Wednesday, January 28, 2009

Τα εγκλήματα του Ισραήλ

Όπως συμβαίνει κάθε φορά,έτσι και τώρα,μόλις σταμάτησαν οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων,τα κανάλια και οι εφημερίδες σταμάτησαν να ασχολούνται με το θέμα.
Βέβαια κάποιες εκπομπές όπως του κ. Κώστα Βαξεβάνη προσεγγίζουν τη διαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πόσο δίκαιο έχουν οι Παλαιστίνιοι και πόσο υποκριτές και αμόρφωτοι,είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται τους Ισραηλινούς.
Τέτοιου τύπου εκπομπές προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στο κόσμο οτι οι Ισραηλινοί έχουν περισσότερα ή ίσα δικαιώματα με τους Παλαιστινίους στη περιοχή.
Επίτηδες δεν αναφέρουν την ιστορική αλήθεια.Η αλήθεια είναι οτι οι Εβραίοι άποικοι άρπαξαν την γή των Παλαιστινίων μέσω της Διεθνής επιρροής του κεφαλαίου τους.
Αποσιωπούν οι διάσημοι ιστορικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι οτι πριν ξεκινήσει ο πρώτος αποικισμός των Εβραίων στην Παλαιστίνη την περιοχή επισκεπτόταν συνεχώς και αγόραζε γή ο Εβραίος τραπεζίτης Έντμοντ Ρόθτσιλντ της γνωστής οικογένειας που κατέχει το μισό πλούτο και παραπάνω του πλανήτη.Ο άνθρωπος που τον παρακίνησε ήταν ο ραβίνος Κάλισερ,για πρώτη φορά το 1836 όταν πλησίασε την οικογένεια με σκοπό να επενδύσουν στο Ισραήλ.
Απο τότε οι Εβραίοι Τραπεζίτες επένδυσαν τεράστια ποσά στο Ισραήλ και ανάγκασαν τις υπερδυνάμεις,που αυτοί ελέγχουν οικονομικά-άρα και πολιτικά-να δεχθούν την αρπαγή των εδαφών των Παλαιστινίων απο τους Σεφαρδίμ και Ασκεναζίμ Εβραίους που εκτός απο ένα μικρό ποσοστό τους,καμία σχέση δεν έχουν ιστορικά με την περιοχή αφού ουδέποτε την κατοίκησαν στο παρελθόν.
Η Χαμάς κύριοι είναι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και όχι μια τρομοκρατική οργάνωση,όπως θέλετε να πείσετε τον κόσμο.Διαπράττετε έγκλημα ίσο με αυτό που πράττουν οι Ισραηλινοί που σκοτώνουν παιδιά,όταν κάνετε τέτοιου τύπου εκπομπές(μην ξεχνάτε τον Χαρίτο με την Εβραία γυναίκα που προσπαθούν να μας τον παρουσιάσουν ως αντικειμενικό ανταποκριτή).
Ακολουθούν μερικά Ισραηλινά εγκλήματα.Τα παιδιά στις φωτογραφίες μπορεί αύριο να είναι τα δικά σας.Σκεφτείτε πόσο επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα είναι αυτοί που διοικούν το Ισραήλ και τις Υπερδυνάμεις.





Ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες στη συνέχεια του άρθρου.






















No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails