Monday, January 3, 2011

ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!



Δείτε και το βίντεο που έχουμε ανεβάσει στο κανάλι μας με τις απόψεις του Καζαντζίδη για τους Εβραίους...


Για τις απόψεις αυτές ακριβώς του Καζαντζίδη πήρε ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ τηλέφωνο τον Ανδρέα Παπανδρέου και κόπηκε η εκπομπή για τον Καζαντζίδη.

7 comments:

Anonymous said...

Δείτε και αυτά:
http://www.youtube.com/watch?v=K4tqzeisltY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Zh7p_JJ5TAw&feature=related

Anonymous said...

Αγαπητά μου παιδιά,
κάποιο λάθος κάμνετε: Οι δηλώσεις του Καζαντζίδου διά τους Εβραίους έγιναν το 1998 από την ταβέρνα του Κουμπούρα στον Κορυδαλλό. Ο Μπέγκιν είχε πεθάνει 6 έτη ενωρίτερον. Η εκπομπή των Ρεπόρτερς που έκοψε ο Μπέγκιν έγινε το 1983. Διορθώσατε πάραυτα, διά να μή απωλέσουν οι αναγνώσται σας την εμπιστοσύνην προς την αξιοπιστίαν σας.
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

Α! όλα κι όλα! μπορείς να αντιπαθείς τους πάντες στην υφήλιο εκτός απ' αυτούς. Αυτούς πρέπει να τους αγαπάς, να τους θαυμάζεις και να τους αποθεώνεις απεριόριστα έστω και με το ζόρι. Αν δεν σου αρέσουν για οποιοδήποτε λόγο είσαι ρατσιστής. Αυτοί πάλι δεν έχουν καμία υποχρέωση να συμπαθούν κανέναν άλλον εκτός απ' τα άντερά τους και για να μην μπερδεύονται αποκαλούν με τον όρο "κτήνη" όλη την υπόλοιπη αθρωπότητα, χαρακτηρισμός που δεν είναι καθόλου ρατσιστικός. Αν πάλι είσαι ένας απλός ανθέλληνας, φυσικά είσαι μια χαρά παιδί!

Anonymous said...

Δηλαδη, ο Παλαιός Αθηναίος λέει, οτι ο Στέλιος δεν ήταν η μόνη φορά που τους τα έχωσε, απο την ταβέρνα. Το έκανε και άλλες φορές. Ενας αγνός άνθρωπος του λαού της εποχής εκείνης. Γιατί ο λαός της σύγχρονης εποχής φαίνεται οχι μόνο απο τούς πολιτικούς που επιλέγει, αλλά και απο τους τραγουδιστές που αναδεικνύει. Δείτε πως διασκεδάζει ο κόσμος σήμερα και θα καταλάβετε την ρίζα όλων των προβλημάτων της χώρας μας. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ αδέρφια.
Που το αφήσαμε σαν ξέφραγο αμπέλι και το γάμ....ν τα ΜΜΕ των Εβραίων.

Anonymous said...

Αγαπητε κυριε παλαιε αθηναιε, παραυτα, μηπως μπορειτε να μας πειτε γιατι κοπηκε η συγκεκριμενη εκπομπη των Ρεπορτερς...Γιατι αν ειδατε το πρωτο βιντεο, αυτο το ξεκαθαριζουν, λεγοντας οτι ο συγκεκριμενος ξενος πρωθυπουργος ηταν ομοϊδεατης των εχοντων την εταιρεια παραγωγης μουσικων δισκων...Οι οποιοι ειχαν "στραγκαλισει" τη φωνη του Καζαντζιδη...νομιζω

Anonymous said...

Κάπου στά μέσα τής δεκαετίας τού 60 ο Καζαντζίδης αγοράζει πανάκριβα μηχανήματα καί πολύ ανώτερα από της εποχής του καί ιδρύει δική του εταιρεία τη Standard. Αφού ηχογραφεί 6 τραγούδια το κατεστημένο τής εποχής μέσω τής "Ελληνικής" κυβέρνησης τού τήν κλείνει. Τέλη της δεκαετίας του 60. Το καθεστώς τού στέλνει κιτάπι με φόρο 7.000.000δρχ όταν η πάστα κόστιζε 1 δραχμή. Ο Καζαντζίδης εξαναγκάζεται νά υπογράψει τελικά να υπογράψει τό γνωστό συμβόλαιο που τόν δεσμεύει εφ' όρου ζωής να τραγουδά γιά τη Μίνως. Κάπου στά τέλη τού 75 τραγουδά το "Υπάρχω" καί αποσύρεται. Μετά την άνοδο τού Ανδρέα στήν εξουσία γίνεται αφιέρωμα στήν ΕΡΤ καί το 1983 οι Ρεπόρτερς (Χαρδαβέλλας , Δημαράς καί Λιάνης) τού κάνουν αφιέρωμα μέ τρείς εκπομπές όπου μεταξύ άλλων ακούγεται ότι τίς δισκογραφικές παγκοσμίως τίς ελέγχουν Εβραϊκά συμφέροντα καθώς καί οι λόγοι πού αρνείται να τραγουδήσει γιά τη Μίνως. Η εταιρεία απαντά με ανακοίνωσή της πού άν θυμαμαι καλά τη διάβασε σε μονόλογο εκπρόσωπός της. Η τρίτη εκπομπή στην οποία, η φήμη λεει ότι υπήρχε συνέντευξη του Κυριάκου Διακογιάννη κόβεται...
Τελικά στά μέσα τής δεκαετίας του 80 το (πρώην) ΠΑΣΟΚ ψηφίζει νόμο σύμφωνα μέ τόν οποίο απαγορεύεται να υπερβαίνουν τα συμβόλαια των καλλιτεχνών τα 3 χρόνια. Ο Καζαντζίδης συμφωνεί νά κάνει ένα δίσκο με τη Μίνως(Ο δρόμος της επιστροφής) καί να μείνει ελεύθερος.
ΥΓ
Ο Στέλιος, παρά τά όσα είπε κατά καιρούς, είναι ακόμα πολύ αγαπητός στό Ισραήλ ο δέ ιδιοκτήτης τής ΜΒΙ ο Ανδρέας Καϊάφας πού ήταν αδερφικός του φίλος ήταν Εβραίος.

Anonymous said...

Αγαπητά μου παιδιά, κοιμάσθε όρθιοι: Η δολοφονηθείσα βουλευτής Αριζόνος Gabrielle Giffords
ήτο Εβραία Σιωνίστρια. Μπείτε Wikipedia να ξεστραβωθήτε:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gabrielle_Giffords

Δεν ήτο Εβραία μόνον φυλετικώς, αλλά και στο θρήσκευμα Ιουδαία. Ως βουλευτίνα της Αριζόνος, είχε εναντιωθή στο τείχος και έπαιρνε θέσεις υπέρ των Λαθρομεταναστών. Ο φονιάς είναι Αμερικανός πατριώτης. Κάματε σχετικήν ανάρτησιν, διότι ουδείς έχει πιάσει την ουσίαν του θέματος εις την αποβλακωμένην από τας αρλούμπας του Εβραίου Ραββίνου Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ αρλούμπας..

Με πατρικάς ευχάς
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails