Sunday, November 15, 2009

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ";

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει την ταινία και έχουν διαβάσει βιβλία για τον "Τιτανικό",πουθενά όμως δεν αναφέρετε ποιοί ήταν οι ιδιοκτήτες του(ίσως το θεώρησαν σαν αρνητικό οιωνό και το απέκρυψαν).

Ο Τιτανικός είχε καταχωρηθεί σαν Βρετανικό πλοίο,αλλά στην πραγματικότητα ιδιοκτήτης του ήταν ο μεγαλοτραπεζίτης J.P. Morgan(ιδρυτής της γνωστής μας τράπεζας).
Ο ίδιος ο J.P. Morgan επρόκειτο να ταξιδέψει με τον "Τιτανικό",είχε και προσωπική σουϊτα στα υψηλά καταστρώματα,αλλά τελικά ακύρωσε το ταξίδι την τελευταία στιγμή.
Ο Morgan χρηματοδότησε την κατασκευή του "Τιτανικού" μέσω της εταιρείας του International Mercantile Marine Co.Ο J.P. Morgan - Ο ίδιος και ο πατέρας του ήταν πράκτορες των Ρόθτσιλντ.
Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΓΚΑΝ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΟΡΓΚΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 19% ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ J.P. MORGAN-ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ
(Και τώρα υπάρχουν πολλοί μη Εβραίοι τραπεζίτες που διαχειρίζονται εβραϊκά κεφάλαια.Υπάρχουν μέχρι και εφοπλιστές που διαχειρίζονται εβραϊκό χρήμα)Ο Τιτανικός


Στον "Τιτανικό" υπήρχαν Εβραίοι,αρκετοί για να υπάρχουν "Kosher" γεύματα και ένας σέφ γνωστός ως "Εβραίος Σέφ".
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΡΓΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ"5 comments:

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΑΜΗΣ... ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

ΦΙΛΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ(ΚΟΥΝ ΒΕΝΤΟΥΡΑ)
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ...

Anonymous said...

Tι πληροφορίες μπορεί να έχει κανείς πέραν των ονομάτων; Ξέρεις πολλούς Ελληνόφωνες κρυπτοεβραίους που να το παραδέχονται; Το Βενιαμής κάνει νιάου νιάου και, θυμάμαι, όταν είχα δει τα ονόματα των νέων εκπροσώπων των εφοπλιστών άλλα δυο τουλάχιστον ονόματα ήταν εξόχως εβραϊκά. Μερικές πηγές που ίσως ήδη ξέρεις είναι οι ακόλουθες (απο το Blog του Χατζαρα, δες το όνομα Birbil στη δευτερη! Αν το βρεις σε pdf ανάρτησέ το κάπου, γιατί υποψιάζομαι πως σύντομα θα εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.):

http://ellhn.e-e-e.gr/books/assets/onomatology_hebrew.pdf

http://www.scribd.com/doc/20132353/Yahudi-Adlari-Soyadlari-Jewish-Names-Surnames-08-08-09-Erkan-Kiraz-Internet

Κι ένα ποίημα, δείγμα καβαφικής ειρωνείας..

Αλέξανδρος Iανναίος, και Aλεξάνδρα

Επιτυχείς και πλήρως ικανοποιημένοι,
ο βασιλεύς Aλέξανδρος Ιανναίος,
κ’ η σύζυγός του η βασίλισσα Aλεξάνδρα
περνούν με προπορευομένην μουσικήν
και με παντοίαν μεγαλοπρέπειαν και χλιδήν,
περνούν απ’ τες οδούς της Ιερουσαλήμ.
Ετελεσφόρησε λαμπρώς το έργον
που άρχισαν ο μέγας Ιούδας Μακκαβαίος
κ’ οι τέσσαρες περιώνυμοι αδελφοί του·
και που μετά ανενδότως συνεχίσθη εν μέσω
πολλών κινδύνων και πολλών δυσχερειών.
Τώρα δεν έμεινε τίποτε το ανοίκειον.
Έπαυσε κάθε υποταγή στους αλαζόνας
μονάρχας της Aντιοχείας. Ιδού
ο βασιλεύς Aλέξανδρος Ιανναίος,
κ’ η σύζυγός του η βασίλισσα Aλεξάνδρα
καθ’ όλα ίσοι προς τους Σελευκίδας.
Ιουδαίοι καλοί, Ιουδαίοι αγνοί, Ιουδαίοι πιστοί —προ πάντων.
Aλλά, καθώς που το απαιτούν η περιστάσεις,
και της ελληνικής λαλιάς ειδήμονες·
και μ’ Έλληνας και μ’ ελληνίζοντας
μονάρχας σχετισμένοι— πλην σαν ίσοι, και ν’ ακούεται.
Τωόντι ετελεσφόρησε λαμπρώς,
ετελεσφόρησε περιφανώς
το έργον που άρχισαν ο μέγας Ιούδας Μακκαβαίος
κ’ οι τέσσαρες περιώνυμοι αδελφοί του.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Το εβραίος σαν θρησκευτικό ή εθνολογικό χαρακτηριστικό δεν μου λέει τίποτα. Ο ρατσισμός από όπου και αν προέρχεται φέρνει διακρίσεις δεινά, πολέμους,και ολοκαυτώματα. Στη πρόσφατη κρίση τοξικών ομολόγων πολλοί εβραίοι πιάσαν κώτσους και κατέστρεψαν πλήθως ομοεθνών τους και άλλων. Μάλλον για ανέλεκτους απάνθρωπους κεφαλαιοκράτες καπιταλίστες πρέπει να μιλάτε που ως γνωστό γράφουν τα περι πατρίδας εκεί που δεν πιάνει μελάνι....Για τη σημερινή κυβέρνηση του Ισραηλ πρέπει να μξλάμε για ακροδεξιούς εγκληματίες με την απόφαση του ΟΗΕ από προχτές αλλά χωρίς την ψήφο την Ελλξνική δυστυχώς που ψήφισε αποχή με άλλους 43 για να διωχθουν για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα κατά αμάχων. Οι Εβραίοι γενικά είναι εμπορικός λαός με φιλειρηνικά ενδιαφέροντα ιδίως οι 300,000 που ζουν Αμερική.και εν πολλοις αντισιωνιστές,υπάρχουν σχετικά σαιτ στο διαδίκτυο που τα βρήσκεται εύκολα.

Anonymous said...

Εμεις μιλαμε για την ελιτ της οποιας οι ηγετες ειναι σιωνιστες. Με τους λοιπους Εβραιους δε μας χωριζει απολυτως τιποτα. Αλλα επιμενω πως οι ηγετες της υπερεθνικης ελιτ που υπονομευει τα εθνη ειναι σιωνιστες εβραιοι. Αυτο θα επρεπε να ανησυχει τους εχεφρονες Εβραιους που αν κατι παει στραβα θα βρεθουν στο ματι του κυκλωνα, για μια ακομη φορα στην ιστορια τους.

Θα κυριαρχισουμε ακομη κι αν χρειαστει να θυσιασουμε τα μικρα μας αδερφια δε λεει; Αλλα ξεχασα, το πρωτοκολλα ειναι (λεει) πλαστα...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails