Tuesday, February 3, 2009

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει και καθώς είχαμε αναδείξει πριν από λίγες μέρες για μιά ακόμη φορά το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλεύθηκαν την δίκαιη αγανάκτηση των αγροτών της Κρήτης και μοίρασαν αυτοκόλητα σημαιάκια με την σημαία της ανεξαρτησίας της Κρήτης που υποτίθεται θα έχει το δικαίωμα το 2012 να κάνει δημοψήφισμα για να αποσχιστεί από την Ελλάδα και να γίνει ανεξάρτητο κράτος.

ΑΠΟ http://www.liako.gr/news



Η υπόθεση έχει αρχίσει να καλλιεργείται εδώ και χρόνια και κάποιοι με πολύ μεθοδικό τρόπο προσπαθούν να φορτώσουν τους κρητικούς με αγανάκτηση και αίσθημα εγκατάλειψης απο την Αθήνα, πράγμα πολύ εύκολο δηλαδή, αν λάβει κανείς υπόψη οτι όλοι έχουν παράπονα από το κέντρο.

Αν κύριοι πολιτικοί δεν ασχοληθείτε με το θέμα άμεσα, τότε θα ψαχνόμαστε όλοι και για την Κρήτη εκτός από τη Θράκη και τη Μακεδονία..

Δείτε το ρεπορτάζ που κάναμε το 2001 στη Θεσσαλονίκη για να καταλάβετε οτι πράγματι κάποια λαμόγια κινούνται με τρόπο απόλυτα ανθελληνικό και θέλουν να διαμελίσουν την πατρίδα.


















3 comments:

o βασιλιάς του δάσους said...

kapote emeis oi ellines adelfia 8a kanoyme stin omonia ena agalma ...pros mnimi ton sfagias8enton vrefon stis sinagoges ton
a8inon apo tous evraious.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Πολύ καλή η ιδέα σου.Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Τρέντο το έχουν κάνει ήδη για τον ιερομάρτυρα Σιμόνε που οι Εβραίοι ραβίνοι των αφαίμαξαν.

o βασιλιάς του δάσους said...

profitias ton agramaton to anagnosma:))))
tin patisan oi evraioi...ego ir8a apo tin piso tin porta...8a to dis:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails