Wednesday, January 1, 2014

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του παράνομα φυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: 

Ευχόμαστε τη νέα χρονιά να ελευθερωθούν οι φυλακισμένοι εθνικιστές που διώκονται γιατί αμφισβήτησαν το εβραϊκό κατεστημένο που διοικεί τον πλανήτη και την Ελλάδα.

Επίσης ευχόμαστε να ελευθερωθούν και οι υπόλοιποι αντιστασιακοί που είναι φυλακισμένοι εξαιτίας της θέλησής τους να συνεχίζουν να σκέπτονται και να μιλούν ελεύθερα και τόλμησαν να αμφισβητήσουν το Ολοκαύτωμα και την εβραϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τέλος ευχόμαστε η ανθρωπότητα να αυξήσει τη συνειδητότητά  της και να αποφασίσει να πετάξει από πάνω της τον εβραϊκό τραπεζικό ζυγό.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου
Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από τις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκομαι από την παράνομη χούντα της κλεπτοκρατίας. Το 2014 θα είναι μια νικηφόρα χρονιά για τους Έλληνες εθνικιστές. Θα συνεχίσουμε με περισσότερους αγώνες, με ατσαλένια πίστη και δύναμη στον ιερό σκοπό μας.
Δε μας λυγίζει τίποτα! Είμαι πολύ περήφανος που περνάω τούτη τη μέρα στα κελιά της τιμής με τους δύο συναγωνιστές μου Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό και ευχόμαστε ολόψυχα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα μια λαμπρή, αγωνιστική, νικηφόρα χρονιά γεμάτη υγεία για όλους.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος


xryshaygh

1 comment:

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
μόλις ετελείωσα την χαρτοπαιξίαν με τους άλλους γέροντας εδώ εις το Γηροκομείον και εσκέφθην να σάς αποστείλω τας ευχάς μου επί τω Νέω έτει, δι' ακόμη καλυτέραν εθνωφελή εργασίαν της Ιστοσελίδος σας.
Αλλά διατί καλύπτετε τον βρωμερόν ανθέλληνα Τρελαντώνην Σαμαράν;

http://www.arionradio.com/news/to-koritsaki-poy-sygkinhse-ton-antwnh-samara-pics.22049.asp

Διατί αποκρύπτετε από τους Ρωμηούς χαχόλους ότι τα φετεινά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του τα είπον λαθρομεταναστόπουλα και μία νεγρούλα τον συνεκίνησε λίαν.

Διατί αποκρύπτετε ότι τα ορφανοτροφεία μας ώς το Χατζηκυριάκειον είναι γεμάτα λαθρομεταναστόπουλα, ελέω της ανθελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας;

http://www.piraeuspress.gr/municipality-of-piraeus/story/5845/ta-kalanta-epsalan-ston-prothupourgo-ta-paidia-tou-chatzikuriakeiou-idruma/

Τόσον πολύ φοβήσθε μήπως ρίψει φωτιάν και σάς κάψει ο Εβραίος Ραββίνος Τζέζους μπέν Γιοζέφ;

Ξυπνήσατε, αγαπητά μου τεκνία. Κράξατε όσον δύνασθε τον δισέγγονον της Πηνελόπης Δέλτα.
Αν αναρτήσητε σείς αυτάς τας εικόνας του βρωμερού Σαμαρά να προσκυνά την μικράν νέγραν, είναι βέβαιον ότι το Κίνημα του Νίκου του Μιχαλόλια θα σαρώση εις τας Εκλογάς του Μαΐου και ο Λιάκος Κασιδιάρης θα υποδεχθή το 2015, όπως προ ολίγου ο κακάσχημος μισέλλην Καμίνης το 2014

Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails