Saturday, December 31, 2016

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!!....Τσίπρας Αν είναι να υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις σαν το Ελληνικό καλύτερα ψηφίστε Σαμαρά !!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Φινλανδοί "στέλνουν" τις ανήλικες κόρες τους σε ενήλικους Μουσουλμάνους μετανάστες για να "συνηθίσουν"!


Σε ένα φιλανδικό φόρουμ, το Ylilauta, έχουν δημοσιευτεί εικόνες με ενηλίκους μουσουλμάνος μετανάστες που έχουν ερωτικές σχέσεις και ερωτικές στιγμές με λεύκα
κορίτσια προεφηβικής ηλικίας, να ποζάρουν στο Instagram και στο Facebook από την φιλανδική πόλη Saarijärvi. 

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 12χρονη σε σχολείο στη Λακωνία

Φώτο αρχείου

Με «δόλωμα» ένα ερωτικό βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο  επιχείρησε να ασελγήσει σε
12χρονο κορίτσι. Όλα εξελίχθησαν στην αυλή σχολικού συγκροτήματος στη Γλυκόβρυση Λακωνίας όπου το ανήλικο παιδί έπαιζε μαζί με συμμαθητές του.

Friday, December 30, 2016

«ασυνόδευτες νύφες»..Tο νέο πολτισμικό μοντέλο του Συριζα

Ενα νέο φαινόμενο εμφανίζεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προσφυγικής κρίσης.
Πρόκειται για τις «ασυνόδευτες νύφες» όπως τις αποκάλεσε ο Γιάννης Μουζάλας. Πιο απλά, ανήλικα κορίτσια, τα οποία έχουν παντρευτεί ενήλικους πρόσφυγες ή μετανάστες. Στην Ελλάδα υπάρχουν 70 τέτοιες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή, όπως είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι... χριστουγεννιάτικες απειλές των τζιχαντιστών: Θα έρθουμε στις γιορτές και θα αντικαταστήσουμε τα πυροτεχνήματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς και θάνατο!

Οι... χριστουγεννιάτικες απειλές των τζιχαντιστών: Θα έρθουμε στις γιορτές και θα αντικαταστήσουμε τα πυροτεχνήματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς και θάνατο!
Ως γνωστόν οι γιορτές είναι μισές χωρίς την ατμόσφαιρα και της από καρδιάς ευχές.
Αυτό μάλλον σκέφτηκαν οι τζιχαντιστές και έτσι, όπως αναφέρει το αμερικανικό Site Intelligence Group,το ίδρυμα ΜΜΕ Nashir, το οποίο υποστηρίζει το Ισλαμικό Χαλιφάτο ανάρτησε το «εορταστικό» μήνυμά του.
Εκεί αναφέρεται το εξής:

Πούτιν: “Η Δύση προωθεί τους παιδόφιλους, εμείς θα τους ευνουχίζουμε”



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποίησε το ετήσιο συνέδριο τα Χριστούγεννα, για να παραχωρήσει συνέντευξη και να κατηγορήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη για την προώθηση της παιδοφιλίας στις δυτικές χώρες. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως η Άννα Κουζνέτσοβα ως υπουργός για την προστασία του παιδιού και της οικογένειας ανακοίνωσε την δημιουργία στην Ρωσία του μητρώου παιδεραστών. Οι ποινές θα φτάνουν μέχρι τον…χημικό ευνουχισμό!

AYTO είναι τo Kορίτσι-Θαύμα του ΣΥΡΙΖΑ!!!Από νοσοκόμα έγινε επιχειρηματίας με 630.000 ευρώ καταθέσεις


kara1

Μάλιστα τα 159.382 εξ αυτών είναι «αποθηκευμένα» στην UBS της Ελβετίας
Boυλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου, ήταν νοσοκόμα ως το 2008-παρατηρεί η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη στο προφίλ της στο facebook για την ταλαντούχα βουλευτή-επιχειρηματία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή της κρίσης αποφάσισε όπως λέει να αφήσει το επάγγελμα της και να ανοίξει μια δική της μικρή επιχείρηση (δεν λέει τι είδους) σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η κρίση ωστόσο φαίνεται ότι δεν της επιφύλαξε την ίδια σκληρή μοίρα που επιφύλαξε στους περισσότερους μικρούς επιχειρηματίες αλλά και στους περισσότερους Έλληνες.

Η βουλγάρα συριζαία Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ σε Βέλγιο και Γαλλία! Πληρώνετε ΕΝΦΙΑ κορόιδα ψηφοφόροι της!

Η βουλγάρα συριζαία Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ σε Βέλγιο και Γαλλία! Πληρώνετε ΕΝΦΙΑ κορόιδα ψηφοφόροι της!
Εκτός από τα φανερά ταλέντα της αριστεράς και του χρήματος, οι δηλώσεις πόθεν έσχες αποκάλυψαν κι ένα… κρυφό. Πρόκειται για την Βουλγάρα πρώην καθαρίστρια και νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.
Η οποία είχε το 2014 καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 340.000 ευρώ, σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας και της Βουλγαρίας – σιγά να μην εμπιστευόταν τις ελληνικές τράπεζες, είπαμε, αριστερή είναι, δεν είναι κορόϊδο…

Wednesday, December 28, 2016

ΔΕΙΤΕ τις καταθέσεις, τα εισοδήματα και τα ακίνητα της Φωτίου που μας έλεγε να τρώμε γεμιστά!


fotiou
Διαθέτει ακόμα 10 ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο
Διατηρεί τις καταθέσεις της στο εξωτερικό, σύμφωνα με το πόθεν έσχες, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η οποία δήλωσε για το 2014 εισοδήματα ύψους 118.620,32 ευρώ.

Ο Αλβανός ισλαμιστής «χασάπης» Λ.Μουχατζέρι επέστρεψε από Συρία και απειλεί «να πνίξει στο αίμα» Ηπειρο και Δ.Μακεδονία (βίντεο)

του Γιάννη Πετρίδη
Ένας από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς, περιλαμβανομένης της Βόρειας Ελλάδας, αναφέρουν απόλυτα αξιόπιστες πηγές στην Εθνική Υπηρεσία ΠΛηροφοριών.
 
Ο Αλβανός ισλαμιστής "χασάπης" εντοπίστηκε από την ΕΥΠ στη μικρή πόλη Κάτζανικ του Κοσσυφοπεδίου,  μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κέντρα κατάταξης Αλβανών στις τάξεις του ISIS.

Παιδιά Μουσουλμάνων μεταναστών βίασαν 9χρονη Σουηδέζα!

Τυπικό σουηδικό σχολείο. Ο "παράδεισος" της θρησκείας του πολυπολιτισμού. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;


Μια μικρή Σουηδέζα της Τετάρτης Δημοτικού στο σουηδικό δημόσιο σχολείο της
πόλης Eskilstuna πήρε και αυτή την πρώτη γεύση από τον «αγγελικά πλασμένο κόσμο» της πολυπολιτισμικότητας, που τα αριστερά και φιλελεύθερα φερέφωνα επαγγέλλονται.

Πρόσφυγες οι νεαροί στο Βερολίνο που προσπάθησαν να κάψουν άστεγο

Μπορεί η είδηση για την απόπειρα επτά νεαρών να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο στο μετρό του Βερολίνου να σοκάρει ακόμη πιο συγκλονιστική όμως είναι η αποκάλυψη ότι όλοι οι ύποπτοι είναι πρόσφυγες.
 
Η πράξη προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη Γερμανία και έγινε θέμα συζητήσεων αυτές τις ημέρες. Τη νύχτα των Χριστουγέννων ομάδα νεαρών επιχείρησε να βάλει φωτιά σε έναν άστεγο, που κοιμόταν σε παγκάκι, στον υπόγειο σταθμό Σενλαϊνστράσε του μετρό στο Βερολίνου. Μόνο χάρη στην άμεση παρέμβαση περαστικών απεφεύχθη το χειρότερο.
 
Πρόσφυγες και οι 7 ύποπτοι

Tuesday, December 27, 2016

ΣΟΚ απο την «Independent» ....Το ISIS εξοπλίζει "πρόσφυγες" για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις

Ένα εφιαλτικό σενάριο αποκαλύπτει η Frontex που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αφού προειδοποιεί ότι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εξοπλίζουν πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η ευρωπαϊκή υπηρεσία επισημαίνει ότι, ορισμένα άτομα μπορεί να έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί ή χειραγωγηθεί ή να έχουν χρησιμοποιηθεί από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι πιθανόν έχουν παρεισφρήσει σε στρατόπεδα προσφύγων.

Οι μούφες των Σιωνιστών blogger...


Το ανώνυμο blog AWD NEWS της επιστημονικής προπαγανδιστικής μούφας που αναμεταδίδουν και κάποιοι ελληνόφωνοι πράκτορες δήθεν του πατριωτικού χώρου ...εντελώς συμπτωματικά προωθείται από μία πολυδιαφημισμένη περιούσια blogger που λέγεται Pamela Geller και που φυσικά δουλεύει για τον Σιωνισμό και το Ισραήλ.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «KONSTANTİNİYE», (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ), ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ… ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!



 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το πόσο μεγάλη ταραχή αλλά και πόση ανασφάλεια προκαλεί στους Τούρκους και μόνο η ανάρτηση σε δημόσιο χώρο του ονόματος «Konstantiniye», δηλαδή Κωνσταντινούπολη, το δείχνει ένα πολύ χαρακτηριστικό επεισόδιο που έγινε αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα ο γνωστός Τούρκος καλλιτέχνης, Ahmet Güneştekin, ο οποίος είχε πάρει μέρος την περσινή χρονιά στην Μπιενάλε της Βενετίας με μια έκθεση αρχαιολογικών ευρημάτων από την Κωνσταντινούπολη,

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...


stalin

Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα (Ο κακούργος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου), ο δε Δεκέμβριος να καθιερωθεί ως μήνας της γερμανο-σοβιετικής… φιλίας.

Monday, December 26, 2016

ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη!


ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη! Σήμερα το θέμα μας είναι η πολυπολιτισμικότητα στο βιβλίο Κοινωνική και πολιτική αγωγή. Ας δούμε πως ετοιμάζει το σύστημα τους δούλους του για την νέα εποχή.
Η μπουρδολογία των αριστερών και της νέας τάξης πραγμάτων επελαύνει στα σχολικά βιβλία και στα μυαλά των παιδιών μας.
Δείτε λοιπόν τι μηνύματα παιρνάνε:
1) Το κείμενο λοιπόν ξεκινάει με την επιβολή της πολυπολιτισμικής ….
κοινωνίας. Δεν γίνεται ρε παιδί μου αλλιώς, έτσι είναι οι κοινωνίες. Τέλος.
2) Μετά τα βάζει με την οποιαδήποτε ταυτότητα με παραδείγματα Έλληνας, χριστιανός, (πετάει και το οπαδός έτσι για ξεκάρφωμα). Δεν πρέπει λοιπόν παιδί μου, να έχεις κάποια ταυτότητα και να θεωρείς εαυτόν Έλληνα, χριστιανό κτλ γιατί τότε θα είσαι αρνητικός στις άλλες ομάδες (πχ στους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει στην ζωή μας και δεν λένε να δεχτούν τον τρόπο ζωής μας. Άρα ας δεχτούμε εμείς τον δικό τους). Το πιό φασιστικό σύμπερασμα που έχω διαβάσει.

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 12χρονη μέσα στο σπίτι της στου Ρέντη

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Πακιστανού για απόπειρα βιασμού μιας 12χρονης από την Αλβανία προχώρησε η αστυνομία στου Ρέντη το βράδυ της Κυριακής.

Ο 35χρονος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μπήκε στο σπίτι στο οποίο μένει η οικογένεια της 12χρονης και προσπάθησε να την βιάσει.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΕΡΤ.... Ρωσικό Υπ.Άμυνας: oμαδικοί τάφοι βασανισθέντων πολιτών ανακαλύφθηκαν στο Α Χαλέπι.

Βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι πολιτών στις συνοικίες του Χαλεπίου που εγκατέλειψαν οι  »αντάρτες ».O επίσημος ρώσος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας  Igor Konashenkov ανακοίνωσε  τη Δευτέρα ότι εντοπίστηκαν ομαδικοί τάφοι στην πόλη  του Χαλεπίου.Τα ευρήματα αποδεικνύουν ότι τα θύματα βασανίστηκαν βάναυσα πριν τη θανάτωσή τους.Η πλειοψηφία των θυμάτων έφεραν τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από Άσαντ

Sunday, December 25, 2016

Όσιος Παΐσιος: Χριστούγεννα και να κοιμηθούμε; Η μητέρα μου έλεγε: «Απόψε μόνον οι Εβραίοι κοιμούνται»

Όταν ο νους είναι στα θεία νοήματα, ζει τα γεγονότα ο άνθρωπος, και έτσι αλλοιώνεται».
«Ο Χριστός με τη μεγάλη Του αγάπη και με την μεγάλη Του αγαλλίαση που σκορπάει στις ψυχές των πιστών με όλες τις άγιες γιορτές Του, μας ανασταίνει αληθινά αφού μας ανεβάζει ψηλά πνευματικά.
Αρκεί να συμμετέχουμε και να έχουμε όρεξη πνευματική να τις πανηγυρίζουμε πνευματικά· τότε τις γλεντάμε πνευματικά και μεθάμε πνευματικά από το παραδεισένιο κρασί που μας φέρνουν οι Άγιοι και μας κερνούν.

Ο Ιβάνοφ συνεχάρη τους Εβραίους για τη νίκη κατά των Ελλήνων (γιορτές Χανουκά)





Σκόπια.
 Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της εβραϊκής γιορτής Χανουκά, συνεχάρη σήμερα τον Μπέρτα Ρομάνο Νίκολιτς, πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας των Σκοπίων, καθώς και όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας της χώρας.

Γράφει στο σημείωμά του ο Ιβάνοφ:

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΣΑΝΤ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


τσιπρας πουτιν

Τώρα που έχει πάρει φόρα -ή μάλλον …κατηφόρα- ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σταματά με τίποτε!
Νομίζετε ότι την κοροϊδία και την εξαπάτηση την περιορίζει αποκλειστικά στο εσωτερικό της χώρας μας; Ότι αυτοί που την πάτησαν είναι μόνο σαν τον εργαζόμενο της Κρήτης που προχθές φώναζε με απελπισία ότι πίστεψε και ψήφισε τον κ. Τσίπρα αλλά εκείνος αποδείχθηκε ψεύτης;
Προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα! Σιγά που θα άφηνε τέτοια «πατέντα» αναξιοποίητη ο κ. Τσίπρας και δεν θα έκανε εξαγωγή των …ικανοτήτων του και στο εξωτερικό.
Δώστε λοιπόν προσοχή:

Saturday, December 24, 2016

Ποια Χριστούγεννα-Σε πρώτο πλάνο σε κεντρικές πλατείες σε Γερμανία-Ρωσία-ΗΠΑ και Βρετανία εορτάζεται η Χανουκά

Μαζί με τα Χριστούγεννα που εορτάζουν οι Χριστιανοί, ετοιμάζονται να εορτάσουν και   οι Εβραίοι την  δική τους εορτή της Χανουκά.
Μέχρι εδώ όλα ανεκτά . Το ζήτημα προκύπτει  όμως από την μεγαλειώδη φωταγώγηση των μεγαλυτέρων και πιο σημαντικών πλατειών της Ευρώπης με την εβραϊκή λυχνία,  παραμονή Χριστουγέννων όπως στην φωτογραφία στην πύλη του Βραδεβούργου, στην καρδιά μιας χριστιανικής χώρας .

Η επιστολή που άφησε η 8χρονη παντρεμένη Fatima καμικάζι στη Δαμασκό.Το προφιλ του πατέρα.

15645133_1236861659695141_1998853458_n
H 8χρονη Fatima, που καθοδηγήθηκε από τους γονείς της ν΄ανατιναχθεί με ζώνη εκρηκτικών ως καμικάζι σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού στη συνοικία al Midan άφησε επιστολή στον πατέρα της και στον άνδρα της στην οποία μιλάει εξ ονόματος του Θεού του ισλάμ και του προφήτη Μωάμεθ!

Προσοχή! Αφγανοί λάθρο αρπάζουν μωρά!!

Εντείνεται ο ανταγωνισμός με τους γύφτους. Χαμός έγινε σε σούπερ μάρκετ στην Κυψέλη όταν ένας Αφγανός (κατά δήλωσή του) λαθρομετανάστης επιχείρησε να αρπάξει ένα βρέφος από τη μητέρα του λέγοντας πως είναι δικό του.
Η παράξενη αυτή υπόθεση απόπειρας αρπαγής βρέφους, έγινε πριν από έξι ημέρες μέσα σε σούπερ μάρκετ στην οδό Κεφαλληνίας και τώρα είδε το φως της δημοσιότητας.

Friday, December 23, 2016

“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία: Πρόσφυγας ο Ιησούς!!!!

“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία: Πρόσφυγας ο Ιησούς!!!!“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία: Πρόσφυγας ο Ιησούς!!!!
ΠΗΓΗ
Γονείς γρηγορείτε! Επειδή η προπαγάνδα τους δεν περνάει στους ενήλικους, οι αναίσχυντοι ολετήρες της Ελληνικής Πατρίδος απλώνουν τα δίχτυα τους στα παιδάκια!
Σήμα προπαγάνδας στάλθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας, ώστε να επιβληθεί η παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμός στην Ελλάδα. Και επειδή οι ενήλικες έχουν γνώση και αντιδράνε στην προοπτική ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας, οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης βάζουν στο στόχαστρο ανήλικα παιδιά από τριών χρονών και πάνω για την προπαγάνδα τους.
Σε όλες τις σχολικές μονάδες, λοιπόν, με εντολή του υπουργείου Παιδείας θα διαβαστεί το ακόλουθο μήνυμα:

Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!!

AKΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ..!!..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

Ένα ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλες οι γυναίκες

Όταν οι Γάλλοι σκότωναν Έλληνες για να αρπάξουν την Αφροδίτη της Μήλου! Πάνω από 200 Έλληνες έπεσαν νεκροί για να υπερασπιστούν το άγαλμα...


Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο.

Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος και άφωνος μπροστά σε έργα τέχνης που έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η αρμονία, το αισθητικό κάλλος, και η τεχνική αρτιότητα αποτυπώνονται στο καμβά, στο μπρούντζο και στο μάρμαρο.

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης, που η διεύθυνση του Μουσείου προβάλλει με ιδιαίτερο καμάρι, είναι το μαρμάρινο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, ένα έργο που δεν έχει με ακρίβεια προσδιοριστεί από ποιον καλλιτέχνης έχει φιλοτεχνηθεί.

Wednesday, December 21, 2016

Το Facebook βάζει τον George Soros υπεύθυνο καθορισμού «αμφισβητούμενων» ειδήσεων!

Το Facebook βάζει τον George Soros υπεύθυνο καθορισμού «αμφισβητούμενων» ειδήσεων!Το Facebook βάζει τον George Soros υπεύθυνο καθορισμού «αμφισβητούμενων» ειδήσεων!
ΠΗΓΗ
Η οργάνωση που συνεργάζεται με το Facebook για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν μια συγκεκριμένη ιστορία «αμφισβητείται», χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμυριούχο George Soros και σε μεγάλο ποσοστό από άλλους αριστερούς χρηματοδότες.
Το International Fact-Checking Network (IFCN) συνέταξε έναν κώδικα 5 αρχών που πρέπει να αποδεχθούν τα ιντερνετικά σάιτ ειδήσεων, ανακοινώνοντας ότι θα συνεργαστεί με «τρίτα-μέρη οργανισμών που ελέγχουν τα γεγονότα», αν αυτά αποδεκτούν αυτόν τον κώδικα αρχών.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!...Το τελευταίο φιλί των τζιχαντιστών γονιών πριν στείλουν την κόρη τους να ανατιναχτεί

Το παρακάτω βίντεο είναι από τα πιο σοκαριστικά που έχουμε δει κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία. Είναι η στιγμή που τζιχαντιστές γονείς φιλούν και αποχαιρετούν τις κόρες τους λίγο πριν το ένα από τα κοριτσάκια, ηλικίας επτά ετών, μπει σε αστυνομικό τμήμα στη Συρία και ανατιναχθεί. Η αδελφή του ήταν εννέα χρόνων.
Η 7χρονη, όπως γράφει η Daily Mail, πιστεύεται πως μπήκε στο αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού και σκοτώθηκε σε έκρηξη. Τα κορίτσια ακούγονται να λέγονται «Αλλαχού Ακμπάρ» πριν φιλήσουν τη μητέρα τους και φύγουν.

Ισλαμικό φυλλάδιο "Χτυπάτε τις γυναίκες κάνει καλό.."

Γερμανός δημοσιόγραφος από τον Spiegel Online κάνοντας ρεπορτάζ στην Κιουτάχεια της Τουρκίας διαπίστωσε έκπληκτος το αληθινό πρόσωπο του Ισλάμ. Δείτε τι αναφέρει στο ρεπορτάζ του.

Αν παντρευτείς στην τουρκική πόλη της Κιουτάχειας, τότε οι τοπικές αρχές σου κάνουν ένα μικρό "δώρο"... ένα ροζ βιβλιαράκι με ένα τριαντάφυλλο στο εξώφυλλο και μια λευκή καρδιά με τον τίτλο "Γάμος και οικογενειακή ζωή". Το έργο έχει ως στόχο να βοηθήσει τη νύφη και τον γαμπρό να βρουν εύκολα τον δρόμο τους στο λαβύρινθο του γάμου κάτι που άλλωστε δεν είναι και τόσο απλό.

Tuesday, December 20, 2016

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ! ΣΤΟ 26,3% Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΕΔΩ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

!

Άφωνοι έμειναν δημοσιογράφοι και οικονομικοί αναλυτές κατά την...

παρουσίαση των στοιχείων για την ανάπτυξη της Ιρλανδίας το 2015, ακούγοντας τον επικεφαλής ότι το ΑΕΠ της αυξήθηκε κατά 26,3%. Τρελαίνοντας τους αναλυτές, από 7,8% που ήταν η αρχική εκτίμηση για το περυσινό έτος η οικονομία αναπτύχθηκε με τον απίστευτο ρυθμό 26,3% εξαιτίας μιας εκτίναξης στον αριθμό ξένων εταιρειών...
κυρίως αμερικανικών, που μετέφεραν τη φορολογική τους έδρα το 2015 στη χώρα λόγω του χαμηλού φόρου που είναι 12,5%.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ANTIFA! ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: "ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ"! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!

ANTIFA: Μη σκοτώνετε το χρόνο σας… υπάρχουν ακόμα φασίστες! (Ιδού το "Ανθελληνικό Μανιφέστο" τους...κάθε Πατριώτης είναι φασίστας...σκοτώστε κάθε φασίστα...καταστρέψτε κάθε τι ελληνικό...Κι...

όμως με τέτοιες "αρχές θεωρίας και πράξης" και κάποιοι "αφανείς προστάτες" (;) τους αφήνουν να υπάρχουν ακόμη) - Κι όμως κάποιοι ηλίθιοι ακόμη να πειστούν για το πόσο κοντά είναι ο πιο αιματηρός και αδυσώπητος εμφύλιος της ιστορίας μας...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Coca Cola, Unilever, Nestlé και Δέλτα αποσύρουν προϊόντα τους μετά την απειλή για μόλυνση με χλωρίνη!

Στην απόφαση να αποσύρουν προληπτικά όλα τα προϊόντα τους που αναφέρονται σε κείμενο στο Διαδίκτυο ότι έχουν σκοπίμως επιμολυνθεί, προχώρησαν τέσσερις εταιρείες.
Στην προκύρηξη που αναρτήθηκε απειλούσαν ότι έχουν ήδη μολύνει με χλωρίνη τρόφιμα και αναψυκτικά
Η Unilever, Coca Cola, Nestlé ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ η Δέλτα ανακοίνωσε ότι διακόπτει την διάθεση του  Φρέσκου Γάλακτος Πλήρες 1 λίτρου, επίσης στην Αττική.

ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ME ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ISIS ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ....ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!!



Προπαγάνδα των ανταρτών (που  υποστηρίζονται από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και κάποιες χώρες της Δύσης) η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψεύτικες φωτογραφίες νεκρών παιδιών.
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τα κοτόπουλα που σφάχτηκαν, για το αίμα, και τον πιτσιρικά που ύστερα ξάπλωσε και έπαιξε τον πεθαμένο.

Monday, December 19, 2016

Ο Φιντέλ Κάστρο λειτουργούσε ως «Νονός» στο εμπόριο κοκαΐνης, καταγγέλλει πρώην σωματοφύλακάς του

Με την πυκνή γενειάδα του και την μονότονη χακί στολή του, ο Φιντέλ Κάστρο παρουσιαζόταν ως ένας «άνθρωπος του λαού».
Κατά καιρούς, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο μισθός του ήταν μόλις 900 πέσος ($ 43) το μήνα και ότι ζούσε σε μια "καλύβα ψαρά" κάπου στην παραλία.

Αλλά η δημόσια εικόνα του Κάστρο ήταν ένας προσεκτικά κατασκευασμένος μύθος, περισσότερο μια μυθοπλασία παρά μία πραγματικότητα.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!



Μια ημέρα εμφανίσθηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραββάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα
αγόραζε όλα τα …γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά!

Πρώην μουσουλμάνος συγγραφέας βάζει στην θέση της μουσουλμάνα που ψευδόταν

Η πολυγαμία των Ισλαμιστών μεταναστών στην Γερμανία

Εκεί μας κατάντησαν… Αρνούνται τις οικογενειακές περιουσίες τους οι Έλληνες! Δυσβάσταχτοι οι ΦΟΡΟΙ!

Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν γίνει όμηροι του απίστευτου γραφειοκρατικού μηχανισμού που έχει στηθεί γύρω από τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Ακόμα και μια απλή γονική παροχή ή μια δωρεά μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη αφού ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταφύγει όχι μόνο σε συμβολαιογράφο, αλλά και σε μηχανή και λογιστή ή ακόμη και στη γενική συνέλευση ιδιοκτητών της πολυκατοικίας αναφέρει δημοσίευμα της Καθημερινής.
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει καθίζηση στις μεταβιβάσεις αιτία δωρεάς ή γονικής παροχής:

Φουράκης: Είναι Μασόνοι ...

Sunday, December 18, 2016

Μαστίγωσαν μέχρι θανάτου 14χρονη επειδή την βiασε ο….

Ένα περιστατικό από αυτά που δεν περιγράφονται με λόγια εύκολα σημειώθηκε στο Μπαγκλαντές! Μια 14χρονη κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της...



 μοιχείας, στο Μπαγκλαντές.

Η μικρή Χένα Άκτερ, το μικρότερο παιδί από τα πέντε που είχαν οι γονείς της, ζούσε στο Μπαγκλαντές, στην πόλη Σαριατπούρ.

Το ΚΚΕ καλεί λαό, πρόσφυγες και μετανάστες για κοινό μέτωπο…...

Γνωρίζαμε ότι οι κομμουνιστές είναι φιλολαθρομετανάστες αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. Μάλλον θέλουν να προσεταιριστούν τις ψήφους των νέων κατοίκων του Ελλαδιστάν… Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή τους : Καλεί Έλληνες, πρόσφυγες και μετανάστες να παλέψουν μαζί για: Την ανατροπή των αποφάσεων που εγκλωβίζουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Τον άμεσο απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και την Ελλάδα. Ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης, σίτισης, υγείας, σε όλους τους χώρους και τις δομές όπου στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες, εκπαίδευση σε όλα τα προσφυγόπουλα. Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, με απλές διαδικασίες. Για ισότιμα εργατικά-ασφαλιστικά-κοινωνικά δικαιώματα. Να απομονωθούν οι δολοφόνοι ναζιστές χρυσαυγίτες και άλλα φασιστοειδή, οι προβοκάτσιες, οι επιθέσεις και η δηλητηριώδης ρατσιστική προπαγάνδα τους, που δείχνουν ότι εχθρός τους είναι η φτωχολογιά. «Έλληνες, πρόσφυγες και μετανάστες, ανεξάρτητα από φυλή-χρώμα-θρησκεία, έχουν κοινό συμφέρον να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στις αιτίες της προσφυγιάς και της μετανάστευσης, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Για να μπορούν οι λαοί να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια, νοικοκύρηδες στον τόπο τους», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος…...

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/to-kke-kali-lao-prosfiges-ke-metanastes-gia-kino-metopo/ © www.elkosmos.gr

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης: Εισβολή μουσουλμάνων σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης - Τα έσπασαν όλα! (εικόνες)

Nύχτα τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης αφού η κεντρική αγοράδέχτηκε απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή  της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.

Ιταλία: Η κυβέρνηση πετά έξω ασθενείς από τα νοσοκομεία για να κάνουν τσεκάπ οι μουσουλμάνοι

Είχαν λάβει εντολή να πετάξουν έξω τους ντόπιους ασθενείς, προκειμένου να μπουν μουσουλμάνοι «μετανάστες».
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Il Giornale, κυβερνητικοί αξιωματούχοι είπαν
σε νοσοκομεία να διώξουν τους παρόντες ασθενείς, έτσι ώστε εκατοντάδες «μεταναστών», οι οποίοι φτάνουν στο λιμάνι Torres, να σταλούν εκεί για μαζικά τσεκάπ.

Saturday, December 17, 2016

12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!



paidia_tzixant
Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» θανάτου επιχείρησε να στείλει στους «άπιστους» (σύμφωνα με την λογική των ισλαμιστών…) επισκέπτες της  χριστουγεννιάτικης υπαίθριας αγοράς της γερμανικής πόλης Λούντβιχσχάφεν, 12χρονο (!!!) «προσφυγόπουλο», από το Ιράκ.
Το 12χρονο άφησε σε σημείο της αγοράς ένα σακίδιο που περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά (έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότερα θύματα…), αλλά ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος με τον πυροκροτητή.

ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...!! ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ» ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ...!!!








ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗ...




Αυτό το κωλόχαρτο το έδωσαν στο πέμπτο δημοτικό σχολείο της Μυτιλήνης.... το ότι θεωρούν "επιμορφωτική" την επίσκεψη στους χώρους των βρωμιαρέων, δήθεν προσφύγων δεν είναι η είδηση... η είδηση είναι που κάποιοι γονείς θα το υπογράψουν αυτό....

Πηγαίνετε τα παιδάκια σας εκεί σκατοκέφαλοι να τα σταμπάρουν εκείνοι που ο "πολιτισμός τους" επιτρέπει να βιάζουν ακόμα και τα δικά τους παιδιά..!!! Πρόσφατα τα παραδείγματα.... Λέει ο Ελληνόψυχος από την πολύπαθη Λέσβο...

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


kke_dikaiosynh

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο Αρχηγός μας ήταν χθες προσκεκλημένος του τηλεοπτικού σταθμού blue sky, όπου απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων αριστερών δημοσιογράφων. Σε ερώτηση με θέμα αν  Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται να καταλύσει την δημοκρατία, ο αρχηγός μας απάντησε ότι δεν είναι αυτός σκοπός της Χρυσής Αυγής και ότι μάλιστα έχει κατατεθεί και σχετική δήλωση στον Άρειο Πάγο. Και συνεχίζοντας ανέφερε ότι, αυτή τη δήλωση δεν την έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο το ΚΚΕ.

Friday, December 16, 2016

ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ (;) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το χάνουν το παιχνίδι της «αλληλεγγύης» τα συντρόφια και ειδικά οι… συντρόφισσες, καθώς τα προστατευόμενά τους «προσφυγάκια» φαίνεται πως την… παρεξηγούν και απαιτούν… άλλα πράγματα. Κι όταν δεν τους προσφέρονται, ορμάνε να τα πάρουν με το ζόρι – όπως άλλωστε επιτάσσουν τα ήθη, τα έθιμα αλλά και η ίδια η θρησκεία τους, από τα «κατώτερα» όντα – όπως θεωρούν τις γυναίκες.

ΜΝΗΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


Γράφει ο Αντίοχος

Σαν σήμερα, το 1976, δολοφονήθηκε στο Φάληρο ο εθνικιστής Αστυνόμος Ευάγγελος Μάλλιος, από κομμουνιστές τρομοκράτες της παρακρατικής συμμορίας «17 Νοέμβρη».
Ο Ευάγγελος Μάλλιος ήταν έγγαμος και πατέρας δύο γιων, του Ιωάννη και του Αλέξανδρου, ηλικίας έξι και τεσσάρων ετών την εποχή της δολοφονίας του.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1937: ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ

(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού)
Τέτοιες ημέρες, του 1937, άρχιζε στην ΕΣΣΔ η «ελληνική επιχείρηση», ο διωγμός των Ελλήνων από τον «πατερούλη» Στάλιν…
Υπάρχουν και Έλληνες μεταξύ των θυμάτων του Στάλιν; Βεβαίως και υπάρχουν! Αν, όμως, ρωτήστε έξω τον κόσμο, είναι ζήτημα αν το 1% έχει ακούσει κάτι λίγα περί αυτού του ζητήματος. Η πλήρης άγνοια των συμπατριωτών μας για τους Έλληνες θύματα του Στάλιν, σίγουρα δεν οφείλεται στην αδιαφορία τους. Απλώς, η κόκκινη χούντα που κυβερνά από τη μεταπολίτευση ως σήμερα την πατρίδα μας, έχει επιβάλλει –με την ανοχή της ψευτοδεξιάς- πλήρη συνομωσία σιωπής γι’ αυτό το θέμα, για να μη θιγούν τα… όσια και ιερά του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και η υστεροφημία του αιμοσταγούς «πατερούλη» Στάλιν! 

Συγκλονιστική περιγραφή για την βιαιότητα του Αφγανού δολοφόνου - «Από θαύμα ζούσε η 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα»

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας, μετά την είδηση ότι ο 20χρονος, σήμερα, Αφγανός που επιτέθηκε πριν περίπου τρία χρόνια σε μία 20χρονη φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, είναι ο ίδιος δράστης που δολοφόνησε τη 19χρονη κοπέλα από το Φράιμπουργκ της Γερμανίας.

Βόρεια Κορέα: Πεντάχρονα παιδιά σκλάβοι του Κιμ Γιονγκ Ουν [Βίντεο]

Σκάβουν, βγάζουν μπάζα, κουβαλάνε πέτρες, φτιάχνουν με σφυρί τις ράγες… Δουλεύουν χωρίς σταματημό, δεν σηκώνουν κεφάλι για τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα… Ώρες που θα έπρεπε να τις περνούν στο σχολείο… χτίζοντας το μέλλον τους. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μυστικούς πράκτορες κοντά στον σταθμό Rimpo της επαρχίας Τσαγκάνγ-ντο στη Βόρεια Κορέα και δημοσιεύτηκαν από την Mirror. Μόλι είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις ενώ τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του κόσμου. Ο Michael Glendinning, ο οποίος εργάζεται για την Ευρωπαϊκή Συμμαχία των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα, είπε στην εφημερίδα ότι πρόκειται για μία από τις χειρότερες μορφές κακοποίησης ανθρώπου. “Εκατομμύρια παιδιά από την Βόρεια Κορέα αναγκάζονται να κάνουν σκληρές δουλειές και αυτό τους “κλέβει” την ευκαιρία τους για μία ευτυχισμένη παιδική ηλικία” πρόσθεσε. Ο ίδιος τόνισε ότι όλο αυτό μπορεί να προκαλέσει στα παιδιά τόσο μεγάλη ψυχολογική βλάβη όσο και σωματική. Σύμφωνα με τα στοιχεία για την παγκόσμια σκλαβιά, περίπου 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι από την Βόρεια Κορέα, με πληθυσμό 25 εκατομμυρίων, αναγκάζονται να δουλεύουν σε συνθήκες σκλαβιάς. - See more at: http://apocalypsejohn.com/voria-korea-pentachrona-pedia-sklavi-kim-giongk-oun-video/#sthash.2YaNBQCb.JUrMuuK1.dpuf ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Γερμανία: 12χρονος τζιχαντιστής επιχείρησε να ανατινάξει χριστουγεννιάτικη αγορά

Ένας 12χρονος Γερμανός ιρακινής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διασυνδέσεις με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά στην πόλη Λούντβιχσχάφεν της δυτικής Γερμανίας.
Την είδηση μεταφέρει σήμερα το περιοδικό Focus επικαλούμενο δικαστικές πηγές και πηγές ασφαλείας.

Wednesday, December 14, 2016

Απίστευτη πορνογραφική προπαγάνδα για την έλευση λαθρομεταναστών στην Ευρώπη! «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!» (AKATAΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ)


prosfiges
Η προπαγάνδα εν δράσει.
Πως θα δημιουργηθεί η «Ευρωαραβία», η νέα ήπειρος; Με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. «Φυγάδες, οι λευκές σκλάβες περιμένουν εναγωνίως τους μουσουλμάνους άνδρες» είναι το μότο που προσελκύει χιλιάδες κύματα λαθρομεταναστών με στόχο την ανάμειξη των φυλών και τον αφανισμό των εθνών που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.

ΦΟΒΕΡΟ...Η ΛΕΣΒΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

Δείτε δυο αποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου Λέσβου στην σύνοδο κορυφής για το προσφυγικό στο Βατικανό.


Στην Ετήσια Σύνοδο Κορυφής, με θέμα: «Ευρώπη, οι Πρόσφυγες είναι αδέλφια μας», που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Βατικανό, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου, συμμετείχε και ήταν ομιλητής ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.

Η Βόρεια Κορέα διαθέτει ίντερνετ αλλά όχι όπως το έχουμε συνηθίσει εμείς (βίντεο)

Μπορεί η Βόρεια Κορέα να είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο πλανήτη όμως ο Κιμ Γιονγκ Ούν, έχει φροντίσει να υπάρχει internet στη χώρα του, αν και θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και σαν ένα κρατικό ή τοπικό δίκτυο αφού, φυσικά δεν υπάρχει πρόσβαση σε ξένες ιστοσελίδες πέρα από της χώρας.
Μάλιστα ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει δώσει και ονομασία στο διαδίκτυο του αποκαλώντας το «Kwangmyong», που σημαίνει λαμπρό αστέρι.   
Φυσικά σε αυτό έχουν πρόσβαση μόνο μερικές χιλιάδες πολιτών, οι οποίοι σερφάρουν μάλιστα και δωρεάν.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι ιστοσελίδες που υπάρχουν στη χώρα και μπορεί κανείς να επισκεφτεί δεν ξεπερνούν τις 5.500 από τις οποίες φυσικά οι περισσότερες είναι κρατικές.
βιντεο εδω

ΣΟΚ!!! Βασανισμός παιδιού απο λαθρομετανάστη στον καταυλισμό της Σούδας

σ

Monday, December 12, 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: Η ολιγαρχία νίκησε, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος

Του Alexander Markovics (Katehon) / ΚΟ

Νομίζω ότι η ήττα του Norbert Hofer είναι το αποτέλεσμα της συνολικής κινητοποίησης του αυστριακού κατεστημένου, του λεγόμενου "βάλτου" ("swamp").

Από τη μία πλευρά, ο υποψήφιος από το Κόμμα των Πρασίνων, Alexander Van der Bellen, υποστηρίχθηκε από την οικονομική ολιγαρχία και στην πραγματικότητα υποστηρίχτηκε από όλα τα αυστριακά πολιτικά κόμματα εκτός του Κόμματος της Ελευθερίας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails