Monday, December 30, 2013

Ο φανταστικός "καλός" λαθρομετανάστης "Τζαφάρ" και ο πραγματικός βιαστής δολοφόνος Αχμέτ

Οι αριστεροί μας ζητούν μέσω της φανταστικής περίπτωσης του δότη "Τζαφάρ" να αγαπήσουμε όποιον μπαίνει στη χώρα προσφέροντας δωρεάν τροφή, διαμονή και παιδεία και ταυτόχρονα δεν λένε λέξη για τον πραγματικό Αχμέτ που βίασε και τσάκισε στους βράχους την 15χρονη Ελληνίδα Μυρτώ!



Την ίδια θέση κρατά και η επίσημη Εκκλησία που ζητά να δίνουν οι Έλληνες δωρεάν φαγητό στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες αλλά δεν συμπαραστέκονται στους Έλληνες που υφίστανται την βία των λαθρομεταναστών γιατί είναι ρατσιστικό!




Ο Γολγοθάς της 17χρονης Μυρτώς που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον
Πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο…
συνεχίζεται.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να δίνει τον δικό της αγώνα από τον θάλαμο νοσηλείας της στο Spaulding Rehabilation Hospital της Βοστόνης, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου...



Το αρχικό διάστημα των τριών μηνών που είχε προγραμματιστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης κύλησε με προβλήματα, καθώς οι αλλεπάλληλες λοιμώξεις από τις οποίες προσβάλλεται δεν επέτρεπαν την εξέλιξη της θεραπείας της.

Έτσι η παραμονή της παρατάθηκε, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν κρίνουν πλέον απαραίτητο να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα.
Το θέμα όμως είναι πως λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για αυτό και η μητέρα της άτυχής κοπέλας κάνει έκκληση μέσα από την εφημερίδα Real News στον ΕΟΠΥΥ να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια,  ώστε να προχωρήσει η προσπάθεια αποκατάστασης που έχει μείνει πίσω λόγω των λοιμώξεων...

«Κινητικά δεν εμφανίζει σημαντική εξέλιξη, νοητικά όμως έχει βελτιωθεί και μπορεί πλέον να μου γνέφει "ναι ή όχι". Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της για βασικά πράγματα… Επιπλέον, σημαίνει ότι ο αγώνας που δίνουμε δεν πηγαίνει χαμένος…. Της δείχνουμε επίσης κάρτες με λέξεις και επιλέγει αυτό που θέλει να μας πει. Για παράδειγμα, της γράφουμε διάφορα μέρη του σώματος και εκείνη μας δείχνει ποιο είναι αυτό που την πονάει» εξομολογείται με πόνο ψυχής η κ.Κοτρώτσου, περιμένοντας με αγωνία την ημέρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη για την τραγωδία που «χτύπησε» ξαφνικά και άδικα την οικογένεια της.

«Δεν είναι μοναδικός υπεύθυνος ο Πακιστανός. Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί μου πρέπει να λογοδοτήσουν και όσοι ευθύνονται για τον ερχομό του Πακιστανού στην Ελλάδα και την παραμονή του στην Πάρο, όπου εργαζόταν», λέει με νόημα.


Υπενθυμίζουμε πως στις 23 Οκτωβρίου έχει οριστεί στη Σύρο η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος επιτέθηκε με ασύλληπτη αγριότητα στη Μυρτώ στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, προκαλώντας της βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις...

4 comments:

Anonymous said...

Στην Ελλάδα φαίνεται έντονα και δεν μπορεί να κρυφτεί ποιό ρόλο παίζει η ελεγχόμενη παράνομη μετανάστευση κι ο επικοισμός, όποιος δεν το παραδέχεται είναι η χρήσιμος ηλίθιος η έχει απωλέσει την επαφή του με την πραγματικότητα.

Anonymous said...


Αγαπητά μου τεκνία,
θερμά συγχαρητήρια γι' αυτήν σας την ανάρτηση. Γιατί όμως καλύπτετε τον βρωμερό ανθέλληνα Τουρκαλβανό Αρχιεπίσκοπο Συριζώνυμο Λιάπη, που σήμερα προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς πήγε και τάϊσε τα ασυνόδευτα λαθρομεταναστόπουλα;


http://www.protothema.gr/greece/article/340852/o-arhiepiskopos-kalese-se-geuma-se-anilikous-metanastes-/

Πάρτε το χαμπάρι, αγαπημένα μου παιδιά: Όλα τα κακά για την Ελλάδα, από την εθνοπροδοτική Ορθόδοξη Εκκλησία προέρχονται. Θα το καταλάβετε, όταν θα φθάσετε στην ηλικία μου.
Μετά πλείστης τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
89 ΕΤΏΝ

Anonymous said...

Αγαπητέ διαχειριστή μήπως μπορείς να μας ανεβάσεις ένα παλιό καλό βίντεο με το Χασάν και τον Παπαδόπουλο.Έχω να το δω 12 χρόνια τώρα σε τηλεόραση και διαδίκτυο.Πάντως ενδιαφέρον η 2λεπτη μαλακία που έγινε με τα λεφτά μας.Οι Πακιστανοί ανάμεσα στις πλέον παρασιτικές ορδές που έχουν εισβάλλει τα τελευταία χρόνια είναι το τελευταίο προπύργιο της μνημονιακής χούντας του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη δεν μου λέει κάτι ο Χασάν με τον Παπαδόπουλο; Που είχε παιχθεί το σκηνικό;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails