Thursday, August 20, 2009

50 ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΕΤ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αυτό και αν είναι είδηση!!! Οι «άγιοι» της Ορθοδόξου Εκκλησίας θεώρησαν καλό να ξεκινήσουν τους ξορκισμούς ενάντια στην γρίπη των χοίρων. Νοίκιασαν ένα αεροσκάφος Boeing 737 και έκαναν το γύρο της Ελλάδας διαβάζοντας ευχές και ξορκισμούς κατά μήκος των συνόρων. Το αεροπλάνο διέθετε και εξωτερικά ηχεία για να ακούγονται οι ξορκισμοί και εκτός του αεροσκάφους.

Φανταζόμαστε ότι αυτή την κίνηση θα την μιμηθούν και οι άλλες χριστιανικές εκκλησίες γιατί τελικά η γρίπη των χοίρων μόνο με ξορκισμούς θα φύγει.

Φαντάζεστε αυτή η είδηση να ήταν πραγματική; Φαντάζεστε τι γελοιοποίηση θα είχαν δεχθεί οι εκπρόσωποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας αν τολμούσαν να κάνουν ότι έκαναν 50 ραβίνοι περιφερόμενοι στο Ισραήλ διαβάζοντας ξορκισμούς;
Δείτε το σχετικό βίντεο…




Πραγματικά θαυμάζουμε τους προοδευτικούς της χώρας που είναι αντικειμενικοί και δίκαιοι και έχουν «αρ…ί….α» ανάμεσα στα πόδια τους.
Που είναι ο κύριος «Τσίπας» για να μας πει την γνώμη του;
Που είναι ο κύριος «Αλέκος»;
Που είναι ο «Περικλής»;
Που είναι η «Μαρία του Πολυτεχνείου» που δήλωσε «είμαι και εγω Εβραία»;


Υπερασπίζονται την ελευθερία του ανθρώπου, μάχονται ενάντια στους θρησκόληπτους, αλλά πέφτουν γονυπετής και προσκυνούν τον «περιούσιο» λαό. Μήπως κάποιους από αυτούς τους χρηματοδοτούν κιόλας; Αυτό το βιντεάκι θα μπορούσε να το προβάλλει άνετα ο κύριος Λαζόπου-πουλόπουλος.

Πραγματικά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία θα γέλαγε όλη η ανθρωπότητα. Τα ΜΜΕ που ως γνωστόν ελέγχονται από Σιωνιστικούς κύκλους σε παγκόσμιο επίπεδο, θα το πρόβαλλαν και θα γελοιοποιούσαν αυτή τη θρησκεία. Δείτε μόνοι σας το βίντεο και θα δείτε και μόνοι σας ότι είναι πραγματικά πολύ αστείο.

Ποιο κανάλι όμως το πρόβαλλε; Περιμένουμε τον «Τζίμη» και άλλους «κωμικούς» να το προβάλλουν.

Θυμάστε βέβαια που για ένα ψεύτικο Κοράνι, κόντεψαν οι «προοδευτικοί» κύκλοι σε συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες και μουσουλμάνους, να κάψουν την Αθήνα.
Πριν λίγες ημέρες, όταν οι Τούρκοι έσβηναν τα κεριά των Ελλήνων που επισκέπτοταν το ναό της Παναγίας της Σουμελά, δεν υπήρχε καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πάλι οι «προοδευτικοί» αυτοί κύκλοι «σιώπησαν». «Η σιωπή είναι χρυσός».
Δείτε το βιντεάκι από την Παναγία την Σουμελά…










No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails