Saturday, April 12, 2008

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

Πρίν από λίγες μέρες πέθανε ο Ζύλ Ντασσέν, ο σύζυγος της Μελίνας Μερκούρη. Τα ΜΜΕ της Ελλάδας είχαν συνεχή αφιερώματα για τον «μεγάλο Έλληνα» Ζύλ Ντασσέν. Ακόμα και τα κρατικά κανάλια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ3 για το 10λεπτο αφιέρωμα στον Έλληνα Ζύλ Ντασσέν. Απέκρυψαν πλήρως την καταγωγή του και κατάφεραν ακόμα μια φορά να παραπληροφορήσουν και να προδώσουν αυτούς που τους «ταϊζουν», δηλαδή τον ελληνικό λαό. Πήραμε ένα απόσπασμα από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Στόχος». Γράφει ο κ.Χατζηγώγος: «Οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Πάνο Παναγιωτόπουλο θρύνισαν το θάνατο του Χαζαροεβραίου Ζύλ Ντασσέν, με τη φράση «έφυγε ένας μεγάλος Έλληνας!!!». Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Απριλίου ο σύζυγος της μακαριστής Μελίνας Μερκούρη βάλθηκε να τους διαψεύσει. Κηδεύτηκε στην ιερά Συναγωγή του Εβραϊκού νεκροταφείου Νίκαιας, με όλο το ιουδαϊκό τυπικό, έχοντας πάνω στο φέρετρό του μια μαύρη σημαία του Ισραήλ με το άστρο του Δαβίδ. Όταν το φέρετρο μεταφέρθηκε στο πρώτο νεκροταφείο για να ταφή δίπλα στη Μελίνα η σημαία του Ισραήλ είχε αφαιρεθεί για να μην προκληθούν οι χριστιανοί τηλεθεατές που έβλεπαν τη σκηνή στη τηλεόραση. (Σημείωση ιστοσελίδας: αφαιρέθηκε η σημαία για να παραπληροφορηθεί ο ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την εκκλησία της Ελλάδος, αφού ήταν Εβραίος στο θρήσκευμα γιατί επιτράπηκε η ταφή του σε χριστιανικό νεκροταφέιο. Με μουσουλμανική ιεροτελεστεία μπορούμε δηλαδή να ταφούμε στο Ά νεκροταφείο; Κάποιοι έχουν διαλύσει όλους τους θεσμούς και δεν σέβονται τίποτα πια).
Οι αριστεροί δημοσιογράφοι που λυμαίνονται τα κανάλια μας, παρουσίασαν τον 97χρονο Ντασσέν σαν διεθνιστή Εβραίο που πολέμησε τον Μακαρθισμό στην Αμερική, που αγωνίστηκε για την ειρήνη και την συναδέλφωση των λαών και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
Την απάντηση έδωσε από το «ΒΗΜΑ» της περασμένης Κυριακής ο Κώστας Αλαβάνος,(αδελφός του Αλέκου Αλαβάνου) που υπήρξε για 15 χρόνια το δεξί χέρι της Μελίνας και σήμερα διευθύνει την τηλεόραση της Βουλής. Όταν τον Ιούνιο του 1967 ξέσπασε ο πόλεμος των 6 ημερών μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών, ο Ντασσέν παράτησε τη Μελίνα στην Αμερική και πήγε να καταταγεί φαντάρος σε ηλικία 56 ετών για να διπλασιαστούν τα εδάφη του αγαπημένου του Ισραήλ, όπως και τελικά έγινε. Αυτός ήταν ο μεγάλος ειρηνιστής Ζύλ Ντασσέν. Ένας Σιωνιστής 100%. Το ερώτημα είναι πως επέτρεψαν σε έναν Ιουδαίο να ταφεί σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο. Αλλά όπως μας λέει ο παπα-Γιώργης Μεταληνός, του το επέτρεψαν οι δικοί μας δεσποτάδες γιατί ήταν ο Ντασσέν(σημείωση ιστοσελίδας: Θυμηθείτε της αποκαλύψεις του Σπύρου Καρατζαφέρη για τους δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου, για να καταλάβετε ποιοι διοικούν την εκκλησία).

33 comments:

Anonymous said...

Σ'ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις πληροφορίες. Εχεις κάποια πηγή για το ότι όντως αφαιρέθηκε η σημαία;

Anonymous said...

Ένας Σιωνιστής 100%. Το ερώτημα είναι πως επέτρεψαν σε έναν Ιουδαίο να ταφεί σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο.

Edo na kano mia episimansi,ta nekrotafia den anikoun se kamia eklisia alla ston dhmo.Na katigoroume eki pou prepi,stin sigekrimeni periptosi ohi.

Anonymous said...

APO TA SXOLIA FAINETAI OTI SE PARAKOLOYTHOUN STHENARA OI EVRAIOI.
KANE TO BLOG SOU KATHARA EREYNHTIKO OPOS TO JEW WATCH

GIATI H ALHTHEIA EVRAIOI STO TELOS THA LAMSEI

Anonymous said...

Το οτι ήταν εβραίος σημαίνει απαραίτητα οτι ήταν κ σιωνιστής? ας μου το εξηγήσει κάποιος παρακαλώ αυτό γιατί δεν καταλαβαίνω...κι επιτέλους γιατί με το που πεθαίνει κάποιος βρίσκουμε ευκαιρία να ρίξουμε λάσπη? εσείς που λέτε οτι τίποτε δεν σέβονται πια οι κρατούντες μήπως είστε οι πρώτοι που δίνετε το παράδειγμα? που είναι ο σεβασμός στη μνήμη των νεκρών που σας δίδαξαν οι πρόγονοί σας? εμείς δεν προσφέραμε άσυλο στους εβραίους στην κατοχή? εμείς δεν είμαστε υπέρ της αδελφοσύνης των λαών? μήπως έμμεσα κατηγορείτε κ την ίδια τη Μελίνα για σιωνίστρια? δεν μπορεί να παντρεύτηκε ένα σιωνιστή χωρίς να το γνωρίζει...εκτός κ αν ήταν ηλίθια! Τι ήταν λοιπόν το σύμβολο του αντιδικατατορικού αγώνα στη Δύση? σιωνίστρια ή ηλίθια? κάποιοι απο σας φαίνεται οτι παίζουν περίεργα (τουλάχιστον) παιχνίδια. Γνωρίζω εβραίους που αγωνίστηκαν στο β παγκ. πόλεμο κι πέθαναν για την ελλάδα!! Γνωρίζω εβραίους που μάχονται για τα δικαιώματα των παλαιστινίων!! Γνωρίζω επίσης, όπως ο κάθε ειλικρινής αναζητητής της αλήθειας, οτι ο κοινός εβραίος με το σιωνισμό έχει τόση σχέση όση κ ο Ιταλός με τη μαφία!!!
εσείς??????

Anonymous said...

Όταν λέει πως πολέμησε υπέρ του σιωνιστικού κράτους τι σημαίνει ότι ήταν απλός εβράιος. Να διαβάζετε καλύτερα το άρθρο και μετά να σχολιάζετε.

Anonymous said...

Σαφώς και ήταν Σιωνιστής. Όποιος υποστηρίζει πολεμικά το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ είναι σιωνιστής.Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε να υποστηρίξει τον ανεφοδιασμό του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ.Μήπως για αυτο ο Ζυλ Ντασέν ήταν πολέμιος της χούντας; Δεν υποστηρίζω καθόλου τη χούντα.Με ενδιαφέρει η αλήθεια.

Anonymous said...

Ενας 100% εβραιοσιωνιστης ηταν.
Οι εβραιοσιωνιστες εχουν παντου εξουσια.

Anonymous said...

Μια παρατήρηση για την Μελίνα, αναφέρθηκε παραπάνω "μήπως έμμεσα κατηγορείτε κ την ίδια τη Μελίνα για σιωνίστρια? δεν μπορεί να παντρεύτηκε ένα σιωνιστή χωρίς να το γνωρίζει...εκτός κ αν ήταν ηλίθια!"
Τι έκανε ρε φίλε επιτέλους η Μελίνα και όλο το συνάφι της, αυτοεξoρίστικαν στο εξωτερικό γλεντότας με τα λεφτάκια που παράλληλα έκλεβαν με άλλους τρόπους από την χώρα μας... (Θες να σου πω πως; Βλέπε Γαλλική Αρχαιολόγική Εταιρία και αν θες έχω κιάλλα). Έτσι και εγώ αυτοεξόριστος Ινδιάνος είμαι που μάχομαι για τους κάστορες του Ισημερινού ...

Anonymous said...

H DESPO DIAMANTIDOU, H KOLHTH THS MELINAS EIXE PEI PWS O DASSEN ARNOUTAN GIA POLLA HRONIA NA PAREI THN ELLHNIKH YPHKOOTHTA, LEGONTAS PWS EINAI EVRAIOS! KAI GIA NA MHN XEXNIOMASTE, KAI H "MEGALH ELLHNIDA" MELINA HTAN EVRAIA. GI AFTOUS KAI TIS TAINIES TOUS O ELLHNIKOS POLITISMOS HTAN 8ALASSA, TZATZIKI KAI SOUVLAKI, KI EMEIS OI VLEKES YMNOUME TOUS "MEGALOUS ELLHNES" TOU POLITISMOU.

ONTWS POLLOI EVRAIOI DIAVAZOUN TO BLOG, METAXY TOUS KAI O GNWSTOS ROUFIANOS ABRAVANEL. PERISI ME EIXE APEILHSEI PWS 8A DIAMARTYRI8EI STON IP PAROXO MOU GIATI DEN TOU ARESAN AFTA POU EGRAFA STO BLOG TOU. OUST PALIOSIXAMA!

Anonymous said...

H DEPSO DIAMANTIDOU, H KOLLHTH THS MELINAS EIXE PEI SE SYNENTEFXH THS PWS O DASSEN ARNOUTAN GIA XRONIA NA PAREI THN ELLHNIKH YPHKOOTHTA GIATI HTAN EVRAIOS! PAREPIPTONTWS, KAI H "MEHGALH ELLHNIDA" MELINA HTAN KRYPTOEVRAIA. GI'AFTO EKANAN TAINIES POU PAROUSIAZAN TON ELLHNIKO POLITISMO WS TZATZIKI, SOUVLAKI KAI RETSINA, ALLA VLEPEIS, TA MME MAS EINAI IDIOKTHSIA ALLWN PERITMHMENWN KAI PROVALOUN TOUS DIKOUS TOUS.

ONTWS POLLOI EVRAIOI DIAVAZOUN TO BLOG, ANAMESA TOUS O GNWSTOS ROUFIANOS ABRAVANEL POU PERISI ME EIXE APELLHSEI PWS 8A DIAMARTIRH8EI STON IP PAROXO MOU GIATI DEN TOU ARESAN AFTA POU EGRAFA STO BLOG MOU. OUST PALIOSIXAMA!

Anonymous said...

Τι προδφορά είχε ρε παιδιά επιτέλους η Μελίνα στη τέχνη? Έλεος δηλαδή. Ένα βαμμένο ξανθό πουτ....κι ήταν που μεθούσε ασύστολα και έκανε τρελά πάρτυ. Και επειδή ήταν φραγκάτη και από "τζάκι" και παντρεύτηκε εβραίο μας την έχουν σαν ηρωίδα. Οι καλύτερες στιγμές της ήταν κάτω από το σανίδι, σαν υπουργός πολιτισμού. Όσο για τον "Ελληνα" ντασσέν, με καλύπτουν οι προηγούμενοι πλήρως... Καμία σχέση με Ελλάδα ο ανθρωπος.

Anonymous said...

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΑΤΙΜΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ Ο HITLER ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ

Anonymous said...

ine i moni fili ston kosmo pou idika to vodino kreas to trone isa pou na to di i fotia VGALTE LIPON TA SYMPERASMATASAS

Anonymous said...

λοιπον παιδια σας ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι ειμαι χριστιανος ορθοδοξος και κομμουνιστης και βαθια θρησκευομενος και ειμαι περηφανος που εχω υιοθετησει αυτες τις 2 ιδεολογιες που εξυμνουν κι εχουν ως κεντρο την αγαπη προς τον συνανθρωπο...εχω διαβασει τοσα εναντιον του κομμουνισμου και παολα αυτα δεν με επεισαν γιατι η αληθεια φαινεται απο τα εργα και πρεπει να κρινουμε μια ιδεολογια οχι απο το πως την εφαρμοζει κατα το συμφερον του ο καθε ανθρωπος αλλα τι πραγματικα πρεσβευει καθε ιδεολογια...διαβασα οτι ολοι οι κομμουνιστες ειναι αθεοι,μασονοι,σιωνιστες,προδοτες και αλλα πολλα οπως οτι κυνηγησαν την εκκλησια στην ρωσια και αλλα τετοια κουραφεξαλα...λενε οτι γκρεμιστηκαν εκκλησιες και μοναστηρια μκαι αφησαν μονο 300 ναους ορθιους επι κομμουνισμου και οτι το κρατος κυνηγουσε την εκκλησια...
λοιπον οταν ο λενιν πηρε την εξουσια καλεσε ολους τους οργανισμους και φορεις της χωρας για να παρει την γνωμη τους για την πολιτικη που θα ακολουθουσε.ολοι συμφωνησαν στο να διανειμουν την περιουσια στο λαο αναλογα με τις αναγκες του καθενος και οι μονοι που δεν δεχθηκαν ηταν η εκκλησια λογω οτι θα εχανε την επιβολη της στον λαο...

και για αυτο το λογο κυνηγησε την ιεραρχια του κληρου και οχι το θεσμο...αλλωστε αυτο φαινεται απο τον βιο του οσιου λουκα της κριμαιας οπου το καθεστως μετα απο 5 δικες στις οποιες τις 3 τον εκρινε αθωο απο τις συκοφαντιες των συναδελφων του ιατρων και ιερεων τον βραβευσε με το βραβειο σταλιν για την προσφορα του και τον εκανε αρχιεπισκοπο...παρολα αυτα λενε οτι σφαγιαζανε ιερεις και δεν αφηναμε να κανει τον σταυρο του ο κοσμος...ολοι αυτοι οι ιερεις και οι μοναχοι ποτε εγιναν;..μετα την πτωση του κομμουνισμου;
και ολα αυτα τα 2000 μοναστηρια που υπαρχουν στην ρωσια ποτε εγιναν; μετα το 1991 που επεσε ο κομμουνισμος;
λενε επισης οτι ειμαστε σιωνιστες και μασονοι οτι ο λενιν και οσταλιν ηταν εβραιοι και μασονοι, οτι ο μαρξ ελαβε απο τους mazzini και vaishaupt την θεωρια του κομμουνισμου και μετα την εξαπλωσαν ωστε οταν φευγει ο κοσμος απο τα ιμπεριαλιστικα καθεστωτα να ερχεται στον κομμουνισμο ωστε να ειναι και παλι ελγχομενος απο τους σιωνιστες...
αλλα αληθεια στα πρωτοκολλα των σοφων της σιων γραφει μεσα οτι αν απαρνηθεις το σιωνισμο και την μασονια και αποκαλυψεις και κυνηγησεις τα σχεδια τους τοτε θα σε κυνηγησουν και αυτοι...
τοτε αφου ηταν σιωνιστες και μασονοι πως οι κομμουνιστες αποκαλυπταν τα σχεδια τους και παντα επαιρναν θεση κατα τους και αυτων και των βλεψεων τους...
μηπως ολο αυτο ειναι μια προπαγανδα ωστε να δωσουν στον κοσμο απελπισια και να μην εχει που να στηριχθει και να τον κατευθυνουν στις ελεγχομενες κυβερνησεις τους και καθεστωτα;...η αθεια και ο δωδεκαθεισμος καλπαζει, οι κομμουνιστες που λενε οτι κυνηγανε την εκκλησια ειναι οι μονοι που δεν ασχολουνται ουτε με τα σκανδαλα της εκκλησιας ουτε τα υπολοιπα γιατι πιστευει οτι αν αλλαξει το συστημα θα αλλαξει και οτροπος ζωης του ανθρωπου και δεν θα χρειαζεται να εξαθλιωνεται για να βγαλει ενα κομματι ψωμι και να ζησει την οικογενεια του...τωρα το να κατηγορουμε οποιον εβραιο και αμερικανο βλεπουμε ως σιωνιστη και μασονο πιστευω οτι ειναι ρατσιστικο...

Anonymous said...

Βρε παιδιά, αφήστε καλύτερα την μουρμούρα κατά των Εβραίων και κοιτάξετε μερικά πράγματα κατάματα (αν αντέχετε βέβαια την αλήθεια).

Η Ελλάδα είναι ένα κράτος-καραγκιόζης, που την φτύνουν ακόμη και οι Γυφτοσκοπιανοί και δεν τολμά να κάνει μουξ. Ουδείς την υπολογίζει και ουδείς την σέβεται ή την φοβάται.

Δέστε το Ισραήλ. Μία χούφτα άνθρωποι έκαναν τ' αλατιού τρεις φορές 30πλάσιους Άραβες. Δέστε την καταδρομή του Έντεμπε και όχι μόνο.
Και το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να επιβληθούν στην Υπερδύναμη, είναι προς τιμήν τους. Μπράβο τους, γούστο τους και καπέλο τους. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε; Γιατί όχι; Μας λείπουν στην Αμερική και όχι μόνο επιστήμονες, επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι του πνεύματος; Κάθε άλλο. Ε, γιατί τους αφήνουμε αναξιοποίητους; Οι Εβραίοι μας φταίνε;
Όταν δίνουμε παντού κώλο, αντί να έχουμε ΕΔ σαν τις Ισραηλινές και ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ, οι Εβραίοι μας φταίνε.

Ποιος άλλος λαός εκδιώχθηκε από την πατρίδα του, έζησε 2000 χρόνια στην διασπορά και κατάφερε να τηρήσει άσβεστη στην μνήμη του την πατρίδα αυτή και το όνειρο να ξανακάνει κράτος ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ;
Μακάρι να ήταν και η Ελλάδα Ισραήλ και θα έβλεπα εγώ ποιος θα παραβίαζε το εναέριό της χώρο, ποιος θα τα λαιππωρούσε την ελληνική μειονότητα στην Β. Ήπειρο, ή ποιος θα μίλαγε για "Μακεδονίες".

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και αφήστε τα γυναικουλίστικα κλαψουρίσματα κατά μέρος.

Anonymous said...

Den mporw para na symfvnhsw me ton prohgoumeno. Tous Ebraious tha eprepe anti na tous brizoume na tous antigrafoume. Mia stalia anthrwpoi kai exoun petyxei tosa. Emeis sthn klapsa, sthn miza kai thn lamogia. Ena sas lew an o Giwrgakis xasei Makedonia kai Aigaio, egw ma tw Thew tha paw na ginw Ebraios. Barethika na me ftynoun oi Gyftoskopianoi, na me klanoun oi Tourkoi. Thelw na eimai yperhfanos opws oi Israilites. Fantasteitai na htan ta Gyftoskopia synora me Israil kai na kanoun ta idia. Tha eixan eksafanistei apo thn prwth ebdomada. Auto einai kratos, autos einai laos. Emeis eimaste katanalwtes pou psifisame to Giorgos gia 0.3 eurw thn hmera. Oust mas!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Μην ξεχνάς οτι οι Εβραίοι είναι ένας αιμοσταγής λαός ανέκαθεν....

Poulman said...

Πρωτη φορα αφηνω σχολιο εδω.
Σας χαιρομαι ολους.
Εχω μπει και σε αλλα φορουμ και αηδιασα απο την στρεψοκωλιαση, την αληταρια, τους βρωμο-αναρχικους και ψευτο-επαναστατες της πλακας.
Να συμπληρωσω στους παραπανω οτι -οπως εχουν πει καποιοι- ο χειροτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο ελληνας.
Τη δευτερη λεξη την γραφω εσκεμμενα με μικρο αρχικο γιατι ειναι ο μικροπρεπεης, ο αγενης (χωρις γενος-μπασταρδος), ο ανιστορητος, ο φιλοτομαριστης, ο αφιλοτιμος ανθρωπακος που ξερει μονο να γκρινιαζει, να κλαψουριζει και να γκαριζει εν χωρω μαζι με αλλους ομοιους του γα να μην αποφερει κανενα θετικο αποτελεσμα και για να αποδιοργανωσει και τους ελαχιστους σωστους Ελληνες που το προσπαθουν.
Αν καποτε βγουν ολοι οι γνησιοι Ελληνες στους δρομους και τις γειτονιες και ενωθουν, δεν θα χρειαστει πολλους αυτη η χωρα για να γινει παλι δυνατη.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ

Anonymous said...

Συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα σας,επισης για τα ευτρεπη σχολια των επισκεπτων σας,ειμαι οτι παρελαβα απο την μανα μου ΕΛΛΗΝΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Anonymous said...

Θα ηθελα να σας υπενθυμισω οτι οι εβραιοι εχουν τελειως αντιθετοι ιδεολογια απο τους χριστιανους και μαλιστα ειναι πολεμιοι μας.
Μας μισους εμας τους τους Χριστιανους και ειδικα εμας τους Ελληνες. Υπαρχουν πολλοι Εβραιοι μεσα σε θεσεις κλειδια στην κυβερνηση και παντα θα υπαρχουν, ειτε κυβερναει κομμα δεξιας ειτε αριστερα κ.λ.π.
Στοχους τους ειναι η καταστροφη ολων των Χριστιανων και η κατακτηση τους, ετσι οπως τους διδασκει το Ταλμουδ. Ξυπνηστε!
Ελεγχουν το χρημα του κοσμου, αρα κινουν ολα τα νυματα των χωρων.
Ας δανειστει κι αλλα ευρω η Ελλαδα και θα δειτε που θα φτασουμε.. Η λεξη "πατος" ακομα δεν εχει γινει πραγματικοτητα.. Ειναι τοκογλυφοι για να ελεγχουν τα παντα. Σκεφτητε και το ονομα Σημιτης τι σχεση εχει με τους Εβραιους, οπως επισης και το Βενιζελος. Ψαχτε λιγο.
Μα κοιμιζουν και μας κανουν καταναλωτικα οντα για να αναζητουμε χρηματα (δανεια,πιστωτικες) να ικανοποιησουμε τις "αναγκες μας".

Anonymous said...

το τι σαχλαμαρες διαβαζω ειναι αλλο πραγμα. πρωτα πρωτα στο καθε νεκροταφειο ενταφιαζονται ανθρωποι και οχι δογματα η ιδεολογιες. αρα περι ενταφιασμου εβραιου ειναι βλακειες γιατι ηδη υπαρχει ειδικο τομεας για διαφορα θρησκευματα. δηλ εναν αθεο δεν θα τον ενταφιασουν πουθενα? για ολες τισ βλακειες που κανουμε σαν εθνος βρισκουν μερικοι τους εβραιους. εν μερει αδικο. τι μας εφταιγαν οι εβραιοι οτι ταχα ανοιξαν την κερκοπορτα. και οι καλογεροι μηπως ειχαν συμπαθεια στον τουρκο..... πριν μερικα χρονια σε ενα συνεδριο ορθοδοξων στην Θεσ/νικη καπιοι ιερεις ειπαν οτι δεν επρεπε να γινει η επανασταση του 1821.

Anonymous said...

@March 21, 2009 4:52 PM

'Εχεις μπερδέψει τα εμείς με τα εσείς, αλλά γλώσσα λανθάνουσα...Λοιπόν:

...που είναι ο σεβασμός στη μνήμη των νεκρών που σας δίδαξαν οι πρόγονοί σας?

Οι πρόγονοί ΜΑΣ δίδαξαν επίσης την προστασία της πατρίδας από τους εχθρούς της.

...εμείς δεν προσφέραμε άσυλο στους εβραίους στην κατοχή?

Σωστό! Ο 'Αγγελος Έβερτ ήταν ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!

...εμείς δεν είμαστε υπέρ της αδελφοσύνης των λαών?

Σωστό! ΕΜΕΙΣ πιστεύουμε πως υπάρχουν και ξαδέρφια, φίλοι, γείτονες, γνωστοί, ακόμα και εχθροί, γιατί έτσι είναι το φυσικό και το φυσιολογικό! ΕΣΕΙΣ είσαστε που επιμένετε υποκριτικά πως είμαστε όλοι αδέρφια. Εμείς τα ΓΚΟΙΜ φυσικά, οι Έλληνες με τους Πακιστανούς και όλους τους ξεβράκωτους που τόσο πολύ αγαπάτε. ΕΣΕΙΣ οι ΔΗΘΕΝ εκλεκτοί εξαιρείστε και ενδιαφέρεστε μονό για τα πραγματικά σας αδέρφια.

...δεν μπορεί να παντρεύτηκε ένα σιωνιστή χωρίς να το γνωρίζει...εκτός κ αν ήταν ηλίθια!

Δεν ήταν ηλίθια, ήταν Εβραία!

... Γνωρίζω εβραίους που αγωνίστηκαν στο β παγκ. πόλεμο κι πέθαναν για την ελλάδα!!

Να τος πάλι ο MARDOCHAI!

Γνωρίζω εβραίους που μάχονται για τα δικαιώματα των παλαιστινίων!!

Την ΚΟΥΡΤΙΒΙΚ εννοείς. Ειναι και ο Σιούφας...


ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ... ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Anonymous said...

έχετε πολύ πλάκα!!! Καλά αφού έχουν χαθεί όλα, για ποιό πράγμα παλεύετε;;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ "HERMAN" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...

Anonymous said...

FILARAKI POU TA GRAFEIS OLA AYTA SIGOURA PSIFIZEIS LAOS KAI BRIZEIS TON ALBANO POU SOU EFAGE THN ELLHNIDA POUTANA GKOMENA ALLA DEN EFTAIGE O ALBANOS PISTEPSE ME EFTAIGE H POUTANA GIATI THN SEBESE ANTI NA KANEIS AYTO POU EKANE O PAPPOUS MOU KAI THS TRABAGE KAI KANENA XASTOUKI POU KAI POU LOIPON AYTO THELEI AYTO EXEI.... ASXETO DEN EXEI SHMASIA AN EISAI AGLOS GALOS PORTOGALOS EITE GERMANOS EBRAIOS KTL TO PROBLHMA EINAI ENA KAI MONO ENA TA LAMOGIA APANTAXOU THS GHS AYTOI POU METRANE TOUS ANTHROPOUS ME TA LEFTA KAI OXI ME THN GNOSH ME TA MHDENIKA STON LOGARIASMO TOUS KAI OXI ME THN EYFIA TOU MYALOU TOUS TO SIGOURO EINAI ENA OSO KAI NA XTYPIOUNTAI MERIKOI NA XEREIS OPOS YPARXEI H PAGKOSMIOPOIHSH YPARXOUN KAI AYTOI POU FOBONTAI THN PAGKOSMIOPOIHSH EINAI AYTOI POU XAFNIKA APO EKEI POU HTAN ARXHGOI KAI DEN TOUS ELEGXEI KANEIS TORA EXOUN MPASTAKES PX AMA GINEI MIA KOMPINA TORA STHN ELLADA EIS BAROS TOU DHMOSIOU PLEON H EYROPH EXEI DIKAIOMA NA TON BOUTHXEI AYTON POU THN KANEI OXI OPOS PROTA POU DEN TREXEI TIPOTA KAI EPEIDH EMENA MOU EXOUN KANEI POLLA.... THA THN FANE STON PISINO SYNTOMA NOMIZOUN EPEIDH EMPLEXE ME ENAN MEGALO EPIXEIRHMATIA OTI THA GLYTOSOUN EXO MATHEI NA TA BAZO ME POLY DYNATOTEROUS AKOMA KAI AN MOU STIXISEI KAI THN IDIA MOU THN ZOH ALLA ENA EINAI SIGOURO FILE MOU EGO OPOS EIPE KAI O ROBOCOP STO 3 DEAD OR ALIVE YOU ARE COMING WITH ME KOINOS THA TOUS PARO STON BOURKO MAZI MOU DEN THA GLYTOSOUN KI AYTO GIATI EGO KLHROTHIKA NA POLEMHSO APO THN MOIRA MOU AYTOUS KAI TO SYNAFEI TOUS KAI THA POLEMHSO ....

Anonymous said...

December 7, 2009 3:48 PM

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. Η ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ NY TIMES ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

HAPPY HANNUKAH!

ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ.

Anonymous said...

@ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

>Μην ξεχνάς οτι οι Εβραίοι είναι ένας αιμοσταγής λαός ανέκαθεν....<

Ναι, γιατί οι "άλλοι" είναι καλύτεροι.

Μην την ψάχνεις την δουλειά. ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Anonymous said...

Καλησπέρα σας.
Προς γνώση και πληροφόρησή σας, Η Μελίνα Μερκούρη ήταν εγγονή του Σπύρου Μερκούρη, όχι από υιό, αλλά από κόρη, η οποία μένοντας εγκυος από Ελληνορθόδοξο, της απαγορεύτηκε, από τον Σπύρο Μερκούρη, (τότε Δήμαρχο Αθηναίων) να παντρευτούν. Ο νοών νοείτω...
Κι όσο για το επώνυμο, όσοι γνωρίζετε από ετυμολογία, αναλύστε το επώνυμο Μercury= Ερμής

Anonymous said...

Συμφωνω με αυτα που λες. Ομως τι σχεση εχει ο Ερμης με τους εβραιους; Η απαντηση ειναι οτι το Mercury ειναι ονομα εβραιων εμπορων. Προς αποκατασταση της τιμης του ΕΛΛΗΝΑ θεου.

Anonymous said...

@ January 14, 2010 5:40 PM

Η Μελίνα Μερκούρη ήταν κόρη του ίλαρχου και μετέπειτα βουλευτή Σταμάτη Σπυρίδωνος Μερκούρη και της πρώην συζύγου του Αττίκ, Μαρίκας Φιλιππίδου, η οποία τον εγκατέλειψε για χάρη του πρώτου. Γι αυτήν είχε γράψει ο μεγάλος Αττίκ το και το "Ζητάτε να σας πω / τον πρώτο μου σκοπό / τα περασμένα μου γινάτια / ζητάτε "Είδα μάτια"" κλπ.

Γνωστά είναι αυτά και καλό θα ήταν να μην γράφονται ανοησίες.

Όσο για την ετυμολογία του οικογενειακού ονόματος... είναι απλώς τρίχες κατσαρές.

Anonymous said...

June 10, 2010 6:39 PM

Αυτα που λες εσυ ειναι τριχες κατσαρες. Υπαρχουν εβραιοι με το ονομα Hermes (!!!) και το ονομα της Μερκουρη ειναι το Λατινικο αναλογο. Προσωπικα εχω γνωρισει εβραιοπουλο με το ονομα Steven Hermes. Μαθε πρωτα για τη μλας και μετα ισιωνεις και τριχες. Ριξε μια ματια στο ονομα Hermes εδω

http://www.scribd.com/doc/20132353/Yahudi-Adlari-Soyadlari-Jewish-Names-Surnames-08-08-09-Erkan-Kiraz-Internet

και σταματα τις εξυπναδες.

Anonymous said...

Δεν υπάρχουν αθώοι Εβραίοι. Ειναι όλοι συνένοχοι στα εγκλήματα.
Σεβασμό απολαμβάνουν αυτοι που τον δικαιούνται. Δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ουτε στους νεκρούς. Να τιμήσουμε το Εφιάλτη ίσως; Με κάποια πλατεία; Δεν μισούμε τους Εβραίους γιατι έχουν πετύχει τους σκοπούς τους. Αλλά για τους τρόπους που χρησιμοποίησαν.
Οχι δεν θέλουμε να τους αντιγράψουμε γιατί είμαστε άνθρωποι και Ελληνες. Εχουμε δικά μας πρότυπα, αν ξυπνήσουμε, να αντιγράψουμε. Το μίσος της γενιάς του Καιν ( απο εκεί προέρχονται οι Εβραίοι) για τους Ελληνες είναι παλιό όσο και ο άνθρωπος. Οσο και να θέλουμε να το ξεχάσουμε εμείς δεν μας αφήνουν αυτοί. Ας το αποδεχθούμε λοιπόν και ας ενεργήσουμε αναλόγως. Ο περιούσιος λαός δεν έχει προσφέρει στην αθρωπότητα τίποτα περισσότερο απο μίσος, εγκλήματα και οτι χειρότερο μπορεί να κρύβει η ψυχή ενός υπάνθρωπου. Τα ζώα είναι πιο πολιτισμένα απο αυτούς.
Η Ευρώπη στον Β ΠΠ είχε 4.000.000 Εβραίους. ( Τώρα πως στα στρατόπεδα πεθαναν 6.000.000 είναι μυστήριο). Πείτε μου έστω και ένα σύνταγμα Εβραίων στο στρατόπεδο των Συμμάχων. Ακόμα και οι αντικαθεστωτικοί Ρώσοι έκαναν δικές τους μεραρχίες στο πλευρό των Γερμανών. Οι Εβραίοι που ήταν; Να σας πώ εγώ: Κρύφτηκαν, και με χίλιους τρόπους οι περισσότεροι απέφυγαν την στράτευση. Ρωτήστε τους Αμερικάνους να σας πουν για αυτό.
Οσο για την Μελίνα, όταν γλένταγε στο Παρίσι, ούρλιαζε απο το μίσος της κατα των Ελλήνων. Ελληνίδα έγινε όταν μυρίστηκε "ψητό".
Αν δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την αλήθεια και ονειρευόμαστε, καλά να πάθουμε.

Anonymous said...

Το τελος του ελληνισμου και της οποιας οικομενικης δυναμης που ειχε ακομα και το ονομα ελληνας τελιωσε με την εισαγωγη της εβραικης θρησκειας με παραλαγες για χριστιανους αργοτερα εγινε και το αντιπαλο δεος για το χριστιανισμο ο μουσουλμανισμος παρακλαδι της εβραικης θρησκειας και αυτο τελιωσε και ο ζοροαστρισμος απο εκεινα τα χρονια πι εβραιοι ειναι στο διαιρε και βασιλευε

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails