Monday, January 24, 2011

Κρυπτο-ιουδαϊκό κράτος η Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον κυνηγημένο και κατάφωρα αδικημένο απο το ελληνικό κράτος κύριο Μιχαλόπουλο, το κράτος δεν είναι ελληνικό αλλά κρυπτο-ιουδαϊκό. Διοικείται δηλαδή απο ιουδαίους.


Βέβαια ο κ. Μιχαλόπουλος παραθέτει στοιχεία στα οποία στηρίζει τις απόψεις του. 


Αν το κράτος δεν είναι πράγματι κρυπτο-ιουδαϊκό θα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις απο τους διοικούντες.


Οπως απαντήσεις περιμένουμε όλοι μας και για τις αποκαλύψεις του κ. Χατζάρα για τον κ. Σα-Ραγκούση για την καταγωγή του και για άλλους υπουργούς...


Οσο δεν απαντάνε αποδεικνύεται οτι ο κ. Μιχαλόπουλος έχει δίκαιο. 






ΔΙΩΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠ. ΑΘΗΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Το 1988, η Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών προκήρυξε θέση αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο την «Ιστορία Νεωτέρας Ελλάδος». Υποψήφιοι μείνανε τελικά δύο...
, οι Δημήτρης Μιχαλόπουλος και Αντώνης Λιάκος, επίκουροι καθηγητές τότε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τελικά τη θέση την πήρε ο Λιάκος – παράνομα όμως, επειδή εκλέχτηκε με επιτροπή διμελή και όχι τριμελή, όπως ο Νόμος ορίζει. (Δεν βρίσκανε τρίτο δηλαδή, για να τον κάνουνε νόμιμα.)


Ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η εκδίκαση της υπόθεσης καθυστέρησε επί εφτά χρόνια. Τελικά, εκδόθηκε η απόφαση 3138/1996, με την οποία ακυρώνεται η εκλογή του Λιάκου. 


Επειδή όμως αυτός ο τελευταίος είχε στο μεταξύ προλάβει να προαχθεί στη βαθμίδα του καθηγητή, τονιζόταν στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι, εφόσον προϋπόθεση της εξέλιξής του αυτής αποτελούσε η νόμιμη εκλογή του στη βαθμίδα του αναπληρωτή (η οποία εκλογή αποδείχτηκε παράνομη), έπρεπε να εκπέσει στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή και να επαναληφθεί η διαδικασία πλήρωσης της θέσης του αναπληρωτή – νομίμως αυτήν τη φορά και με συνυποψήφιό του τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο.


Επιπλέον, μετά την κοινοποίηση αυτής της απόφασης (3138/1996) του Συμβουλίου της Επικρατείας στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος αυτού του τελευταίου σε έγγραφό του προς τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής ζήτησε την ανάκληση του διορισμού του Α. Λιάκου σε θέση καθηγητή. Αυτό όμως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Και αντί για αυτό οι κατά καιρούς πρυτάνεις του πανεπιστημίου Αθηνών προσπάθησαν να βρουν άλλες «λύσεις», με μοναδικό σκοπό «να μην πειραχτεί ο Λιάκος». 


Οι λύσεις όμως αυτές και οι συνακόλουθες μεθοδεύσεις ήταν εξώφθαλμα παράνομες – κάτι που δεόντως επισημάνθηκε από τον κατά το 2000 Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας καθώς και από τον τότε Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής.


Η υποστήριξη που έχει ο Λιάκος οφείλεται στον δικηγόρο του, τον γνωστό Νίκο Αλιβιζάτο, ο οποίος αποτελεί κρίκο της προστατευτικής αλυσίδας που συνδέει τον Λιάκο με το παρακράτος του Συριζο-πασόκ και, ακόμα πιο πέρα, με τον Σόρος. Ο Αλιβιζάτος, φίλος και παλιότερα συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, έχει την αντίληψη ότι Νόμος είναι ό,τι συμφέρει αυτόν τον ίδιο και τους φίλους του. Ενώ, πράγματι, στο φύλλο της 13ης Σεπτεμβρίου 1998 (σελ. Α 24) της εφημερίδας Το Βήμα, διατυμπάνιζε πως «Συμβούλιο της Επικρατείας αποτελεί το σοβαρότερο θεσμοθετημένο αντίβαρο στην ισχύ των κυβερνώντων», σε δικόγραφό του προς τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο έλεγε ακριβώς το αντίθετο: «η διοίκηση (δηλαδή το κράτος) έχει την ευχέρεια και όχι την υποχρέωση να ανακαλεί τις παράνομες πράξεις».


Αυτά ως προς τον Λιάκο, που ζει και βασιλεύει. Όσο για τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο, αφού υπέστη αυτήν την κατάφωρη παρανομία, διώχτηκε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου ήταν ωρομίσθιος καθηγητής, έχασε τη θέση του ως καθηγητή στη Ναυτική Σχολή Πολέμου, διώχτηκε και απ’ αλλού και τελικώς έμεινε και τέσσερα χρόνια άνεργος.


Οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τηρώντας την τακτική του να μην απαντούν, έχουν, μέχρι σήμερα, αρνηθεί να εφαρμόσουν την απόφαση 3138/1996 του Συμβουλίου της Επικρατείας – με τα γνωστά γενικευμένα αποτελέσματα στον χώρο της Παιδείας, που έχει πια από καιρό πάψει να είναι εθνική.

Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το Δελτίο των 11

20 comments:

  1. Κρίμα γιατι ο άνθρωπος αυτός αξίζει. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν καθε μερα στο Ελληνικό Κράτος. Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Κουράστηκα απο αυτήν την ιστορία 35 χρόνια. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΜΕ. Να τους αφήσουμε στην ησυχία τους. Να φάνε με την ησυχία τους το πτώμα της Ελλάδας.
    Μην το βάζετε κάτω αδέρφια. Οι ύαινες είναι δειλές γι'αυτό τρώνε μόνο πτώματα. Το πρόβλημα μας είναι οτι δεν μπορούμε να οργανωθούμε. Αυτοί είναι λίγοι και τα βρίσκουν εύκολα. Για αυτόν τον λόγο προκαλούν μονίμως συγχύσεις και μικροπροβλήματα στην καθημερινή μας ζωή.

    ReplyDelete
  2. Εὐχαριστῶ.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ReplyDelete
  3. Αγαπητοί συνέλληνες, σας πληροφορώ ότι πάλι βρίσκομαι υπό απόλυση από το Ίδρυμα Ιστορίας Ελευθερίου Βενιζέλου.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ReplyDelete
  4. Μπορείτε να μας στείλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ιδρυμα Βενιζέλου να τις δημοσιεύσουμε;

    ReplyDelete
  5. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος και για αυτό διώκεται. Ψάξτε τους έναν προς έναν. Απο δαύτους είναι όλοι. Και όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και ανίκανοι στο να διοικήσουν.
    Συνήθως αυτοί που απολύουν και θέλουν να βάλουν χέρι σε διάφορα αρχεία ή και να τα αφανισουν έχουν βραβευτεί αυτοί ή συγγενείς τους απο περιούσιο ίδρυμα το 1989. Για προσφορά στην ανθρωπότητα. Καταλαβάινετε πόσο φιλάνθρωποι είναι και απο ποιούς υποκινούνται.Τι να περιμένει κανείς όμως απο κρυπτοτέτοοιους που το όνομα τους σημαίνει ψωμόλυσσας και διακονιάρης...
    Προτείνω αντιπληροφόρηση το Blog να μεταφραζεται και στα αγγλικά ώστε να βγαίνουν κάποια πράγματα και πιο έξω.

    ReplyDelete
  6. Πολύ περίεργο Ίδρυμα αυτό το Ίδρυμα Ιστορίας του Ελευθερίου Βενιζέλου. Από τη μια κάνει πολύ μεγάλες και ακριβές εργασίες αναπαλαίωσης και αναβάθμισης του κτιρίου του και από την άλλη, λέγοντας ότι δεν... έχει λεφτά απολύει τον Δ. Μιχαλόπουλο.

    ReplyDelete
  7. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Οι ισολογισμοί αυτών των ιδρυμάτων δημοσιεύονται σε εφημερίδες κτλ όπως γίνονται στις ΕΠΕ και τις Ανώνυμες Εταιρείες. Το περίεργο είναι πως ενώ δεν έγιναν προσλήψεις προσωπικού ή αυξήσεις μισθών ο λογαριασμός μισθοδοσία προσωπικού εμφανίζεται αυξημένος. Τόσο αυξημένος όσο για να φαίνεται το ίδρυμα πως έχει ζημία.
    Πώς γίνεται λοιπόν χωρίς να έχεις προσλάβει προσωπικό ή να έχεις κάνει αυξήσεις να φαίνεται αυξημένο το κόστος της μισθοδοσίας; Και ξέρετε κάτι; Όταν κλείνει κάτι γίνεται και περαίωση. Πληρώνεις δηλαδή ένα ποσό αντί να ζητήσεις έλεγχο από την Εφορία και καθαρίζεις. Μετά και να ελεγχθεί το Ίδρυμα δεν θα έχει καμία σημασία αφού με την περαίωση, φορολογικά έχεις τελειώσει. Ότι και να βρεθεί μετά δεν έχει καμία σημασία... Μέχρι τώρα πάντως το Ίδρυμα είχε παρουσιάσει έργο και μάλιστα αξιόλογο. Τώρα θα διώξουν τους αξιόλογους και θα μείνουν τα ντουβάρια ενώ ένας Θεός ξέρει που θα καταλήξει το αρχείο...

    ReplyDelete
  8. Δεν είναι "κρυπτο" Ιουδαικό. Είναι Ιουδαικότερο των Ιουδαίων. Αυτό πια δεν το κρύβουν. Μας το λένε κατάμουτρα. Δεν υπάρχει κάπου κάποιος να δώσει σε αυτόν τον άνθρωπο μια θέση απο την οποία να μπορέσει να αγωνιστεί; Σκεφθείτε όλοι κάτι ρε παιδιά. Είναι κρίμα να βγαίνουν στον δρόμο οι Ελληνες και να επιβιώνουν οι ρουφιάνοι.

    ReplyDelete
  9. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Μιχαλόπουλο ποιός είναι ο καθηγητής που λέει στο βίντεο οτι στάλθηκε πριν 20 χρόνια
    στην Ελλάδα για να προωθήσει τα σχέδια των Επικυρίαρχων...
    Ας απαντήσει έστω με ανώνυμο σχόλιο εδω στο blog...

    ReplyDelete
  10. Μη φέρνετε σε δύσκολη θέση τον κ.Μιχαλόπουλο. Σας απαντάω εγώ: Λέει τον Θεόδωρο Κουλουμπή, ελληνοαμερικανό, ιδρυτή του ΕΛΙΑΜΕΠ, σήμερα ομότιμο καθηγητή του Πολιτικού της Νομικής Αθηνών. Τον Κουλουμπή τον είχανε φέρει στην Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης, ο επίτιμος της ΝΔ, ο Κ. Σβολόπουλος, ακαδημαϊκός σήμερα, και ο Ε.Κωφός, εμπειρογνώμονας του ΥΠΕΞ.

    ReplyDelete
  11. Ο Κουλουμπής είναι Έλληνας; Χα,χα!! Όσο Έλληνας είναι και ο Μπενρουμπής...
    Πιο παλιά τα ηνία της χώρας τα είχε ένας gay φιλότεχνος. Τουλάχιστον η Λαμπρινή ήταν ικανότερη...

    ReplyDelete
  12. Κύριε Μιχαλόπουλε, μην λυπάστε για αυτήν την απόλυση. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Δεν αξίζει να συνδέετε το όνομά σας με τέτοια ιδρύματα. Με την ευκαιρία θά ήθελα να ρωτήσω αν αληθεύει αυτό που διάβασα πρόσφατα. Ηταν ο Εφιάλτης Γεφυραίος μετανάστης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

    ReplyDelete
  13. Το θέμα του Εφιάλτη θα το ψάξω. Όσον αφορά τους Γεφυραίους, ελληνική μετάφραση της λέξης "Εβραίος" (που στην παλαιά διαθήκη τους, μεταφράστηκε από τους Ο΄ και ως "περάτης) υπήρξανε πηγή όλων των κακών και των ελαττωμάτων της Αρχαίας Ελλάδος.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ReplyDelete
  14. @February 2, 2011 11:12 AM

    Αυτος ηταν και ο λογος που ο Αλεξανδρος κατεστρεψε ολοσχερως τη Θηβα, τον κυριως τοπο κατοικιας των γεφυραιων. Κυριε Μιχαλαπουλε, γνωριζετε σε ποιον δημο των Αθηνων κατοικουσαν κυριως οι Γεφυραιοι;

    Και κατι αλλο, η μεταφραση της ΠΔ στα Ελληνικα εγινε απο 72 και οχι εβδομηντα μεταφραστες (O) οπως εχει επικρατησει να λεγεται. Ο αριθμος 72 ειναι σημαντικος στην αποκρυφιστικη ραββινικη και Μασωνικη παραδοση και αποδεικνυει πως οι ιδιοι οι Εβραιοι ηταν αυτοι που ζητησαν να μεταφραστει η ΠΔ στην Ελληνικη (με σκοπο να ενωσουν την Εβραικη διασπορα που σε μεγαλο βαθμο αγνοουσε την εβραικη γλωσσα) και οχι το αντιθετο, οπως οι εβραιοι ισχυριζονται.

    ReplyDelete
  15. Ναι, οι ιουδαίοι είχανε εξελληνιστεί. Δεν καταλαβαίνανε τη γλώσσα τους. Θέλετε απόδειξη: Όταν ο Χριστός (που μόνο ιουδαίος/εβραίος δεν ήτανε) είπε, πάνω στον Σταυρό, "Ηλί, ηλί, λαμά σαβαχθανί", ο όχλος από κάτω ΔΕΝ κατάλαβε και είπε: Τον Ηλία φωνάζει!"Είναι αμαθείς, ρυπαροί και ανόητοι. Επικρατούν όμως ακόμα, διότι ελέγχουνε την οικονομία των ΗΠΑ και τώρα της Ευρώπης.
    Και μην ξεχνάτε αυτό που είπε ο Δ. Μιχαλόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του Bluesky με τον Σπύρο Χατζάρα: Σύμφωνα με την επιστημονική διαπίστωση του Ερνέστου Ρενάν "Όπου επικρατεί ο ιουδαίος ο άλλος -οποιοσδήποτε άλλος- δεν μπορεί να ζήσει". Σήμερα είναι το ΔΝΤ, αύριο το ΣΞΜ, μεθαύριο το ΞΞΞ, αντιμεθαύριο κάτι άλλο. Όσο είναι αυτοί πάνω, πάντα κάτι θα είναι.

    ReplyDelete
  16. Πάντως, μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι μόλις εγκαταστάθηκαν, η πριν κατασταλάξουν καν στην Παλαιστίνη και με την προυπόθεση οτι η Π.Δ λέει την αλήθεια, εξαπλώθηκαν παντού και άρχισαν να καταστρέφουν.
    Την πληροφορία για τον Εφιάλτη την διάβασα στον βιβλίο του Ι. Παναγέα "ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ - Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" σελ 81.
    Το κατέβασα απο την Ελληνική Διαδικτυακή Βιβλιοθήκη.

    ReplyDelete
  17. Αγαπητέ Δημήτρη Μιχαλόπουλε,

    Είμαι παλιός σου φίλος που παρόλο που δεν μου έχεις μιλήσει τα τελευταία 25 χρόνια εγώ δεν σε έχω διαγράψει από μέσα μου. Και μερικές φορές άφησα στον τηλεφωνητή του τα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και δεν πήρα απάντηση, ίσως να μη σου έφτασαν ποτέ.

    Δεν ήξερα όλα αυτά που μεσολάβησαν αυτά τα 25 χρόνια, και επειδή σε ήξερα πόσο καλός μελετητής ήσουν, αν και διαφωνούσαμε σε ορισμένα θέματα, ευχόμουν να δικαιωθείς στις διάφορες αδικίες που σου έγιναν. Δεν ήξερα για τη συγκεκριμένη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Αν το ήξερα έγκαιρα θα σε είχα συμβουλέψει να ενεργήσεις διαφορετικά, δεν ξέρω τι σε συμβούλευσαν οι δικηγόροι σου. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως όπως την περιγράφεις εδώ, δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και θα προσπαθήσω να στα εξηγήσω, επειδή αγωνίστηκα και εγώ με άλλη μέθοδο, με δικαιοσύνη πάντα, και κατάφερα ό,τι κατάφερα με αργά και σταθερά βήματα, πίνοντα πάντα από το ποτήρι της αδικίας.

    Κατ’ αρχήν όταν κάποιος προσπαθεί «να επιβάλλει τη νομιμότητα» στο κράτος, και αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε παρόμοιες έχει στα χέρια του τα εξής ένδικα βοηθήματα (εφόσον αποδεικνύει επαρκώς την ύπαρξη στο πρόσωπό του του έννομου συμφέροντος):

    α. Αίτηση ακυρώσεως στο Συμβούλιο Επικρατείας (εντός διμήνου).

    ReplyDelete
  18. (σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της Διοίκησης στην απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας):

    β. Προσφυγή σε Ειδικό Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου Επικρατείας. Η διαδικασία αυτή θεσμοθετήθηκε με νόμο το 2002 και τροποποιήθηκε τώρα πρόσφατα το 2010 με μια διαδικασία που δεν την ξέρω καλά. Πάντως δεν ήταν δυνατό να εφαρμοστεί σε απόφαση του Σ.τ.Ε. του έτους 1996 (συμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο αυτό). Τελεία και παύλα.

    (μέσα σε εξάμηνη προθεσμία από την δημοσιεύση κοινοποίηση της απόφασης του Σ.τ.Ε. έτους 1996):

    γ) Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργο) μέσα σε προθεσμία εξαμήνου από τη δημοσίευση της απόφασης του Σ.τ.Ε., για λόγους παράβασης του άρθρου 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (=δικαίωμα πρόσβασης στη δικαιοσύνη που γίνεται κουρέλι και άχρηστο δικαίωμα αν η Διοίκηση έχει τη δυνατότητα όποτε γουστάρει να μην εφαρμόζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Υπάρχει μπόλικη νομολογία)

    δ) Έγερση αγωγής αποζημίωσης κατά του Δημοσίου και Ν.Π.Δ.Δ., με τη διαδικασία της «αστικής ευθύνης του δημοσίου», μέσα σε μια πενταετία από την δημοσίευση της απόφασης του Σ.τ.Ε. (εκεί καλό είναι να υπάρχουν μια επιστολή του Συνήγορου του Πολίτη και μια του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης της Διοίκησης που να βεβαιώνουν την παρατυπία και απόδειξη ότι τα γεγονότα αυτά σε στενοχώρησαν και σε κατέβαλαν ηθικά.

    ReplyDelete
  19. Έχω κερδίσει βαρβάτη αποζημίωση πρωτόδικα από καθυστέρηση εφαρμογής δύο αποφάσεων από τη Διοίκηση, μόνο για ηθική βλάβη! Και βλέπουμε).

    Όπως περιγράφεις την υπόθεση αν το Πανεπιστήμιο εκτελούσε την απόφαση του Σ.τ.Ε. δεν σημαίνει ότι θα έπαιρνες εσύ τη θέση αυτή. Απλά θα ακυρωνόταν η εκλογή και θα γινόταν η επανάληψη, με τους όρους και τις προύποθέσεις και τα προσόντα των υποψηφίων που υπήρχαν όταν υποβλήθηκε η αίτηση ακυρώσεως στο Σ.τ.Ε.

    Τότε το πράγμα θα ήταν απλό για το Πανεπιστήμιο. Τώρα δεν είναι απλό, επειδή αν γίνει η ακύρωση της διαδικασίας, είναι αδύνατο να επαναληφθεί η εκλογή. Εκ πρώτης όψεως κανείς σας δεν μπορεί να πετύχει τίποτα.
    Εσύ έχεις ένα προσόν. Το ότι έστω και αν έχασες τις προθεσμίες τόσα χρόνια (15-22) τώρα, εκείνοι θα υποχρεωθούν να ξεμπλέξουν τα πράγματα. Πως όμως, αφού νομίζουν ότι είναι κατοχυρωμένοι από την απώλεια των προσθεσμιών από σένα; Το κόλπο είναι να τους κάνεις να τσιμπήσουν το δόλωμα.

    ReplyDelete
  20. Με την «αρχή της αιτιώδους συνάφειας» κάθε πράξη παράνομη ή νόμιμη γίνεται η προϋπόθεση έκδοσης μιας άλλης, π.χ.σταδιοδρομίας ή διενέργειας εξετάσεων ή άλλης απονομής τίτλου κάποιου ήδη καθηγητού. Αν ασκήσεις τώρα προσφυγή εμπρόθεσμα εντός διμήνου σε κάποια πράξη που θα εξαρτιόταν από τη νομιμότητα της αρχικής εκλογής του εν λόγω καθηγητού που πήρε τη θέση αντί για σένα, το Πανεπιστήμιο αυτοπαγιδεύεται, αφού είναι αδύνατο να υποστηρίξει δικαστικά τη χρησικτησία της παρανομίας και της μη εφαρμογής της απόφασης του Σ.τ.Ε. του έτους 1996. Ούτε το Σ.τ.Ε. θα αγνοήσει την παλιά δική του ακυρωτική απόφαση την οποία το Πανεπιστήμιο είχε γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.

    Υπόψη ότι και οι Τσάμηδες της Θεσπρωτίας που είχαν χάσει τις προθεσμίες για προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρήκαν και αυτοί τεχνάσματα για να ξεκινήσουν καινούργιες προθεσμίες ενδίκων μέσων: Υπέβαλαν δηλώσεις στο Κτηματολόγιο που απορρίφθηκαν από το Κτηματολόγιο και έτσι έκαναν αιτήσεις ακυρώσεως στο Σ.τ.Ε. και θα φτάσουν σίγουρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το κράτος και τα ΝΠΔΔ είναι οι κατεξοχήν μαλάκες που τσιμπάνε πάντα το δόλωμα και δημιουργούν καινούργιες προθεσμίες για τους πολίτες που ενδιαφέρονται να κερδίσουν υποθέσεις.

    Δεν είμαι σίγουρος αν με κατάλαβες τι σου είπα, αλλά με τη σιωπή και την απαξιώση που μου έχεις δείξει δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σου δηλώσω τη συμπαράστασή μου και να σου δώσω μια συμβουλή που με έχει και εμένα δικαιώσει στο Στρασβούργο.


    Με τόσες προϋποθέσεις που έχεις βάλει για να σου στείλω ποστ - ζητάς έγκριση - μου το κλαδεύεις, δεν ξέρω τι θα σου φτάσει τελικά, όλο ή μισό.

    ReplyDelete