Saturday, May 12, 2007

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΥΜΑ SIMON WIESENTHAL ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Simon Wiesenthal είναι ένα εβραικό ίδρυμα το οποίο συγκαταλέγεται στις ΜΚΟ με διεθνη εμβέλεια. Μέλη του είναι 400000 περίπου εξέχοντα πρόσωπα της εβραικής πολιτικής και διανόησης, μεγάλοι εβραίοι επιχειρηματίες και οινομικοί παράγοντες με παγκόσμια δράση. Παλαιότερα δραστηριοποιούταν στο κυνήγι ναζί εγκληματιών πολέμου με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα όμως εχει μετατραπεί σε ένα ίδρυμα επιβολής της ισραηλινής πολιτικής και άποψης της ιστορίας σε άλλες χώρες. Έχει μετατραπεί σε ένα κορυφαίο μοχλό προώθησης της σιωνιστικής πολιτικής, με κύριο όπλο την κατηγορία του αντισημιτισμού σε όσους διαφωνούν με τις πράξεις του Ισραήλ.
Συγκεκριμένα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον με συνεχείς διαμαρτυρίες, αξιώσεις και απειλές(πχ ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της χώρας μας) στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνιση.
Μερικές από τις δράσεις του στη χώρα μας είναι οι εξής

11 Οκτωβρίου 2002

Καλούν τον υπουργό Κ. Σκανδαλίδη να κλείσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ ιδιοκτησίας του ευρωβουλευτή Γ. Καρατζαφέρη. Χαρακτηρίζουν τον Καρατζάφέρη αντισημίτη επειδή δήλωσε ότι η ΜΟΣΑΝΤ κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις τις 9/11.

1 Δεκέμβριου 2003


Στέλνονται 15000 email στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητώντας την θέσπιση ημέρας μνήμης του ολοκαυτώματος στην Ελλάδα το οποίο κι πευχαίνουν. Επιπλέον κοινοποιούν ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της Ελλάδος επειδή τη θεωρούν ρατσισική και αντισημιτική.

29 Δεκεμβρίου 2003

Καλούν την ελληνική τηλεόραση να προβάλλει ντοκυμαντέρ με το Ολοκαύτωμα


15 Μαρτίου 2004

Το ίδρυμα συγχαίρει τον πρωθυπουργο Κ. Καραμανλή για την εκλογή του και τον καλεί να πάρει μέτρα εναντίον του ελληνικού τύπου που κατά τη γνώμη τους προωθεί τον αντισημιτισμό. Κατηγορούν την εφημερίδα ελευθεροτυπία επειδή σε αυτήν έχουν γραφτεί εκφράσεις όπως <<χάβρα Ιουδαίων>>, επειδή σε άρθρο της θεώρησε ιστορικά τεκμηριωμένα τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και επειδή έγραψε ότι οι Σιωνιστές κυβερνούν την Αμερική. Ακόμα κατηγορούν την εφημερίδα Αυριανή για αντισημιτισμό επειδή χαρακτήρισε τον Κ. Σημίτη ως τον εβραίο που πήγε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Τέλος κατηγορούν την ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή που δεν έγραψε την Ιερουσαλήμ για πρωτεύουσα του Ισραήλ και τον συνθέτη Μίκυ Θεωδοράκη ο οποίος χαρακτήρισε τους Εβραίους σαν τη ρίζα του κακού.

16 Ιούνη 2004

Καλούν τον Κ. Καραμανλή να διώξει από την κυβέρνιση την υπουργό παιδείας Μ. Γιαννάκου επειδή συνεχάρη των πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για την εκλογή του στην Ευρωβουλή.

.22 Δεκέμβρη 2004

Καλούν τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να πάει κι άλλα μέτρα εναντίον του ρατσισμού στην Ελλάδα επειδή σε τοίχο στην εθνική οδό Αθηνών-Τρίπολης ήταν γραμμένο το σύνθημα έξω οι Εβραίοι!!!!!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails