Sunday, November 8, 2009

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΜΑ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Το θέμα των αεροψεκασμών είναι πολύ σημαντικό,ασχολούνται χιλιάδες ειδικευμένοι επιστήμονες με αυτό.Το περίεργο είναι οτι παρ'όλο που το θέμα έχει φθάσει στην ελληνική βουλή μετά απο ερωτήσεις βουλευτών(1 του ΛΑΟΣ,1 του ΠΑΣΟΚ και 1 του ΣΥΡΙΖΑ),τα επίσημα ιδρύματα και οι μεγάλες οργανώσεις,όπως η Greenpeace και η WWF,το αποσιωπούν.Αυτό απο μόνο του είναι και η απόδειξη οτι κάτι τρέχει.Οι αεροψεκασμοί αφήνουν ίχνη στο έδαφος.Μια απλή χημική ανάλυση δείχνει αν τα chemtrails είναι πραγματικότητα ή όχι.Και όμως αυτή η χημική ανάλυση δεν έγινε απο κανέναν επίσημο κρατικό φορέα,αλλά μόνο απο ελεύθερους ιδιώτες επιστήμονες και αποδεικνύουν οτι οι αεροψεκασμοί με χημικά είναι αληθινοί.
Σε όλη τη Γη έχουν γίνει δεκάδες επερωτήσεις στα κατα τόπους κοινοβούλια για τους αεροψεκασμούς.Και πάλι δεν έγινε τίποτα.Αεροψεκασμοί γινόντουσαν και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι τελείως άγνωστο θέμα.Κάποιοι λένε οτι αυτοί οι αεροψεκασμοί γίνονται για την μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη.Και αυτό πάλι δεν είναι αληθινό.Υπάρχουν έρευνες που το αποδεικνύουν.Ψάξτε τις στο διαδίκτυο.Στο 50 δευτερόλεπτο του παρακάτω βίντεο θα δείτε σε ποιές περιοχές του πλανήτη ψεκάζουν περισσότερο.Θα δείτε οτι ψεκάζουν πάνω απο την Ευρώπη και πάνω απο την Βόρεια Αμερική συστηματικά και με απίστευτο ρυθμό.Αν αυτά τα περι κλίματος ήταν αληθινά θα έπρεπε να ψεκάζουν σε ακατοίκητα μέρη και θάλασσες.Να θυμίσουμε οτι το βάριο,το αλουμίνιο έχουν σαν βασικές χημικές-βιολογικές ιδιότητες να επιδρούν στο νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο,να προκαλούν μακροπρόθεσμες βλάβες,να κάνουν τον άνθρωπο υποτονικό και υπάκουο.Με λίγα λόγια ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.Η συνηθισμένη έκφραση των "ψεκασμένων" αυτών ανθρώπων είναι "και τι μπορώ να κάνω εγώ".
Είναι απίστευτο το οτι φθάσαμε στο σημείο να μας ψεκάζουν λες και είμαστε έντομα.Και όμως η μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας παραμένει υπνωτισμένη και δεν αντιδρά.Ολοι οι bloggers θα έχουμε προσέξει οτι αυτοί που διαβάζουν τα άρθρα απο τα blog σπάνια το στέλνουν σε φίλους τους.Είναι και αυτό ένα δείγμα της ηττοπάθειας.
Το θέμα των αεροψεκασμών πρέπει να γίνει το κορυφαίο ζήτημα σε όλα τα blog διότι μόνο όταν απελευθερωθούν οι άνθρωποι απο τα χημικά των αεροψεκασμών θα μπορέσουν να αντιληφθούν και να αντιδράσουν σε όλα τα άλλα προβλήματα της κοινωνίας και της ανθρωπότητας.
Διαβάζουμε σε διάφορα blog οτι οι αεροψεκασμοί αυτοί είναι απλά υδρατμοί.Πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι.Κανείς δεν θα τολμούσε να βγεί και να γράψει για αεροψεκασμούς αν δεν είχαν προηγηθεί χιλιάδες κυριολεκτικά έλεγχοι που επιβεβαιώνουν οτι δεν είναι απλοί υδρατμοί.Προσέξτε ακόμη οτι τα αεροπλάνα αυτά είναι χωρίς διακριτικά,πετούν στα 3000 μέτρα και είναι γνωστά σε όλους τους "ιπτάμενους".Είναι περίεργο απο ποιούς πέρνουν άδεια να πετούν σε τόσο χαμηλό ύψος και χωρίς διακριτικά.
Ισως οι ψεκασμοί αυτοί σχετίζονται και με την νέα γρίπη.














3 comments:

Anonymous said...

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Μιά από τις θεωρίες συνωμοσίας θέλει τα αεροπλάνα να δημιουργούν τεχνητά νέφη μετάλλων γιά την ανάκλαση κυμάτων όπως του ΗAARP.
Από το 2004 κι αφού η προηγούμενη κυβέρνηση υπόγραψε συμφωνία να εδρεύουν στην Ελευσίνα Αμερικανικά τάνκερ εμφανίστηκαν και στην χώρα μας τα chemtrails.
Το 2007 από τον Ιανουάριο ως και τις αρχές Ιουνίου γινόταν συνεχώς ψεκασμοί. Οι πιό κτηνώδεις έγιναν αρχές ως και 10 Ιουνίου περίπου.
Ο γαλάζιος ουρανός της 1ης Ιουνίου έγινε άσπρος και παρέμεινε έτσι ως και τις 20 Αυγ περίπου. Να σας θυμήσω ότι το 2007 δεν είδαμε ούτε λίγο χιόνι στα βουνά και μετα τις 10 Ιουνίου... η θερμοκρασία έφτασε τους 49C ενώ ο καύσωνας αντί γιά διήμερος ήταν άνω των 10 ημερών και μάλιστα 3 φορές. Και μετά ήρθε η ξηρασία και οι φωτιές... μόλις ανακοινώθηκαν εκλογές...
Και μιά λεπτομέρεια. Τον Μάιο του 2007 ο Αμερικανός πρεσβευτής και αφού τελείωσε η Μπίλντεμπεργκ δήλωσε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους ότι στην Ελλάδα θα γίνουν εκλογές το Σεπτέμβριο...
Γιά αυτούς που ειρωνεύονται όσους ανησυχούν γιά τις χημικές ουρές έχω να πω τα εξείς:
α. Αποδείξτε μου ότι τα αεροπλάνα
αυτά είναι της πολιτικής αεροπορίας.
Όσοι τα είδαν με κυάλια όλοι λένε ότι δεν έχουν διακριτικά.
β. Εξηγείστε μου γιατί όταν πετούν αυτά ο ουρανός γίνεται άσπρος.
γ. Πως εξηγείται ότι υπάρχουν ταυτόχρονα με τα chemtrails και contrails στον ουρανό
δ. Λύστε μου την απορία αν οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι στρατοί σας ενημερώνουν γιά τα πειράματα γιά το κλίμα και όχι μόνο που κάνουν τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως.
ε. Είδατε σε καθεστωτικά ΜΜΕ την παραδοχή ότι οι Κινέζοι επιστήμονες εν μέρει προκάλεσαν τις χιονοπτώσεις εκεί το Δεκέμβριο;
στ. Πως εξηγείται ότι Ελληνικές πόλεις χωρίς σοβαρή βιομηχανία είναι στις 10 πιό μολυσμένες πόλεις τις Ευρώπης με μικροσωματίδια;
ζ. Βρείτε μου προσωπικές ή άλλες φωτογραφίες πριν το 2004 και κυρίως πριν το 1999 όταν τα λούστηκαν γιά πρώτη φορά οι Καναδοί που να δείχνουν την ύπαρξη λευκών γραμμών στον ουρανό ακόμα και από περιοδικά.
η. Γιατί μετά από την πτήση των αεροσκαφών αυτών και την δημιουργία αηδιαστικών στην όψη νεφών το ηλιακό φως διαθλάται σε τεράστιο κομμάτι του ουρανού(παρατηρήστε το κατά το ηλιοβασίλεμα) κι ο ήλιος καίει πάρα πολύ άσχημα.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ
ΥΓ
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

hellraiser said...

Αγαπητε "Φαντασιοπληκτε" μονο φαντασιοπληκτος δεν εισαι γιυτο το πολυ σοβαρο θεμα,εγω προσωπικα εχω δει αμετρητες φορες αυτους τους ψεκασμους και τ'αποτελεσματα τους στον ουρανο,ζω στην Μακεδονια κι εδω αυτο το φαινομενο ειναι συχνο κι εντονο.

Anonymous said...

ta protoparatirisa to 1993 se ilikia 13 xronon(perioxi thraki)...rotisa tote ton patera mou giati kapia aeroplana afinoun toses megeles oures apo kaysaeria eno ta pio pola den afinoun??? i apanti tou (tou asxetou) itan einai areothoumena..........!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails