Saturday, April 12, 2008

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

Πρίν από λίγες μέρες πέθανε ο Ζύλ Ντασσέν, ο σύζυγος της Μελίνας Μερκούρη. Τα ΜΜΕ της Ελλάδας είχαν συνεχή αφιερώματα για τον «μεγάλο Έλληνα» Ζύλ Ντασσέν. Ακόμα και τα κρατικά κανάλια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ3 για το 10λεπτο αφιέρωμα στον Έλληνα Ζύλ Ντασσέν. Απέκρυψαν πλήρως την καταγωγή του και κατάφεραν ακόμα μια φορά να παραπληροφορήσουν και να προδώσουν αυτούς που τους «ταϊζουν», δηλαδή τον ελληνικό λαό. Πήραμε ένα απόσπασμα από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Στόχος». Γράφει ο κ.Χατζηγώγος: «Οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Πάνο Παναγιωτόπουλο θρύνισαν το θάνατο του Χαζαροεβραίου Ζύλ Ντασσέν, με τη φράση «έφυγε ένας μεγάλος Έλληνας!!!». Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Απριλίου ο σύζυγος της μακαριστής Μελίνας Μερκούρη βάλθηκε να τους διαψεύσει. Κηδεύτηκε στην ιερά Συναγωγή του Εβραϊκού νεκροταφείου Νίκαιας, με όλο το ιουδαϊκό τυπικό, έχοντας πάνω στο φέρετρό του μια μαύρη σημαία του Ισραήλ με το άστρο του Δαβίδ. Όταν το φέρετρο μεταφέρθηκε στο πρώτο νεκροταφείο για να ταφή δίπλα στη Μελίνα η σημαία του Ισραήλ είχε αφαιρεθεί για να μην προκληθούν οι χριστιανοί τηλεθεατές που έβλεπαν τη σκηνή στη τηλεόραση. (Σημείωση ιστοσελίδας: αφαιρέθηκε η σημαία για να παραπληροφορηθεί ο ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την εκκλησία της Ελλάδος, αφού ήταν Εβραίος στο θρήσκευμα γιατί επιτράπηκε η ταφή του σε χριστιανικό νεκροταφέιο. Με μουσουλμανική ιεροτελεστεία μπορούμε δηλαδή να ταφούμε στο Ά νεκροταφείο; Κάποιοι έχουν διαλύσει όλους τους θεσμούς και δεν σέβονται τίποτα πια).
Οι αριστεροί δημοσιογράφοι που λυμαίνονται τα κανάλια μας, παρουσίασαν τον 97χρονο Ντασσέν σαν διεθνιστή Εβραίο που πολέμησε τον Μακαρθισμό στην Αμερική, που αγωνίστηκε για την ειρήνη και την συναδέλφωση των λαών και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
Την απάντηση έδωσε από το «ΒΗΜΑ» της περασμένης Κυριακής ο Κώστας Αλαβάνος,(αδελφός του Αλέκου Αλαβάνου) που υπήρξε για 15 χρόνια το δεξί χέρι της Μελίνας και σήμερα διευθύνει την τηλεόραση της Βουλής. Όταν τον Ιούνιο του 1967 ξέσπασε ο πόλεμος των 6 ημερών μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών, ο Ντασσέν παράτησε τη Μελίνα στην Αμερική και πήγε να καταταγεί φαντάρος σε ηλικία 56 ετών για να διπλασιαστούν τα εδάφη του αγαπημένου του Ισραήλ, όπως και τελικά έγινε. Αυτός ήταν ο μεγάλος ειρηνιστής Ζύλ Ντασσέν. Ένας Σιωνιστής 100%. Το ερώτημα είναι πως επέτρεψαν σε έναν Ιουδαίο να ταφεί σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο. Αλλά όπως μας λέει ο παπα-Γιώργης Μεταληνός, του το επέτρεψαν οι δικοί μας δεσποτάδες γιατί ήταν ο Ντασσέν(σημείωση ιστοσελίδας: Θυμηθείτε της αποκαλύψεις του Σπύρου Καρατζαφέρη για τους δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου, για να καταλάβετε ποιοι διοικούν την εκκλησία).

Ο Σόρος ο Νίμιτς και η Μακεδονία

Τη Παρασκευή 21 Μαρτίου ήταν η παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού. Την ίδια ημέρα στην ελληνική Βουλή συζητούσαν για το ασφαλιστικό. Κάποια στιγμή ήρθε η σειρά του Γιώργου Καρατζαφέρη να μιλήσει. Και είπε τα εξής σημαντικότατα: «Η Βουδαπέστη έχει ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που είναι ιδιοκτησία του Τζόρτζ Σόρος. Εις το τριμελές επιστημονικό συμβούλιο αυτού του πανεπιστημίου συμμετέχει ο κ. Νίμιτς.Σας λέει αυτό κάτι; Να σας θυμίσω ότι ο κ. Σόρος είναι άτυπος ιδιοκτήτης της FYROM ,οπότε ο κ. Νίμιτς είναι υπάλληλός του και εμείς του εμπιστευτήκαμε την διαδικασία για το όνομα της Μακεδονίας.
Συμπτωματικά ή όχι και οι τρείς μεσολαβητές των Αμερικάνων που ασχολήθηκαν με το Μακεδονικό, ο κ. Βάνς, ο κ. Χόλμπρουκ και ο κ. Νίμιτς έχουν και οι τρείς ένα άλλο κοινό στοιχείο, δεν θέλω όμως να το αναδείξω μέσα σε αυτή την αίθουσα γιατί είναι η ημέρα κατά του ρατσισμού και δεν θα ήθελα να δώσω λαβή για οποιοδήποτε σχόλιο».
Εμείς όμως λέμε καθαρά ότι και οι τρείς είναι Εβραϊκής καταγωγής και αυτό δεν είναι τυχαίο. Προσθέστε σ’ αυτό ότι οι Εβραίοι ονομάζουν την Θεσσαλονίκη «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» και «Δεύτερη Ιερουσαλήμ». Προσθέστε ακόμα ότι ο κ. Σόρος είναι αυτός που χρηματοδοτεί την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και κρύβεται πίσω από την κ. Ρεπούση, τον κ.Βερέμη και τη παρέα τους. Φαντάζεστε τι θα διδάσκει το πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης για την Ελλάδα με τέτοια αφεντικά που έχει; Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που θέλει να εισάγει και στην Ελλάδα, η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι βέβαιο ότι η πλειοψηφία των πανεπιστημίων αυτών θα είναι εβραϊκά αφού μόνο αυτοί διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα.

Tuesday, April 8, 2008

Διεθνής Διαφάνεια


φαίνεται όμως να της λείπει η διαφάνεια.......

Όλοι οι Έλληνες βλέπουν με μεγάλη πίκρα ότι τα τελευταία 40 χρόνια οι πολιτικάντηδες κάνουν ότι είναι δυνατόν για να καταστραφεί και να διαφθαρεί η χώρα.Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και σε αυτούς τους κολλάνε την ταμπέλα του «ακροδεξιού» και του «φασίστα».Εμάς φυσικά δεν μας τρομάζουν αυτοί οι τίτλοι.Μας ενδιαφέρει η ουσία.Πρίν λίγες μέρες είδαμε μια κυρία,η οποία ανήκει στην οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια»,να επισκέπτεται τη χώρα μας για να μας σώσει απο τη διαφθορά.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έτρεξαν να συζητήσουν με αυτή την άγνωστη κυρία.Είναι πράγματι παράξενο ο Πρωθυπουργός με τις τόσες ασχολίες του,να τρέχει να συζητήσει μαζί τους και να το προβάλλουν συνεχώς τα ΜΜΕ επι μέρες ολόκληρες.Μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα πείσει τον όποιο καλόπιστο ερευνητή για την αλήθεια των παρακάτω.
Αυτή η οργάνωση δημιουργήθηκε το 1993 απο επιφανείς προσωπικότητες-δε λέει τα ονόματά τους,παρά μόνο του ιδρυτή Πίτερ Έϊγκεν(Peter Eigen).Δεν ξέρουμε την καταγωγή του Πίτερ Έϊγκεν.Το σίγουρο είναι στην ιστοσελίδα http://www.answers.com/topic/eigen-2το επώνυμο αυτό αναφέρεται σαν Γερμανοεβραϊκό και αναφέρει την ετυμολογία του.
Μέχρι τώρα είναι εξαπλωμένη σε 90 χώρες.Μπορείτε να φανταστείτε τη χρηματοδότηση και τι οργάνωση χρειάζεται για να εξαπλωθεί σε 90 χώρες απο το 1993 μέχρι τώρα;
Ποιός κινεί τα ΜΜΕ όλης της Γής για να προβάλλει την οργάνωση αυτή;
Ο Πίτερ Έϊγκεν,πρώην ανώτατο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας.Αυτό τα λέει όλα.Ταυτόχρονα ήταν στο παρελθόν στέλεχος της Carnegie Endowment for International Peace,η οποία σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ροκφέλερ στην αρχή του αιώνα μας άλλαξαν την ιστορία του Αμερικανικού Έθνους(και τα δύο είναι εβραϊκά ιδρύματα).Διέπρεψε σαν απεσταλμένος της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Αφρική και την Λατινική Αμερική 25 χρόνια αυτές οι χώρες υπέφεραν στα χέρια του και πήγαιναν απο το κακό στο χειρότερο.Πέστε μου μια χώρα που να τη βοήθησε η Παγκόσμια Τράπεζα και να βελτιώθηκε η οικονομία της;
Κοιτάξτε και στην ιστοσελίδα του Εβραϊκού Μουσείου του Βερολίνου.Θα δείτε το όνομα του κυρίου αυτού μαζί με τον Χένρυ Κίσσινγκερ και άλλους «ευεργέτες» της ανθρωπότητας.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όλες αυτές οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις,που μόνο διαφανείς δεν είναι,έχουν κοινό κέντρο και αυτό είναι οι Εβραίοι Κεντρικοί Τραπεζίτες.Σε αυτούς χρωστάμε απο το 1821 την οικονομική μας «ευμάρεια»,αφού μονίμως αυτοί μας χορηγούν άφθονα δάνεια,με το αζημείωτο.Για αυτό τρέχουν οι πολιτικάντηδες να συνομηλίσουν με αυτή την άγνωστη κυρία.Γιατί τους το επιβάλλουν τα αφεντικά τους.
Το φαιδρό της υπόθεσης.Τη πρώτη θέση στη διαφθορά στη χώρα την κατέχουν οι κομματικοί μηχανισμοί των δύο μεγάλων κομμάτων.Αυτοί λοιπόν είναι που θα σώσουν τη χώρα απο τη διαφθορά.Μαζί με αυτούς που διέφθηραν όλη την ανθρωπότητα.
Τα γνωρίζει αυτά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,ο Πρωθυπουργός,τα στελέχη τους,οι Σοσιαλιστές και οι χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που τους στηρίζουν;
Ως πότε θα εξαπατάτε το Λαό;
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες με προβληματίζει ακόμα και αυτή η χρονική συγκηρία.Κοιτάξτε Πότε ήρθε.Δεν θα παραξενευόμουν αν πίσω απο την υπόθεση Ζαχόπουλου κρύβονται μυστικές υπηρεσίες «Μεσανατολίτικης» χώρας.Αυτή παγίδεψε το κύριο.Και τώρα παγιδεύει και το «Θέμα» που έχει πάρει σε πολλά εθνικά θέματα σωστές θέσεις.Αυτό είναι μια υποψία που θα μπορούσε να είναι αληθινή.Αυτό ας εξετάσουν οι ενδιαφερόμενοι απο το «Πρώτο Θέμα» αν τολμούν.Ήδη το πόρισμα λέει για υψηλή τεχνογνωσία...Αυτό μου θυμίζει το πόρισμα απο την ηλεκτρονική παρακολούθηση της Ευρωβουλής.Θυμάστε ποιούς ενοχοποίησε;

Thursday, April 3, 2008

Ανοικτή επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας.

Μετά την ιστορία της αλλαγής των σχολικών βιβλίων από την κ. Ρεπούση πολλοί ερευνητές άρχισαν να διερευνούν το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης. Έχουν γραφτεί λοιπόν χιλιάδες άρθρα από τα έντυπα όλων των αποχρώσεων. Θα αναφερθούμε μόνο σε δύο. Γράφτηκε στο περιοδικό Άρδην(τεύχος 58) του κυρίου Καραμπελιά εκτενέστατη έρευνα για το ρόλο της Ρεπούση, Λιάκου, ΕΛΙΑΜΕΠ και τη διασύνδεσή τους με το Ίδρυμα Σόρος.
Παρόμοιο και σημαντικό άρθρο γράφτηκε στο περιοδικό Τρίτο Μάτι από το κ. Αποσκίτη. Είναι πρακτικά αδύνατον να αναφερθούμε στα χιλιάδες άλλα άρθρα, όλα όμως αυτά τα άρθρα εστιάζουν την προσοχή τους στο ρόλο του Ιδρύματος Σόρος τις υπόγειες διασυνδέσεις του με τους γνωστούς Διεθνείς Τραπεζίτες,του Club του Παρισιού και του City του Λονδίνου και είναι ακριβώς αυτές οι λεπτομέρειες που αποκρύπτουν τα ΜΜΕ. Ατελείωτες εκπομπές έγιναν και συζητήσεις για τα σχολικά βιβλία, αλλά όταν ερχόταν η συζήτηση στο Ιδρυμα Τζόρτζ Σόρος,οι συντονιστές της συζήτησης έστρεφαν προς άλλη κατεύθυνση τη συζήτηση. Αν μάλιστα τολμούσε κάποιος να πεί: «Πως είναι δυνατόν ένας χρηματιστής να ενδιαφέρεται για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Ελλάδας και άλλων 30 χωρών; Είναι δυνατόν να το αποφάσισε μόνος του; Ποιοι κρύβονται από πίσω του; Πληρώνει εκατοντάδες υπαλλήλους, σκορπάει τα εκατομμύριά του για να αλλάξει τα βιβλία μας;».
Η έρευνα όλων αυτών των ερευνητών έδειξε ότι η αλλαγή των σχολικών βιβλίων ξεκίνησε από παρόμοια ιδρύματα(ίδρυμα Ροκφέλερ) πρίν 50 χρόνια στις ΗΠΑ.(Αναζητήστε στο διαδίκτυο άρθρο για την «Αλλαγή της Αμερικανικής ιστορίας»(STILL). Προχώρησαν στην αλλαγή της ιστορίας των ευρωπαϊκών χωρών και τώρα στα Βαλκάνια. Ταυτόχρονα επιχειρούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Κίνας και της Ιαπωνίας και σε πολλές άλλες χώρες της υφηλίου, όπως η Ρωσία από την οποία και εκδιώχθηκαν. Ένας καλόπιστος λοιπόν ερευνητής αντιλαμβάνεται ότι το Ίδρυμα Σόρος είναι απλός ένας γραναζάκι ενός πολύ μεγαλύτερου κρυφού μηχανισμού. Απο τις κινήσεις που κάνουν αυτά τα ιδρύματα, προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο τελικός τους σκοπός. Καταλήξαμε ότι ρυθμίζουν τις τελικές φάσεις δημιουργίας μιας παγκόσμιας Αυτοκρατορίας. Πόλεμοι όπως Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, αλλαγές συνόρων, τεμαχισμός μεγαλύτερων χωρών σε μικρότερες, αλλαγές βιβλίων, δημιουργία μονοπωλίων στους διάφορους τομείς της οικονομίας(παρ’ όλο που μιλούν για Παγκοσμιοποίηση), έλεγχος των σπόρων, ιδιωτικοποίηση τηλεπικοινωνιών σε όλη τη Γή, συγκεντρωτισμός των ΜΜΕ
(ο Ρούπερτ Μέρντοκ φίλος και συνεργάτης των Διεθνών Τραπεζιτών και του Σόρος, ελέγχει 150 τηλεοπτικά κανάλια και 140 εφημερίδες και δεν διαμαρτύρεται κανείς) ιδιωτικοποίηση των υδάτων σε όλη τη Γή, αλλαγή κατεύθυνσης του ΝΑΤΟ, δημιουργία τριών Παγκόσμιων μπλόκ χωρών στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το επιστέγασμα, η δημιουργία ενός εξωτερικού εχθρού για να εξαναγκαστούν οι άνθρωποι να δεχτούν την Παγκόσμια αυτή Αυτοκρατορία.Αυτό ειπώθηκε από το κ. Ροκφέλερ στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ(www.bilderberg.org).Φυσικά είναι αυτονόητο από όλα τα προαναφερόμενα και ειδικά από το εύρος δράσης αυτού του «αφανούς κέντρου» ότι τις αλλαγές αυτές δεν τις προκαλούν οι ΗΠΑ, είναι και αυτές θύματα του ίδιου αφανούς κέντρου. Το ότι τα ΜΜΕ δεν συζητούν ποτέ για αυτά τα πράγματα και τα αποκρύπτουν, αποδεικνύει ότι τα ΜΜΕ ελέγχονται από το ίδιο «αφανές κέντρο». Τα προαναφερθέντα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Με όσους ανεξάρτητους ερευνητές έχουμε συζητήσει το θέμα έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα και μάλιστα μεταξύ αστείου και σοβαρού καταλήξαμε σε έναν τρόπο να «εντοπίζουμε», τους πράκτορες του αφανούς αυτού κέντρου, είναι τόσα πολλά τα αποδεικτικά στοιχεία που όποιος τα αρνείται ή πράκτορας είναι ή βλάκας.
Τα φερέφωνα λοιπόν της θολοκουλτούρας μας λένε «πρέπει να αλλάξουμε την ιστορία μας για να είμαστε αγαπημένοι με τους γείτονές μας».Το οξύμωρο είναι ότι ταυτόχρονα το Υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στέλνουν Έλληνες εκπαιδευτικούς στο Ισραήλ για να εκπαιδευτούν στο πως θα διδάξουν αποτελεσματικά το Ολοκαύτωμα στα παιδιά μας. Τα εβραϊκά ιδρύματα μάλιστα ενδιαφέρονται να διδάξουν το Ολοκαύτωμα και στα παιδιά του νηπιαγωγείου, για το λόγο αυτό και η κ. Ρεπούση έκανε ειδικά σεμινάρια για δασκάλους και νηπιαγωγούς. Και μάλιστα ισχυρίζονται ότι πρέπει να διδάσκονται όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες για να εντυπωθούν στη μνήμη των παιδιών. Τόσο πολύ τα αγαπούν τα παιδάκια. Είναι φανερό ότι έχουν κρυφό σχέδιο. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την αγνότητα και την άγνοια των παιδιών μας. Δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας αλλά για το πώς θα διαδώσουν τις απόψεις τους. Δεν ενδιαφέρονται αν θα τραυματίσουν τις παιδικές τους ψυχές, αλλά μόνο πως θα τα πείσουν και θα εγκλωβίσουν στις απόψεις τους από τη νηπιακή ηλικία. Είναι άξιο απορίας πως κατάντησε έτσι η δημόσια εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί. Για αυτή τη κίνηση του Υπουργείου δεν υπήρξε καμιά διαμαρτυρία. Διερωτιόμαστε στο τιμόνι των υπουργείων βρίσκονται άνθρωποι ή άσχετοι γραφειοκράτες, ή να υποθέσουμε ότι είναι ανθέλληνες και προδότες;

Tuesday, April 1, 2008

Εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδος


Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για το Μακεδονικό ζήτημα.Ακούμε συνεχώς για τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών εις βάρος της Ελλάδας.Δυστηχώς όμως αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας.Οι καιροσκόποι και ταυτόχρονα αφελείς Σκοπιανοί είναι θύματα,όπως και οι Έλληνες, των ίδιων αφανών κέντρων που κινούν τα νήματα απο το παρασκήνιο.


















Οι Σκοπιανοί προφανώς δεν γνωρίζουν ότι οι Εβραίοι ανέκαθεν επεδίωκαν ένα «ανεξάρτητο» κράτος στον χώρο της Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.Παραθέτω μια απο τις πολλές αναφορές Εβραίων συγγραφέων για τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Μακεδονία απο το βιβλίο «Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης» της Ρένας Μόλχο: «Οι Εβραίοι σοσιαλιστές υιοθέτησαν την άποψη του Αβραάμ Μπεναρόγια που υποστήριζε τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής ομοσπονδίας στην οποία η κάθε εθνότητα θα μπορούσε να διατηρεί την ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα με απόλυτη ελευθερία και παράλληλανα συνεργάζεται με τις άλλες για την επίτευξη ενός κοινού στόχου,του σοσιαλισμού».
Όπως σήμερα οι Σκοπιανοί αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας έτσι και πρίν ένα αιώνα αλλά και πιο πρόσφατα οι Εβραίοι αμφισβητούσαν τους «κατακτητές» όπως ονομάζουν τους Έλληνες, που «απελευθέρωσαν» την Θεσσαλονίκη.Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί σήμερα είναι οι ίδιοι με αυτούς που οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη.Οι Εβραίοι τότε προσπάθησαν μέσω του Διεθνούς Εβραιοσιωνισμού να επηρεάσουν τις Μεγάλες Δυνάμεις.Οι Σκοπιανοί σήμερα το κάνουν με τα λεφτά του εβραϊκής καταγωγής Τζώρτζ Σόρος.
Η Ελλάδα έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική χώρα της υφηλίου-εμείς δε γνωρίζουμε άλλη,που όλοι οι γείτονές της διεκδικούν εδάφη της.
Οι Αλβανοί διεκδικούν την Τσαμουριά,μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο(ψιλοπράγματα δηλαδή).Και είναι μαχητικοί αφούς έχουν τη στήριξη των Αμερικανο-Εβραίων(όλοι ξέρουν αυτήν την αλήθεια φοβούνται όμως να το πούν και ρίχνουν την ευθύνη στους κακόμοιρους Αμερικάνους-που στέλνουν τα παιδιά τους να πεθάνουν για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια των Σιωνιστών.Είναι πράγματι πολύ λυπηρό και ταυτόχρονα επικίνδυνο για την ανθρωπότητα).
Οι Σκοπιανοί διεκδικούν μέχρι τον Όλυμπο και έχουν και αυτοί την στήριξη των Αμερικανο-Εβραίων.
Οι Βούλγαροι διεκδικούν Θράκη-είναι πρόσφατη σχετικά η διαμαρτυρία τους για τα φυλλάδια τουρισμού που περιείχαν τον Ορφέα που είναι Βούλγαρος κατά τη γνώμη τους(περίοδος Αβραμόπουλου).
Οι Τούρκοι διεκδικούν Θράκη,Αιγαίο,Δωδεκάνησα.Έχουν τη στήριξη των «Αμερικάνων» και οι χάρτες του ΝΑΤΟ μοιάζουν όλο και πιο πολύ με τους Τουρκικούς.
Συνάντησα πρίν λίγες μέρες ένα φίλο απο τη Κέρκυρα και μου έλεγε οτι κέντρα που σχετίζονται με μυστικές εταιρείες στο νησί διαδίδουν φήμες ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν αυτόνομη η Κέρκυρα.Ταυτόχρονα η Κέρκυρα εμφανίζεται σε αμερικάνικες ιστοσελίδες σαν αυτόνομη.Μερικές φορές εμφανίζεται και σε αλβανικούς χάρτες σαν Αλβανικό έδαφος.Και επιπλέον μεγάλο μέρος του νησιού έχει εξαγοραστεί απο μεγιστάνες συνήθως «δηλώνουν» Άγγλοι ή Γερμανοί αλλά οι ντόπιοι ξέρουν ότι όλοι οι πλούσιοι της Αγγλίας και των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών είναι Εβραϊκής καταγωγής,με αλλαγμένα ονόματα όμως.
Η Κρήτη εμφανίζεται και αυτή αυτόνομη σε αμερικανικές ιστοσελίδες.Γίνονται τεράστιες εξαγορές εδαφών απο τα ίδια κέντρα.Θυμηθείτε τη τελευταία αγορά απο «Τραπεζίτες του Λονδίνου»,τεράστια έκταση πουλήθηκε απο τη Μονή Τοπλού στο Βάϊ στην βορειο-ανατολική Κρήτη και μετά απο λίγες μέρες μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών(Ελευθεροτυπία,Βήμα κ.α) μας πληροφόρησε ότι η εταιρεία αυτή μετονομάστηκε σε «Ελληνική Επενδυτική».
Αρχικά εμφανιζόταν σαν εταιρεία των Τραπεζιτών Λαζάρντ.Προφανώς για να μην ανησυχούν οι Κρητικοί,έτσι και αλλιώς η Κυβέρνηση μέσα στον ύπνο το βαθύ δεν ανησυχεί.Είναι όλα μπίζνες.Ταυτόχρονα εφημερίδα της Κρήτης έγραψε για πολλές εκατοντάδες ή χιλιάδες ξένους που εγκαθίστανται στο νησί και αλλάζουν τα ονόματά τους σε ελληνικά.Γιατί;Σίγουρα έχουν κάποιο σχέδιο στο μυαλό τους.Αμφιβάλλει κανείς οτι δεν αλλάζουν τα ονόματα γιατί τα βαρέθηκαν;Ποιός Έλληνας όταν πάει σε άλλη χώρα αλλάζει το επώνυμό του;Είναι εύκολο να αλλάξεις το επώνυμό σου σε άλλες χώρες,χωρίς να περάσεις απο χιλιάδες ανακρίσεις;Γιατί ξέρουν ότι όποιος αλλάζει το όνομά του θέλει να κρύψει κάτι.Ποιά υπηρεσία τους το επιτρέπει;Μήπως πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας του νησιού να ρωτήσει αυτές τις αρμόδιες υπηρεσίες και να τους τραβήξει τα «αυτιά»;
Η Γαύδος διεκδικείται και απο τη Τουρκία και απο τη…Λιβύη.Εμφανίστηκε στο διαδίκτυο χάρτης με τη Γαύδο να ανήκει στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.Απίστευτο αν είναι αληθινό!
Ας προσέξουμε μερικά σημαντικά σημεία:
Είναι βέβαιο ότι δεν είναι τυχαίο που όλοι αυτοί διεκδικούν τμήματα της χώρας μας!Κινούνται απο μόνοι τους;Σίγουρα οι ταυτόχρονες διεκδικήσεις υποδεικνύουν την ύπαρξη κέντρου και αυτό είναι βέβαια οι γνωστοί Παγκόσμιοι Τραπεζίτες.
Σε όλες αυτές τις χώρες δραστηριοποιείται το εβραϊκό ίδρυμα Σόρος.Αυτοί ενθαρρύνουν τους Σοπιανούς,τους Αλβανούς και όλους τους άλλους διεκδικητές.Χρηματοδοτούν αυτές τις χώρες και τις αναγκάζουν να υπακούουν στις απαιτήσεις τους.
Στην Ελλάδα το ίδρυμα Σόρος προωθεί την αλλαγή σχολικών βιβλίων.Να θυμήσουμε ακόμα οτι το Ίδρυμα Σόρος είναι «εκτελεστικό όργανο» των Ρόθτσιλντ.Ή ειδικότητα των Ρόθτσιλντ είναι η δανειοδότηση χωρών-αυτοί μας δανειοδότησαν «γεναιόδωρα» το 1821 και τα ξεχρεώσαμε πράσφατα ,αφού το πληρώσαμε δεκάδες φορές απο ότι ήταν η αρχική του αξία.Τώρα ο κύριος Ρόθτσιλντ έχει επαφές με Αλβανία και ο Φάτος Νάνο τον επισκεπτόταν τακτικά στο εξοχικό του στη Κέρκυρα.Δεν ήταν δυνατόν η Αλβανία να μην χρωστάει τίποτα!Τώρα ο κύριος Ρόθτσιλντ ταξιδεύει τακτικά στο φίλο του τον Καντάφι,έτσι λέει-μετά την ταπείνωση των Λίβυων και τον εξαναγκασμό τους σε αποζημείωση για το δυστήχημα του Λόκερμπι,σε λίγο το εξωτερικό χρέος της Λιβύης θα εκτοξευθεί στα «ουράνια».
Πρέπει να αντιληφθεί ο ελληνικός Λαός,ότι αυτά τα πράγματα οι πολιτικάντηδες τα ξέρουν αλλά τα αποκρύπτουν και πρέπει οι πολίτες να δραστηριοποιηθούν.Ας προσέχουν ιδιαίτερα οι Κρητικοί.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails