Thursday, January 8, 2009

Πέντε χιλιάδες λαθρομετανάστες νομιμοποίησε ο Δήμος Αργυρούπολης!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PRESS BANK
Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι εκπληκτικό: Ο προϋπολογισμός του Δήμου Αργυρούπολης για το 2008, προέβλεπε έσοδα 260.000 € περίπου, από τις νομιμοποιήσεις αλλοδαπών!!!
(Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο Δήμαρχος προσπαθεί να εξασφαλίσει θέση στο παράδεισο και να σώσει την ψυχή του)!




Απο ΒΕΝΤΕΤΑ








Την ώρα που δύο δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται υπόδικοι για κακουργηματική πράξη που αφορά στην νομιμοποίηση παράνομων αλλοδαπών, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ, εμφάνιζε για το 2008 Προϋπολογισμό, ο οποίος και προέβλεπε έσοδα υπέρογκα από τις νομιμοποιήσεις αλλοδαπών. Το ποσό των 260.000 € αντιστοιχεί περίπου σε 5000 αλλοδαπούς!!!

Εξωφρενικός αριθμός αλλοδαπών, οι οποίοι εφόσον νομιμοποιούνται από έναν Δήμο σαν της Αργυρούπολης, ο οποίος και αριθμεί γύρω στους........... 33.000 κατοίκους, μιλάμε για ευθεία αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης και του Δήμου αλλά και της Ελλάδος.

Επί του σοβαρού αυτού θέματος υποβάλαμε την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο Ευσταθιάδη:

Στον τελευταίο προϋπολογισμό του Δήμου σας αναφέρεται ένα ποσό από παράβολα για νομιμοποιήσεις αλλοδαπών, το οποίο προσεγγίζει τις 260.000 €. Σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό, αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε περίπου 3000 αλλοδαπούς, (σ.σ.του αναφέραμε επιεικώς λιγότερο από τον πραγματικό αριθμό των 5000 αλλοδαπών) νομιμοποιηθησόμενους από τον Δήμο σας, του οποίου ο απογεγραμμένος πληθυσμός πρέπει να είναι γύρω στους 33.000 κατοίκους. Δεν είναι εξωφρενικό να προϋπολογίζεται αύξηση του πληθυσμού κατά 10% μέσα στο 2008 από αλλοδαπούς; Περαιτέρω, δεν συνιστά αλλοίωση της κοινωνικής βάσης της πόλεώς σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Ιδού τι μας απάντησε ο κ. Ευσταθιάδης:

Από τα στοιχεία της υπηρεσίας προκύπτει ότι για το 2008 υποβλήθηκαν αιτήσεις ανανέωσης αδειών παραμονής ή χορήγησης τέτοιων αδειών. Οι πολίτες άλλων κρατών που μένουν στην πόλη μας έχουν ενσωματωθεί αρμονικά στις λειτουργίες της κοινωνικής ζωής, τα παιδιά τους π.χ εκπαιδεύονται στα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας και αντίστοιχα στα Γυμνάσια και Λύκεια, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν αναφερθεί παραβατικές συμπεριφορές.

(σ.σ.: εκτός από τα φονικά που γίνονται στην Αργυρούπολη για την διεκδίκηση των παράνομων καταστημάτων, στην οδό Γερουλάνου).

Όπως γίνεται φανερό, η απάντηση του κ. Ευσταθιάδη, ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Άλλο τον ρωτήσαμε, άλλο απάντησε. Κάτι που βεβαίως αποδεινύει ότι… κάποιο λάκκο έχει ο Δήμος Αργυρούπολης.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και καταδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος Δήμος με την …σφραγίδα του Ευσταθιάδη, έχει εξελιχθεί σε χωνευτήρι παράνομων νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails