Tuesday, March 24, 2009

«ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ»

Όσοι είναι «ψαγμένοι» γνωρίζουν ποια μυστική υπηρεσία έχει σαν σύνθημά της τον τίτλου του άρθρου.

Οι αναγνώστες της ιστοσελίδας, γνωρίζουν οτι σε όλες τις χώρες της Γής υπάρχει ένα διογκούμενο κίνημα ενάντια στους Εβραίους. Ελάχιστοι πλέον άνθρωποι, πιστεύουν τα παραμύθια των μεγαλοδημοσιογράφων.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι αυτοί οι μεγαλο-δημοσιογράφοι, ναι μεν είναι λαμόγια, συμφεροντολόγοι και φιλοχρήματοι, αλλά πιστεύουμε οτι όλα αυτά που μεταδίδουν, τα μεταδίδουν απο άγνοια και απο αφέλεια. Βλέπουν λοιπόν το κύμα αντισημιτισμού σε όλη τη γή και παίζουν το τελευταίο χαρτί τους. Προσπαθούν να μας πείσουν οτι υπάρχουν «οι κακοί Σιωνιστές», αλλά υπάρχουν και Εβραίοι που «δεν συμμετέχουν σε αυτή τη Παγκόσμια Συνομωσία.

Όλοι έχουμε δει βίντεο με τους Εβραίους στη Νέα Υόρκη και σε διάφορα άλλα σημεία της Γής που διαμαρτύρονται ενάντια στα εγκλήματα των Σιωνιστών. Έτσι λοιπόν οι φίλοι μας οι μεγαλοδημοσιογράφοι με...περισπούδαστο ύφος μας «πληροφορούν» για το ποιοί είναι οι καλοί Εβραίοι και ποιοι οι κακοί Εβραίοι. Ξεχνούν οι φίλοι μας οι μεγαλοδημοσιογράφοι οτι με το αντικείμενο αυτό έχουν ασχοληθεί ελάχιστο χρονικό διάστημα.



Φίλοι δημοσιογράφοι των κατεστημένων ΜΜΕ: κοιμάστε όρθιοι!









Θα σας αποδείξουμε οτι όλα αυτά τα πράγματα είναι προσχεδιασμένα και προμελετημένα απο ειδικές οργανώσεις των Εβραίων. Ξέρουν οτι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξυπνήσει η ανθρωπότητα, να ενωθεί και να ξεσηκωθεί εναντίον τους.
Ενας λοιπόν απο τους διανοούμενούς τους(των Εβραίων), ο Ζάκ Αταλί, μαζί με πληθώρα άλλων Εβραίων όπως ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, επεξεργάζονται σενάρια για το πως θα αντιδράσει η ανθρωπότητα στις μεθοδεύσεις τους. Είναι μελλοντολόγοι. Είναι γνώστες της συνωμοσίας.


Ο Ζάκ Αταλί είναι μέλος ενός απόλυτα μυστικού και «κλειστού» εβραϊκου tank think- «δεξαμενή σκέψης»- το JPPPI(Jewish People Policy Planning Institute), στο οποίο συμμετέχουν είκοσι διακεκριμένοι Εβραίοι. Συνεδριάζουν σε μυστική τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Λέγεται μάλιστα οτι το μέρος που συνεδριάζουν, είναι πιο απόρρητο απο τα μέρη συνεδριάσεων και της CIA και της NSA. Το αντικείμενο των συζητήσεων είναι μόνο ένα: Ποιές είναι οι πιο σημαντικές απειλές για τον εβραϊκό λαό για το 21ο αιώνα και τι μέτρα πρέπει να παρθούν προκαταβολικά. Είναι προνοητικοί,όχι σαν τους Έλληνες πολιτικούς.



Ο Ζάκ Αταλί έχει γράψει περίπου 40 βιβλία. Μεσα στα βιβλία του, περιγράφει το πως οι κατέχοντες το χρήμα κατάφεραν να εξουσιάσουν, την «δύναμη», την πολιτική. Θεωρεί οτι οι κατέχοντες το χρήμα είναι η μέγιστη δύναμη της ανθρωπότητας.

Οι κατέχοντες το χρήμα βρίσκονται στο παρασκήνιο και καθοδηγούν τις εξελίξεις. Σε κάθε εποχή φροντίζουν να χρησιμοποιούν έναν λαό προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Οταν η δύναμη αυτού του λαού εξαντληθεί και αφου εκπληρώσει τα προδιαγεγραμμένα σχέδιά τους, ο λαός αυτός πρέπει να «θυσιασθεί» σαν αποδιοπομπαίος τράγος.
Αυτό παραπέμπει στο Χαζάρικο και Φαρισαϊκό παρελθόν τους.

Πιστεύει λοιπόν ο Ζάκ Αταλί οτι οι ΗΠΑ έχουν εκπληρώσει το στόχο που έθεσαν οι Αργυραμοιβοί. Τα επόμενα 20 χρόνια θα χάσουν την πρωτοκαθεδρεία στην ανθρωπότητα. Και για να εξευμενιστούν οι «αόρατες» οντότητες που ελέγχουν την μοίρα της ανθρωπότητας, πρέπει οι «εκτελεστές» του σχεδίου να θυσιασθούν με τελετουργικό τρόπο.

«Σύμφωνα με τον Αταλί αν δεν θυσιασθούν, αυτοί που εφάρμοσαν τα σχέδια, τότε ένα απίστευτο κύμα παγκόσμιας δυσαρέσκειας θα συμπαρασύρει και τους εμπνευστές του σχεδίου, οι οποίοι κρύβονται στο παρασκήνιο.»

Αυτή η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα.

Ενα κεφαλαιώδες ζήτημα που ασχολούνται τα μέλη της JPPPI, είναι το πως θα εξασφαλίσουν οτι δεν θα στοχοποιηθεί ολόκληρος ο λαός τους. Ετσι λοιπόν φροντίζουν απο τώρα να έχουν έτοιμους αποδιοπομπαίους τράγους, φροντίζουν να γίνονται οι κατάλληλες διαδηλώσεις και οι κατάλληλες ανακοινώσεις, κάποιων που «δηθεν» διαφωνούν.

Είδαμε προσφατα μια κοινότητα Εβραϊκή που διαφωνεί με τους Σιωνιστές, επωφελείται όμως οικονομικά απο τη Παγκόσμια Αυτοκρατορία των Εβραίων. Ετσι αυτή η κοινότητα που διαφωνεί με τους Σιωνιστές, ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο διαμαντιού. Ζούνε στις βίλες τους και όλοι οι άλλοι λαοί , δουλεύουν στα ορυχεία, προκειμένου να τους τροφοδοτούν με διαμάντια για ένα ξεροκόμματο. Όλοι γνωρίζουν οτι τα αδαμαντορυχεία της Αφρικής είναι στα χέρια των Εβραίων. Μάχονται όμως κατά του... Σιωνισμού!

Αυτοί οι άνθρωποι φροντίζουν να τρέφονται με καθαρά τρόφιμα που είναι σημαδεμένα με ένα μικρό «Κ». Τα βρίσκεις εύκολα στα σούπερ-μάρκετ της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρούνται καθαρά. Οι υπόλοιποι λαοί τρώνε μολυσμένα τρόφιμα, μεταλλαγμένα τρόφιμα. Θυμηθείτε τη νοθεία που έκανε το «Lidl» με ορυκτέλαιο. Να είστε βέβαιοι οτι αυτή η υπόθεση θα κουκουλωθεί. Το Lidl είναι εβραϊκών συμφερόντων. Κανείς δεν τιμωρήθηκε.

Οι μεγαλο-δημοσιογράφοι αυτά τα πράγματα δεν τα γνωρίζουν. Και αν κάποιοι τα γνωρίζουν έχουν τόσο ελαστική συνείδηση που τουςς επιτρέπει να αυτολογοκρίνονται. Ξεχνούν όμως οτι αυτή τους η στάση είναι προδοσία ενάντια στο σύνολο της ανθρωπότητος.




11 comments:

Anonymous said...

Οι εβραίοι για να πετύχουν τους σκοπούς τους, χρησιμοποίησαν το Ηνωμένο Βασίλειο κυρίως αλλά και τη Γαλλία και τη Γερμανία. Την τσαρική Ρωσία δεν μπορούσαν να την ελέγξουν. Για αυτό και την διαλύσαν εκ των έσω. Ούτε τη Βυζαντινή αυτοκρατορία μπόρεσαν να την ελέγξουν ποτέ. Για αυτό και το ανθελληνικό μένος (λόγω αποθημένων) κατά τη δειάρκεια της τουρκοκρατίας.

Κοσμάς said...

... Πως ξέρετε για την μυστική συνδριάση κι αυτα; Δεν είδα αποδείξεις... σας συνιστώ να παραθέτετε αποδείξεις... Πως να πιστεψώ εγώ ότι ξέρετε για μια μυστική συνεδρίαση στης ΗΠΑ κτλ κτλ;

Anonymous said...

Aπό τη φωτογραφία και τα ρούχα τους φαίνεται ότι οι "αντισιωνιστές εβραίοι" είναι "ορθόδοξοι εβραίοι". Και είναι αλήθεια ότι οι συντηρητικοί ορθόδοξοι εβραίοι είναι ενάντια στην κατοχή παλαιστινιακών εδαφών.
Απλώς, είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία και ο σιωνισμός κυριαρχεί.
Επίσης, νέα αγόρια και κορίτσια, αντιρρησίες συνείδησης, πάνε πολλά χρόνια φυλακή, γιατί αρνούνται να πολεμήσουν κατά των παλαιστινίων. Έχουν και για σύνθημα : "δυο λαοί, ένα μέλλον". Αυτές είναι πραγματικές καταστάσεις, έστω και μειοψηφικές.
Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Συμφωνώ με το ρόλο των εβραίων στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, αλλά η ισοπέδωση βλάπτει τα επιχειρήματα ενάντια στους αυτοκράτορες του χρήματος.
Δεν είναι όλοι ίδιοι και η προσπάθεια ερμηνείας των κοινωνικών και οικονομικών συγκρούσεων, μόνο με όρους φυλετικούς οδηγεί επιχειρήματα στην απαξίωση και τελικά υπηρετεί τη διαίρεση των λαών, που προωθούν εκείνοι που στην κορυφή είναι ενωμένοι.
Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Ούτε άσπροι ούτε μαύροι. Όλοι μαζί με ένα αίτημα: "Πάρτε την έκδοση χρήματος από τους τραπεζίτες και τους λακέδες πολιτικούς".
Για την κρίση, την πείνα, τη δυστυχία και τον πόλεμο φταίνε όσοι απέσυραν το χρήμα από την αγορά και την κοινωνία. Τυπώστε χρήμα και μοιράστε το, για να ικανοποιηθούν οι βασικές ανάγκες των λαών, όπου βρίσκεται ο καθένας.
Κι αυτό είναι δημοκρατία. Ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Άλλος τρόπος από μια δημοκρατία, έτσι όπως την πρωτοπαρουσίασαν στον κόσμο οι έλληνες δεν υπάρχει. Και άλλο η Αθηναική οικονομική και πολιτική αγορά και άλλο τα κατασκευάσματα, που μοιάζουν μόνο κατ' όνομα, με αυτή.
Αποκατάσταση της δημοκρατίας.
Αποκατάσταση των πραγματικών ελληνικών αξιών.
Επανίδρυση της αθηναικής αγοράς, τόπος συναλλαγών και δημοκρατίας.Επανίδρυση της Εκκλησίας του Δήμου και της Εκκλησίας του Χριστού.
(Οι άθεοι, ας διαλέξουν μόνο το πρώτο)
ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

mizrahind wiseman said...

Πολλα απο αυτα αληθευουν. οντος κυριαρχουν τον κοσμο αυτοι που κατεχουν το τραπεζικο συστιμα.
ομως, αυτο που γινεται σημερα στον κοσμο, ειναι μερος τις δημιουργιας του θεου. τιποτα δεν μπορει να παρακαμψει την θελιση ΤΟΥ.
ειναι δεδομενο οτι η ανθρωποτητα θα παρει συντομα το μεγαλο μαθημα.
το καρκινο της κοινωνιας ιατρευεται μονο με το νυστερι, εφοσον ο απλος ανθρωπος νοιαζεται μονο για τον εαυτο του. απο τον εγωισμο πηγαζει η αμαρτια, και οταν ο καθενας μας θα προσπαθησει να αλλαξει τον τροπο σκεψης και πραξης, μονο τοτε θα υπαρξει ελπηδα για τον ανθρωπο, και πλεων, ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ εκτος του Θεου, δεν θα μπορει να μας ελεγξει. ολοι κανουν θεμα την ζωη του Ισου και προσκαλουν να διαβασουμε τον Βιβλο, ομως, κανεις δεν προσπαθει να εφαρμοζει την διδασκαλια Του στην καθημερινη ζωη, απεναντι στους σνανθρωπους. ολοι μισουμε τους εβραιους, τους αλβανους, τους τουρκους, τους μουσουλμανους, τους πακιστανους, τους γυφτους, τους βρωμιαριδες, τους ναρκομανεις, τους ομοφυλοφιλους, τους μαυρους, και γενικοτερα οτι δεν μας μοιαζει και δεν μας συμφερει. ζουμε μια γριζα αοσμη και αχρωμη ζωη, μεσα στο μισος,και της ανομαλιας, και πεθαινουμε καθε μερα, δηλητηριασμενοι απο τις εσθησεις μας. μεσα απο αυτη την αδυναμια μας, βρικαν την δυναμη τους αυτοι που μας κυβερνουν και μας ελεγχουν.
εαν δεν γυριζουμε στον εαυτο μας, να βελτιοσουμε τη ζωη και τις πραξεις μας, να γεμισουμε την καρδια μας με ΑΓΑΠΗ και σεβασμο προς ολα τα πλασματα της γης, τιποτα και κανεναν δεν θα μας σωσει.
να αλλαξουμε εδω και τωρα τη ζωη μας, και η παγκοσμια αλλαγη θα λαβει μερος καθεαυτου.
mizrahind wiseman

Anonymous said...

Υπάρχει μια κοπέλλα στο φόρουμ του Ντέϊβιντ Άικ που μπορεί να έχει σαλέψει ολίγον από την υπερβολική μανία της να συλλέγει στοιχεία. Αλλά λέει κάτι σωστό, πάνε πολλοί πλούσιοι στην Αυστραλία. Ισχυρίζεται πως αυτή είναι η Γη της Επαγγελίας. Πως Πάπας και Εβραίοι είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, Καθολικοί και Σιωνιστές οι πρωτεργάτες όλων των μυστικών εταιρειών. Παντοδύναμοι και γνώστες της αληθινής ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτή η κοπέλλα δεν μιλά καθόλου για έλληνες και αρχαία Ελλάδα. Μάλλον δεν παίζουμε κανένα ρόλο για την θεωρία της. Αλλά κι ο Άϊκ δεν μιλά και πολύ για μας, το οποίο το βρίσκω πολύ περίεργο. Τελικά ήρθε στη χώρα μας; Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι ιθαγενείς "Ινδιάνοι" της Αμερικής και οι Έλληνες έχουν χτυπηθεί όσο καμμιά άλλη φυλή στον κόσμο. Φαίνεται ότι ισορροπήσαμε ανάμεσά τους αλλά μόνο φαίνεται. Πόσοι θα είμασταν αν δεν μας αποδεκάτιζαν με χίλιους δυο τρόπους; Ο Κίσινγκερ δεν είναι άνθρωπος. Αυτό ξεχάστε το. Δεν λέω πως είναι Ερπετοειδής και άλλες τέτοιες σάχλες. Οι εβραίοι έχουν μια κοινή συνισταμένη ότι και να κάνουν που τους διαφοροποιούν. Είναι δεμένοι του Κερατά.

Anonymous said...

www.jewsnotzionists.org

Ellhnas said...

Με το ''κ'' ,τι προιόντα εννοείται ;
Μπορειτε να βοηθήσετε παραθέτωντας σύνδεσμο απο εικόνα;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Είναι γνωστό το θέμα.Γίνεται χαμός στην Αμερική και στην Ευρώπη με αυτά τα προϊόντα.Τα προϊόντα είναι τα λεγόμενα "kosher" και μπορούν να βρεθούν ακόμη και στα μαγαζιά που πάμε όλοι μας.Για να υπάρχουν τέτοια προϊόντα εκεί πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη εβραϊκή κοινότητα ή να ψωνίζουν απο εκεί Εβραίοι.Οταν εγκαθίστανται σε μια περιοχή τότε ενημερώνονται για του που θα βρούν τα προϊόντα.

Υπάρχει ένα βιβλίο σχετικά.Λέγεται:

"Η απειλή του τίποτα".Ανδρέας Τσάκαλης εκδόσεις Μπίμπης

Περιέχει απίστευτες λεπτομέρειες για αυτά τα προίόντα και το πως οι Εβραίοι προσπαθούν να τα επιβάλλουν

Anonymous said...

http://krisaion.blogspot.com/2010/04/kosher.html

http://www.koshertechnicalkonsultants.org/What%20is%20KTK-Greek.pdf

Anonymous said...

B.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 19.4.2012
Φίλε ανώνυμε που έχεις γράψει στις 18 Μαϊου 2009, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στα δύο σημεία που αναφέρεις : 1)Να παρθεί η έκδοση χρήματος από τους τραπεζίτες και 2) Τυπώστε χρήμα και μοιράστε το για να ικανοποιηθοπυν οι βασικές ανάγκες των λαών. Αλλά αυτό να γίνεται ως εξής : Το χρήμα να εκδίδεται μόνο απο το κρατικό νομισματοκοπείο και κατ΄εντολήν του Υπουργείου Οικονομικών κάθε χώρας, ανάλογα με τις ανάγκες του λαού. Οταν υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμα, δηλαδή τα ετήσια έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα, η διαφορά να κόβεται σε χρήμα και να δίνεται για τις αναγκαίες δημόσιες δαπάνες (δηλαδή οικονομική ανάπτυξη, κοινωνικές παροχές, ενίσχυση ασφαλιστικών ταμείων, προγράμματα ανεργίας). Κατ΄αυτό τον τρόπο τα κράτη δεν θα χρειάζεται να προβαίνουν σε εξωτερικό δανεισμό κι έτσι θα είναι οικονομικά ανεξάρτητα, χωρίς να είναι αλυσοδεμένα με δυσβάσταχτα χρέη τα οποία λόγω των απάνθρωπων τοκοχρεολυσίων δεν μπορούν ποτέ να εξοφληθούν. Αυτό όμως δυστυχώς, δεν το επιτρέπει η παγκόσμια οικονομική ελίτ και το σιωνιστικό ιερατείο.

Anonymous said...

Προσπάθησε να το κάνει ο Κένεντι με το περίφημο προεδρικό διάταγμα "executive order 11110" άλλα μια μέρα πήγε στο Dallas και δεν ξαναγύρισε...
Όλοι οι ηγέτες "πήραν το μήνυμα" και κανένας δεν μιλάει πια για νομισματοκοπια....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails