Sunday, February 15, 2009

Κτυπήματα–Μήνυμα με ιδιαίτερη σημασία κατά Εισαγγελέων και Δικηγόρου

16/9/03- Σ. Γεωργίου στην δίκη της 17Ν: «Εδώ δεν βρίσκεται όλη η Οργάνωση και έθιξα την απουσία του πληροφοριακού δικτύου… Γιατί δεν χτυπήθηκε ποτέ(από την 17Ν) ένας εβραϊκός στόχος…»

Στην ίδια ακριβώς χρονική περίοδο που ζούμε την αναβίωση της τρομοκρατίας με κτυπήματα δολοφονικά και ενώ οι αρχές διατείνονται ότι βρίσκονται επί τα ίχνη των τρομοκρατών (όπως έλεγαν και για την 17Ν επί 30 σχεδόν ολόκληρα χρόνια…), ήλθαν τα κτυπήματα εναντίον δύο Εισαγγελέων, που είχαν ανάμειξη σε ζητήματα τρομοκρατίας και ενός δικηγόρου, του κ. Γεωργίου, του οποίου η αγόρευση στην δίκη της 17Ν ήταν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ και για τον λόγο αυτό άλλωστε προσπάθησαν με κάθε τρόπο οι παράπλευρες δυνάμεις να τον εξοντώσουν ηθικά, πράγμα το οποίο τελικά δεν κατόρθωσαν.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑ…







Στην ίδια λοιπόν χρονική περίοδο που ριπές αυτομάτων σκορπίζουν σφαίρες, ήλθαν αυτές οι επιθέσεις… Όπως έγινε γνωστό τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον δικαστικών και δικηγόρου έγιναν χθες την νύχτα και το μεσημέρι, στην Αθήνα. Τα ξημερώματα στο σπίτι του εισαγγελέα κ. Παπαγγελόπουλου, τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από μπετόνι με εύφλεκτο υγρό. Το ίδιο και έξω από το σπίτι του εισαγγελέα στη δίκη της «17 Νοέμβρη», Βασίλη Φούκα. Την ίδια ώρα, εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια έξω από το γραφείο του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου, που ήταν πολιτική αγωγή στη δίκη της 17Ν.
Στην αγόρευσή του ο δικηγόρος κ. Γεωργίου είχε ανοικτά κατηγορήσει σκοτεινούς μηχανισμούς ότι συγκαλύπτουν την υπόθεση τρομοκρατία και ότι στο εδώλιο δεν βρίσκονται όλοι οι ένοχοι για την «17Ν», ενώ ευθέως είχε αναφερθεί σε παράπλευρους μηχανισμούς υποστηρίξεως των τρομοκρατών μέσα στον κρατικό μηχανισμό… Μηχανισμούς, οι οποίοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξουδετερώθηκαν και οι οποίοι σε μία περίοδο που καθώς φαίνεται είναι προεκλογική, βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν τα βρώμικα παιχνίδια τους. Σας παραθέτουμε παρακάτω αποσπάσματα από την αγόρευση του κ. Γεωργίου στην δίκη της «17Ν» (οι υπότιτλοι δικοί μας) για να αντιληφθείτε για ποιο λόγο τον κτύπησαν, αλλά και επίσης ότι κάτι πολύ σάπιο και πολύ ψηλά βρίσκεται μέσα στην χώρα αυτή:

16/9/03- Αγόρευση Σ. Γεωργίου

«Εδώ δεν βρίσκεται όλη η Οργάνωση και έθιξα επανειλημμένα την απουσία του πληροφοριακού δικτύου»

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν το εξής: θ΄ αναφερθώ αναλυτικότερα σε αυτό στις γενικές μου διαπιστώσεις όμως έχω την αίσθηση ότι -όπως έχω πει επανειλημμένα- κατά την ταπεινή μου άποψη εδώ δεν βρίσκεται όλη η Οργάνωση και έθιξα επανειλημμένα την απουσία του πληροφοριακού δικτύου. Ένα πληροφοριακό δίκτυο το οποίο εξασφάλιζε πληροφόρηση και εξασφάλιζε και αποτελεσματικότητα διότι έτσι οργανώθηκαν καλύτερα τα χτυπήματα…»

«…Μου προξενεί κατάπληξη και το είπα στη διάρκεια της διαδικασίας ότι οι παρόντες κατηγορούμενοι σε βάρος της Υπεράσπισής τους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν ελεύθερα μέλη της Οργάνωσης. Αυτοί που είναι εδώ έκαναν όλα αυτά τα φοβερά εγκλήματα, τα οποία αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Φαίνεται ότι υπάρχει μια σύμπτωση απόψεων εδώ των κατηγορούμενων οι οποίοι πιθανώς και δικαίως δεν θέλουν να οδηγήσουν άλλους συντρόφους τους στο εδώλιο των κατηγορούμενων. Μια σύμπτωση απόψεων με εκείνους που επιθυμούν να μην βρεθούν κάποιοι στο εδώλιο των κατηγορούμενων… Θέλετε να πείτε ότι αυτοί είναι η 17Ν, αυτά είναι τα εγκλήματά της, αυτοί τα έκαναν μόνοι τους έρημοι και απροστάτευτοι; Πείτε το. Το θέμα είναι ποιος θα σας πιστέψει. Η λαϊκή συνείδηση και το λαϊκό ένστικτο είναι αλάθητο, δεν πέφτει έξω, υπάρχει κατασταλαγμένη η αντίληψη ότι κάποιοι δεν θέλησαν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, κάποιοι μας οριοθέτησαν το παιχνίδι, έτσι ώστε να μην αναζητήσουμε αυτά που δεν πρέπει, μήπως και ανακαλύψουμε αυτά που δεν θέλουν. Να η Οργάνωση, να και ο αρχηγός. Επιτρέψτε μου να πω ότι είναι κωμωδία…»

«Άριστη πληροφόρηση είχαν ακόμη και για τα ρεπό της φρουράς τους. Σημαντικό στέλεχος της Ασφάλειας, ζήτησε η εξάρθρωση της τρομοκρατίας να αγγίξει και την ΕΛ.ΑΣ»

«…Διότι δεν υπήρχε μόνο επιλογή στόχων, υπήρχε και χρονική στιγμή που αυτοί οι στόχοι χτυπιούνταν, με αποτέλεσμα να γίνεται παρέμβαση. Δεν δίνει πειστική απάντηση στην επιτυχία των επιθέσεων της Οργάνωσης που όπως είναι σήμερα πασιφανές οφειλόταν στην άριστη πληροφόρηση που είχαν για τις κινήσεις των θυμάτων τους, ακόμη και για τα ρεπό της φρουράς τους. θα ήθελα να πω ότι σημαντικό στέλεχος της Ασφάλειας, μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη αναφέρθηκε σε ποινικές ευθύνες αστυνομικών και ζήτησε η εξάρθρωση της τρομοκρατίας να αγγίξει και την ΕΛ.ΑΣ.»

«…Κανένας κρατικοδίαιτος δεν έγινε στόχος»

«…Κανένας όμως κρατικοδίαιτος εκμεταλλευτής του ιδρώτα του Ελληνικού λαού δεν έγινε στόχος. Να έπαιξε ρόλο άραγε το ότι δεν ανήκε στο χώρο της Κεντροδεξιάς κανείς τους; Δεν ξέρω, θα το σκεφτούμε…»

«…Γιατί δεν χτυπήθηκε ποτέ(από την 17Ν) ένας εβραϊκός στόχος…»

«…Έχω και μια άλλη απορία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να την εκφράσω, διότι από ότι είδα τελευταία δεν είναι μόνο δική μου απορία: μια αναφορά που σηματοδοτεί το παγκόσμιο επαναστατικό Κίνημα είναι η συμπαράσταση στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για αυτοδιάθεση, η καταγγελία του κράτους - δολοφόνου για γενοκτονίες του Ισραήλ κι άλλα πολλά. Ακούσαμε εδώ για τα δάση του Αμαζονίου, ακούσαμε για το Φωτεινό Μονοπάτι, το Σκοτεινό Σταυροδρόμι κι άλλες Οργανώσεις, τις οποίες πολλοί αγνοούν και την ύπαρξη. Δεν ακούσαμε καμία καταγγελία και μάλιστα ούτε στην κορύφωση της πολιορκίας του Αραφάτ στη Ραμάλα όταν εκείνες τις μέρες ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος δίνει τη συνέντευξη στο Λαμιακό Τύπο, αναφέρεται σε κράτη τρομοκράτες, αναφέρεται σε ένα σωρό πράγματα εκτός από το Ισραήλ και τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Αυτή την περίοδο δέχεται το Ισραήλ τρομοκρατικά χτυπήματα από τη Χαμάς. Ούτε μια κουβέντα δεν ακούστηκε σε αυτές τις συνεχείς δηλώσεις που μας είχαν συνηθίσει στις διακοπές της διαδικασίας και να ειπωθεί κάποια λέξη γι΄ αυτό. Αλήθεια, δεν θα πω εγώ -γιατί δεν είναι θέση δική μου και αλίμονο αν ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής το έλεγε- γιατί δεν χτυπήθηκε ποτέ ένας εβραϊκός στόχος όχι μόνο ως άνθρωπος αλλά ούτε εβραϊκών συμφερόντων στόχος χτυπήθηκε; Ποτέ…»





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails