Sunday, April 24, 2011

Ο Φρόϋντ,ο Σιωνισμός και η σεξουαλική επανάσταση - Ποιοί,πως και γιατί υπονομεύουν την ανθρωπότητα!

10 comments:

Anonymous said...

Ο ΦΡΟΙΝΤ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΒΡΑΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ.ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΚΟΚΑΙΝΗ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΔΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚ/ΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ.ΒΑΘΕΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ.ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑ,ΧΑΝΤΑΚΟΝΟΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΤΕΛΜΑΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΕ ΚΕΡΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ''ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ''.

Anonymous said...

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα.....τα είπε όλα παραπάνω ο 7:15 !!!!!
Μόνο αυτό. Ήταν ένας ψυχανώμαλος εβραίος, τον οποίον μέχρι και σήμερα προωθούν ως "δάσκαλο" της ψυχολογίας.

Anonymous said...

Ενδιαφέρουσες απόψεις για τον Φροιντ, μήπως θα θέλατε να τις αναλύσετε λίγο για εμάς τους μη γνωρίζοντες; Υπάρχει αντίπαλο "στρατόπεδο"; Υπάρχει βιβλιογραφία; Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον θέμα να ασχοληθεί κανείς αυτούς τους δύσκολους καιρούς που αναζητούμε λύσεις σε συσσωρευμένα προβλήματα, πέραν των οικονομικών.

μειλίχιος said...

Ναι 10:46 υπάρχει και αντίθετη βιβλιογραφία! Και εγώ συγκινούμαι με το να συμμετέχω σε τέτοιες επιστημονικές συνομιλίες ειδικά όταν είμαι μη γνωρίζων! Εσύ βρήκες τίποτα;

Anonymous said...

1.Ο Φρόιντ επέμενε στην ανεύρεση των αιτιών των ψυχασθενειών και γι'αυτό εισήγαγε τη μέθοδο της ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ! Μέχρι τότε,τους ασθενείς τους έδεναν και τους έκαναν ηλεκτροσόκ.
2.Η μέθοδος της ψυχανάλυσης βασίζεται στη θεωρία αναμνήσεων του Πλάτωνα
3.Τα επιστημονικά πορίσματα του Φρόιντ χρησιμοποιούνται στην ποιμαντική θεολογία π.χ.ένας εξομολόγος χρησιμοποιεί τη μέθοδο των συνειρμών για ν'ανασύρει τις αμαρτίες απ'το υποσυνείδητο του πιστού που εξομολογείται.Γι'αυτό ο Φρόιντ είναι αποδεκτός απ'τη χριστιανική εκκλησία.
4.Εννοείται πως δεν εφηύρε αυτός τις σεξουαλικές διαστροφές μιας και ήταν γνωστές απ'τα πανάρχαια χρόνια.Αυτός προσπάθησε ν'ανακαλύψει τις αιτίες και πρότεινε θεραπείες!

Καλά θα κάνετε να ερευνήσετε περισσότερο το θέμα ψυχολογία πριν γράψετε ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Το θέμα μας δεν είναι η θεωρία της ψυχανάλυσης του Φρόϋντ φίλε.. Είναι αυτά που λέει για την φυλή του και πως αντιμετωπίζει τις άλλες φυλές.. Οπότε ή θα πρέπει όταν δεις το βίντεο αυτό να θυμώσεις για το γεγονός ότι μας έκρυψαν αυτά τα πράγματα που πίστευε ο Φρόϋντ ή να χαρείς και να μας βρίσεις αν είσαι συμπατριώτης του...

μειλίχιος said...

Ανώνυμε 9:45, αγοράκι μου,

1.όταν ξεκινούσε ο Φρουντ να γράφει για την "ερμηνεία των ονείρων" πειραματιζόμενος ενίοτε σε γυναίκες "ασθενείς" που τις βίαζε αφού τις είχε φέρει στο ακαταλόγιστο με κόκα, η θεραπεία με ηλεκτροσοκ δεν υπήρχε καν ως ιδέα. Τα ηλεκτορσόκ άρχισαν να εφαρμόζονται από το 1940 και μετά...
2.Καμία σχέση δεν έχει ο Φρουντ με τον Πλάτωνα, ούτε υποστήριξε ο ίδιος ο Φρουντ ότι έχει...
3. Ο Φρουντ δεν είναι αποδεκτός από την εκκλησία και εσύ δεν έχεις ιδέα του τι είναι εξομολόγηση...
4.Η ψυχολογία δε θεραπεύει τίποτα. Και οι διαστροφές υπάρχουν όπου υπάρχουν αμαθείς που δεν κάνουν το κόπο να διαβάσουν, αλλά καταπίνουν ότι τους τάισε ο δεκαπεντάχρονος φίλος τους ή ο αριστρεός τους οδηγητής (της ίδιας διανοητικής εμβέλειας).
Τον Φρουντ δεν θα τον ήξερε η μάνα του σήμερα άν δεν υπήρχε ο θειούλης Ισαάκ Μπερνέζ. Διάβασε λίγο...

Anonymous said...

Κυριε μειλιχιος
Ποιος ειναι ο Ισαακ Μπερνεζ;
Δε βρισκω τιποτα γι'αυτον. Δωστε μας καποια πηγη να ενημερωθουμε παρακαλω.

Anonymous said...

Όντως δε βρήκα τπτ σχετικά με το όνομά Ισαάκ μπερνεζ ,με ένα googleαρισμα...

Άσε που και αυτό Εβραίος ήταν...ακου Ισαάκ...

Anonymous said...

ΓιΑ ΤΟΝ μΠΕΡΝΕΖ...ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj5z8zhg4LQAhXmbZoKHWFAAMoQtwIIHDAA&url=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo%2Fxe34kj_o-%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%258E%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2582-%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585-%25CE%25B5%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D-%25CE%25BC%25CE%25AD%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582-%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258E%25CF%2584%25CE%25BF_people&usg=AFQjCNHi-mEP5qV3TDCJsBi_SJoiAylmWw

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails