Tuesday, May 13, 2008

ΟΙ «ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ «ΠΑΝΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΚΑΠΛΑΝΙ.
ΟΙ «ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι «μπλόγκερς» στο διαδίκτυο. Κατάφεραν κυριολεκτικά να ξεσκεπάσουν το βρώμικο προπαγανδιστικό παιχνίδιεις βάρος του ελληνισμού, που παίζει τόσο η «Πανδώρα» απο την εφημερίδα «ΒΗΜΑ» του γνωστού Δ.Ο.Λ, όσο και ο «επαγγελματίας μετανάστης» ο γνωστός Αλβανοπράκτορας ο Γκαζμέντ Καπλάνι. Πρόκειται δηλαδή, για μια προσωπική επιτυχία του γνωστού μπλόγκερ με το ψευδώνυμο «ο καρσιλαμάς». Εδώ είναι το άρθρο.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ποιό αναλυτικά.Τον τελευταίο καιρό, κατά … διαβολική σύμπτωση, τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα, η … «Πανδώρα» αλλά και ο Καπλάνι, στις στήλες που διατηρούν σε μόνιμη βάση σε μεγάλης κυκλοφορίας ημερήσιες εφημερίδες δημοσίευσαν μια ιστορία, η οποία συνέβη σε κάποιο αστικό λεωφορείο στην Αθήνα.Εκεί λοιπόν όπως μας πληροφορούν(δίνοντας μας μάλιστα και ενημέρωση για το ακριβές δρομολόγιο του λεωφορείου) καθόταν λέει μια γηραιά κυρία με έναν νέγρο μετανάστη! Η κυρία, ήταν μια κακή ρατσίστρια,επιτίθεται συνεχώς φραστικά εναντίον του μαύρου. Μάλιστα οι δύο δημοσιογράφοι μας δίνουν και αρκετές λεπτομέρειες του διαλόγου, ο οποίος μετατρέπεται σε ρατσιστική επίθεση εκ μέρους της ηλικιωμένης εναντίων όλων των μεταναστών!
Αργότερα στη διήγηση έρχεται η θεία Τιμωρία, όταν μπαίνει ο ελεγκτής στο λεωφορείο. Τότε ο μαύρος μετανάστης, με μια κίνηση μάτ, τρώει το εισητήριο της γριάς και όλο το πούλμαν του συμπαραστέκεται, στεκόμενο χαιρέκακα κατά της ρατσίστριας γριάς!
Έτσι ο μαύρος δικαιώνεται και οι δημοσιογράφοι προβάλλουν τα … ηθικά τους διδάγματα απο την μάχη κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας! Έλα όμως που κυριολεκτικά «σπάει» ο διάβολος το ποδάρι του και τελικά η όλη προπαγανδιστική ιστορία αποδεικνύεται ψεύτικη! Διότι οι… επιφανείς δημοσιογράφοι, μας είπαν ότι είχαν λέει και αυτόπτη μάρτυρα, που επιβεβαιώνει τα γεγονότα!Έλα όμως που ο ανώνυμος «μπλόγκερ»ανιχνεύοντας στο διαδίκτυο βρήκε ότι η εν λόγω δημοσιογραφική αποκάλυψη, δεν ήταν μια πραγματική ιστορία, αλλά μια αντιγραφή μιας ταινίας μικρού μήκους Γερμανικής παραγωγής! Η εν λόγω μάλιστα «ιστοριούλα» της ταινίας των κυρίων δημοσιογράφων, δεν εξελίχτηκε σε κάποιο αστικό λεωφορείο στην Αθήνα, αλλά στην Γερμανία, όπου έγινε ταινία πριν 15χρόνια απο τον Γερμανό σκηνοθέτη Pope Parnquart με τον τίτλο «Schwarzfahrer»!
Και για όποιον αμφιβάλει η ταινία υπάρχει ελεύθερη και στο διαδίκτυο αλλά έχει προβληθεί και πρόσφατα απο την ... κρατική τηλεόραση στην Ελλάδα! Αντί άλλου επιλόγου κλείνουμε με το ίδιο το σχόλιο του μπλόγκερ, το οποίο σας μεταφέρω αυτούσιο: «Είπαμε βρε παιδιά να μας περνάτεγια υπανάπτυκτους,ρατσιστές,εθνικιστές,αλλά μην μας θεωρείται και τόσο κουτούς. Κρίμα τους μισθούς σας δηλαδή.Ήμαρτον πια».

Η είδηση προέρχεται απο την εφημερίδα «Στόχος» της 2 Μαϊου 2008 σελ.10.

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:
Όλοι οι «μεγάλοι» δημοσιογράφοι τύπου Καπλάνι κτλ κάνουν συνεχώς έρευνες τέτοιου επιπέδου. Δηλαδή ψεύτικη,υποτιθέμενη έρευνα που στην ουσία δεν οδηγεί σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Αν ήταν «μάγκες» και είχαν τις ικανότητες θα ερευνούσαν ποιοι διοικούν το κόσμο και ελέγχουν το πλούτο αλλά και τις περισσότερες κυβερνήσεις και οργανώσεις. Θα μας μιλούσαν για το Μέρντοκ και το κανάλι του FOX NEWS, το Χάϊμ Σάμπαν, τους Ρόθτσιλντ, την οικογένεια Rhodes με τα διαμάντια κτλ.Θα μας έλεγαν και την καταγωγή τους και έτσι οι λαοί θα γνώριζαν ποιοι είναι τα πραγματικά αφεντικά. Αλλά οι κύριοι αυτοί σαν πιόνια της Νέας Τάξης και ανθρώπων τύπου Σόρος, παίζουν το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης και της διάλυσης των εθνών. Τους χρηματοδοτούν και τους βραβεύουν τα «υποχθόνια» αφεντικά τους για να παραπλανούν με τα φανταστικά ψέμματά τους, τους Έλληνες και τους άλλους λαούς. Τους διάλεξαν και τους έβαλαν στις θέσεις αυτές για την έλλειψη γνώσεων, την ευκολοπιστία, την φιλαργυρία και την τάση τους να σκύβουν το κεφάλι και να γονατίζουν μπροστά στους «μεγάλους».
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.

3 comments:

Anonymous said...

Εάν είναι αλήθεια θέλω να δω την ταινία,πώς τη βρίσκω;
Επίσης,σε ανάλογες περιπτώσεις,ο νόμος δεν έχει δικαίωμα λόγου;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε μου αν κατάλαβα καλά εννοείς αν μπορούν να τους διώξουν για δυσφήμηση ή κάτι τέτοιο.Ποιός να διώξει εκτός απο μια δυνατή Εθνική Κυβέρνηση το διεθνιστικό αριστερό λόμπι που λυμαίνεται την ελληνική τηλεόραση;
Όσον αφορά την ταινία μπορείς να την βρείς με torrent.

Anonymous said...

DE FTANEI POU EINAI ALVANOS, EINA KAI EVRAIOS TROMARA TOU. GIA TOUS MH GNWRIZONTES KAPLAN STA EVRAIKA SHMAINEI IEREAS, EX OU KAI CHAPLAIN STA AGGLIKA. KAPLAN KAPLANSKI KAI...KAPLANI EINAI KOINA EVRAIKA ONOMATA. FYSIKA O EN LOGW KYRIOS EINAI O EPAGELMATIAS METANASTHS "ANTIRATSISTHS" POU PROPAGANDIZEI APO TO DOLeio ENTYPO TA NEA, IDIOKTHSIA TOU...LAMBRAKH.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails