Friday, January 16, 2009

Η φασιστική -νεοταξίτικη TERMINAL 119, απειλεί όσους κάνουν κριτική στο Ισραήλ

Μέλη της "αντιεξουσιαστικής" antifa με τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ σημαίες της Μ. Βρετανίας, της (πάλαι ποτέ) ΕΣΣΔ, των ΗΠΑ και του Ισραήλ (του ρατσιστικού-φασιστικού κράτους που σφάζει βρέφη στην Παλαιστίνη).

Απο Vendeta









ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
MΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.........
Αυτή την φορά η μπάλα παίρνει όλο το φάσμα.Ξεκινάνε απο το Indymedia και φτάνουν μέχρι την Χρυσή Αυγή.Αλλά ιδιαίτερα περιποιούνται τους φίλους τους αντιεξουσιαστές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ INDYMEDIA.........
Στις 31.12.2008, πραγματοποιήθηκε μια «επαναστατική» επίθεση ενάντια στην εβραϊκή συναγωγή του Βόλου (την παλιά την ανατίναξαν οι γερμανοί το 1943).

Η επίθεση έγινε υπό την μορφή αναγραφής απειλητικών συνθημάτων στους τοίχους της συναγωγής (αλλού το λένε βεβήλωση ή ιεροσυλία) ενάντια στους έλληνες εβραίους της πόλης. Αυτή η πράξη επαίσχυντου αντισημιτισμού, αποτελεί μια προσπάθεια αλλαγής κατεύθυνσης στον αντικαθεστωτικό χώρο (η αφετηρία έγινε από το Indymedia Αθήνας που πέρασε «προς χαράν και αγαλλίασην των αρχόντων» άρον-άρον την εξέγερση του Δεκέμβρη στα δευτερεύοντα, βάζοντας σαν κύριο θέμα το μεσανατολικό με τα απαραίτητα αντανακλαστικά και αξεσουάρ).
Μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει κυρίως το κκε βέβαια (βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος, οχλοσύναξη «κομμουνιστών» και άλλων νοικοκυραίων κάτω από τα γραφεία της εβραϊκής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη, ουρλιάζοντας αντισημιτικά συνθήματα ενάντια στους έλληνες εβραίους), η χρυσή αυγή κι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις σε αυτές τις πρακτικές, η καθεμία βέβαια υπό το ολόδικό της «πολιτικό σκεπτικό». Τώρα ανέλαβε μια άλλη ομαδοποίηση, με υπογραφή ΑΚ (στο Βόλο). Το περίεργο της τελευταίας δράσης ήταν βέβαια πως ΑΚ Βόλου δεν υπάρχει απ’ όσο γνωρίζουμε ενώ είναι ενδεικτικό της περιόδου που διανύουμε ότι δεν μπορούμε να διευκρινίσουμε αν μια τέτοια ενέργεια έγινε από νεοναζί ή άλλους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ουκ ολίγοι από τον «χώρο» την χειροκροτούν στο Indymedia (και στον «στόχο»), χωρίς να μειώνουμε την αξία της αντίθεσης πολλών στην παραπάνω «επαναστατική» ενέργεια.

Απαιτούμε από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, απαιτούμε από κάθε άτομο και συλλογικότητα, την καταδίκη και απομόνωση τέτοιων ενεργειών και ομάδων, σαν φαινόμενα αντισημιτικού βόθρου, ρατσιστικής συμπεριφοράς και πατριωτικής έξαρσης.

Απαιτούμε από τον χώρο εκείνων των διανοουμένων που γράφουν αφηρημένα, βαρύγδουπα άρθρα ενάντια στον αντισημιτισμό και ρατσισμό, να καταδικάσουν το συγκεκριμένο.

Η σιωπή είναι συνενοχή!

Κάτω τα ξερά σας από τους έλληνες εβραίους!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
«Για κάθε γνωστό ή άγνωστο άτομο για το οποίο επιθυμούμε ή είμαστε αναγκασμένοι να σχηματίσουμε μια γνώμη, θέτουμε αδιάκοπα και με επιμονή, την ίδια στερεότυπη και τετριμμένη ερώτηση: Πως θα φερόταν αυτός ή αυτή, πως θα φερόταν αυτή ή η άλλη συλλογικότητα ή κοινωνική ομάδα εάν επαναλαμβανόταν το Άουσβιτς ή κάτι ανάλογο; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι το κυρίαρχο, το απόλυτο και καθοριστικό κριτήριο με το οποίο μετράμε και εκτιμούμε τα άτομα και τις ομάδες, τις πράξεις τους και την συμπεριφορά τους».
Θα το ξαναπούμε εδώ, χωρίς καμία περιστροφή. Μετά το Άουσβιτς, κάθε αντισημιτική ενέργεια και κάθε αντισημιτική απειλή, είναι συνώνυμη με την εξόντωση.

Café Morgenland – αντιφασιστική ομάδα μεταναστών από τη Γερμανία

ΠΗΓΗ Terminal 119





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails