Wednesday, November 30, 2016

ΕΡΕΥΝΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΣΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!...

Η Τράπεζα Πειραιώς που είναι υποθηκευμένη ολόκληρη η χώρα περνάει στα χέρια του John Alfred Paulson ενός αλλου Εβραίου που εισβάλει στην χώρα μας και βολιδοσκόπει τις περιουσίες των Ελλήνων και των Ελλήνων αγροτών ειδηκότερα μέσω του διευθαρμένου τραπεζικού συστήματος... o  John Alfred Paulson ανήκει στο λόμπι των εβραίων που δραστηριοποίουνται στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα και ρουφάνε στην κυριολεξία το αίμα των λαών!! ....Στο βιβλίο του ο Mike Lewis με τίτλο "the big short" δηλαδή "το μεγάλο σορτάρισμα" περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις κομπίνες μιας εβραικής ελίτ που αποτελείτε απο τον καινούργιο ιδιοκτήτη της τράπεζας πειραιώς  Alfred Paulson και ΤΟΥΣ
Lloyd Blankfein, Hank Greenberg, Sandy Weill, Alan Schwartz, Alan Greenspan, Robert Rubin, Larry Summers, Ben Bernanke ΌΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που δυστυχώς αναφέρονται μόνο τα όνοματα τους παντού ....αλλά όχι η κοινή τους καταγωγή ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!!
....Το γεγονός είναι οτι ολή σχεδόν η ελλάδα είναι χρεωμένη στις τράπεζες..με τους καινουργιούς νόμους της αριστεράς και τους φόρους που επιβάλονται με χουντικό τρόπο  θα έχει ως αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να βρέθουν όλοι οι έλληνες χρεωμένοι.. Το κράτος ύστερα θα ξεκινήσει τις κατασχέσεις  σε σπίτια χωράφια και επιχειρήσεις με τελικό αποδέκτη την τράπεζα που θα ανήκει πάντοτε σε εβραικά χέρια!!..Αυτομάτως λοιπον με τον μηχανισμό που αναλύσαμε παραπάνω η ελλάδα περνάει στα χέρια των εβραίων με τους πολιτικάντηδες μαριονέτες... τους λαθρομετανάστες έποικους  ..και τους ελλήνες σκλαβους!!...Ολά αυτά βέβαια τα πέτυχαν με την βοήθεια των αριστέρων της γενιάς του πολυτεχνείου που τους προσφέρθηκαν κρατικά αξιώματα με αντάλαγμα την προδοδία και το ξεπούλημα της πατρίδας..Βλέπε τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ...Εν μέρη της ΝΔ, και τώρα του Τσίπρα απο τις τράπεζες των ροτσίλντ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails