίπεδο συγκεκριμένης απειλής και να
συστήσει εκ νέου στους πολίτες  να αποφεύγει τα ταξίδια στην Τουρκία και, για τους Ισραηλινούς που βρίσκονται στην Τουρκία, να φύγουν από εκεί το ταχύτερο δυνατό.


Από Jerusalem Post:
Israel upgrades its travel advisory regarding Turkey on Monday, recommending that not only should Israelis not travel to the country, but that Israelis already there should leave immediately.

Οἱ …«διανοούμενοι» τῆς πρεσβείας (τοῦ Ἰσραῆλ) μᾶς κουνοῦν τὸ δάκτυλο!!!

οι πράκτορες του Ισραήλ βομβαρδίζουν από παντού τους Ευρωπαίους, ώστε να πληρώσουν αυτοί τα θύματα του Σιωνισμού. 
Παίζουν από παντού την ίδια προπαγάνδα.Οἱ ...«διανοούμενοι» τῆς πρεσβείας (τοῦ Ἰσραῆλ) μᾶς κουνοῦν τὸ δάκτυλο!!!1

Μωυσή Λίτση, με το αλλαγμένο επίθετο, πονηρέ δημοσιογράφε που έχεις βήμα όπου θέλεις,  τράβα να τα πεις στο Τελ Αβίβ, στους …«περιουσίους» φίλους σου, που παρέχουν πρώτες βοήθειες στους αποκεφαλιστές, ενώ οι Ισραηλινοί Στρατιωτικοί καίνε ζωντανά τα μωρά των Παλαιστινίων, με κάθε πρόσχημα.

Μὴν πειράξετε τοὺς Rothscild καὶ τὰ …«παιδιά» τους!!!

οταν κάποτε σκοτώθηκαν στο Μάλι στην Αφρική δύο άγνωστοι Γάλλοι ρεπόρτερ ο Βενιζέλος θρήνησε με …πόνο τον άδικο χαμό τους, λες και κάποιος του το ζήτησε.
Μὴν πειράξετε τοὺς Rothscild καὶ τὰ ...«παιδιά» τους!!!9
Ο λόγος;;;
Δούλευαν σε ραδιοσταθμό που υπηρετεί τους Rothschild, όπως και η Γαλλική Κυβέρνηση. 

Sunday, March 27, 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


100% εβραίος και μεταρρυθμιστής ο νέος πρωθυπουργός του Πορόσενκο




Το έκτακτο συνέδριο της προεδρικής πλειοψηφίας, «Πέτρο Ποροσένκο Μπλόκ», αποφάσισε να υποστηριχτεί ο εβραίος πρόεδρος της Ράντα, Volodymyr Groysman, ως υποψήφιος του κόμματος για πρωθυπουργός, μετά από πρόταση του Γιούρι Λουτσένκο.
Το συνέδριο του «Πέτρο Ποροσένκο Μπλόκ» αποφάσισε ότι η κυβέρνης Γιάσενιουκ πρέπει να παραιτηθεί. Το βασικό κριτήριο για τη νέα κυβέρνηση δεν θα πρέπει να είναι η κομματική προέλευση των Υπουργών. 

Πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά και ανοιχτά: Το Ισλάμ σκοτώνει!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ σκοτώνει. Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις (και ήταν πολλές!) έγιναν από ακραίους Μουσουλμάνος.

Saturday, March 26, 2016

To Ισλάμ προάγει την παιδεραστία - Βίντεο


Στα βίντεο που ακολουθούν γίνεται ανάλυση σχετικά με την βαρβαρότητα που το ίδιο το Ισλάμ προάγει και επιτρέπει οδηγώντας ολόκληρες συμμορίες μουσουλμάνων να βιάζουν "άπιστα" κοριτσάκια. Στα βίντεο γίνεται συζήτηση σχετικα με νέο βιβλίο σχετικά με τις ισλαμικές συμμορίες βιασμού παιδιών του Peter McLoughlin

Περίεργη είδηση: Το ισχυρότερο εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ κάλεσε ως ομιλητή στο συνέδριό του πάστορα που λέει ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος


Αυτό το έτος, η Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, (American Israeli Public Affairs Conference ήAIPAC) η οργάνωση με την μεγαλύτερη επιρροή υπέρ του Ισραήλ στην Αμερική, έχει προσκαλέσει τον επίσκοπο EdwinHarper να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της στην Ουάσιγκτον,αναφέρει είδηση του AlterNet.

Ιράκ: Η στιγμή που έφηβος τζιχαντιστής ανατινάζεται σε γήπεδο - Τουλάχιστον 65 νεκροί και 60 τραυματίες [βίντεο]

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες σε χωριό του Ιρακ και καταγράφηκαν σε ερασιτεχνικό βίντεο. Ενας έφηβος, βομβιστής αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους σκόρπισε το θάνατο στο χωριό Αλ Ασρίγια, σκοτώνοντας τουλάχιστον 65 ανθρώπους, ενώ πάνω από 60 τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο βίντεο διακρίνονται οι παίκτες και ο δήμαρχος που ετοιμάζονται για την απονομή του κυπέλλου. Η έκρηξη εκδηλώνεται την ώρα της απονομής του κυπέλλου ανάμεσα στους παίκτες και τους φιλάθλους, οι οποίοι πανηγύριζαν για την ομάδα τους.

Η απαράδεκτη ΣΥΡΙΖΑΙΑ αναρχοάπλυτη δήμαρχος Ζωγράφου, ακύρωσε την χθεσινή παρέλαση λόγω…ψιλόβροχου. Την “έγραψαν” οι μαθητές και παρέλασαν μόνοι τους! Μπράβο στα παιδιά


zografou-parelasi1

Φίλος του site μας ενημερώνει:
Ήθελα να σε ενημερωσω για κατι. Χτες η δημαρχος (πρωην Πασοκ νυν Συριζα) ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ, ΜΑΤΑΙΩΣΕ χωρις κανενα ιχνος ντροπης τη μαθητικη παρελαση στο δημο Ζωγραφου λογω….ψιλοβροχου που κρατησε 5 λεπτα !

ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΘΡΑΚΗ...!Η τουρκική τράπεζα Ziraat κατάσχει περιουσίες Ελλήνων σε Κομοτηνή και Ξάνθη και τα δίνει στους μουσουλμάνους!

Η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank προβαίνει σε κατασχέσεις περιουσιών Ελλήνων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη που πήραν δάνειο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση τους.
Πρόκειται για «εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα με οικονομικά μέσα που στόχο έχει να κάνει τη Δυτική Θράκη αμφισβητούμενη περιοχή, «γκρίζα ζώνη» όπως τα Ίμια. Σειρά έχει η Ρόδος, αφού και εκεί διατηρεί υποκατάστημα. Και στις δύο περιοχές η Άγκυρα κάνει λόγο για ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας.

Friday, March 25, 2016

Ηλίας Κασιδιάρης....Αντισταθείτε στους νεογενίτσαρους, τα τζαμιά και τις ισλαμικές μαντίλες

Επτασφράγιστο μυστικό! Ποιοι είναι οι Focus Five της Wall Steet και πόσο πλούτο έχουν!


nyse-1024

Υπάρχει μία κρυφή λίστα την οποία η Citigroup έχει… αποθηκευμένη στα νέα πολυτελή της γραφεία στην Tribeca. Εάν δεν είσαστε σε αυτή τη λίστα, τότε από ό,τι φαίνεται δεν είστε “κάποιος”.

Δικαστική επιμελήτρια έκανε παρέλαση στη βροχή με το μωρό στην αγκαλιά της! Δείτε το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ!


agk

Μια γυναίκα, μια μητέρα δύο παιδιών, ξάφνιασε τους πάντες το πρωί στην οδό Μανωλοπούλου. Την ώρα που μικροί και μεγάλοι προσπαθούσαν να προστατευτούν από τη βροχή και το χαλάζι, εκείνη πήρε την 4,5 ετών κόρη της και μια ελληνική σημαία στα χέρια και ξεκίνησε να… κάνει παρέλαση μέσα στην καταιγίδα!

Τούρκοι φτιάχνουν παπούτσια με τον Σταυρό στην σόλα για να τον πατάνε


cc242c4454cbeb1991ae5ac770f5fbee M
Έντονες αντιδράσεις στους Χριστιανούς του Ιράκ έχει προκαλέσει το σκάνδαλο της βεβήλωσης της εικόνας του Τιμίου Σταυρού που τοποθετήθηκε στη βάση παπουτσιών τουρκικής προέλευσης.

Ο Απροσκύνητος Καραισκάκης...

Του Παναγιώτη Λιάκου

Υπάρχουν αποτελεσματικότεροι τρόποι καταπολέμησης του ισλαμικού φανατισμού από τις βαφές προφίλ στο facebook με χρώματα σημείων.

Μία ἀκόμη (μεγάλη) ἐπιτυχία τοῦ ΠΑΜΕ!!!

Μία ακόμα επιτυχία του ΠΑΜΕ!!!
Λουκέτο σε ακόμα ένα Ελληνικό εργοστάσιο ιμάντων, της ΙΜΑΣ ΑΕ.
Ακόμη 140 εργαζόμενοι στον δρόμο…
Μία ἀκόμη (μεγάλη) ἐπιτυχία τοῦ ΠΑΜΕ!!!2
Αφού η εταιρεία δεν μπόρεσε να εφαρμόσει την εκ περιτροπής εργασία, τους έστειλε σπίτι τους.
Οι πράκτορες του ΠΑΜΕ  καταφέρνουν να κλείνουν εργοστάσια, παριστάνοντας τους …προστάτες των εργαζομένων, ακριβώς όπως τα αφεντικά τους αφανίζουν λαούς ολόκληρους, για να τους …«απελευθερώσουν» και να τους φέρουν την …«Δημοκρατία» των Τραπεζιτών.

Kαθαρόαιμοι Έλληνες οι Σουλιώτες, που μιλούσαν την αρβανίτικη και όχι την αλβανική γλώσσα...

Οι Σουλιώτες ουδέποτε είχαν διαφορετική συνείδηση από τους υπόλοιπους Έλληνες. Από το Άρβανον, τοπωνύμιο της Βορείου Ηπείρου, που απαντά ήδη από τον 11ο αιώνα στα κείμενα της Άννας Κομνηνής, δηλαδή από την Ελληνική Βόρειο Ήπειρο, κατέβηκαν ελληνικοί πληθυσμοί που μιλούσαν αρβανίτικα. Δηλαδή μία διάλεκτο ανάμικτη με αρχαία ελληνικά, λατινικά, τουρκικά και εντόπια βαλκανικά γλωσσικά στοιχεία.

Thursday, March 24, 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 1821


ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ...ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ!

Με συναισθήματα εθνικής... 
υπερηφάνειας η ομογένεια πληροφορήθηκε την εθνοπρεπή στάση που τήρησε ο Διευθυντής του Προγράμματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών στο Queens College ο οποίος με ανακοίνωσή του κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη λόγω των εθνομειοδοτικών θέσεών του για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

AYTH είναι η πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την πάταξη της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης! Διαβάστε την…


mixalo

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου που προβλέπει ποινές χωρίς αναστολή για όσους λαθρομετανάστες εισβάλλουν παράνομα
στην Ελλάδα και ισόβια δεσμά για τους δουλεμπόρους.
Οι εν λόγω ποινές δεν θα εκτίονται σε hot spots, αλλά σε ειδικές φυλακές που παράλληλα θα παρέχεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
Ακολουθεί αναλυτικά ολόκληρη η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής:

Ομολογία-σοκ από ισλαμιστή: "Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη θα βιάσουμε τις Ευρωπαίες και η ΕΕ μας δίνει λεφτά για να το κάνουμε"! (βίντεο)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Αφρικανός μουσουλμάνος έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου επί της ουσίας δίνει οδηγίες στους ομόθρησκούς του για το τι ψέμματα χρειάζεται να λένε για να μπουν στις ευρωπαϊκές χώρες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους Ευρωπαίου ως ηλίθιους και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "προτιμούν να τους βιάσουν κόρες και γυναίκες παρά να τους πουν ναζί ή ρατσιστές".  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ! “ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!” – ΟΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΜΜΕ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Χωρίς τίτλο

Τα  καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν μία «μαγική» εικόνα ότι δήθεν οι Έλληνες συμπάσχουν στη διεθνιστική ιδεοληψία των κυβερνώντων και όχι μόνο.
Η αλήθεια, βεβαίως, απέχει πάρα πολύ από τα ψέμματα των καναλιών και των φυλλάδων.

Νότης Σφακιανάκης: Ψήφισα Χρυσή Αυγή - Αυτούς που το καθεστώς έβαλε άδικα στην φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΤΗ ΝΕΥΡΟΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΩΝ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΓΟΝΙΔΗΣ...


Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Πέτρο Κωστόπουλο και... ανέπτυξε την δική του κοσμοθεωρία περί σύμπαντος, Θεού, Συννεφιασμένης Κυριακής και ομοφυλοφίλων 

Wednesday, March 23, 2016

Χρυσή Αυγή -Εκτός τόπου και χρόνου ο Τσίπρας μετά το ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες: Εχθρός μας μόνο ο ρατσισμός!


Νωρίς το πρωί η Ευρώπη συγκλονίστηκε από ένα ακόμα πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα που πραγματοποίησαν τζιχαντιστές, προφανώς «προσφυγάκια», τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις Βρυξέλλες για να ικανοποιήσουν τα δολοφονικά, έναντι των «απίστων», ένστικτά τους.
Θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, να είναι τουλάχιστον σκεπτικός από το γεγονός ότι εντός της χώρας υπάρχουν και δρουν παρόμοιες ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, που μπορούν να καταφέρουν ένα παρόμοιο χτύπημα ανά πάσα στιγμή.

Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει γιατί την επέλεξε ο ROCKEFELLER!!!!!!!!


Μερικά πράγματα νομίζεις ότι δεν θα τα δεις ποτε…
Αυτοί υποτίθεται πριν 1 χρόνο πολεμούσαν την ΝΤΠ και τώρα πάνε και αντιπρόσωποι…!!!!!
Δείτε το ποστ στο FACEBOOK της Νίκης Καραμέρου:
Συνιστά εξαιρετική τιμή για μένα ότι επελέγην – ως πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας – στην ομάδα των David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commission, μία ομάδα νέων, ως 35 ετών, ηγετικών προσωπικοτήτων της Ευρώπης, που στοχεύει στην προσπάθεια επίλυσης διεθνών προβλημάτων, μέσω της συνεργασίας με αντίστοιχες ομάδες από Αμερική και Ασία-Ειρηνικό

«Σήμανε η ώρα της αντίστασης! Σύμμαχοι μαζευτείτε!» Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού: «Εχθρός μας είναι ο φανατικός διεθνισμός των Βρυξελλών. Δικό τους σχέδιο είναι η μεταναστευτική πλημμυρίδα. Θέλουν να μας αναμίξουν, να εξαλείψουν κάθε τι εθνικό, να φτιάξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και να μας κάνουν δούλους» (video)




Ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49):

Εθνικός κίνδυνος: Μουσουλμάνοι με την βοήθεια των κομμουνιστών !μοιράζουν απειλητικά φυλλάδια μεταφρασμένα στα ελληνικά!!

Η χαλαρή πολιτική(?)και βοήθεια πάνω στην μετανάστευση έχει οδηγήσει στον επικοισμό της Ελλάδος, είναι ξεκάθαρο πλέον. Πληροφορίες λένε ότι στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη σήμερα, μερικοί μουσουλμάνοι μοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στα ελληνικά που έλεγαν
«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ… ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ».

Καὶ στὶς Βρυξέλλες δὲν πειράχθηκε τρίχα …«περιουσίου»!!!

Η εβραϊκη κοινότητα, ως πιο σημαντική των υπολοίπων, είχε όντως ενημερωθεί έγκαιρα για το επικείμενο κτύπημα,  λίγες ημέρες πριν, από δύο «επαγγελματίες» της ασφαλείας…
Δηλαδή από δύο πράκτορες.
Και τελικά, όπως και με την επίθεση στο Bataclan στο Παρίσι, ούτε τρίχα …«περιουσίου» δεν σκονίστηκε.
Καὶ στὶς Βρυξέλλες δὲν πειράχθηκε τρίχα ...«περιουσίου»!!!2
Οι υπόλοιποι, μη …«εκλεκτής φυλής», αφήνονται στην μοίρα τους…

Η Ρεπούση μάζεψε 1 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς όσο ήταν στο Υπουργείο (α)Παιδείας δημιουργία προβάτων!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έγινε σήμερα και σχετίζεται με τον πακτωλό χρημάτων που έστειλε με εμβάσματα η πρώην Υπουργός και περσόνα νον γκράτα του Έθνους Μαρία Ρεπούση.
Την αποκάλυψη έκανε η Ραχήλ Μακρή και έχει ως εξής: Η κ. Ρεπούση μετά τον «συνωστισμό» στο λιμάνι της Σμύρνης, φέρεται να κατηγορείται για «συνωστισμό» χρημάτων που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ από μελέτες και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, που πληρώνονται από τις τσέπες των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails