Sunday, December 22, 2013

Τους Εβραίους τραπεζίτες που τ' άρπαξαν απ' τους Έλληνες προωθεί ως "ικανούς" το "Παραπολιτικά" της Νέας Δημοκρατίας

Προβάλλουν την Εβραία κ. Στάϊκου της Πειραιώς, που τ' άρπαξε χοντρά λαμβάνοντας δισεκατομμύρια ευρώ κρατικής χρηματοδότησης απ' τους Έλληνες πολίτες, χωρίς να τους ρωτήσουν, για να μην πτωχεύσει και όχι μόνο δεν έδωσαν ευρώ στον Έλληνα πολίτη, αλλά αγόρασαν και άλλες τράπεζες! 

Έτσι γίνεται κάποιος "ικανός". Και τώρα μας τους προβάλλουν οι "Δεξιοί", οι "κεντροδεξιοί", οι "πατριώτες" της Νέας Δημοκρατίας ως "προοδευτικούς", ανθρώπους του πολιτισμού, της πράσινης ανάπτυξης. 

Πρέπει να καταλάβει ο κάθε Έλληνας πατριώτης που ψήφιζε ή ψηφίζει Νέα Δημοκρατία ότι το κόμμα αυτό υπηρετεί την Παγκοσμιοποίηση που προωθούν οι Εβραίοι τραπεζίτες εξαθλιώνοντας με εξαπάτηση, παράνομες ενέργειες και τρομοκρατία την ανθρωπότητα. Η Νέα Δημοκρατία και τα φερέφωνα της στηρίζουν τους μαφιόζους τοκογλύφους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ακριβώς όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ. 


Το άρθρο ύμνος για την Εβραία Στάϊκου και την Πειραιώς του έχοντος εβραϊκό όνομα συζύγου της Σάλα ξεκινά με το τι έλεγε ο Εβραίος Μπερτολτ Μπρεχτ! 

Θα χρησιμοποιήσουμε και μεις τα λόγια ενός Εβραίου, του οικονομολόγου Nouriel Roubini που δήλωσε ότι για να βγούμε απ' την κρίση πρέπει να κρεμάσουμε μερικούς τραπεζίτες!


2 comments:

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
τόν σκέπτεσθε τον καημένο τον Σάλλα που είναι υποχρεωμένος να γαμεί την εν λόγω Εβραίαν; Είναι κακάσχημος, παχεία, γιομάτη κυτταρίτιδα, κι ας απεφοίτησε με λαμπρόν βαθμόν από το κιμπούτς του Ισραήλ.
Σάς ενημερώνω ότι η αγάπη του Χριστού έφθασε και εις τας φυλακάς Κορυδαλλού: Δύο περιφερόμενοι Χριστοί αλληλοεμαχαιρώθησαν, επειδή ημείς οι αμαρτωλοί δεν τους εξησφαλίσαμε έν ανεκτόν επίπεδον ζωής.
http://www.protothema.gr/greece/article/339026/aimatiri-subloki-stis-fulakes-domokou/
Επίσης, άλλος περιφερόμενος Χριστός εξ Αλβανίας ετιμώρησε την αλαζονείαν μας, κλέπτων τας καταθέσεις ενός αμαρτωλού Έλληνος
http://www.protothema.gr/greece/article/339017/eklepse-karta-analipsis-kai-adeiase-to-logariasmo/
Τέλος, άλλος υποψήφιος Άγιος της Ορθοδοξίας μας έκλεψε το αφεντικόν του διότι δεν εφήρμοζε τας εντολάς του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού
http://www.protothema.gr/greece/article/339018/o-listis-douleue-se-katastima-epohiakon-eidon/
Μετά πλείστης τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

Ρε παιδιά, γιατί συγκαλύπτετε την Εβραία Σοφία Στάϊκου και τον Σάλλα; Διαβάστε εδώ να ξεστραβωθείτε
http://ohifront.wordpress.com/2013/12/21/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%BE%CE%B5-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BB-%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/#more-74252

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails