Friday, June 1, 2007

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Δρ. ΧΑΜΕΡ!

Επιτέλους, στις 17 Φεβρουαρίου μάθαμε τα καλά νέα για την αποφυλάκιση του γερμανού γιατρού Δρ. Χάμερ, που κρατούνταν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στις γαλλικές φυλακές Φλερύ Μεροζί για το εξωφρενικό «αδίκημα» της … «παρότρυνσης σε άσκηση ιατρικής εναντίον της Σχολής»!

Για όσους δεν γνωρίζουν την περίπτωση του Δρ. Χάμερ, στον οποίο το ΖΕΝΙΘ (αρ ?) έκανε ειδικό αφιέρωμα, σας πληροφορούμε ότι πρόκειται για έναν επαναστάτη γιατρό που εναντιώνεται εδώ και 25 χρόνια με όλες του τις δυνάμεις κατά των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που προωθούν τις χημειοθεραπείες κατά του καρκίνου, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αυτός καθαυτός ο καρκίνος που σκοτώνει τους ασθενείς (καθότι οι όγκοι κατά 90% αυτοθεραπεύονται), αλλά η χορήγηση των ιδιαίτερα κερδοφόρων θανατηφόρων χημειο-παρασκευασμάτων, που οδηγεί σε γενική κατάπτωση των ζωτικών λειτουργιών και τελικά τον θάνατο. Ο Δρ. Χάμερ έχει ονομάσει την επαναστατική θεωρία του κατά του καρκίνου «Νέα Ιατρική» και έχει γράψει πολλά βιβλία και άρθρα σχετικά. Υπήρξε δε ο μοναδικός έγκλειστος υποψήφιος για Νόμπελ ιατρικής κατά το έτος 2005…

Το ΖΕΝΙΘ θα επανέλθει ξανά και ξανά στην πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση του

Δρ. Χάμερ και ετοιμάζει επίσης αποκλειστική συνέντευξη μαζί του.

Προς το παρόν, ας διαβάσουμε την ανοιχτή επιστολή που απευθύνει σε όλους τους υποστηρικτές του ο Δρ. Χάμερ, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του.

«Δρ. Ryke Geerd Hamer

Alhaurin el Grande

Spain

17 Φεβρουαρίου 2006

Αγαπητοί Φίλοι της Γερμανικής Νέας Ιατρικής!

Χθες βράδυ επέστρεψα σπίτι μου γύρω στις έντεκα και μισή.

Έζησα επί ενάμιση χρόνο μέσα σε έναν ψυχολογικό τρόμο-για τον οποίο δεν θέλω να μιλήσω, τουλάχιστον σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Πολλοί από εσάς μου γράψατε για να μου δώσετε κουράγιο. Πολλές φορές δεν είχα ιδέα για το τι έμελλε να συμβεί με μένα, αν θα τα κατάφερνα να βγω ποτέ ζωντανός μέσα από αυτή τη ψυχο-τρομοκρατική κόλαση. Προς το παρόν δεν θέλω να σας δώσω περαιτέρω πληροφορίες, για να μην ταραχτείτε και να μην φοβηθείτε.

Ας χαρούμε και ας στηρίξουμε την Γερμανική Νέα Ιατρική , που κατάφερε μετά από 25 χρόνια να κάνει την ρήξη. Ο αριθμός αυτών που κατανοούν το ρόλο της συμβατικής ιατρικής αυξάνεται μέρα με τη μέρα! Ας αγωνιστούμε, ώστε οι 1500 ασθενείς την ημέρα να πάψουν να «δολοφονούνται» βάρβαρα από αυτήν την ιατρική.

Υποστηρίζουμε την πιο αυθεντική και τίμια ιδέα στον κόσμο!

Θα επιτύχουμε , με ενωμένες τις δυνάμεις μας και καλά θέληση!

Στέλνω ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας παρακαλώ, μην υποχωρείτε! Μπορεί να βρίσκομαι εκτός φυλακής, αλλά καθημερινά 1500 άνθρωποι συνεχίζουν να χάνονται. Η Γερμανική Νέα Ιατρική πρέπει να είναι για το καλό όλων και προσβάσιμη από όλους χωρίς εξαίρεση!

Σύντομα θα δούμε τους καρπούς της προσπάθειάς μας να ανθίζουν.

Viva la medicina sagrada!

Δικός σας,

Ryke Geerd Hamer »

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails