Sunday, October 16, 2011

Αλβανός Υπουργός Εξωτερικών: «Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες μετανάστες στη Μεγάλη Αλβανία!»

Σημείωση Αντιπληροφοόρησης: Οι μέχρι σήμερα διοικούντες την Ελλάδα κατάφεραν να πετύχουν το στόχο για τον οποίο τους επέλεξαν οι Παγκοσμιοποιητές. Να ξεφτιλίσουν τους Ελληνες και τον Ελληνισμό στα μάτια όλου του πλανήτη δημιουργώντας ταυτόχρονα με τα Παγκοσμίως Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ την εντύπωση ότι οι Έλληνες φταίνε για την Παγκόσμια Οικονομική κρίση.
Οι ύπουλοι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες παράλληλα προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων μέσω της υπονόμευσης της εθνικής παιδείας.
Φθάσαμε στο εξεφτελιστικό σημείο οι Αλβανοί να μας ειρωνεύονται με επίσημες δηλώσεις πολιτικών τους και να μας λένε οτι θα μας βοηθήσουν την ώρα που ήρθαν στην Ελλάδα λαθραία πουλάνε ναρκωτικά, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και με τα λεφτά μας η Αλβανία αναπτύσσεται οικονομικά.
Η κατρακύλα δεν έχει όρια και ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να επιλέξει πατριώτες για να τον κυβερνήσουν...
Να σημειώσουμε ότι στην "Μεγάλη Αλβανία" περιέχονται και μεγάλες περιοχές της Ελλάδας όπως φαίνεται σε χάρτες που έχουν δημοσιευθεί απο ΕΠΙΣΗΜΕΣ αλβανικές πηγές.






Η είδηση:




Με μία δήλωση-«δηλητήριο» για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Έντμοντ Χατζηνάστο, έστειλε... μήνυμα στη χώρα μας για το πώς εννοεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

«Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία» δήλωσε στην εφημεριδα Gazeta Squiptare, μία από τις μεγαλύτερες της γειτονικής χώρας.

Ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, λίγες ώρες νωρίτερα, δεχόταν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλη, στα Τίρανα και είναι άγνωστο αν τον είχε ενημερώσει για την πρόθεση της κυβέρνησής του «να βοηθήσει οικονομικά Ελληνες μετανάστες».

Αγνωστο είναι επίσης αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από ελληνικής πλευράς στην προκλητική και σαφώς ειρωνική δήλωση του Αλβανού ΥΠΕΞ...



Απο http://www.protothema.gr

1 comment:

diaforos said...

Επιβεβαιωμένο κοίτασμα 5 Δις βαρέλια στην Αλβανία. Βελόπουλος στη Βουλή το ελληνικό αντίστοιχα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.

Δείτε γιατί γίνονται όλα αυτά.
Το γιατί που δεν μας έχουν πει.

Και να υπάρχει λύση για το πρόβλημα της πατρίδας μας. Αξίζουν 5 λεπτά για να το καταλάβετε.

Η Σύμβαση Cooper που δέσμευε τον ορυκτό πλούτο της πατρίδα μας για 70 χρόνια έληγε το 2010.
Μάλλον οι όροι της δεν ήταν αρκετά ευνοϊκή για τους πετρελαιάδες αφού αν δείτε το ΦΕΚ της χούντας όριζε μεταξύ των ανταλλαγμάτων και τη φορολόγηση του με 50% ναι καλά είδατε με 50%.
Το επόμενο και τελευταίο ΦΕΚ επί Σημίτη κατέβασε τη φορολόγηση στο 40% που επίσης ήταν αρκετά υψηλό.
Η πατρίδα μας θα μπορούσε να γίνει το επόμενο DUBAI δηλαδή μηδενική φορολόγηση για τους πολίτες της και να έχει πολύ υψηλές παροχές για παιδεία - υγεία και πολιτισμό.

Δείτε τα παραπάνω αναλυτικά και με video εντός του Κοινοβουλίου στο
http://diaforos.blogspot.com/2011/10/cooper.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails