Tuesday, February 7, 2012

Ανοιχτή απειλή για δολοφονία του Ομπάμα απο τους Εβραίους



Ο φτωχός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο θείος Σλόμο, φαίνεται ότι τα κριτήρια που τίθενται από την πίστη του στο Ισραήλ και το Ισραήλ είναι πρώτο σε πόλεμο κατά του Ιράν. Δεν έχει σημασία τι κάνει για το Ισραήλ και τους υποστηρικτές του Ισραήλ στο εσωτερικό της Αμερικάνικης Εβραϊκής και της Ευαγγελικής Χριστιανικής κοινότητας, μάλλον  δεν είναι ποτέ αρκετό.

Γιά τους υποστηρικτές του Ισραήλ τίποτα δεν είναι αρκετό όσο ένας πόλεμος με το Ιράν. Παρά το 
μεγάλο  κίνδυνο που θα επιφέρει στις ΗΠΑ μια τέτοια σύρραξη, χωρίς να αναφέρουμε και τον κίνδυνο σε όλη την περιοχή του Κόλπου.

Για τους Ισραηλινούς υποστηρικτές στο Αμερικανικό κογκρέσο δεν έχει καμία σημασία πόσο 
αίμα χύθηκε και πόσο αίμα θα χυθεί για χάρη του Ισραήλ στους συνεχείς πολέμους που εμπλέκεται
στην Μέση Ανατολή

 Κατά την τελευταία προεκλογική εκστρατεία, πολλοί Ισραηλινοί και καθοδηγητές Αμερικανών Σιωνιστών Εβραίων και διαμορφωτές της κοινής γνώμης κατηγόρησαν τον Μπάρακ Ομπάμα ότι είναι μια "μουσουλμανική ντουλάπα", επειδή δεν πιστεύουν ότι ήταν υπέρ του Ισραήλ.
 Οι καταγγελίες έγιναν παρά το γεγονός ότι οι βασικοί χρηματοδότες της ανόδου του Ομπάμα για την προεδρία είναι απο την Αμερρικανο-Εβραϊκή κοινότητα.

 Υποθέτω ότι η επίσκεψή του στην πόλη Σντερότ, στο Vad Yashim, στο τείχος των Δακρύων, η υποχρεωτική του παρουσία στο ετήσιο συνέδριο του AIPAC,  η ανόητη συμπεριφορά του στο Οβάλ γραφείο , παρουσία του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπίμπι Νετανιάχου, και η υπαναχώρηση του σχετικά με τη δέσμευση ειρήνης δεν είναι αρκετά για να κερδίσει ο πρόεδρος  τις καρδιές και τα μυαλά της κατεστημένης Αμερικανό-Εβραϊκής κοινότητας.

Την περασμένη εβδομάδαο συντάκτης της Atlanta Jewish Times,  Andrew Adler υποστήριξε ότι το Ισραήλ και ο Μπίμπι Νετανιάχουθα πρέπει να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, επειδή δενέχει κάνει αρκετά εναντίον του Ιράν και ύπερ του  Ισραήλ.

  Andrew Adler


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails