Friday, September 11, 2009

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ



Δημοσιεύτηκε πριν από μερικά τεύχη στην εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»(στήλη "Κοινός Νούς") και στη συνέχεια το πήραμε απο το blog http://esxatianasxesi.blogspot.com και το δημοσιεύσαμε και εμείς ότι ο κύριος Στέφανος Ματθίας είχε τοποθετηθεί επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ήταν εβραϊκής καταγωγής.
Παρατηρώντας όμως τα διάφορα δημοσιεύματα βλέπουμε ότι άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής σε καίρια πόστα βρίσκονται στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ, στις Τράπεζες, γενικά σε όλες τις ΔΕΚΟ και σε όλα τα Υπουργεία. Θυμόμαστε δημοσιεύματα εκείνης της εποχής που έλεγαν ότι «άνθρωποι του τεκτονικού και Σιωνιστικού μπλόκ, προσπαθούν να διεισδύσουν στην κρατική μηχανή». Μάλιστα προβάλλουν υπερβολικά την ιστορία του κ. Μαρδοχαίου Φριζή, αυτού του Εβραίου αξιωματικού του ελληνικού στρατού, προκειμένου να μειώσουν τις αντιδράσεις των Ελλήνων αξιωματικών. Μας έκανε εντύπωση ότι στα αρχεία του Υπουργείου Εξωτερικών ήταν και είναι η Φωτεινή Τομαή(προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών), εβραϊκής καταγωγής.
Υπάρχουν δηλώσεις πολιτικών ότι τα νομοσχέδια της Ελλάδος δημιουργούνται σε ιδιωτικά δικηγορικά γραφεία και απλά πάνε στην Βουλή προς ψήφιση. Λένε ακόμη ότι τα γραφεία αυτά δεν ανήκουν σε Έλληνες δικηγόρους. Μετά από όλα αυτά ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς που δουλεύουν σε Υπουργεία, πόσο τις εκατό πιστεύουν ότι είναι οι Εβραίοι στο Υπουργείο που εργάζονται. Μας είπε ένας από αυτός ότι είναι γύρω στο 30% και συνεχίζουν να αυξάνουν. Παρόμοια ποσοστά ακουστήκαν και για άλλα Υπουργεία.
Λέγεται μάλιστα ότι η «ειδικότητά» τους είναι να προσλαμβάνονται σαν σύμβουλοι Υπουργών και Πρωθυπουργών. Μάλιστα προσλαμβάνονται σαν σύμβουλοι και του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Τα κόμματα αλλάζουν αυτοί όμως παραμένουν. Μα θυμίζει το ρητό του Μέτερνιχ, ότι «πιο σημαντικός από το βασιλιά είναι αυτός που ψιθυρίζει στο αυτί του βασιλιά».
Και όλη αυτή η «ξενόφερτη» δύναμη που έχει διεισδύσει στην κρατική μηχανή όλων των χωρών, πληρώνεται από τον ιδρώτα και το υστέρημα των λαών της γής αμειβόμενη με παχυλούς μισθούς και υπονομεύουν τελικά τις χώρες αυτές.
Φυσικά αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εξακριβωμένες. Ρωτάμε λοιπόν τους Υπουργούς και τους υπευθύνους των κομμάτων. Είναι αληθές αυτό; Το έχετε ερευνήσει;
Με τον ύπνο των Ελλήνων πολιτικών κάλλιστα μια ξένη δύναμη μπορεί να μας κατακτήσει εκ των έσω και να τοποθετήσει ανθρώπους της σε καίρια πόστα. Κάτι τέτοιο ακούγεται και για τους Βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου. Λέγεται μάλιστα ότι οι εβραϊκής καταγωγής Ευρωβουλευτές έχουν ξεπεράσει τους 150, είναι μια γροθιά μεταξύ τους και κυριολεκτικά σέρνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την κατεύθυνση που επιθυμεί ο Σιωνισμός. Σε λίγο θα φθάσουμε στα επίπεδα των χωρών του πρώην ανατολικού μπλόκ, όπως Τσεχία, Ουκρανία, Ρωσία κτλ, στις οποίες αποκαλύφθηκε ότι μέσα στην κρατική μηχανή τους, οι εβραϊκής καταγωγής υπάλληλοι είχαν ξεπεράσει το 80%. Οι «φίλοι» μας οι «αριστεροί - προοδευτικοί» τώρα θα μας κατηγορήσουν για ρατσισμό βέβαια. Το να θέλεις την ελευθερία σου είναι ρατσισμός. Το να αντιστέκεσαι σε συνωμότες και καπηλευτές είναι ρατσισμός. Θα έρθει όμως η στιγμή που όλοι οι «αριστεροί - προοδευτικοί» θα χαρακτηριστούν «εχθροί της ανθρωπότητας». Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα λογοδοτήσουν αλλά και κάποιοι θα απαλλαγούν λόγω βλακείας. Αυτή η διείσδυση στην κρατική μηχανή όλων των χωρών της γής είναι αποδεδειγμένη. Συμβαίνει και στην Ιαπωνία, Κίνα, Ινδία, Περού, Βραζιλία, Αργεντινή και υπάρχουν στο διαδίκτυο άρθρα από τους κατοίκους των αντίστοιχων χωρών που προσέχουν αυτό το αφύσικο γεγονός.
Τι μένει λοιπόν για τους Σιωνιστές; Να χαρακτηρίσουν τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την συνομωσία τους, ως συνομωσιολόγους και οι «προοδευτικοί» σαν καλά παπαγαλάκια το επαναλαμβάνουν μονότονα «Συνομωσιολογία - Συνομωσιολογία».











No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails