Wednesday, November 26, 2008

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ...



Το τελευταίο καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδαφέρον τις πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και γενικά όλες τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Κόσμο.Είναι σίγουρο οτι γίνονται αρκετές αποκαλύψεις απο όλα τα ΜΜΕ σχετικά με το ποιοί είναι τα αφεντικά που ελέγχουν το χρήμα, τα ΜΜΕ, τις εκπαιδευτικές μεταριθμύσεις και γενικά όλες τις αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τη ζωή όλων μας.



Θα θυμάστε ότι έγινε μεγάλος «ντόρος» με το βιβλίο της ΣΤ’ δημοτικού απο όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και τελικά αυτό αποσύρθηκε. «Αποσύρθηκε» επίσης και η Υπουργός Παιδείας και ο κ.Καλός που εισήγαγε την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία.Κάποια στιγμή είδαμε αρκετοί απο εμάς ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της αλλαγής των σχολικών βιβλίων στα Βαλκάνια αλλά και γενικά στην ανατολική Ευρώπη, ο Τζόρτζ Σόρος μέσα απο το ίδρυμα Τζόρτζ Σόρος, «αποκαλύφθηκε» μέσα απο την εκπομπή του κ.Χαρδαβέλα και απο τους προσκεκλημένους του.Ωστόσο μέσα απο τις εκπομπές αυτές δεν ακούστηκε κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον κ.Σόρος, ότι είναι Εβραίος και όχι Αμερικανός όπως συνεχώς τόνιζε ο κ.Χαρδαβέλας.Το γιατί είναι σημαντικό αυτό θα το καταλάβετε στο τέλος του άρθρου.

Πριν απο μερικούς μήνες ακούσαμε απο μερικές εκπομπές του κ.Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, σχετικά με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και το πώς αυτές παραπληροφορούν το Λαό αλλά και «φτιάχνουν» τα αποτελέσματα όπως θέλουν, για το Σερ Μάρτιν Σορέλ,πρόεδρο της εταιρείας WPP που έχει στη δούλεψή της 100.000 ανθρώπους σε πάνω απο 100 χώρες και μεταξύ των πολλών θυγατρικών εταιρειών της WPP είναι και η AGB και η MRB. Ο κ.Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον κύριο αυτό και το πώς εξαπλώνεται σε όλο το κόσμο με τις εταιρείες του.Δεν είπε όμως ότι ο Σερ Μάρτιν Σορέλ είναι και αυτός Εβραίος.

Πρίν λίγο καιρό έκανε μια εκπομπή ο Τάσος Τέλογλου για τον κ.Ρούπερτ Μέρντοκ, στην οποία είδαμε(εκτός απο την εκπομπή υπάρχει και ντοκιμαντέρ για τον κύριο Μέρντοκ που λέγεται Rupert Murdoch :War on journalism και κυκλοφορεί στο ίντερνετ και ο καθένας μπορεί να το δεί) ότι ο Μέρντοκ έχει 9 δορυφορικά δίκτυα τηλεόρασης, 100 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης, 175 εφημερίδες, 40 εκδόδεις βιβλίων, 40 τηλεοπτικούς σταθμούς και 1 στούντιο ταινιών. Ακόμη η το τηλεοπτικό δίκτυο του Μέρντοκ «τροφοδοτεί» με ειδήσεις 280.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ, 300.000.000 στην Ασία, το καλωδιακό του δίκτυο φτάνει σε 300.000.000 σπίτια και τα περιοδικά του σε 28 εκατομμύρια ανθρώπους.Σύνολικά 4.7 δισεκατομμύρια άνθρωποι( τα ¾ του πλανήτη) ενημερώνονται απο το δίκτυο του Μέρντοκ, ο οποίος είναι επίσης Εβραίος.Επίσης Εβραίος είναι και ο Χάϊμ Σάμπαν που αγόρασε το τηλεοπτικό δίκτυο KIRCH στη Γερμανία,το οπίο ήταν απο τα μεγαλύτερα στην Χώρα.Πράγμα το οποίο δεν ακούστηκε μέχρι τώρα στα ελληνικά αλλά και ξένα «μεγάλα» ΜΜΕ.

Όλοι οι αντικαπιταλιστές και οι αριστεροί μιλούν συνεχώς εναντίον των Τραπεζών και για τον «αντιλαϊκό» χαρακτήρα τους ανα τον κόσμο.Αν κάποιος ψάξει ποιοί ελέγχουν τις μεγάλες Τράπεζες που κινούν το χρήμα και δημιουργούν την εκάστοτε τραπεζική πολιτική θα δεί ότι πίσω απο τις τράπεζες αυτές κρύβονται,τα τελευταία 100 χρόνια, μερικές οικογένειες όπως οι Ρόθτσιλντ, οι Ροκφέλλερ, οι Ντυ Πόντ, οι Μόργκανς κτλ...

Ποτέ όμως οι αντικαπιταλιστές και οι «προοδευτικοί» δεν μας είπαν ότι όλοι αυτοί είναι Εβραίοι. Όταν κάποιος τους ρωτήσει γιατί δεν το λένε, αυτοί απαντάνε: «Το κεφάλαιο δεν έχει πρόσωπο, φυλή,θρησκεία,Έθνος.».

Όλοι μιλούν για την αύξηση του πετρελαίου και των παραγώγων του.Τα μεγάλα ΜΜΕ όμως δεν μας δίνουν στοιχεία(παρά μόνο αερολογίες τύπου «Ανέβηκε η τιμή του πετρελαίου, γιατί υπάρχει έλλειψη») ποιοί δημιουργούν τη πετρελαϊκή πολιτική αλλά και ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων πετρελαϊκών που τροφοδοτούν με πετρέλαιο όλο το κόσμο.Ο Ροκφέλλερ είναι ό ιδιοκτήτης των 7 αδελφών πετρελαϊκών εταιρειών που είναι Εβραίος όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Πολλοί μιλάνε για τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών.Σίγουρα οι ιδιοκτήτες των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που κερδίζουν τεράστια ποσά απο τα φάρμακα, δεν θα ήθελαν την άνοδο και διάδοση της Νέας Ιατρικής που προτείνει νέες μεθόδους θεραπείας με φυσικά μέσα και όχι χημικά.Ψάχνοντας λοιπόν τα πρόσωπα που κατέχουν τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες βλέπουμε ότι και εκεί οι περισσότεροι είναι Εβραίοι(να βάλω το παράδειγμα). Μάλιστα αν κάποιος θέλει ένα παράδειγμα ιατρού που διώχθηκε για λόγους διάδοσης της Νέας Ιατρικής θα το βρεί στο πρόσωπο του δρ.Χάμερ(δρ.Ιατρικής-ερευνητής-να βάλω τη διευθυνση) ο οποίος δικάστηκε στην Γαλλία ερήμην και φυλακίσθηκε.όπως ανακάλυψε ο ίδιος ο Χάμερ ο πρόεδρος του δικαστηρίου που τον κατεδίκασε ερήμην του ήταν ο Εβραίος αρχιραββίνος, Φρανσουά Μπεσύ,συμπατριώτης και φίλος των φαρμακοβιομηχάνων.Ο δρ.Χάμερ έμεινε για τρία χρόνια στη φυλακή Φλερύ-Μεροζί στη Σαβοϊα.

Οι φιλειρηνιστές μιλάνε για «αιματοβαμμένα» δολάρια και «ιμπεριαλιστική» πολιτική εναντίον των λαών του Ιράκ, Αφγανιστάν, Παλαιστίνης, Λιβάνου και άλλων χώρών που οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους προώθησαν τον δυτικό τρόπο «εκδημοκρατισμού».

Οι άνθρωποι λοιπόν που κατηγορούν τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους για όλα αυτά, δεν μας λένε ότι η πολιτική των ΗΠΑ καθορίζεται απο το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ και μέσα απο οργανώσεις όπως η AIPAC(δείτε www.antipliroforisi.tk), θέμα το οποίο έφεραν στη δημοσιότητα οι δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Χάρβαντ, Stephen Walt και John Mearsheimer, με το άρθρο τους που κυκλοφορεί στο ίντερνετ με τίτλο «Το Ισραηλινό λόμπι και η πολιτική των ΗΠΑ, The Israel lobby,».

Οι εταιρείες παραγωγής όπλων, που σίγουρα δεν κατασκευάζονται για να κάθονται στις αποθήκες, ανήκουν, τουλάχιστον οι μεγαλύτερες απο αυτές, σε Εβραίους(παράδειγμα).

Στο ποιοί διοικούν τα κράτη που καθορίζουν τη τύχη και των υπολοίπων τα ΜΜΕ επίσης δεν μας λένε ποιά είναι η πραγματική καταγωγή των Πρωθυπουργών ή των Υπουργών.Βέβαια πότε πότε όπως στη Γαλλία βλέπουμε τον εβραϊσμό να κατακλύει τις σημαντικές θέσεις στη διοίκηση, όπως ο Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο υπουργός Εξωτερικών Μπερνάρ Κουσνέρ.Και οι δύο είναι Εβραίοι.

Τα μεγάλα ΜΜΕ τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό δεν προβάλλουν γεγονότα όπως αυτό που συνέβει, όταν πρίν απο μερικούς μήνες πέθανε ο Καρδινάλιος των Παρισίων,Αρχιεπίσκοπος της Γαλλίας Λούστινγκερ, και τάφηκε και με ιουδαϊκό τυπικό παρουσία Ραββίνου.Τα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη έδειξαν μόνο το δεύτερο μέρος της τελετής που ήταν το Χριστιανικό τυπικό.Καταπληκτικό έτσι;Χριστιανός Αρχιεπίσκοπος Ιουδαϊκής θρησκείας όμως.Μήπως αυτό είναι απάτη;Μήπως είναι συνωμοσία;

Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι αυτό των Γενοκτονιών. Πολλοί λαοί, μέσα σε αυτούς και οι Έλληνες, προσπαθούν να αναγνωρισθούν οι γενοκτονίες τους και να τιμωρηθούν αυτοί που τις διέπραξαν. Οι «προοδευτικές» δυνάμεις και στην περίπτωση αυτή καταδικάζουν όσους έχουν διαπράξει γενοκτονίες και σφαγές αμάχων. Πότε όμως άκουσε κάποιος σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο ή Πανεπιστήμιο ή βιβλίο σχολικό να κατηγορούνται οι Εβραίοι για κάποια σφαγή ή γενοκτονία που έκαναν( και έκαναν όπως λέει και η Παλαιά Διαθήκη αλλά και οι αναφορές πολλών ιστορικών τόσο στην ελληνική Επανάσταση όταν έτρεχαν πίσω απο τους Τούρκους για να σφάξουν τους όμηρους μετά τις μάχες, όσο και στους ευρωπαϊκούς πολέμους που πάντα οι Εβραίοι πήγαιναν με τον ισχυρό); Η απάντηση φυσικά είναι ποτέ. Μήπως ο λόγος που κανείς δεν κατηγόρησε ποτέ στα ΜΜΕ τους Εβραίους για σφαγές έχει σχέση με το ποιός ελέγχει τα ΜΜΕ; Ψάξτε το και θα εκπλαγείτε.

Προεκλογικά ρωτήθηκε η κ.Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ απο ένα πολίτη στο κανάλι ΣΚΑΪ, τί είναι αυτή η λέσχη Μπίλντερμπεργκ που ήταν καλεσμένη και πήγε στο ετήσιο συνέδριο της, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.Η κ.Διαμαντοπούλου είπε οτι εκεί πάνε πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι του απο όλο το κόσμο(ποιοί είναι αυτοί δεν μας είπε) και συζητάνε για τα προβλήματα του κόσμου και τι πολιτική πρέπει να ακολουθήσουν όλοι για να λυθούν.Κουβέντα δεν μας είπε για το αν οι «προεδρεύοντες» είναι κάποιοι επιφανείς Εβραίοι Τραπεζίτες και πολιτικοί.

Στις μέρες μας βρίσκονται σε μεγάλη «άνθηση» οι αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις. Μέσα σε αυτές τις οργανώσεις υπάρχουν και πολλοί Εβραίοι.Οι οργανώσεις αυτές όπως λένε πολεμούν τον φασισμό που υπάρχει σε κάθε κοινωνία και είναι η «ασπίδα» για τους μετανάστες. Οι οργανώσεις αυτές όμως υπερασπίζονται τους Εβραίους και τρέχουν στα δικαστήρια όποιον είναι εναντίον των Εβραίων, με την κατηγορία του Ναζιστή, αντισημίτη. Έχουν καταφέρει οι οργανώσεις αυτές να ισοδυναμεί ο ρατσισμός με τον αντισημιτισμό. Δεν μας είπαν όμως ποτέ οι αντιρατσιστές και τα ΜΜΕ και οι «λαμπροί» πανεπιστημιακοί και καλιτέχνες, λέξη για την πολιτική του Ισραήλ απένταντι στα άλλα Έθνη που είναι δίπλα του ή αν μπορεί κάποιος αυτή τη στιγμή να πάει να μείνει στο Ισραήλ(πρέπει να είναι Εβραίος φυλετικά για να γίνει πολίτης κάποιος και για να αποδειχθεί αυτό περνάει απο εξονυχιστικές εξετάσεις).Δεν μας έδειξαν τα σφαγιασμένα παιδιά της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, τα ΜΜΕ.Δεν μας μίλησε κάποιος «κορυφαίος» ρεπόρτερ για το εμπάργκο της Παλαιστίνης, ούτε έκανε εκπομπή για το τείχος που φτιάχνουν οι Ισραηλινοί( το οποίο είναι 3 φορές μεγαλύτερο απο ότι ήταν το τείχος του Βερολίνου το οποίο οι «προοδευτικοί» ονομάζουν και δίκαια το τείχος του «μίσους») με σκοπό να αποκλείσουν τους Παλαιστίνιους.Φυσικά ούτε λέξη για το ότι απο τους 900.000.000 τόνους νερό που παράγονται στη Παλαιστίνη το Ισραήλ πέρνει τους 800.000.000 τόνους.

Πού είναι λοιπόν ο αντιρατσισμός τους απένταντι στη πολιτική του Ισραήλ; Και γιατί αυτό συμβαίνει μόνο με το Ισραήλ και όχι και με άλλες χώρες;Γιατί μόνο το Ισραήλ μένει στο απυρόβλητο και έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στο εκάστοτε Υπουργείο Παιδείας και να επιβάλλει την εκμάθηση του Ολοκαυτώματος;

Όλοι συμφωνούν ότι οι κοινωνίες εξαρτώνται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους απο την παιδεία των ατόμων που την συγκροτούν.Άν κάποιος λοιπόν καταφέρει να ελέγξει την παιδεία ενός έθνους τότε θα καταφέρει να ελέγξει μελλοντικά και το Έθνος,αφού το Έθνος θα ξέρει ότι ο διδάσκων του επιθυμεί.

Και κάποιοι θα ανρωτηθούν, «μα καλά τι λέει αυτός τώρα;είναι δυνατόν οι Εβραίοι να διεισδύουν στο ελληνικό Υπουργείο Παιδείας;».

Αν κάποιος ενημερωθεί απο τα ελληνοκεντρικά ΜΜΕ θα δεί ότι μια σειρά απο βίντεο και βιβλία έχουν τοποθετηθεί στις σχολικές βιβλιοθήκες για να «συμπληρώσουν» τις αναφορές που γίνονται στα σχολικά βιβλία για το Ολοκαύτωμα.Επίσης εάν κάποιος ανοίξει οποιοδήποτε σχολικό βιβλίο Ιστορίας,που αναφέρεται στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου,θα διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο μέρος για την περίοδο αυτή αναφέρεται στον διωγμό και την εξολόθρευση των Εβραίων απο τους Γερμανούς Ναζί.Είναι όμως μόνο αυτό ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος;Μόνο Εβραίοι σκοτώθηκαν στο Πόλεμο(οι οποίοι μην ξεχνούμε ότι δεν πολέμησαν,απλά τους έπιασαν και τους έστειλαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης);Στα σχολεία ξεκίνησε να γιορτάζεται η ημέρα του διωγμού των Εβραίων της Ελλάδας σαν εθνική εορτή και να γίνονται εκδηλώσεις απο το Ελληνικό Κράτος για την μνήμη των Εβραίων,στις οποίες βλέπουμε ότι συμμετέχουν τόσα δημόσια πρόσωπα όσο σε καμιά άλλη γιορτή της Χώρας μας.

Επιπλέον μια σειρά απο σεμινάρια για το πως πρέπει να διδάσκεται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στα ελληνικά σχολεία ξεκίνησε εδώ και λίγα χρόνια και φέτος είδαμε την κ.Ρεπούση,που έγραψε το βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού,να είναι στην ομάδα αυτών που ανέλαβαν να ενημερώσουν τους Έλληνες δασκάλους και νηπιαγωγούς πως να διδάξουν το Ολοκαύτωμα ακόμα και στα νήπια.Θα τους αφήσουμε να εκμεταλευτούν τα παιδιά μας;

Ταυτόχρονα τα παιδειά της Ελλάδας δεν διδάσκονται ποιόςήταν ο Σωκράτης και τι δίδαξε .Τον θαυμάζει όλη η Ανθρωπότητα,είναι στη διδακτέα ύλη όλων των σχολείων της Γής,απο την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και απουσιάζει απο τα ελληνικά σχολικά βιβλία.

Αντί όμως να γίνονται σεμινάρια για το πώς πρέπει να διδαχθούν τα αρχαία ελληνικά και η αρχαία ιστορία,το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας χρηματοδοτεί σεμινάρια για το πώς πρέπει να διδαχθεί το Ολοκαύτωμα ενός άλλου Έθνους.

Νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα;Κάνετε λάθος.Έχουν καταφέρει να ιουδαοποιήσουν τα εκπαιδευτικά συστήματα στις περισσότερες χώρες του Δυτικού Κόσμου.Στην Αμερική και Αγγλία περισσότερα μαθαίνουν τα παιδιά για το Ισραήλ παρά για την ίδια τους την Χώρα.Είναι αυτονόητο ότι κανείς Άγγλος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει σε άλλες χώρες,για αυτό υπάρχει αυτή η αποσιώπηση.Γιατί έτσι κανείς δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Οι Εβραίοι δηλαδή απομακρύνουν τα παιδιά απο το να διδαχθούν τη φιλοσοφία σπουδαίων ανθρώπων κάθε Έθνους,που θεμελίωσαν της επιστήμες και όλα αυτά στα οποία ο σημερινός πολιτισμός στηρίζεται και επιβάλλουν μέσα απο αντιρατσιστικές οργανώσεις, τη διδασκαλία της Ιστορίας των Εβραίων(που δεν έχει και τίποτα να αναδείξει σε αντίθεση με την Ελληνική στην οποία στηρίζονται όλα σχεδόν τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας).

Οι Εβραίοι προωθούν τον αντιρατσιμό σε όλο το Κόσμο.Έχουν πείσει τους «λευκού» ότι έκαναν το δουλεμπόριο των Νέγρων απο την Αφρική στην Αμερική και άλλες χώρες και για το λόγο αυτό είναι «ένοχοι» και πρέπει να ανέχονται τη διάλυση των κοινωνιών τους και της φυλής τους απο όλων των ειδών μετανάστες που λαθραία μεταναστεύουν στα κράτη τους.Μας απέκρυψαν όμως ότι αυτοί έκαναν το μεγαλύτερο μέρος του δουλεμπορίου των Νέγρων και αυτοί συνεχίζουν να το κάνουν.Ένα παράδειγμα είναι ότι τα καράβια που μετέφεραν τους νέγρους στην Αμερική ήταν εβραϊκής ιδιοκτησίας(π.χ «Άμπιγκαιηλ» Ααρών Λοπέζ - Μόσες Λεβύ-Τζάκομπ Φράνκς-Οι Εβραίοι Δουλέμποροι των Λαών-Ιστβάν Μπακονί).

Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος είναι όχι μόνο πολύ επικερδής για τους απανταχού Εβραίους(πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια ίσως και παραπάνω έχουν πάρει απο όλα τα κράτη σαν αποζημείωση) αλλά λειτουργεί και σαν «ασπίδα» όταν κάποιος τους κατηγορήσει για κάποια ανάμειξη που είχαν στο εσωτερικό μιας χώρας.Αμέσως θα τον κατηγορήσουν για «Ναζί» και «Φασίστα» και αντισημίτη, ενώ την ίδια στιγμή θα τους υπερασπιστούν «προοδευτικοί» πολιτικοί που έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους όχι γιατί είχαν πολλά προσόντα αλλά γιατί είχαν μειωμένες ικανότητες και ο νοών νοείτο.

Απο τα παραπάνω συμπεραίνει εύκολα κάποιος ότι ενώ οι κεντρικές Τράπεζες, οι πετρελαϊκές, οι κυβερνήσεις, τα ΜΜΕ , οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μυστικές εταιρείες τύπου λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι φαρμακοβιομηχανίες, οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, διοικούνται ή επηρεάζονται απο Εβραίους.

Αλήθεια αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί;

Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που ελέγχουν τη πληροφόρησή μας;Την οικονομία σε όλο το κόσμο; Την εκπαίδευση των παιδιών μας; Την υγεία μας; Ποιοί είναι αυτοί που πέρνουν τα Νόμπελ κάθε χρόνο;

Πρέπει επιτέλους να δούμε τα πρόσωπα πίσω απο τις καταστάσεις γιατί κάποιοι θέλουν να εγκαθιδρύσουν την Αυτοκρατορία τους και κρύβονται για να μην καταλάβουμε ποιός είναι ο στόχος τους.

Ας σταματήσουν πια οι δημοσιογράφοι να παραπληροφορούν το «κυρίαρχο» Λαό και ας του πούν την αλήθεια για το ποιός είναι ποιός.
Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το παραπάνω άρθρο το είχαμε δημοσιεύσει σε εφημερίδα πριν αρκετό καιρό. Για αυτό ίσως έχει κάποιες χρονικές ασυνέπειες.

3 comments:

Anonymous said...

Ειναι πασιγνωστο ο ελεγχος των ΜΜΕ απο τους Εβραιους, αλλα θα επρεπε να αναφερεις και τους μεγαλοκαρχαριες εκδοτες της Ελλαδος, Τεγοπουλο, Λαμπρακη και οι συν αυτων, που κρατουν κοιμισμενο- παραπληροφοριμενο τον ελληνικο λαο. Αυτοι που γραφουν κατεβατα για το ψευτικο ολοκαυτωμα των Εβραιων και τιποτα για τους ελληνες που πολεμησαν εναντια στον φασισμο και σημερα που υπερασπιζονται την εθνικη τους ταυτοτητα, τους αποκαλουν φασιστες. Ποσο αντιφατικοι και ταυτοχρονα υποκριτες. Αντε λοιπον να ξυπνησει και να αντισταθει ο νεοελληνας γιατι το παιδι του μαθαινει γαι τον προαγωγο Αβρααμ και οχι για τους μεγιστους προγονους του Αριστοτελη, Πλατωνα, Ηρακλειτο, Πυθαγορα, Σωκρατη κ.α
Γιατι; Γιατι απλουστατα, οπως γραφει ο αειμνηστος Δ. Λιαντινης στο Βιβλιο του Γκεμμα ο νεοελληνας ειναι ελληνοεβραιος σημερα. Ετσι τον μαθανε. Κοκκορευεται και λεει ταχα πως ειανι Ελληνας, αλλα δρα και ενεργει σαν Εβραιος. Ομως καποτε θα ξυπνησει και αλλοιμονο σε ολους τους. Εβραιους και εκμεταλλευτες. Επιβολεις και εισβολεις.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Anonymous said...

egw epimeno oti den evrisa. apla KATONOMASA kai afto einai diaforetiko. kalo einai na xeroume ti symvainei sthn oukrania, alla kapote na milhsoume kai gia to ti kaiei ta spitia mas. vevaia o abravanel kai to KIS karadokoun, alla afto de shm,ainei pws egrapsa tipota avasimo. kai sto katw katw den xerw giati oi evraioi 8igonatai otan tous les evraious, egw kolakevomai otan me lene Ellhna.

Γιώργος said...

http://sgiorgiio.blogspot.com/2009/05/blog-post_4756.html



συμφωνω απολυτα,το μονο που ελπιζω ειναι να με βοηθησει ο θεος να αντεξω,δεν εχω κατι αλλο να πω,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails