Wednesday, December 9, 2009

ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΣ:Ραβίνος Επιτρέπει Κλοπή Παλαιστινιακών Καλλιεργειών και τη Δηλητηριαση του Παλαιστινιακού Νερού!!!

Από το politicaltheatrics Δημοσιεύθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2009

Το Υπουργείο Γεωργίας των Παλαιστινίων, καταδίκασε έντονα την Κυριακή ένα νέο θρησκευτικό διάταγμα, που εκδόθηκε από ραβίνο, για να επιτρέπει στους ισραηλινούς έποικους, να κλέβουν τις Παλαιστινιακές καλλιέργειες ελιάς και να δηλητηριάζουν το νερό των Παλαιστινίων.

Ο Mohsen Αμπού Εϊτά, Υφυπουργός του Υπουργείου για τους φυσικούς πόρους, υποστήριξε σε δήλωσή του, ότι οι Ισραηλινοί ραβίνοι, επιτρέπουν στους εποίκους να κλέβουν τους Παλαιστινιακούς ελαιώνες και τις καλλιέργειες και το νερό που αντλείται, διότι η γη που καλλιεργούν οι Παλαιστίνιοι .....ανήκει στους Εβραίους.

Νωρίτερα, ο φανατικός ραβίνος Dov Lior, ο πρόεδρος του συμβουλίου των οικισμών στη Δυτική Όχθη, επέτρεψε στους εποίκους να δηλητηριάζουν τα ζώα των Παλαιστινίων και το νερό, κοντά τους οικισμούς.

Σύμφωνα με τον Αμπού Εϊτά, οι Ισραηλινοί έποικοι υλοποιούν τις διδασκαλίες του ραβίνοι τους στον τομέα αυτό απολύτως, δεδομένου ότι έχουν σφετεριστεί τις Παλαιστινιακές καλλιέργειες και τα βοοειδή, και ρίχνουν δηλητήριο στα Παλαιστινιακά βοσκοτόπια σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ζώων εκτροφής.

Παλαιστινιακά έγγραφα, σύμφωνα με το Αμπού Εϊτά, δείχνουν ότι τα ισραηλινά στρατεύματα κατοχής κατέστρεψαν περισσότερα από 14.000 ελαιόδεντρα στη Δυτική Όχθη στη διάρκεια του έτους, προκειμένου να διευρύνουν τους ισραηλινούς οικισμούς.

Στη Λωρίδα της Γάζας, ο Αμπού Εϊτά εξήγησε, ότι οι περίπου 173.000 ελαιόδεντρα καταστράφηκαν, ενώ ξεριζώθηκαν πάνω από 20.000 dunums (1 dunum = 1000 τετραγωνικά μέτρα) κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γάζα που επηρέασε σημαντικά (αρνητικά), τουλάχιστον 9.000 Παλαιστίνιους αγρότες, και που τους οδήγησαν σε ζημιές 587 εκατ. δολαρίων στον τομέα της γεωργίας και της αλιείας, εκτός από τα πηγάδια του νερού.

"Αυτού του είδους τα διατάγματα, καθώς και τα διατάγματα που επιτρέπουν τη σφαγή των Παλαιστινίων βρεφών, αντανακλούν την σιωνιστική ρατσιστική νοοτροπία που επιτρέπει την κλοπή ιδιοκτησίας των άλλων, και δεν δίνει κανέναν σεβασμό στους ουράνιους (θεϊκούς) και γήινους νόμους, για να αντιταχθούν στα εν λόγω διατάγματα», πρόσθεσε.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αμπού Εϊτά κάλεσε το Βατικανό, τον ΟΗΕ, την UNICEF και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταξύ άλλων ομάδες επιρροής, για να παρέμβουν άμεσα, για την προστασία των Παλαιστινίων αγροτών, ιδιαίτερα στη Δυτική Όχθη.

Σημειώσεις / Πηγές: Το άρθρο, που γράφτηκε από TPIC, μπορεί να βρεθεί σε Η Παλαιστινιακή e Κέντρο Πληροφόρησης με τίτλο "Ραβίνος επιτρέπει να κλέβουν τις Παλαιστινιακές καλλιέργειες"


ΠΗΓΗ







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails