Tuesday, April 1, 2008

Εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδος


Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για το Μακεδονικό ζήτημα.Ακούμε συνεχώς για τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών εις βάρος της Ελλάδας.Δυστηχώς όμως αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας.Οι καιροσκόποι και ταυτόχρονα αφελείς Σκοπιανοί είναι θύματα,όπως και οι Έλληνες, των ίδιων αφανών κέντρων που κινούν τα νήματα απο το παρασκήνιο.


















Οι Σκοπιανοί προφανώς δεν γνωρίζουν ότι οι Εβραίοι ανέκαθεν επεδίωκαν ένα «ανεξάρτητο» κράτος στον χώρο της Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.Παραθέτω μια απο τις πολλές αναφορές Εβραίων συγγραφέων για τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Μακεδονία απο το βιβλίο «Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης» της Ρένας Μόλχο: «Οι Εβραίοι σοσιαλιστές υιοθέτησαν την άποψη του Αβραάμ Μπεναρόγια που υποστήριζε τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής ομοσπονδίας στην οποία η κάθε εθνότητα θα μπορούσε να διατηρεί την ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα με απόλυτη ελευθερία και παράλληλανα συνεργάζεται με τις άλλες για την επίτευξη ενός κοινού στόχου,του σοσιαλισμού».
Όπως σήμερα οι Σκοπιανοί αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας έτσι και πρίν ένα αιώνα αλλά και πιο πρόσφατα οι Εβραίοι αμφισβητούσαν τους «κατακτητές» όπως ονομάζουν τους Έλληνες, που «απελευθέρωσαν» την Θεσσαλονίκη.Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί σήμερα είναι οι ίδιοι με αυτούς που οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη.Οι Εβραίοι τότε προσπάθησαν μέσω του Διεθνούς Εβραιοσιωνισμού να επηρεάσουν τις Μεγάλες Δυνάμεις.Οι Σκοπιανοί σήμερα το κάνουν με τα λεφτά του εβραϊκής καταγωγής Τζώρτζ Σόρος.
Η Ελλάδα έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική χώρα της υφηλίου-εμείς δε γνωρίζουμε άλλη,που όλοι οι γείτονές της διεκδικούν εδάφη της.
Οι Αλβανοί διεκδικούν την Τσαμουριά,μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο(ψιλοπράγματα δηλαδή).Και είναι μαχητικοί αφούς έχουν τη στήριξη των Αμερικανο-Εβραίων(όλοι ξέρουν αυτήν την αλήθεια φοβούνται όμως να το πούν και ρίχνουν την ευθύνη στους κακόμοιρους Αμερικάνους-που στέλνουν τα παιδιά τους να πεθάνουν για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια των Σιωνιστών.Είναι πράγματι πολύ λυπηρό και ταυτόχρονα επικίνδυνο για την ανθρωπότητα).
Οι Σκοπιανοί διεκδικούν μέχρι τον Όλυμπο και έχουν και αυτοί την στήριξη των Αμερικανο-Εβραίων.
Οι Βούλγαροι διεκδικούν Θράκη-είναι πρόσφατη σχετικά η διαμαρτυρία τους για τα φυλλάδια τουρισμού που περιείχαν τον Ορφέα που είναι Βούλγαρος κατά τη γνώμη τους(περίοδος Αβραμόπουλου).
Οι Τούρκοι διεκδικούν Θράκη,Αιγαίο,Δωδεκάνησα.Έχουν τη στήριξη των «Αμερικάνων» και οι χάρτες του ΝΑΤΟ μοιάζουν όλο και πιο πολύ με τους Τουρκικούς.
Συνάντησα πρίν λίγες μέρες ένα φίλο απο τη Κέρκυρα και μου έλεγε οτι κέντρα που σχετίζονται με μυστικές εταιρείες στο νησί διαδίδουν φήμες ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν αυτόνομη η Κέρκυρα.Ταυτόχρονα η Κέρκυρα εμφανίζεται σε αμερικάνικες ιστοσελίδες σαν αυτόνομη.Μερικές φορές εμφανίζεται και σε αλβανικούς χάρτες σαν Αλβανικό έδαφος.Και επιπλέον μεγάλο μέρος του νησιού έχει εξαγοραστεί απο μεγιστάνες συνήθως «δηλώνουν» Άγγλοι ή Γερμανοί αλλά οι ντόπιοι ξέρουν ότι όλοι οι πλούσιοι της Αγγλίας και των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών είναι Εβραϊκής καταγωγής,με αλλαγμένα ονόματα όμως.
Η Κρήτη εμφανίζεται και αυτή αυτόνομη σε αμερικανικές ιστοσελίδες.Γίνονται τεράστιες εξαγορές εδαφών απο τα ίδια κέντρα.Θυμηθείτε τη τελευταία αγορά απο «Τραπεζίτες του Λονδίνου»,τεράστια έκταση πουλήθηκε απο τη Μονή Τοπλού στο Βάϊ στην βορειο-ανατολική Κρήτη και μετά απο λίγες μέρες μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών(Ελευθεροτυπία,Βήμα κ.α) μας πληροφόρησε ότι η εταιρεία αυτή μετονομάστηκε σε «Ελληνική Επενδυτική».
Αρχικά εμφανιζόταν σαν εταιρεία των Τραπεζιτών Λαζάρντ.Προφανώς για να μην ανησυχούν οι Κρητικοί,έτσι και αλλιώς η Κυβέρνηση μέσα στον ύπνο το βαθύ δεν ανησυχεί.Είναι όλα μπίζνες.Ταυτόχρονα εφημερίδα της Κρήτης έγραψε για πολλές εκατοντάδες ή χιλιάδες ξένους που εγκαθίστανται στο νησί και αλλάζουν τα ονόματά τους σε ελληνικά.Γιατί;Σίγουρα έχουν κάποιο σχέδιο στο μυαλό τους.Αμφιβάλλει κανείς οτι δεν αλλάζουν τα ονόματα γιατί τα βαρέθηκαν;Ποιός Έλληνας όταν πάει σε άλλη χώρα αλλάζει το επώνυμό του;Είναι εύκολο να αλλάξεις το επώνυμό σου σε άλλες χώρες,χωρίς να περάσεις απο χιλιάδες ανακρίσεις;Γιατί ξέρουν ότι όποιος αλλάζει το όνομά του θέλει να κρύψει κάτι.Ποιά υπηρεσία τους το επιτρέπει;Μήπως πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας του νησιού να ρωτήσει αυτές τις αρμόδιες υπηρεσίες και να τους τραβήξει τα «αυτιά»;
Η Γαύδος διεκδικείται και απο τη Τουρκία και απο τη…Λιβύη.Εμφανίστηκε στο διαδίκτυο χάρτης με τη Γαύδο να ανήκει στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.Απίστευτο αν είναι αληθινό!
Ας προσέξουμε μερικά σημαντικά σημεία:
Είναι βέβαιο ότι δεν είναι τυχαίο που όλοι αυτοί διεκδικούν τμήματα της χώρας μας!Κινούνται απο μόνοι τους;Σίγουρα οι ταυτόχρονες διεκδικήσεις υποδεικνύουν την ύπαρξη κέντρου και αυτό είναι βέβαια οι γνωστοί Παγκόσμιοι Τραπεζίτες.
Σε όλες αυτές τις χώρες δραστηριοποιείται το εβραϊκό ίδρυμα Σόρος.Αυτοί ενθαρρύνουν τους Σοπιανούς,τους Αλβανούς και όλους τους άλλους διεκδικητές.Χρηματοδοτούν αυτές τις χώρες και τις αναγκάζουν να υπακούουν στις απαιτήσεις τους.
Στην Ελλάδα το ίδρυμα Σόρος προωθεί την αλλαγή σχολικών βιβλίων.Να θυμήσουμε ακόμα οτι το Ίδρυμα Σόρος είναι «εκτελεστικό όργανο» των Ρόθτσιλντ.Ή ειδικότητα των Ρόθτσιλντ είναι η δανειοδότηση χωρών-αυτοί μας δανειοδότησαν «γεναιόδωρα» το 1821 και τα ξεχρεώσαμε πράσφατα ,αφού το πληρώσαμε δεκάδες φορές απο ότι ήταν η αρχική του αξία.Τώρα ο κύριος Ρόθτσιλντ έχει επαφές με Αλβανία και ο Φάτος Νάνο τον επισκεπτόταν τακτικά στο εξοχικό του στη Κέρκυρα.Δεν ήταν δυνατόν η Αλβανία να μην χρωστάει τίποτα!Τώρα ο κύριος Ρόθτσιλντ ταξιδεύει τακτικά στο φίλο του τον Καντάφι,έτσι λέει-μετά την ταπείνωση των Λίβυων και τον εξαναγκασμό τους σε αποζημείωση για το δυστήχημα του Λόκερμπι,σε λίγο το εξωτερικό χρέος της Λιβύης θα εκτοξευθεί στα «ουράνια».
Πρέπει να αντιληφθεί ο ελληνικός Λαός,ότι αυτά τα πράγματα οι πολιτικάντηδες τα ξέρουν αλλά τα αποκρύπτουν και πρέπει οι πολίτες να δραστηριοποιηθούν.Ας προσέχουν ιδιαίτερα οι Κρητικοί.

1 comment:

Anonymous said...

Είναι γνωστό πως οι ντονμέδες, (εξισλαμισμένοι εβραίοι) που κατοικούσαν σε μεγάλους αριθμούς στην Μακεδονία κατά τη δειάρκεια της τουρκοκρατίας, επιδίωκαν την αυτονόμησή της. Ενιωθαν αποκομένοι από τις ρίζες τους και ήθελαν ένα κράτος στο οποίο δεν θα ένιωθαν παρείσακτοι. Σε αυτούς προστέθηκαν και οι κομμουνιστές εβραίοι. Ο Αβραάμ ήταν Μπεναρόγια ήταν ένας από τους ιδρυτές του ΣΕΚΕ (το οποίο το 1921 μετονομάστηκε σε ΚΚΕ). Η επιρροή των εβραίων στο ΚΚΕ ήταν πασιφανής. Σαμπόταραν την Ελλάδα κατα τη δειάρκεια του Μικρασιατικού πολέμου οργανώνοντας απεργίες των υπαλλήλων σιδηροδρόμων και άλλα πολλά. (προκαλούσαν πτώση του ιθηκού στους μαχόμενους υπηρετόντας ως ασυρματιστές).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails