Friday, October 7, 2011

"Περιούσιοι": Η Ελλάδα ευθύνεται για την οικονομική κατάρρευση της ανθρωπότητας!

Σ.Αντιπληροφόρησης: Είναι πραγματικά απίστευτο το που φθάσαμε εμείς οι Έλληνες. Φθάσαμε στο σημείο να μας δυσφημίζουν σε όλο τον πλανήτη σαν υπεύθυνους της κρίσης, οι Εβραίοι τραπεζίτες, ενώ οι μόνοι πραγματικοί υπέυθυνοι είναι οι ίδιοι!!


Βγήκε λοιπόν και ο υπάλληλος των Ρόθτσιλντ πριν μερικές μέρες στις "εκλεκτές" Financial Times και δήλωσε ότι η πτώχευση της Ελλάδας "πυροδοτεί παγκόσμιο κράχ".


Ο ίδιος άνθρωπος βρίσκεται πίσω απο τους οίκους αξιολόγησης που ανεβάζουν τα spreads της Ελλάδας μέσα σε λίγες ώρες!!


Ιουδαϊκά πράγματα!!



Η Ελλάδα πυροδοτεί ένα Μεγάλο Κραχ:


Με εκτενές άρθρο του στους Financial Times, ο μεγαλοεπενδυτής Τζώρτζ Σόρος, εξηγεί πως η κατάρρευση της Ελλάδα μπορεί να ωθήσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές προς ένα νέο Μεγάλο Κραχ με ανυπολόγιστες πολιτικές επιπτώσεις, επειδή οι αρχές στην Ευρώπη έχουν χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. 


«Η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει και η Ευρώπη έχει χάσει τον έλεγχο. Πρέπει να επανακτήσουν τον έλεγχο και πρέπει να το κάνουν τώρα. Είναι απαραίτητο να γίνουν τρία αποφασιστικά βήματα: Πρώτον, οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης πρέπει να καταλήξουν κατ’ αρχάς σε μια νέα συμφωνία δημιουργίας κοινού υπουργείου Οικονομικών στην ευρωζώνη», τονίζει ο μεγαλοεπενδυτής.

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζ Σόρος υποστηρίζει ότι οι μεγάλες τράπεζες πρέπει να τεθούν υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε αντάλλαγμα για πρόσκαιρη εγγύηση και μόνιμη επανακεφαλαιοποίηση. 


«Η ΕΚΤ θα καθοδηγήσει τις τράπεζες έτσι ώστε να διατηρήσουν τις πιστωτικές γραμμές τους και τα δάνεια σε κυκλοφορία, ενώ θα παρακολουθεί στενά κινδύνους που τυχόν θα αναλαμβάνουν. 



Τρίτον, η ΕΚΤ θα δώσει τη δυνατότητα σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία να επαναχρηματοδοτήσουν προσωρινά το χρέος τους, με πολύ χαμηλό κόστος και να μην χαθεί το παιχνίδι όπως έγινε με την Ελλάδα», αναφέρει.

Όπως εξηγεί ο Σόρος, με αυτά τα βήματα θα ησυχάσουν οι αγορές και η Ευρώπη θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να σχεδιάσει μια στρατηγική ανάπτυξης, χωρίς την οποία δεν μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα χρεών. 




defencenet


http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_5322.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails