Friday, April 2, 2010

Τα δεινά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και η απόκρυψη της τραγικής εικόνας απο τα ΜΜΕ


Οσοι ασχολούνται με τη δράση των Παγκοσμιοποιητών και των Μυστικών Εταιρειών που ελέγχονται απο το ένα και μοναδικό πραγματικό ιερατείο(Σιωνισμός), γνωρίζουν οτι ένα απο τα πιο σημαντικά όπλα τους είναι η επιβολή της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Οταν σε μια κοινωνία όπως π.χ η ελληνική, επιβληθεί το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας,τότε έχουμε κατάρρευση της κοινωνίας και του Εθνους.

Οπου εφαρμόστηκε το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας τα αποτελέσματα για τους ιθαγενείς ήταν καταστρεπτικά. Οι ιθαγενείς κατασφάχτηκαν και μειώθηκαν μέχρις ότου σχεδόν εξαφανίστηκαν.
Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Ας δούμε την αγαπημένη χώρα των απανταχούν "προοδευτικών", τις ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ οι ιθαγενείς Ινδιάνοι κατασφάχτηκαν απο τους εισβολείς λαθρομετανάστες της Ευρώπης.
Το μόνο που απέμεινε απο τους Ινδιάνους είναι μερικά ονόματα φυλών σε τζίπ(Cherokee) και ελικόπτερα(Apachi).

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι "προοδευτικοί" που κατέχουν την πλειοψηφία των καίριων για την πατρίδα μας θέσεων, είναι οτι οι Παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν την κατάρρευση των εθνών-κρατών όχι γιατί αγαπούν την ανθρωπότητα και θέλουν να σταματήσουν οι πόλεμοι και οι οικονομικές κρίσεις και να επικρατήσει σε όλη την ανθρωπότητα "Ελευθερία - Ισότης -Αδελφότης", αλλά για να επιβάλλουν μια Παγκόσμια Φασιστική Κυβέρνηση που θα αποτελείται απο μη εκλεγμένους τύρρανους.
Η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα είναι εργάτες προς όφελος του μικρού έθνους που θα κυβερνά τα υπόλοιπα κατεστραμμένα πλέον έθνη-χυλό.

Δυστυχώς είναι τέτοια η προχειρότητα και αμορφωσιά των περισπούδαστων Διεθνιστών "προοδευτικών" που δεν τους αφήνει να δούν οτι ανα τους αιώνες ΜΟΝΟ ΕΝΑ έθνος δεν αφομοιώνεται όπου και αν βρίσκεται και κρατάει τις παραδόσεις του και τα έθιμά του σαν "κόρη οφθαλμού".
Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που το συγκεκριμένο έθνος διοικεί απο το παρασκήνιο(και σιγά-σιγά βγαίνει στο προσκήνιο) τα υπόλοιπα έθνη. Εχει ένα ισχυρό ιερατείο που συντονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο την δράση του έθνους, ώστε να επιτύχει την "παγκόσμια κυριαρχία", που οι προφήτες του έχουν καταγράψει στα ιερά του βιβλία.

Η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον φανερό οτι δεν διοικεί την Ελλάδα. Η Ελλάδα σήμερα διοικείται απο το παρασκήνιο απο υπαλλήλους αυτών που επιδιώκουν την Παγκόσμια Κυριαρχία. Καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν θα ψήφιζε τους καταστρεπτικούς αυτούς νόμους. Το νομοσχέδιο που δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε βάθος 10ετίας σε όλους τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην Ελλάδα αποτελεί την πιο προδοτική κίνηση εναντίον του ελληνικού Εθνους απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ακολουθούν φυσικά τα οικονομικά μέτρα που έστειλαν στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οι Διεθνείς Τραπεζίτες, για να εξαθλιώσουν τους Ελληνες καθιστώντας τους ανίκανους να σκεφτούν την συνωμοσία εις βάρος τους.

Τέτοια μέτρα μόνο ένας εντελώς ανθελληνικός νους θα μπορούσε να σκεφτεί. Ενας νούς που συνειδητά θέλει να καταστρέψει την ελληνική κοινωνία. Φυσικά ένας τέτοιος νούς δεν θα μπορούσε να είναι Ελληνας. Ουτε καν "θολοκουλτουριάρης" Ελληνας.

Βέβαια η Ελλάδα δεν αποτελεί τον μοναδικό στόχο των Παγκοσμιοποιητών. Οπως είπαμε στοχεύουν στην Παγκόσμια Κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα.

Οπως έλεγε και ο εβραϊκής καταγωγής ιδρυτής των Ιλλουμινάτι Αδάμ Βαϊσχάουπτ:

"...Οι Πρίγκιπες και τα έθνη θα εξαφανισθούν χωρίς βία απο τη γη, η ανθρώπινη φυλή θα γίνει μία οικογένεια και ο κόσμος η κατοικία νοημόνων ανθρώπων....". Δεν μας λέει όμως ο Βαϊσχάουπτ ποιοί θα διοικούν.

Οι νοήμονες άνθρωποι, που εννοεί ο Βαϊσχάουπτ στην Παγκόσμια Αυτοκρατορία των λίγων αυτών οικογενειών τραπεζιτών, θα είναι οι κυβερνόντες. Ολοι οι άλλοι το μόνο που θα σκέφτονται θα είναι το πως θα υπηρετήσουν καλύτερα τα αφεντικά τους.

Για να καταφέρουν λοιπόν να χαλιναγωγήσουν τους Ελληνες, φρόντισαν να έρθουν στην Ελλάδα τα πιο αιμοσταγή έθνη σαν λαθρομετανάστες. Επιπλέον οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα είναι στην πλειοψηφία τους πρώην κακοποιοί ή φυλακισμένοι(π.χ Αλβανοί).
Βάζοντας όλους αυτούς τους ξένους αιμοσταγείς εγκληματίες στην Ελλάδα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες.

Και η προσπάθεια τρομοκράτησης είναι κάτι παραπάνω απο φανερή πλέον και πολλοί Ελληνες την βιώνουν.

Ακολουθούν μερικά γεγονότα που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές:

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ..

Τριανταοχτάχρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 73χρονου Ιταλού.
Λίγο νωρίτερα, είχε εντοπιστεί ο 73χρονος από διερχόμενο οδηγό στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ορμενίου - Αλεξανδρούπολης ξυπόλυτος και με τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με τον 73χρονο, άγνωστος άνδρας, αφού τον χτύπησε τού πήρε το αυτοκίνητό του, μεγάλο χρηματικό ποσό και τα προσωπικά του είδη και εξαφανίστηκε.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε σε ταξί ο 38χρονος, ο οποίος φορούσε τα παπούτσια και το μπουφάν του παθόντα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλειδιά του κλεμμένου αυτοκινήτου, αλλά και τα χρήματα του ηλικιωμένου.
Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ...

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!

Άκρως επικίνδυνο είναι πλέον το να κυκλοφορεί κανείς, ακόμα και νωρίς το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας. Ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς χθες το βράδυ στις 8, ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γιατράκου.
Οι κακοποιοί τον χτύπησαν έως ότου τον ακινητοποιήσουν, και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, ένα χρυσό σταυρό και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το ποσό των 500 ευρώ.
Τον άφησαν να τους προσπεράσει και τότε του επιτέθηκαν από πίσω και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Ο άνδρας έπεσε στο δρόμο. Οι δυο ληστές του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 500 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.Ο ένας από τους δράστες όμως παρατήρησε ότι το θύμα φορούσε έναν χρυσό Σταυρό και δεν δίστασε να τον τραβήξει από το λαιμό του, να κόψει την αλυσίδα και να τον πάρει!

http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/04/blog-post_7353.html

Την απείλησαν με μαχαίρι και τη λήστεψαν

Θύμα ληστείας έπεσε μία 47χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία, δύο άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα στην κατοικία της, που βρίσκεται στην οδό Καυτανζόγλου, με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να τους παραδώσει 1.400 ευρώ και διέφυγαν ανενόχλητοι.

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/04/blog-post_3489.html

31 λαθρομετανάστες ήρθαν να κάνουν Πάσχα σήμερα,φέρανε και τα παιδιά τους


Εντοπίστηκε σήμερα, στις 03.00, από πλωτό περιπολικό της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου, 1,3 ν.μ. από την ακτή, φουσκωτή κωπήλατη λέμβος με επιβαίνοντες τριάντα έναν (31) αλλοδαπούς, (25 άνδρες, 02 γυναίκες και 04 παιδιά), χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης με το πλωτό περιπολικό.
Απο το Κεντρικό Λιμεναρχείο, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η λέμβος.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/04/31.html

Αλβανοί πυροβόλησαν Ελληνα

"Είμαι μαρτυρας σε ενα πολυ τρομακτικο συμβαν του ελαβε χωρα στην παραλια της κυπαρισσιας πριν απο μια ώρα!Μια παρεα αλβανων απο 19-24 ηλικιας,διαπλικτιστικαν σε υπιο υφος με εναν θαμωνα του μαγαζιου στο οποιο καθομουν και εγω.αυτοσ τουε ειπε..

να φυγουν και αυτοι αρχισαν να τον βριζουν στα αλβανικα.καθοσ βγηκαν αυτοι εξω-βγηκε και αυτος,ο εναν απο τουα αλβανους,σηκωσε ενα πιστολη και τον πηροβολησε 3 φορες!!!
χωρις κανεναν ενδιασμο και χωρις να συνεχιζετε ο καυγας....απλα του εριξε στο ''ψαχνο''!!!τραπικαν ολοι της παρεας σε φυγη και καλεσαμε την αστυνομια(σε παριοχη που αυτη την εποχη εχει 10-15.000 κατοικους...και αλλους τοσους αλλοδαπους)ο αστυνομικος λεει οτι μονο ενας αστυνομευει την περιοχη αυτη την ωρα και θα ερθει οσο πιο γρηγορα μπορει...μετα απο 20 λεπτα ερχετε ο αστυνομικο κανει καποιες ερωτησεις και αποχωρει....αμέσως εμφανιζετε ο ''δολοφονος μα το οπλο-αποιλοντας 150 ανθρώπους(γυναικες παιδια...)και ζητουσε ενα κινητο απο τον ντι ντζει του μαγαζιου,ταυτοχρονα πυροβολουσε στο ταβανι!!!

τραπικε αμεσως σε φυγη παλι....ο αστυνομικος ξαναηρθε...και παει λεγοντας....μαλλον εχουν ριξει πολυ βαρος στην αθηνα και στα αλλα κεντρα και την επαρχια την αφησαν ετσι οι αρχες,δν λεω,παντου μπορει να γινει κατι τετοιο...αλλα οχι και να γυρισει πισω ο δολοφονος...να μασ ζηταει και κινητο!!!αρα εκμεταλευονται τον νομο,εκμεταλευονται ολους αμασ που τους αγκαλιασαμε και τους δωσαμε να φανε!εκμεταλευονται την φιλοξενια μας και εμεις νοιωθουμε απροστατευτοι...
θα κανω λοιπον μονο μια ερωτηση....
ποιος αλλοδαπος στην επαρχια αυτη την στιγμη δεν εχει οπλο,ή μαχερι ή κατσαβιδι πανω του???"

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/04/blog-post_2965.html






1 comment:

Anonymous said...

http://www.greatlie.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails