Sunday, December 29, 2013

Ψυχωτικοί Εβραίοι βλέπουν παντού αντισημιτικούς χαιρετισμούς!

Σύμφωνα με την εβραϊκή ιστοσελίδα ‘The Times of Israel’ ερευνητές που είναι «ειδικοί στον αντισημιτισμό» έχουν ανακαλύψει ένα νέο «νεοναζιστικό χαιρετισμό», που γρήγορα εξαπλώνεται μεταξύ των «αντισημιτών» στην Ευρώπη και χρησιμοποιείται από άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από τα ραντάρ των αυστηρών νόμων περί «ρητορικής μίσους» που έχουν τεθεί σε ισχύ σε όλη την γηραιά ήπειρο.


Ο χαιρετισμός "quenelle", γίνεται με την έκταση του δεξιού χεριού προς το έδαφος, ενώ το αριστερό χέρι πιάνει τον ώμο, και επινοήθηκε από τον Dieudonné M'bala M'bala, έναν αμφιλεγόμενο μαύρο Γάλλο κωμικό, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο δικαστήριο αρκετές φορές για «αντισημιτικά σχόλια».

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, αυτή η τάση έχει αποκτήσει δημοτικότητα, με αποτέλεσμα εκατοντάδες Ευρωπαίοι να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους στις οποίες κάνουν τον συγκεκριμένο στυλ “heil” χαιρετισμό. Πολλές από τις φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε ευαίσθητες περιοχές, όπως στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, το σπίτι της Άννας Φρανκ, ακόμα και στο Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ.
 
Τον Σεπτέμβριο, δύο Γάλλοι στρατιώτες τιμωρήθηκαν για τη χρήση του χαιρετισμού έξω από μία Συναγωγή.

Το φαινόμενο αυτό συζητήθηκε κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου οι βασικοί ομιλητές προειδοποίησαν για την αύξηση των αντισημιτικών δραστηριοτήτων σε όλη την Ευρώπη.

«Αποκτάει όλο και μεγαλύτερη δυναμική, είναι πολύ διαδεδομένος στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα και γίνεται όλο και περισσότερο ένα σύμβολο του ναζιστικού καθεστώτος, και δεν μοιάζει με ένα παροδικό φαινόμενο», είπε στην εβραϊκή ιστοσελίδα Ynet, ο Yaakov Hagouel, ο Προϊστάμενος του Τμήματος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού και διοργανωτής του συνεδρίου.

«Το μήνυμα είναι απλό», δήλωσε ο Hagouel κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. «Αν βάλουμε κάτω το κεφάλι μας, θα χτυπήσουν το κεφάλι μας. Καλώ τους ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ όλων των δογμάτων και τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να ενωθούν μαζί μας σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Δεν έχουμε κανένα άλλο έθνος, πρέπει να θέσουμε ένα τέλος στον αντισημιτισμό». 

 
Νωρίτερα αυτό τον μήνα, δύο Τούρκοι τουρίστες συνελήφθησαν από τους φρουρούς στο μουσείο του Άουσβιτς καθώς φαίνονταν να κάνουν ένα ναζιστικό χαιρετισμό.

Οι τουρίστες, ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο 22 ετών, έπαιρναν φωτογραφίες ο ένας τον άλλον μπροστά από την πύλη του πρώην ναζιστικού στρατοπέδου κάτω από την επιγραφή "Arbeit macht frei" - "Η εργασία θα σας ελευθερώσει" - και ύψωναν το δεξί τους χέρι κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό.

ΚΟ: O νέος "νεοναζιστικός χαιρετισμός" που ανακάλυψαν έντρομοι οι σιωνιστές να εξαπλώνεται στην Ευρώπη, αποτελεί ένα συμβολισμό αντίστασης κατά του "συστήματος''. Το δείχνουν οι πάμπολλες φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα ο καθένας αρχίζει και τον ερμηνεύει και τον χρησιμοποιεί όπως θέλει. Εάν είναι "σύμβολο του ναζιστικού καθεστώτος" ή "νεοναζιστικός", τότε, κατά ένα περίεργο τρόπο, ο Ομπάμα αποφάσισε να φωτογραφηθεί στην παρακάτω παρέα των "νεοναζί"....

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails