Saturday, May 29, 2010

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Οι Εβραίοι πλέον δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περνάει κοντά απο το Ισραήλ ούτε απο τη θάλασσα. Ακόμη και σε Διεθνείς Πολίτες όπως θα δείτε στο βίντεο.
Τα ταχύπλοα των Εβραίων προσεγγίζουν το σκάφος και οι κομάντος κάνουν στην κυριολεξία "ρεσάλτο" θυμίζοντάς μας άλλες εποχές που οι πειρατές μπούκαραν σε οποιοδήποτε σκάφος έβλεπαν στον ορίζοντα και άρπαζαν τα πάντα.
Οι Εβραίοι στο Ισραήλ καταπιέζουν τους Παλαιστίνιους ψαράδες που πολεμούν για ένα κομμάτι ψωμί για αυτούς και τις οικογένειές τους. Τους καταστρέφουν τις βάρκες, τους τις κατάσχουν και τους πυροβολούν πολλές φορές σκοτώνοντας αρκετούς ψαράδες.
Ο Παλαιστίνιος ψαράς που μιλάει στο βίντεο έχει χάσει το χέρι του απο τα εβραϊκά πυρά που δέχτηκε η βάρκα του όταν ψάρευε.
Πολλές φορές πνίγουν τους ψαράδες με κανόνια νερού.
Το Ισραήλ παραβιάζει συστηματικά το Διεθνές Δίκαιο με όλες αυτές τις ενέργειες που κάνει.

2 comments:

Anonymous said...

Ετσι λες εσυ, για όλα φταίνε οι Εβραίοι, και η κούτρα σου. Πάντως οι φρεγάτες οι ελληνικές άσχετε κατάφεραν και μπήκαν το 2006 στο Λίβανο στην ανθρωπιστική βοήθεια, πρώτες παγκοσμίως και δεν άνοιξε μύτη όπως και ελληνικά επιβατικά (ΚΡΗΤΗ ΙΙ). Αυτά για τι δεν τα βούλιαξαν κανείς δεν ξέρει. Οι εβραίοι υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους τα οποία δεν ταυτίζονται με τα δικά μας πάντα. Εμείς να κοιτάμε τα δικά μας, τα οποία μάλλον δεν ταυτίζονται με φιλοιρανικές οργανώσεις.

I.Skouroliakos said...

Ανωνυμε διακρίνω μια επιθετικότητα στην απάντηση σου. Έχω την εντύπωση Στα όσα λες ότι δεν είσαι 100% ενημερωμένος. Εγώ θα σε βαπτιζα πειρατη. Βλέπεις ότι σε βολευει με το ένα μάτι.
Επίσης να μου επιτρεψεις να συμπληρώσω ότι το να ξέρεις τα μισά, είναι χειρότερο από το να μην γνωρίζεις τίποτα.
Το blog αυτό λέει Μονο την αλήθεια, και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι σε ορισμένα χελωνονιντζακια και μερικά στρουμφακια δεν αρέσει καθόλου. Ίσως γιατί η μπιλντερμπεργκ ήθελε να μάθουν μερικοί την δύναμη της, αλλά όχι σε αυτό το σημείο.

Θα απαντήσω στο θέμα της φρεγατας το 2006. Αν έκαναν το λάθος να στελναν ένα βλήματα, θα είχε γίνει του Κουτρούλη ο γάμος εκεί. Άλλωστε σιγά μην καθοντουσαν να πεθάνουν δίχως να κάνουν τίποτα. Όπως κατάλαβες θα ήταν δύσκολο να κάνουν τα παλικάρια. Επισεις το 2006 ήταν πρόεδρος Αμερικής ο γνωστός σε όλους Θεός του πολέμου γιωργαρας Μπους. Τι καλός ανθρωπος, Μονο το Ιράκ και 2 πύργους εριξε. Επισεις ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Λατσης, έδωσε μερικά εκατομμύρια $ για την εκστρατια του μπίλ χις την
λεοβινσκι και του γιωργαρα Μπους.

Ε να μην πει καμία καλή κουβέντα για τους Έλληνες στο Ισραήλ; Ολόκληρο Γιωργάκη papadre έχουμε γνωστό σε όλους φιλοαμερικανακι. Μέχρι και του Δ.Ν.Τ. Μας έφερε. Μέχρι λίγο πριν βγει πρωθυπουργος έκανε ποδήλατο. Μια μερα δεν άντεξε και πήγε στις κουνιες.

Εδώ γίνεται ότι πει η μπιλντερμπεργκ...
Άνοιξε το 2 μάτι και δες λίγο γιατί δεν βαρεσαν τότε..
Αν δεν το ανοίξεις μην απαντήσεις! Γιατί μετά θα σε βγάλουμε πειρατη της καραϊβικής.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails