Monday, February 28, 2011

Οι ελληνοκεντρικές οργανώσεις και η προώθηση της διχόνοιας μεταξύ των Ελλήνων!

Σ.Αντιπληροφόρησης: Απο την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον "αέρα" σαν blog τονίζαμε συνεχώς οτι οι Ελληνες πρέπει να μένουν ενωμένοι και να μην επιτρέπουν στον εχθρό να σπέρνει ανάμεσά μας διχόνοια.Δυστυχώς ο ελληνισμός υπέφερε χιλιάδες χρόνια εξαιτίας της διχόνοιας.


Είχαμε επισημάνει δε, αρκετές φορές, οτι όλες οι οργανώσεις που προωθούν με οποιονδήποτε τρόπο την διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων είναι ύποπτες και δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή τη παγίδα.


Ολοι μας έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας συνέλληνες, που λένε ούτε λίγο ούτε πολύ οτι "ο Χριστιανισμός φταίει για την κατάντια του ελληνισμού" και οτι πρέπει να επιστρέψουμε στην "πατρώα θρησκεία" μέσω σύγκρουσης Χριστιανισμού και Δωδεκαθέου.


Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιου είδους συγκρούσεις που μόνο δεινά μπορούν να φέρουν στον ελληνισμό και μηδενικό στην πραγματικότητα όφελος.


Θα ήταν τραγικό να επαναλαμβάναμε τα τραγικά λάθη που υπέπεσε ο ελληνισμός στο παρελθόν.


Δεν πρέπει να αφήνουμε να μας χωρίζει τίποτα σαν λαό. Ούτε καν οι θρησκείες. 


Ας μην ξεχνάμε ότι θρησκείες πέθαναν...Ο ελληνισμός όμως παρέμεινε ζωντανός.


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε μιλάει ο κ. Φουράκης, που υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές του ελληνοκεντρικού κινήματος στις αρχές του.


Σίγουρα γνώριζε πολλά για το τι συνέβαινε μέσα στο κίνημα.


Σίγουρα θα έπρεπε να μιλήσει νωρίτερα.





Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο πηγαίνετε στην συνέχεια του άρθρου....

Sunday, February 27, 2011

Καταργούν την 25η Μαρτίου αλλά γιορτάζουν το Ολοκαύτωμα - Κρυπτο-ιουδαϊκό κράτος η Ελλάς!

Σ.Α: Το έχουμε πεί πολλές φορές και το έχουμε πλαισιώσει με εκατοντάδες άρθρα και δημοσιεύσεις, οτι το κράτος μας δεν είναι ελληνικό αλλά κρυπτο-ιουδαϊκό όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στο βίντεο στο τέλος της ανάρτησης ο καθηγητής κ. Μιχαλόπουλος σε παλαιότερη εκπομπή του κ. Χατζάρα.

Απο HELLENIC REVENGE

Εμπαιγμός από το υπουργείο Εξωτερικών - ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ









Το περασμένο έτος το υπουργείο Εξωτερικών με μία πρωτοφανή ενέργεια επέβαλλε την ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου που οργανώνονται στις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία ανά τον κόσμο “προς εξοικονόμηση πόρων, αλλά και για λόγους… συμβολισμού”.


 Η εγκύκλιος (επάνω) που στάλθηκε τότε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με την υπογράφη του γ.γ. του ΥΠΕΞ πρέσβη Ι. Αλ. Ζέπου δεν άφηνε περιθώρια ούτε καν για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης από κατά τόπους ομογενείς, αναφέροντας ευθαρσώς ότι τα χρήματα θα διατεθούν για κάλυψη άλλων… συναφών εκδηλώσεων. Όπως μεταδίδει ιστοσελίδα της Ομογένειας από τις ΗΠΑ, στις 10 Φεβρουαρίου παρατίθεται στο ελληνικό Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης η καθιερωμένη δεξίωσή του για το Ολοκαύτωμα!


Στις 21 Ιανουαρίου 2011 σε δημοσίευμά της η εφημερίδαΚαθημερινή με τίτλο “Στάση πληρωμών κηρύσσει το υπ. Εξωτερικών” περιγράφει την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το υπουργείο:


“Ενώπιον οικονομικού αδιεξόδου, με ορατές επιπτώσεις στη λειτουργία διπλωματικών αρχών του εξωτερικού, αλλά και στην οργάνωση διπλωματικών αποστολών, βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών, εξαιτίας της αυστηρής τήρησης από το υπουργείο Οικονομικών των περιορισμών στην εκροή κεφαλαίων που έχουν προϋπολογισθεί για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Το υπουργείο Οικονομικών έχει ορίσει ότι ανά μήνα θα εκταμιεύεται για κάθε υπουργείο το 7% του συνολικού ετήσιου προϋπολογισμού, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της σπατάλης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και των υπερβάσεων που συνήθως καταγράφονται στο κλείσιμο του χρόνου. Αυτές οι υπερβάσεις –εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις από το 2010– ήταν η πρώτη δαπάνη που στο υπουργείο Εξωτερικών διαπίστωσαν ότι αδυνατούσαν να καλύψουν, με βάση τα νέα δεδομένα. Πρόκειται, δε, για οφειλέςκυρίως από προμήθειες υλικών, που ακόμη δεν έχουν εξυπηρετηθεί“.


Αν όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου σαφώς θεωρεί ότι ο εορτασμός της Ελληνικής Εθνεγερσίας δεν αποτελεί χρέος τιμής και μνήμης όπως το εβραικό Ολοκαύτωμα και σίγουρα παραμένει αδιάφορο εάν μερικοί διπλωμάτες μας καλύπτουν σήμερα τις βασικές λειτουργικές δαπάνες των πρεσβειών και προξενείων από την τσέπη τους. Άλλωστε προέχει ο εξοπλισμός και η διακόσμηση των γραφείων της κας ΑΝΥΠΕΞ Μ. Ξενογιαννακοπούλου και του ΥΦΥΠΕΞ Δ. Δόλλη με δαπάνες ύψους 70.000 και πλέον ευρώ.

πηγή


Saturday, February 19, 2011

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ(;) ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ



Ο Ομάρ Σουλεϊμάν, στα αριστερά, ήταν ο προτιμώμενος υποψήφιος του Ισραήλ για να αντικαταστήσει τον Μουμπάρακ σύμφωνα με μυστικές διασυνδέσεις που δημοσιεύτηκαν στην «The Daily Telegraph» απο τις Wikileaks

Ο Suleiman, που έχει προωθηθεί πάρα πολύ για να πάρει την θέση του Μουμπάρακ ως πρόεδρος της Αιγύπτου, έχει κατονομαστεί ως ο προτιμώμενος υποψήφιος για την δουλειά μετά απο συζητήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους το 2008.

Ως μια απο τις φυσιογνωμίες κλειδιά για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή, πρότεινε τα ισραηλινά στρατεύματα θα ήταν «ευπρόσδεκτα» στο να εισβάλλουν στην Αίγυπτο για να σταματήσουν την λαθραία διανομή όπλων στους «τρομοκράτες» της Χαμάς στην γειτονική Γάζα.

Οι λεπτομέρειες, που αναδύθηκαν απο μυστικά έγγραφα που δόθηκαν απο το Wikileaks και πέρασαν στην Telegraph, ήρθαν αφού ο Σουλεϊμαν ξεκίνησε συνομιλίες με την αντιπολίτευση πάνω στο θέμα της μελλοντικής Αιγυπτιακής κυβέρνησης.

Το Σάββατο, ο Σουλεϊμαν κέρδισε την υποστήριξη της Χίλαρυ Κλίντον(σ.σ:Οπως έχουμε δημοσιεύσει η Χίλαρυ έχει εβραϊκή καταγωγή σύμφωνα με δήλωσή της) της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, να ηγηθεί της «μετάβασης» στην δημοκρατία μετά απο δύο εβδομάδες με διαδηλώσεις που ζητούσαν ο Πρόεδρος Μουμπάρακ να παραιτηθεί.

Ο Ντέϊβιντ Κάμερον(σ.σ:Επίσης εβραϊκής καταγωγής σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου), ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, μίλησε στον Σουλεϊμαν στις 6 του Φλεβάρη και τον παρότρυνε να κάνει «τολμηρά και αξιόπιστα βήματα» για να δείξει στον κόσμο οτι η Αίγυπτος επιβιβάζεται σε μια «αμετάκλητη, επίγουσα και πραγματική» αλλαγή.

Οι πληροφορίες των Leaks απο δίκτυα των Αμερικανικών πρεσβειών στο Κάϊρο και το Τελ Αβίβ γνωστοποιούν την στενή συνεργασία μεταξύ του Suleiman και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ, όσο και με διπλωμάτες που ενδιαφέρονται για το ποιος θα αναλάβει την θέση του Μουμπάρακ.

Τα έγγραφα τονίζουν την λεπτή θέση την οποία η Αιγυπτιακή κυβέρνηση προσπαθεί να διατηρήσει στην πολιτική της Μέσης Ανατολής, ως ένα κορυφαίο Αραβικό έθνος με στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Το 2008, ο Σουλεϊμάν, που ήταν αρχηγός των εξωτερικών μυστικών υπηρεσιών της χώρας, είχε γίνει το κύριο σημείο επαφής στην Αιγυπτιακή κυβέρνηση για το Ισραήλ.

Ο ίδιος ο Εχούντ Μπάρακ υπουργός Αμυνας του Ισραήλ έχει δηλώσει εντυπωσιασμένος απο τον Σουλεϊμάν του οποίου το όνομα προφέρεται «Σολιμαν» σε κάποια δίκτυα(σ.σ: Σόλιμαν – Σάλομον μοιάζουν δεν νομίζετε;).


Την ίδια ώρα διπλωμάτες του Ισραήλ προσθέτουν: «Σεβόμαστε την ανάλυση της Πρεσβείας στο Κάϊρο για σενάρια επιτυχίας, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το Ισραήλ προτιμά την περίπτωση του Ομάρ Σόλιμαν!»

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σουλεϊμάν "Σόλιμαν" ήταν ένας απο τους πιο έμπιστους και υψηλόβαθμους βασανιστές της CIA και της Μοσάντ. Ανέκρινε μέσω βασανιστηρίων υποτιθέμενους τρομοκράτες...

Πηγές:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8309792/WikiLeaks-Israels-secret-hotline-to-the-man-tipped-to-replace-Mubarak.html

http://www.infiniteunknown.net/2011/02/13/egypt-cia-mossad-agent-omar-suleiman-exposed/




Sunday, February 13, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ,ΒΕΡΕΜΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ....ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ (ΕΛΙΑΜΕΠ 1)

ΠΡΟΟΙΜΙΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΙΑΜΕΠ

Η προσβλητική για το σύνολο του Ελληνικού Γένους απόπειρα σπίλωσης της Επανάστασης του 1821, στην οποία ανοιχτά πια επιδίδεται ο Θάνος Βερέμης, βασικό στέλεχος του «Ελληνικού» Ιδρύματος Αμυντικής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), δεν είναι γεγονός τυχαίο. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα: Αποτελεί κορύφωση προσπάθειας που έχει αρχίσει από το πρώτο κιόλας μισό της δεκαετίας του 1980, σκοπός της οποίας είναι η ηθική και ψυχολογική, καταρχήν, καθώς και υλική και εδαφική στη συνέχεια συρρίκνωση του Ελληνικού Έθνους.

Tuesday, February 8, 2011

Μίκης Θεοδωράκης: "Εγώ είμαι αντισημίτης"

Σ. Αντιπληροφόρησης: Συγχαρητήρια στον κ. Θεοδωράκη που έχει το θάρρος και λέει αυτό που πιστεύει.


Μην προστρέξουν κάποιοι δήθεν προοδευτικοί να τον χαρακτηρίσουν ρατσιστή. 


Γιατί είναι τουλάχιστον υποκρισία να είσαι δηλώνεις σαν "προοδευτικός" οτι είσαι αντιαμερικανός, αντι-γερμανός και την ίδια στιγμή να θεωρείς ρατσιστή όποιον δηλώνει αντισημίτης.


Απο το blog ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

Saturday, February 5, 2011

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Φώτο

Τα τεράστια τείχη που έχουν υψώσει οι Εβραίοι...Ενας απο τους σκοπούς του τεράστιου τείχους είναι και ο αποκλεισμός των Παλαιστινίων....

Thursday, February 3, 2011

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα είναι Χούλιγκαν και Κλέφτης! - Οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους αντισημίτες!

Οι Εβραίοι της Ολλανδίας θέλουν γρηγορότερες ποινές για τους «αντισημίτες» και αρνητές του Ολοκαυτώματος...


ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – Εβραϊκές οργανώσεις στην Ολλανδία ζήτησαν την Τετάρτη ταχύτερη τιμωρία για τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, ενώ η Βουλή συνεδρίαζε για το πως θα καταπολεμήσει την άνοδο του αντισημιτισμού στην Χώρα.




Ανάμεσα στα άλλα μέτρα, μια εβραϊκή οργάνωση ομπρέλαείπε οτι θέλει οι αρνητές ολοκαυτώματος να τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους που υπάρχουν για μεθυσμένους οδηγούς, κλέφτες και χούλιγκανς του ποδοσφαίρου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν δύσκολο για έναν αστυνομικό να δώσει ένα πρόστιμο σε παραβάτες με αυτές τις αναφορές», είπε ο Ρόνυ Ναθάνιελ του Κέντρου Πληροφορίας και Τεκμηρίωσης στο Ισραήλ, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη.

Ο Βαν Κλαβέρεν του κόμματος της Ελευθερίας ήταν σκπετικός για την πρόταση της «γρήγορης τιμωρίας»: ο ηγέτης του του κόμματός του ο Γκίρτ Γουϊλντερς βρίσκεται σε δίκη για θέματα διακρίσεων.

Οι αρνητές του Ολοκαύτωματος θα πρέπει να στέλντονται απευθείας στον ψυχίατρο, όχι στους δικαστές», είπε ο Κλαβέρεν.

http://news.yahoo.com/s/ap/eu_netherlands_anti_semitism;_ylt%3DAoKVEqdFxOlVsDiG4fnvLlCs0NUE;_ylu%3DX3oDMTQwNDNwcHBrBGFzc2V0A2FwLzIwMTEwMjAyL2V1X25ldGhlcmxhbmRzX2FudGlfc2VtaXRpc20EY2NvZGUDbW9zdHBvcHVsYXIEY3BvcwM2BHBvcwMzBHB0A2hvbWVfY29rZQRzZWMDeW5faGVhZGxpbmVfbGlzdARzbGsDZHV0Y2hqZXdzd2Fu

Κάνεις κριτική στους Εβραίους; Πας φυλακή! - Εβραϊκή Οργάνωση Μηνύει Βούλγαρο Πολιτικό

Σόφια.


Η εβραϊκή οργάνωση B’ney B’rith προέβη σε ποινική δίωξη κατά του Βόλεν Σίντεροφ, αρχηγού του κόμματος ΑΤΑΚΑ, για τα αντισημιτικά βιβλία του, «Μπούμερανγκ του Κακού» και «Η εξουσία του Μαμμωνά».

Ο Βούλγαρος πολιτικός στα βιβλία του αμφισβητεί τη μαζική εξόντωση των Εβραίων και το Ολοκαύτωμα.

Η «B’ney B’rith» η οποία είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση, αναφέρεται σε παραβιάσεις του ποινικού κώδικα επί των άρθρων 108,162 και 164 της βουλγαρικής νομοθεσίας, στα οποία γίνεται μνεία για τη διάδοση των ναζιστικών ιδεών και πρακτικών και την αντιμετώπισή τους.

Ο νόμος προβλέπει ποινή φυλάκιση έως και τέσσερα χρόνια, χρηματικό πρόστιμο και δημόσια επίπληξη.

Η Οργάνωση, σε επιστολή της προς το Βουλγαρικό Κοινοβούλιο,  ζητά την καταδίκη του ηγέτη του κόμματος ΑΤΑΚΑ.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα ‘Σέγκα’, αν και έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την κατάθεση της στην πρόεδρο της Βουλής, Τσέτσκα Τσάτσεβα, η Εβραϊκή Οργάνωση δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της, Σολομώντα Μπαλί.

Στις 7 Ιανουαρίου και η Βουλγαρική Επιτροπή Ελσίνκι, κάλεσε με επιστολή της την Τσάτσεβα να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της προέδρου της Βουλής, η ίδια δεν μπορεί να κάνει τίποτε και συμβούλευσε τους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να στραφούν σε δίωξη του συγγραφέα, εφ’ όσον τα βιβλία του Σίντεροφ εμπίπτουν σε ποινικό αδίκημα.

Η εβραϊκή οργάνωση χαρακτήρισε ‘περίεργη’ τη στάση της βουλγαρικής κυβέρνησης για τα δύο αντισημιτικά βιβλία του Βούλγαρου πολιτικού.

--

Τίτλος: «Еврейска организация сезира прокуратурата за преиздаването на Сидеров»

Δημοσίευση: Сега, 1.2.2011.



http://www.echedoros-a.gr/2011/02/blog-post_3953.html#more

Wednesday, February 2, 2011

Αλυσίδα φαρμακείων απο το Ισραήλ φέρνει η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ,καταγγέλει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ




ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΤΗΝ...ΑΓΝΟΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.!

Νά, γιατί γίνεται ο "πολεμος" μεταξύ Φαρμακοποιών--Κυβέρνησης... 


Οργανωμένο σχέδιο καταγγέλει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος, γιά είσοδο Ισραηλινής αλυσίδας φαρμακείων στην Ελλάδα.

Τη σύμβαση όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" υπέγραψε ο Πρωθυπουγός Γ.Παπανδρέου, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών --πριν παραδώσει στον Δρούτσα-- και τελεί εν... αγνοία του Λοβέρδου.!!! 

Μάλιστα την υλοποίηση της συμφωνίας έχει αναλάβειπρόσωπο που κινείται στο πολύ "στενό" περιβάλον του Πρωθυπουργού... 

Φυσικά θα εγκατασταθούν σε περιοχές "φιλέτα", γύρω απο Νοσοκομεία, Παραρτήματα ΙΚΑ, Κέντρα Υγείας κ.τ.λ...

Νά, γιατί "κόπτεται" η Κυβέρνηση για να ...ανοίξει το επάγγελμα του Φαρμακοποιού...! 


http://politikosafari.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html 
eglimatikotita


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_2787.html

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ:Ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο!

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΞΕΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!


Καινοφανείς απόψεις περί του ... ερωτικού προσανατολισμού του κορυφαίου νεότερου Έλληνα, του ανθρώπου στον οποίο το Έθνος οφείλει την επιτυχία της Επανάστασης του 1821, αυτού που κράτησε ζωντανό τον ξεσηκωμό του Γένους, ακόμα και όταν οι Τουρκοαιγύπτιοι σάρωσαν Πελοπόννησο και Στερεά το 1825, εκφράζονται από τον παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ που προβάλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την Επανάσταση του 1821. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ, Πέτρος Τατσόπουλος, χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη ... gay!

Και όχι απλώς ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της “gay revolution” , αφού o Πέτρος Τατσόπουλος υποστηρίζει ότιείχε ... αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Με ποιον είχε αρραβωνιαστεί, ακόμα δεν μας το έχουν πει, αλλά ελπίζουμε να το μάθουμε στο πλαίσιο της «ιστορικής αλήθειας» στην ιστορική αφήγηση-ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821, δια χειρός του κορυφαίου στελέχους του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητή Θ.Βερέμη..
Ούτε αν ήταν «γαμπρός» ή «νύφη» στον αρραβώνα. Μπορεί να ήταν αρραβωνιασμένος με τον στενό του φίλο, τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, ο οποίος μετά την Επανάσταση πέθανε σε ένα ανήλιαγο υπόγειο στον Πειραιά, πάμφτωχος. Μπορεί να μην του είχε δώσει διατροφή ο Κολοκοτρώνης...
Ο Σπύρος ο Μελάς στο μνημειώδες έργο του «Ο Γέρος του Μοριά» διηγείται ότι κατά την διάρκεια της εφόδου στην Τρίπολη τον Σεπτέμβριο του 1821, τα νεύρα του Νικηταρά είχαν σπάσει από την ατελείωτη σφαγή των Τούρκων (35.000 Τούρκοι σκοτώθηκαν εκείνη την μέρα) και μιλώντας στον εαυτό του μονολόγησε μπροστά στους άνδρες του: «Κουράγιο Νικηταρά, Τούρκους σφάζεις».
Mήπως αυτό το προσωρινό σπάσιμο νεύρων ήταν αποτέλεσμα κάποιου «συζυγικού καυγά» με τον Κολοκοτρώνη; Eκτός αυτού υπάρχει και το όνομα: Τι σημαίνει "Κολοκοτρώνης"; "Πισινός από πέτρα"! Τυχαίο;
Και εδώ που τα λέμε κι εκείνος ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και ο άλλος ο Γιώργης ο Καραϊσκάκης, όλο με λευκές φουστίτσες κυκλοφορούσαν...

Όλα παίζουν εδώ που φτάσαμε. Εδώ που μας φτάσανε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 




ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.... ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΕΣ!


http://antiratsistis.blogspot.com/2011/02/blog-post_3490.html


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/gay.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails