Tuesday, November 17, 2009

Σκάνδαλο κατασκοπίας με μέλη του Εβραϊκού Λόμπι

Κρατικά μυστικά των ΗΠΑ για όπλα και πυρηνική τεχνολογία στα χέρια της Τουρκίας!
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ: Μ. ΜΙΧΑΗΛ-Ν. ΤΑΝΕΡΗΣ
Η Sibel Edmonds, που απεκάλυψε το σκάνδαλο κατασκοπίας σε βάρος των ΗΠΑ.

Ηχηρά ονόματα του Εβραϊκού Λόμπι της Αμερικής, Γερουσιαστές και μέλη της Κυβέρνησης Μπους, φέρονται να είναι αναμεμιγμένοι σε σκάνδαλο κατασκοπίας και αφορά την παροχή κρατικών μυστικών των ΗΠΑ για όπλα και πυρηνική τεχνολογία προς την Τουρκία και το Πακιστάν.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας



Αμερικανός δημοσιογράφος, που απεκάλυψε τα στοιχεία από τις καταθέσεις Αμερικανοτουρκάλας πληροφοριοδότριας του FBI.

Μεταξύ των ονομάτων είναι οι, Paul Dundes Wolfowitz, Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας και μέλος του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής στο Πεντάγωνο, Richard Perle, Βοηθός Υπουργός Άμυνας για τη διεθνή πολιτική ασφάλεια, Marc Grossman, Υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις και πρέσβης στην Τουρκία (από 1994-1997) και Douglas Jay Feith, Υφυπουργός Άμυνας και πολιτικός σύμβουλος του Πενταγώνου, επί κυβερνήσεως Μπους.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Brad Friedman σε πρόσφατη εκπομπή του Mike Malloy, στο ραδιοφωνικό σταθμό Air America, αποκάλυψε ονόματα Γερουσιαστών, που δωροδοκούνται από το Τουρκικό Λόμπι, ή εκβιάζονται από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, και έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητος.
Όλες οι μυστικές πληροφορίες βασίζονται στις καταθέσεις της πληροφοριοδότριας του FBI, της Αμερικανοτουρκάλας, Sibel Dinez Edmonds.

Αυτή η υπόθεση, κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Μπους, ήταν ένα επτασφράγιστο «κρατικό μυστικό».

Η Sibel έσπασε τώρα τη σιωπή της και κατηγορεί τους πιο κάτω Γερουσιαστές, ότι διέπραξαν «μέγιστη προδοσία», προμηθεύοντας κρατικά μυστικά, που αφορούν όπλα και την πυρηνική τεχνολογία, την Τουρκία και το Πακιστάν.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τους: Dennis Hastert (R-IL), Dan Burton (R-IN), Roy Blunt (R-MO), Stephen Solarz (D-NY), Tom Lantos (D-CA), Bob Livingston (R-LA) και άλλους.

Η Edmonds κατηγορεί, επίσης, τους Richard Perle, Paul Wolfowitz, Douglas Feith και Marc Grossman, ως τους μεσάζοντες με τους πιο πάνω Γερουσιαστές, για λογαριασμό της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την Edmonds, ο Marc Grossman εργάζεται σήμερα στην τουρκική εταιρεία “Ihals Holding”.

Κατηγορεί ακόμη ορισμένους από τους πιο πάνω Γερουσιαστές, ότι έχουν «off shore» λογαριασμούς και πως έχουν πάρει κονδύλια από τουρκικές πηγές που είναι λαθραία.

Η Sibel ισχυρίζεται, ότι μία Δημοκρατικός Γερουσιαστής –την οποία δεν κατονομάζει- είχε λεσβιακή σχέση με Τουρκάλα πράκτορα. Με σχέση, που γυρίστηκε σε βιντεοταινία στο σπίτι της Αμερικανίδας Γερουσιαστού, η οποία είναι παντρεμένη με παιδιά και προφανώς “bisexual”

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails