Wednesday, March 3, 2010

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Στείλ'τε το σε όλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το οτι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης σημαίνει οτι:

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ



Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πιστεύει οτι οι πολιτικοί πρέπει να εκφράζουν την λαϊκή βούληση. Διαβάστε την συνέντευξή του στο "ΚΛΙΚ" το 1999 (http://www.klik.gr/148/papa/index.htm):

Ερώτηση δημοσιογράφου: "Σας ενοχλεί που ορισμένες απόψεις σας είναι μειοψηφούσες; Εχω στο μυαλό μου, λ.χ., τις τολμηρές σας θέσεις για τα ναρκωτικά."

Απάντηση Παπανδρέου: "Oι πολιτικοί, αγαπητέ μου, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. Oι πολιτικοί είναι για να ανοίγουν δρόμους."

Ακολουθούν δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ανάλογες δηλώσεις έχουν κάνει ο Μάξ Βάρμπουργκ, κεντρικός τραπεζίτης πράκτορας των Ρόθτσιλντ στην Αμερική την δεκαετία του 20', ο Χένρυ Κίσινγκερ υπεύθυνος της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και γνωστός ανθέλλην, ο πατέρας Μπούς και ο γιός του και πολλοί άλλοι Νεοταξίτες Παγκοσμιοποιητές Καπιταλιστές Ιμπεριαλιστές.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;

Ο Γιώργος Παπανδρέου δηλωσε:

"Απαιτείται μια αναδιάρθρωση του συστήματος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (σ.σ. δηλαδή αφού απαιτείται αναδιάρθρωση άρα ομολογεί ότι ήδη υπάρχει) με δημιουργία νέων θεσμών."
(12ο συμπόσιο της Σύμης)

Πηγή:
link: http://www.inews.gr/60/einai-protasi-afti-kpapandreou.htm


«Η μεγάλη πρόκληση είναι η «επανίδρυση» της δημοκρατίας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας το «παράδοξο» της ύπαρξης τεράστιων δυνατοτήτων στην ανθρωπότητα για επίλυση μιας σειράς προβλημάτων, από τη μια, και την επιδείνωση προβλημάτων ή την αδυναμία επίλυσής τους από την άλλη, ενώ απέδωσε το γεγονός αυτό στο ότι «δεν έχει παγιωθεί η δομή της παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης».
(Ομιλία Γ. Παπανδρέου στο "Θερινό Πανεπιστήμιο" του γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος)

Πηγή:
link: http://www.express.gr/news/world/205250oz_20090829205250.php3


"Οσον αφορά το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε τον ριζοσπαστικό εκσυγχρονισμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης."
(εκδήλωση του "London School of Economics" - Λονδίνο)

Πηγή:
link: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=8215105


"Ο κ Γ Παπανδρέου ομιλώντας στην Βουλή για το ζήτημα της οικονομίας τόνισε, για άλλη μια φορά, την αναγκαιότητα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που κατ αυτόν θα λειτουργήσει σε όφελος των πολιτών!!

Προτείνει μάλιστα την αναγκαιότητα ενίσχυσης των ελεγκτικών μηχανισμών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!!! που έχει στραγγαλίσει τις δημοκρατίες και έχει επιβάλλει δικτατορίες σε όλο τον κόσμο!!

Ζητάει την ενίσχυση του ελεγκτικού και εποπτικού ρόλου της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που καταλύει την εξουσία των εθνικών κρατών."

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ



Σας είπαν οτι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Δεν τόλμησαν να τα βάλλουν με τους Τραπεζίτες. Δεν τόλμησαν γιατί οι Τραπεζίτες τους χρηματοδοτούν. Αυτούς και τα κόμματά τους. Δείτε το βίντεο:



Λεφτά υπάρχουν μόνο στις τσέπες των πλουσίων που υπηρετούν το πολιτικό κατεστημένο. Λεφτά υπάρχουν μόνο στις τσέπες των πολιτικών που είναι μαριονέτες των Παγκοσμιοποιητών.
Τον κόπο σας και τον ιδρώτα σας, σας τον έκλεψαν 30 χρόνια τώρα και σας είπαν ΨΕΜΜΑΤΑ. Σας είπαν τεράστια ψέμματα σε όλα τα θέματα. Ειδικά στα εθνικά θέματα. Προσκύνησαν τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ και εισήγαγαν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης τα πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ εκπαιδευτικά προγράμματα, που έχουν στόχο την εξαφάνιση του ελληνισμού.

Σαν επίλογο αφήνουμε τη πιο αποκαλυπτική δήλωση του Γιωργου Παπανδρέου, που δείχνει το πόσο Ελληνας πατριώτης αισθάνεται:


"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs.”
Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών το 1999

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ
ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



2 comments:

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ(ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ....) ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ(ΠΟΛΙΣ)=ΚΡΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ

Anonymous said...

BRAVO GIORGO!ΕΙΣΑΙ Ο ΤHE BEST GOVERNOR ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails