Tuesday, November 3, 2009

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑΜΕΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ "ΑΧΑΜΝΑ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 3ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ

Η χώρα ελέγχοταν απο τους Εβραιομπολσεβίκους απο το 1945.Αυτοί έλεγχαν το πλούτο,που τον άρπαξαν μέσω των εταιρειών τους και ήλεγξαν τα πανεπιστήμια,την δικαιοσύνη,την αστυνομία κτλ.Τελικά,ένας πατέρας "σήκωσε κεφάλι" σε όλη αυτή την αγριότητα και τώρα είναι εθνικός ήρωας.

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ "ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ"Ο Drasius Kedys είναι ο κύριος ύποπτος σε μια υπόθεση διπλής δολοφονίας στην Λιθουανία και έχει χαρακτηριστεί σαν ήρωας προφανώς γιατί πήρε εκδίκηση απο αυτούς που πίστευε οτι κακοποίησαν σεξουαλικά την κόρη του.

Ο Jonas Furmanavicius ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣΟ κ. Jonas Furmanavicius πυροβολήθηκε σε μια "hitman-style" εκτέλεση,αφού βγήκε απο το αμάξι του στο Κάουνας,στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας.
Η Lietuvos Rytas μια απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Λιθουανίας,έγραψαν οτι ο Andrius Us ένας επιχειρηματίας και πολιτικός,που ο Keyds κατηγόρησε επίσης οτι κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του,αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για παιδοφιλία.

Η Ms Naruseviciene ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑΗ Ms Naruseviciene ήταν το οικείο πρόσωπο των δικαστών και βοήθησε για την φροντίδα του παιδιού

ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥΗ αστυνομία αναζητά τρείς ακόμη δημοφιλείς πολιτικούς και επιχειρηματίες που πήραν μέρος στα σεξουαλικά παιδοφιλικά όργια.Υπάρχει πιθανότητα να έχουν πετάξει στο Ισραήλ.

Ο Drasius Keyds ΙΚΕΤΕΨΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΟ πατέρας του κοριτσιού πήγε στην αστυνομία,αλλά αρνήθηκαν να συλλάβουν τον Εβραίο δικαστή.

ΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑΟι λόγοι της υποστήριξης του Mr. Keyds έχουν ερμηνευθεί σαν μια ένδειξη απογοήτευσης ενάντια στην διαφθορά του νομικού συστήματος της χώρας.
Μια δημοσκόπηση του 2008 αποκάλυψε οτι το 49% των Λιθουανών εκτιμούν πως τα δικαστήριά τους είναι διεφθαρμένα.Αλλά η ιστορία,που έχει μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα στην Λιθουανία,έχει ήδη προκαλέσεις αντιδράσεις.Διαδηλωτές,κρατώντας πλακάτ που αποκαλούσαν τον Keyds σαν "υπερασπιστή παιδιών" βγήκαν στους δρόμους του Κάουνας,όπως και στην πρωτεύουσα της χώρας στο Βίλνιους.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΟι Εβραίοι ελέγχουν την ΄χωρα απο όταν οι Σοβιετικοί κατέλαβαν την χώρα μετα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.Τωρα,ο γενικός πληθυσμός της χώρας παίρνει την χώρα του πίσω.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΟι Λιθουανοί πέρασαν 50 χρόνια κάτω απο τον έλεγχο των Κομμουνιστών.Κάθε φορά που οι Λιθουανοί προσπάθησαν να αποτινάξουν τους Σιωνιστές καταπιεστές τους,τοτε τα Σοβιετικά τάνκ εισέβαλαν στην χώρα ξανά(Σ.Σ:Αυτή ηταν η Δημοκρατία των Εβραιο-Μπολσεβίκων).

ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΚάθε πλατεία πόλης στην Λιθουανία έχει ένα άγαλμα του Στάλιν.

Ο Algimantis Valantinas ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΝ ΛΙΘΟΥΑΝΩΝMr. Valantinas is of Jewish extraction, and he promises to crack down on the pedophile rings, but he will not stand for Anti-Semitism.

Η Dalia Grybauskaitė ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣΗ Dalia Grybauskaitė δηλώνει οτι είναι Λιθουανή,αλλά οι ρίζες της είναι Ασκεναζίτικες.Έχει σπουδάσει στο Georgetown και είναι φιλο-ισραηλινή.

Π πατέρας έγινε εθνικός ήρωας

Πήγε στην αστυνομία και αυτοί δεν έκαναν τίποτα,οπότε πήρε την δικαιοσύνη στα χέρια του.Φανταστείτε αν κάποιος βίαζε το 3χρονο παιδί σας,τι θα κάνατε.

ΠΗΓΗ
2 comments:

παυλος said...

δεν ενδιαφερει τι ηταν
αλλα τι εκανε,κακως που πυροβοληθηκε βασανισμο με τον ιδιο τροπο και αργο θανατο σε ολους
τους παιδεραστες,η αν θελουν στα δικα τους παιδια.

Anonymous said...

Tι εννοείς "ή αν θελουν στα δικα τους τα παιδια¨;
Εννοεις οτι το παιδι ενος παιδοφιλου δεν ειναι παιδί.
ειναι ενα αντικειμενο κι οχι ενας ανθρωπος; τι σοι σκατοψυχος εισαι;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails