Tuesday, May 12, 2009

Εχασαν το μέτρο οι Εβραίοι - Αντισημίτης και ο Πάπας

Οι Εβραίοι για να αντισταθμήσουν τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που στρέφονται εναντίον τους γιατί μαθαίνουν την αλήθεια, προσπαθούν με την γνωστή "ΠΟΥΡΙΜ" τακτική τους να μετριάσουν τις αντιδράσεις για τα εγκλήματά τους.
Εφθασαν λοιπόν να κατηγορήσουν ακόμη και τον Πάπα,οτι δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο Θέμα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων απο τους Ναζί κατα την επίσκεψή του στο Ισραήλ και στο μνημείο για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.



Σχετικές ειδήσεις διαβάστε τις παρακάτω αναφορές:

Η επίσκεψη του Πάπα στο Ισραήλ:ένας ακόμη φόρος υποτελείας στο Διεθνή Σιωνισμό



"ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ..."




Το Ισραήλ κατηγορεί τον Πάπα πως ήταν μέλος της Χιτλερικής Νεολαίας!





Ο πρόεδρος του ισραηλινού κοινοβουλίου κατηγόρησε σήμερα τον γεννημένο στη Γερμανία πάπα Βενέδικτο ότι αδιαφόρησε για τα βάσανα των Εβραίων κατά το Ολοκαύτωμα, αυξάνοντας τις επικρίσεις που σημάδεψαν το προσκύνημα του ποντίφικα στους Άγιους Τόπους.
Αναφερόμενος στη συμμετοχή του Βενέδικτου κατά την εφηβεία του στη Χιτλερική Νεολαία και στη θητεία του στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις, ο πρόεδρος της Κνεσέτ Ρόιβεν Ρίβλιν επέκρινε τον πάπα για την ομιλία του τη Δευτέρα στο Γιαντ Βασέμ, το μνημείο του Ισραήλ για τα έξι εκατομμυρια εβραίους που σκοτώθηκαν στο Ολοκαύτωμα.
"Ήρθε και μας είπε, σαν να ήταν ιστορικός, κάποιος που κοιτάζει από το περιθώριο, για πράγματα που δεν θα έπρεπε να είχαν συμβεί. Τι μπορεί να κάνει κανείς; Ήταν μέρος των πραγμάτων αυτών", δήλωσε ο Ρίβλιν στο ισραηλινό ραδιόφωνο.
Στην τελετή στο Γιαντ Βασέμ, ο πάπας μίλησε για τη "φρικτή τραγωδία του Ολοκαυτώματος", όμως απογοήτευσε μερικούς Εβραίους θρησκευτικούς ηγέτες που δήλωσαν ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως Γερμανός και ως χριστιανός, για τη γενοκτονία. Αρθρογράφος ισραηλινής εφημερίδας τον περιέγραψε ως "απόμακρο, σχεδόν ψυχρό".
Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον πάπα, ο Αρχιραβίνος του Ισραήλ Γιόνα Μέτζγκερ δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως ο ποντίφικας προσυπογράφει την προσευχή που είχε κάνει πριν από εννέα χρόνια στο Τείχος των Δακρύων ο πάπας Ιωάννης Παύλος 2ος και κατά την οποία είχε ζητήσει από τον Θεό συγχώρεση για τα βάσανα στα οποία υποβλήθηκαν οι εβραίοι ανά τους αιώνες.
Ο πάπας Βενέδικτος, στην προσευχή του στο Τείχος των Δακρύων, αναφέρθηκε γενικά "στα βάσανα και τον πόνο όλου του λαού σας σ' ολόκληρο τον κόσμο" και έκανε έκκληση για την ειρήνευση της Μέσης Ανατολής.
Ο Ρίβλιν δήλωσε πως "με τον δέοντα σεβασμό προς την Αγία Έδρα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το βάρος που φέρει, ως νεαρός Γερμανός που εντάχθηκε στην Χιτλερική Νεολαία και ως ένα πρόσωπο που εντάχθηκε στο στρατό του Χίτλερ, ο οποίος ήταν ένα εργαλείο στην εξόντωση" των Εβραίων.





1 comment:

keraunoforos said...

Οι Σιωνιστές έβαλαν τον Χίτλερ να σκοτώνει ιουδαίους για να τους αναγκάζει να πάνε στη Παλαιστίνη. Σκοπός τους ήταν να αποκτήσουν εκεί οι Ιουδαίοι πληθυσμιακό πλεονέκτημα και να κλέψουν τη γη των Αράβων. Τώρα κατηγορούν τον πάπα ο οποίος ήταν υπηρέτης του υπηρέτη τους.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails