Friday, February 28, 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;;

‘Το ναζιστικό κίνημα του Jaros έχει τόσα όπλα που μπορεί να προστατεύσει όλη την Ουκρανία’


Φεβρουάριος 27, 2014.

Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El συναντήθηκε με τον ηγέτη του ‘υπερεθνικιστικού’ (ναζιστικού) κινήματος της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας»-( Правий сектор), τον Νμίτρι Γιάρος.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ισραηλινής πρεσβείας, ο επικεφαλής του κινήματος ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις απόψεις του, σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας και τόνισε ότι το κίνημά του ακολουθεί μια ανεκτική πολιτική στα εθνικά θέματα.

Ο Ντμίτρι Γιάρος, πρόσθεσε, «ότι όλα τα αρνητικά φαινόμενα, ιδιαίτερα ο αντισημιτισμός, όχι μόνο δεν υποστηρίζονται από τον «Δεξιό Τομέα»,  αλλά περαιτέρω θα κατασταλούν με όλα τα νόμιμα μέσα.

»Στόχος του κινήματος είναι να  οικοδομήσουμε μια δημοκρατική Ουκρανία, με διαφανή κυβέρνηση, με καταπολέμηση της διαφθοράς, των ίσων ευκαιριών για όλα τα έθνη και τους λαούς, για την ενότητα της χώρας, την οικοδόμηση  της  που θα κυβερνάται με βάση τη δημοκρατία.

Τα μέρη συμφώνησαν να συστήσουν μια «γραμμή πυρός» για να αποτρέψουν τυχόν προκλήσεις και να πετύχουν την εναρμόνιση των ζητημάτων που ανακύπτουν.

Στην  Ουκρανία, σήμερα, ζουν πάνω από 2 εκατομμύρια Εβραίοι.
Το ναζιστικό κίνημα «Δεξιός Τομέας» σε πρόσφατες ανακοινώσεις του ανέφερε ότι έχει τέτοιον οπλισμό που είναι ικανός να προστατεύσει τη χώρα από τους ‘εσωτερικούς’ κινδύνους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.... Η Εβραική κυριαρχία στην ανθρωπότητα έχει επιτευχθεί με φορέα το τραπεζικό σύστημα που κατευθήνεται  πάνω στους βασικούς άξονες του" διαίρει και βασίλευε". Γι αυτό λοιπόν όταν οι εβραίοι με την βοήθεια της προπαγάνδας από  όποιο δήποτε μέσο διαθέτουν (ΜΜΕ , ΜΚΟ, ΚΤΛ) τεμαχίζουν ένα έθνος, και  έπειτα φροντίζουν να διεισδύουν με δικούς τους ανθρώπους σε 'οσες περισσότερες  πηγές εξουσίας πηγάζουν απο αύτο. Λίγη σημασία έχει αν τα κινήματα αυτοχαρακτιρίζονται ναζιστικά, φιλελεύθερα, προοδευτικά απο την στιγμή που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού του Ισραήλ. 

Συμπέρασματικά,  όποια δήποτε πολιτική πρωτοβουλία απο όπου και αν προέρχεται με συμμάχο το Ισραήλ, είναι  άλλη μια  αριστοτεχνικά καμουφλαρισμένη "σιωνιστική μηχανή" στα σπλάχνα της ανθρωπότητας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails