Tuesday, November 24, 2009

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ!

Ohhh my GOD!


Εδω υπάρχουν κάποιες σοκαριστικές πληροφορίες σχετικά με το πως Εβραίοι ραββίνοι κακοποιούν παιδιά.
Ο Yehuda Nussbaum(αυτός με τα "tatoo" στην πιο πανω photo),ελεγκτής "Shatnez"(μια εντολή απο τις γραφές των Εβραίων που τους λέει να μην βάζουν πάνω τους μαλλί και λινό) και παιδεραστής,έχει ακόμη επαφές με παιδιά στο Μπρούκλυν.


Η υπόθεση του ραββίνου Elior Chen



Ο ραββίνος Elior Chen και οι ακόλουθοί του είναι ύποπτοι για σοβαρή κακοποίηση δύο παιδιών,3 και 4 ετών αντίστοιχα,που κτυπήθηκαν άγρια με σφυριά,μαχαίρια και άλλα εργαλεία για μήνες μέχρις ότου το μικρότερο παιδί έχασε τις αισθήσεις του τον προηγούμενο μήνα.


Ραββίνος Jerry Brauner (AKA: Yechiel Brauner) Εχει καταδικαστεί με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση-1ου βαθμού και 3ου :Θέμα άλλο ένα πρόσωπο για σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση.Η ποινή του ήταν 11 χρόνια.Ο Brauner είναι σε ειδικό πρόγραμμα απο το 2002 γιατί κακοποίησε σεξουαλικά ένα 15χρονο αγόρι.



Η υπόθεση του ραββίνου Ephraim F. Shapiro



Εχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση πολλών παιδιών για πάνω απο 50 χρόνια.


Η υπόθεση του Shlomo Aviner



Κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες


Η υπόθεση του ραββίνου Lewis Brenner



Εχει καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιών.Η πραγματικές κατηγορίες περιλαμβάνουν 14 κατηγορίες σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου με σοδομισμό και κακοποίηση που έθετε σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού.Συμφώνησε να καταθέσει ένοχος για μια απο τις κατηγορίες για σοδομισμό,κακοποίηση 3ου βαθμού σε αντάλλαγμα με φυλάκιση 5 χρόνων.

Κρίσιμη ερώτηση:Οταν κάποιος χριστιανός ιερέας κακοποιήσει σεξουαλικά παιδί γίνεται χαμός σε όλα τα κανάλια της υφηλίου και κτυπιέται ο θεσμός της εκκλησίας ανελέητα(και είναι σωστό να τιμωρείται ο ιερέας που διέπραξε το έγκλημα).
Σε περίπτωση που διαπράξει το ίδιο και χειρότερο έγκλημα Εβραίος ραββίνος τότε το θέμα δεν παίρνει ποτε μεγάλη δημοσιότητα.

Γιατί άραγε;
To be continued...

ΠΗΓΗ





6 comments:

Anonymous said...

για να εισαι αντικειμενικος γραψε κ για τους ορθοδοξους κ καθολικους ιερεις....

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ αυτό που λές.Το κάνουν τα ΜΜΕ πάντοτε.Δεν αναφέρουν όμως ποτέ για τους ιερείς που λέω εγω για αυτό και τα δημοσιεύω για να υπάρχουν και αυτά και όχι μόνο των ΜΜΕ...

Καλή χρονιά

Anonymous said...

καλή χρονιά.
είδα τη φωτογραφία και σοκαρίστηκα.
ο ανθρωπος στη φωτογραφία είναι ο γηραιότερος tattoo (και όχι tatoo) artist στο Αμβούργο στη Γερμανία και το όνομα του είναι Herbert Hoffmann. έχει πάρει μέρος με το γερμανικό στρατό στη πολιορκία του Στάλινγκραντ και έμεινε αιχμάλωτος πολέμου στα χέρια των Ρώσων για 2 χρόνια. ξέρω επίσης ότι δε μιλάει καθόλου αγγλικά και ότι συμμετέχει μέχρι πρόσφατα σχεδόν σε όλα τα γερμανικά tattoo conventions.
η φωτογραφία είναι απο επίδειξη σε ένα απο αυτά τα συνέδρια. δεν έχει καμία σχέση με το Brooklyn η την αμερική. δεν γνωρίζω βέβαια αν είναι εβραίος, αλλά δε πιστεύω ότι είναι ραβίνος....
έχω γνωρίσει και συγκατοικήσει σε φιλικό σπίτι με αυτόν τον άνθρωπο και έτσι γνωρίζω την ιστορία.
προφανώς κάποιος έχει παραπλανηθεί με τη φωτογραφία αυτή, η έχει γίνει κάποιο λάθος.
παρακαλώ να τσεκάρετε ξανά τη φωτογραφία και το άτομο που προβάλετε.
μπορείτε να αρχίσετε απο εδω.

http://www.tattoos-and-more.com/Seiten/History.html

http://www.youtube.com/watch?v=xGkVRtQd-r8

ευχαριστώ.

Anonymous said...

Πολλά συγχαρητήρια.
Να προσθέσετε και αυτόν

Baruch Chalomish

(http://www.promitheasblog.com/2009/11/blog-post_4725.html)

Anonymous said...

Κολοεβραίοι σατανιστές !

Anonymous said...

Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ και όχι-πια-εβραίος καθηγητής Ντομέργκ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ότι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΗ βρεφική περιτομή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την ορμονική ισορροπία, δημιουργώντας ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ:
http://www.youtube.com/watch?v=ALtQeVKrMC4

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails