Thursday, January 21, 2010

State Department: "Μια επίθεση στην Συναγωγή στα Χανιά είναι επίθεση στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας" - "Τακτική "Πουρίμ"

Σ.Α: "Στην πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας";;;
Απο που και ως που οι Συναγωγές είναι πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας;
Πως γνωρίζει το State Department, οτι είναι πρϊόν αντισημιτσμού και ρατσισμού και η φωτιά στην Συναγωγή των Χανίων;

Ομως η τακτική αυτή είναι γνωστή και λέγεται "Πουρίμ"="Δημιουργώ τα κτυπήματα ο ίδιος εναντίον μου".

Εχουν ξανασυμβεί περιστατικά όπου Εβραίοι δημιούργησαν αντισημιτισμό οι ίδιοι; Φυσικά και υπάρχουν. Διαβάστε:

1ον Στην Ελλάδα αποδείχθηκε οτι το εβραικο νεκροταφειο στα Γιαννενα καταστραφηκε απο το γιο του αρχιραββινου Ιωαννινων. Οι Εβραίοι και τα μεγάλα ΜΜΕ δεν αποκατέστησαν την αλήθεια. Αντίθετα έγραφαν οτι πρόκειται για "αντισημιτικές" επιθέσεις. Οτι κάνουν δηλαδή και σήμερα με την Συναγωγή Χανίων.

2ον Εβραίος κατασκεύασε και έκδοσε αυτοβιογραφία απο Ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης ενώ την είχε επινοήσει.

3ον "Ηρωικό θύμα νεοναζιστικής βίας" καταδικάζεται για ψευδή καταγγελία.

4ον Ραβίνος στη Γαλλία αυτομαχαιρώθηκε.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις. Ψάξτε το...

Ακολουθεί η ανακοίνωση του State Department απο http://www.nooz.gr

Το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία "καταδικάζει σθεναρά τις επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά της Συναγωγής Ετς Χαγίμ στα Χανιά της Κρήτης, στις 5 και 16 Ιανουαρίου".

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι "η Συναγωγή βρίσκεται εκεί από τον μεσαίωνα και είναι ένα από τα τελευταία εβραϊκά μνημεία στο νησί. Μια επίθεση στη Συναγωγή Ετς Χαγίμ είναι μια επίθεση στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας".

Επίσης στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι "η δεύτερη επίθεση προκάλεσε σημαντικές ζημίες στη Συναγωγή, καταστρέφοντας σχεδόν δυο χιλιάδες βιβλία και προκαλώντας σοβαρές ζημίες στην ξύλινη οροφή του κτιρίου".

Εκτιμάται δε ότι "αυτή η επίθεση είχε σαφή στόχο να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει την εβραϊκή κονότητα της Ελλάδας και είναι η τελευταία σειράς παρόμοιων επιθέσεων αντισημητικού βανδαλισμού που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα".

Τέλος, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνει ότι η αμερικανική κυβέρνηση “χαιρετίζει την καταδίκη αυτών των επιθέσεων από την ελληνική κυβέρνηση όπως και την υιοθέτηση σθεναρής στάσης κατά του αντισημιτισμού και του ρατσισμού”.




11 comments:

Anonymous said...

Να θυμισω πως το εβραικο νεκροταφειο στα Γιαννενα καταστραφηκε απο το γιο του αρχιραββινου Ιωαννινων. Το απεδειξε ο Πλευρης στη δικη του, οταν το συμβαν αποδοθηκε στο βιβλιο του, και ουδεις εφερε αντιρρηση. Φυσικα, οι φιλτατοι εβραιοι ξεχασαν να αποκαταστησουν την αληθεια...

Anonymous said...

ρε γαμημενα μπασταρδα του χιτλερ οι εβραιοι εχουν μεγαλυτερη σχεση με την ελλαδα απο οτι εσεις....αντε επιτελους γιατι με το ιντερνετ εχουμε γεμισει με ναζι που νομιζουν οτι ειναι και πολλοι...

ουστ προδοτες γερμανοτσολιαδες και δοσιλογοι κανονικα θα επρεπε να σας ειχαν απελασει χρονια τωρα....

σκατα στο ταφο σας

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Απολαύστε την δημοκρατικότητα των Εβραίων(γιατί αυτός που άφησε το υβριστικότατο σχόλιο κατα 99% είναι εβραίος).Υβρεις,απειλές,λάσπη.Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο και είμαστε χαρούμενοι που ασκώντας τους πίεση με επιχειρήματα τους αναγκάζουμε να βγάλουν τις μάσκες της "δημοκρατίας" που φορούν.Shalom!

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ

Anonymous said...

January 22, 2010 2:55 PM

OI EBRAIOI DEN EXOUN KAMMIA SXESI ME THN ELLADA HLITHIE.

AN EISAI EBRAIOS TOTE EISAI ALLOETHIS, XENOS.

EXEIS ALLI ISTORIA, THRISKIA, GLOSSA, POLITISMO, ITHI KAI ETHIMA.

EXEIS XORA. TO ISRAHL.

NA PAS EKEI.

EKEI EINAI TO SPITI SOU OXI H ELLADA.

Γαία πυρί μιχθήτω said...

To πόσο "Δημοκράτες" είναι οι Εβραίοι το βλέπουμε καθημερινά στη Γάζα... Δολοφόνοι παιδιών είστε, μαύρα σκυλιά του θανάτου!

Anonymous said...

KYRIE MOYNEA EVREE ANONYME 22/1/10 SOU GAMO TH FARA.
OXO APO ELLADA FOREVER !!!

OMADEON said...

Σε ΠΟΙΑ καταστροφή του νεκροταφείου Ιωαννίνων αναφέρεστε?

ΕΙΝΑΙ δυνατόν να μιλάμε για τον Πλεύρη, ο οποίος... έγραψε ό,τι έγραψε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το συγκεκριμμένο συμβάν? Αν έχασα φάσεις πείτε το.

Εγώ εκείνο που ΞΕΡΩ είναι ότι υπαρχουν ναζιστές που ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ για τη σύληση του νεκροταφείου. Θα τους βρείτε ΕΔΩ

http://webwar2.org (και μέσω Γκούγκλη).

Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ σε ΠΟΙΟΝ αναφερόταν ο Πλεύρης και σε ποιο βιβλίο. Χλωμό το βλέπω να έγραψε κι ΑΛΛΟ βιβλίο με κάτι τέτοιο τους τελευταίους μήνες.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Το πρώτο σχόλιο σου απαντάει OMADEON

Anonymous said...

Apo to Kalami.net


Oμογενής καταγγέλλει (ελληνο)Αμερικανό βουλευτή (Κ. Μπιλιράκη) γιά το ζήτημα εμπρησμού συναγωγής στα Χανιά

«Προς ''Καλάμι'' - 12 Ιουνίου, 2010
Πριν από μια εβδομάδα η για δεκαετίες έγκυρη και καταξιωμένη δημοσιογράφος του Λευκού Οίκου Helen Thomas (Hearst Corp) σε μια τελετή στο Λευκό Οίκο, ερωτηθείσα να πει κάτι για το Ισραήλ είπε:
«Πες τους να πανε στο διάβολο και να φύγουν απ' την Παλαιστίνη»
http://www.youtube.com/watch?v=RQcQdWBqt14&feature=player_embedded#!
Σε λιγότερο από 24 ώρες η κύρια Τhomas «απελύθη» απ' την δουλειά της τελείως ξαφνικά, αλλά όπως γίνεται εδώ στην Αμερική της υποκρισίας και φαρισαϊσμού πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χρυσώνεται το χάπι, και η απόλυση ενός επώνυμου όπως η Helen Thomas φαίνεται σαν «παραίτηση».
http://www.hearst.com/press-room/pr-20100607a.php
Το περιστατικό αυτό έγινε αμέσως μετά την πειρατεία σε διεθνή ύδατα της ανατολικής Μεσογείου του στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους από το κράτος του Ισραήλ.
Τον περασμένο Ιανουάριο, και συγκεκριμένα στις 5 και 17 του ίδιου μηνός «κάποιοι» προσπάθησαν να κάψουν μια ανενεργή συναγωγή στα Χανιά της Κρήτης με αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο παραλήρημα ανθελληνισμού (έσωθεν και έξωθεν) και ταυτόχρονη δυσφήμηση της Πατρίδας μας για «αντισημιτισμό». (οτιδήποτε σημαίνει αυτό).
Και ενώ η κοινή Ελληνική κοινή γνώμη περίμενε τις ενέργειες και έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οι σεσημασμένοι ανθέλληνες εσωτερικού και εξωτερικού έδρασαν ανενόχλητοι με ήγοντα τον χορό της λάσπης, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Στο παραλήρημα ανθελληνισμού δεν έλειψε και η Γολ Στρητ Ζουρναλ (WSJ την οποία αγοράζουν και πολλοί Έλληνες συμπατριώτες) και η οποία μέσω κάποιου ελεεινού έλληνα;


i synexeia sto Kalami.net

angelsoul said...

Θέλω να απαντήσω στον κύριο που μας αποκαλεί Ναζί: Πρώτον, οι Ναζί ήταν οπαδοί μιας πολιτικής θεωρίας που γεννήθηκε στην Γερμανία πριν κάποιες δεκαετίες. Εμείς εφηύραμε τη Δημοκρατία πριν κάτι χιλιάδες χρόνια, άρα δεν έχουμε ανάγκη υποδείξεων σε θέματα πολιτεύματος! Δεύτερον, αν δεν με απατά η μνήμη μου, το κύριο κύμα Εβραίων έφτασε στον Ελλαδικό χώρο στο τέλος του 15ου αι. μ.Χ., όταν κυριολεκτικά "πήραν πόδι" από την Ηβηρική χερσόνησο. Από πού κι ως πού λοιπόν οι Εβραίοι έχουν περισσότερη σχέση με την Ελλάδα από ότι οι αρχαίοι κάτοικοί της; Αγαπητέ μου, αυτοί που πρέπει να απελαύνονται από μία χώρα, είναι αυτοί που την επιβουλεύονται, όχι αυτοί που την αγαπούν...
Υ.Γ.: Κι αν θέλεις πραγματικά να σε παίρνουν στα σοβαρά, πρώτον μη βρίζεις, δεύτερον να υπογράφεις τα μηνύματά σου έστω και με ψευδώνυμο. Εκτός αν έχεις λόγο που κρύβεσαι...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails