Wednesday, December 23, 2009

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ


Βιώνοντας τη βίαιη μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμικό αχταρμά, βλέπουμε τις ελληνικές κυβερνήσεις και τους κρατικούς φορείς να σέρνονται πίσω από τα ΜΜΕ, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις και τους συλλόγους μεταναστών. Toυς βλέπουμε να κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τους ξένους ακόμα και αν αυτό στρέφεται εναντίον των Ελλήνων.
Περιστατικά όπως του "σκισίματος του Κορανιού από αστυνομικό" ή του "βιασμού" Βουλγάρας μαθήτριας από Έλληνες συμμαθητές της στην Αμάρυνθο, γίνονται οι αφορμές για να εξαπολύονται άγρια κύματα προπαγάνδας που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ρατσιστική είναι η Ελληνική κοινωνία. Θέλουν να μας περάσουν το αίσθημα της ενοχής απέναντι στους ξένους. Έτσι οποιαδήποτε κατηγορία ξένου εναντίον των Ελλήνων θα αξιοποιηθεί από τα ΜΜΕ για να μας πείσει για το πόσο κακοί είμαστε, χωρίς καν να εξεταστούν οι αποδείξεις ή να ακουστεί και η άλλη πλευρά.

Τα ΜΜΕ χτυπάνε το αντιρατσιστικό τους ντέφι και οι κυβερνήσεις τρέχουν να χαιδέψουν τους ξένους και να σπαταλήσουν τα λεφτά του Ελληνικού λαού σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και προπαγάνδα. Το γεγονός όμως ότι όλοι αυτοί (κυβερνήσεις, ΜΜΕ, επαγγελματίες αντιρατσιστές) ξεχνάνε τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες σημαίνει ότι δεν είναι αγνοί ιδεολόγοι και ανθρωπιστές, αλλά πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μας μιλάνε για το πρόβλημα του ρατσισμού, αλλά είναι οι ίδιοι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων. Οποιαδήποτε διάκριση βιώνουν οι Έλληνες την αποσιωπούν, ενώ τρέχουν για το παραμικρό που θα τους φωνάξει ένας σύλλογος μεταναστών ακόμα και αν ο πρόεδρος του ήταν δουλέμπορος.... Έτσι λοιπόν δεν ακούμε κουβέντα για τα πραγματικά και μεγαλύτερα κρούσματα ρατσισμού που πρέπει να αντιμετωπιστούν, δηλαδή για αυτά που ξεκινάνε από τον ρατσισμό εναντίον των Ελληνων...

Για τις Ελληνίδες που βιάζονται καθημερινά από ξένους και χρειάζονται βοήθεια, κουβέντα...
Για τις Ελληνικές οικογένειες που βρίσκουν το σπίτι τους ρημαγμένο από συμμορίες ξένων, κουβέντα...

Για τους Έλληνες που δολοφονηθήκαν όταν βρίσκονταν στη δουλειά τους από ξένους ληστές, κουβέντα...

Για την Ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο η οποία διώκεται από το αλβανικό κράτος, κουβέντα...

Για την προπαγάνδα του σκοπιανού κράτος εναντίον της Ελλάδας και την παραχάραξη της ιστορίας της, κουβέντα...

Για την Ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο που προσπαθούν να εξαφανίσουν οι Τούρκοι, κουβέντα...

Για τα χιλιάδες ανθελληνικά και προσβλητικά βίντεο που δημιουργούν Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί στο διαδύκτιο, κουβέντα...

Για τις Ελληνικές εκκλησίες που λεηλατούνται στη Βόρειο Ήπειρο από Αλβανικές συμμορίες, κουβέντα...

Για τις Σκοπιανές αφίσες προσβολής της Ελληνικής σημαίας, κουβέντα...
Για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κύπριων προσφύγων από τα κατεχόμενα, κουβέντα...
Για τις σφαγές των Τσάμηδων εναντίον των Ηπειρωτών, κουβέντα...



Όταν λοιπόν στην χώρα μας ο οποιοσδήποτε ξένος μπορεί να βρει συμπαράσταση από το κράτος, τα ΜΜΕ και τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, την ώρα που οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι, δίκαια λέμε ότι:

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!





4 comments:

Anonymous said...

δεν φταινε οι αλλοδαποι που σας δουλευουν σαν δουλοι για τα παθη των ελληνων αλλου.δεν φταινε οι αλλοδαποι για ενα μικρο ποσοστο εγκληματιων συμπατριωτων τους.ναι οι ελληνες ειναι αρχιρατσιστες οι τελειοι υποκριτες.λενε να φυγουν οι ξενοι εκτος απο την φιλιππινεζα που μου καθαριζει την σριλανκεζα που προσεχει τον πατερα μου.την ρωσσιδα που πηδαω στα καμπαρε και στα μασατζιδικα,τον πακιστανο που χτιζει σπιτια και......φτιαξτε πρωτα μια κυβερνηση καλη και μετα διωχνετε τα κακα στοιχεια.

Anonymous said...

Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι αυτός ενάντια στη Λογική.

Ναι. Κάποιοι μετανάστες, οι οποίοι έρχονται και ζούν υπο ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες στην Ελλάδα, κινούνται με το μονοδιάστατα εγωιστικό ένστικτο της επιβίωσης αψηφόντας τους νόμους της συνύπαρξης (παρανομούν).

Ποιοί είναι πιο επικίνδυνοι όμως; Αυτοί που κλέβουν για να φάνε ή αυτοί που σπέρνουν την πείνα;

Είναι λάθος να εκτονώνουμε τη εξαντλητική πίεση των κυβερνήσεων πάνω στα θύματα της ίδιας πίεσης.

Κάποιοι καταφέρνουν να διαβρώσουν τη κουλτούρα, να αφανίσουν την ομοιογένεια, να εξαλείψουν τη διαφορετικότητα των λαών.

Κάποιοι μας θέλουν ενα. Πρόβατα του ίδιου βοσκού.

Το βοσκό να ανακαλύψουμε. Το βοσκό να περιορίσουμε. Ρατσισμός στον παγκόσμιο βοσκό και όχι στα πρόβατα.

Anonymous said...

"Το βοσκό να ανακαλύψουμε. Το βοσκό να περιορίσουμε. Ρατσισμός στον παγκόσμιο βοσκό και όχι στα πρόβατα. "
Συμφωνώ, οι περισσότεροι μετανάστες είναι θύματα του ιμπεριαλιστικού σιωνισμού. Τους διώχνουν απο τα σπίτια τους με ψεύτικες υποσχέσεις και τους παίρνουν και ναύλα για να τους αδειάσουν στο Αιγαίο. Μετά τους αναλαμβάνουν οι πληρωμένοι πράκτορες - καθοδηγητές και η δυστυχία που αντιμετωπίζουν εδώ. Μοιραία πέφτουν στην παρανομία και το έγκλημα. Οχι πως πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό. Αλλά ο πραγματικός εχθρός όλων μας είναι οι σιωνιστές και οι υποτακτικοί τους που εμείς εκλέγουμε.

Anonymous said...

ο ρατσισμος δεν εχει ορια...ολο κλετε σασ περνουν τισ δουλειεσ οι ξενοι,ωραια ας φυγουν και ασ διωξουν και τους 10 εκατ ελληνες που ζουν εξω και να γυρισουν στη ελλαδα να δω μετα πως θα ζισετε και θα εχετε δουλειεσ α ρε προβατα ρατσιστες

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails