Saturday, July 4, 2009

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

Νίκος Δήμου στους New York Times:
"...Δεν υπήρχαν Έλληνες υπήρχαν «ρωμαίοι», που μιλούσαν... αλβανικά!"

Αντώνης Λιάκος στους New York Times: "...Αυτόν τον μύθο τον δημιούργησαν οι ανασκαφείς της Ακρόπολης κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, θέλοντας να σβήσουν τα οθωμανικά ίχνη και να καθαρίσουν τον χώρο, σαν την "χοάνη» του κλασικισμού. Το Ερεχθείο υπήρξε ένα χαρέμι και ο Παρθενώνας τζαμί. "Αλλά η ελληνική αρχαιολογία ήταν πάντοτε ένα είδος της φαντασίας..."

Είπε ακόμη στου NYT ο διδάκτωρ του ανθελληνισμού Νίκος Δήμου: "Στο λάθος ενός Γερμανού,βασίζεται η ελληνική υπερηφάνεια σε αυτό το θέμα. Ήταν ο Johann Winckelmann, τον 18ο αιώνα, γερμανός ιστορικός της τέχνης, του οποίου το όραμα ήταν μια αρχαία Ελλάδα "που εκατοικείτο από όμορφους, ψηλούς, ξανθούς και σοφούς ανθρώπους, που αντιπροσώπευαν την τελειότητα». Όπως το έθεσε ο κ. Δήμου, ήταν μία έννοια που επιβλήθηκε στην χώρα στην σύγχρονη ελληνική ταυτότητα».

"Συνηθίζαμε να μιλάμε αλβανικά και να λεγόμαστε Ρωμαίοι, αλλά στη συνέχεια ο Winckelmann. ο Goethe, ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Ντελακρουά, όλοι τους μας είπαν "Όχι, είστε Έλληνες, απευθείας απόγονοι του Πλάτωνα και Σωκράτη» με ότι αυτό σήμαινε. Εάν ένα μικρό, φτωχό έθνος έχει μια τέτοια επιβάρυνση στους ώμους του. τότε ποτέ δεν θα ανακάμψει...".

Ο "κορυφαίος Έλληνας ιστορικός" σύμφωνα με την εφημερίδα Λιάκος είπε ακόμη:

"Είναι πολύ «ελληνικό»(ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΔΥΣΚΟΛΟ-ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ) να απαντήσω στην ερώτηση. Σε ποιόν ανήκει η ιστορία; Αυτό είναι ένα μέρος της δικής μας εθνικιστικής επιχειρηματολογίας. Η Ακρόπολη είναι το εμπορικό μας σήμα...»!"

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη των καθηγητών του ανθελληνισμού στην ιστοσελίδα των "New York Times"...





Την είδηση πρωτοδιαβάσαμε στην εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" της 2/7/2009



11 comments:

Anonymous said...

Ντροπή ! Τιποτα άλλο....

Anonymous said...

ο πισωγλεντης πληρωνεται απο τους ελληνες φορολογουμενους ελεος πια

Anonymous said...

Έχω μια 'γενικότερη' αρνητική στάση για τον ΝΔήμου, αλλά ο ίδιος αναφέρει ότι λάθος κατάλαβε ο δημοσιογράφος και λάθος έγραψε (δείτε εδώ:
http://www.ndimou.gr/newsarticle_gr.asp?news_id=375).

Ας βλέπουμε σφαιρικά κι ας ερευνούμε σε βάθος. Ας είμαστε εμείς αντικειμενικοί, για να μην μας προσπατει κανείς κάτι. Και ο καθένας θα κριθεί...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Δηλαδή πρόκειται για ένα λάθος.Εντάξει.Αλλά είναι ένα λάθος που μας κάνει διεθνώς ρεζίλι,όλως τυχαίως απο τους "αναθεωρητές" της ελληνικής ιστορίας της "Ρεπούση Ανλίμιτεδ".Ας κάνει μύνηση στους New York Times και αν δικαιωθεί θα ζητήσουμε συγγνώμη για τη δημοσίευση.Ή τουλάχιστον ας δώσει μια συνέντευξη και να τα διαψεύσει όλα αυτά.Στην New York Times εννοείται.Ας μιλήσει λοιπόν για το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού και την συνέχεια της ελληνικής φυλής.Γιατί η συνέχεια εχει αποδειχθεί με έρευνες στο DNA των Ελλήνων.

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ! Ο ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, KAI ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ. Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣOΝΟ (33 ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ)ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΥ ΤΙΜΕS ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Απο που προκύπτει οτι είναι Αλβανοεβραίος και πως γνωρίζεις οτι και η γυναίκα του είναι Εβραία;
Μας στέλνουν κατα καιρούς και άλλοι αναγνώστες της ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ μυνήματα οτι γυναίκες πολλών πολιτικών προσώπων είναι Εβραίες.Για όλες τις χώρες της Γής.
Π.χ του κ. Κωνσταντόπουλου,Κόφι Ανάν,Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του και για άλλες χώρες Βουλγαρία κτλ...
Αν όλα αυτά είναι αληθινά τοτε υπάρχει ένα απίστευτο υποχθόνιο σχέδιο...
Οσοι έχετε στοιχεία για το θέμα στείλετέ τα με την πηγή για να τα ελέγξουμε και να μπορέσουμε να τα δημοσιεύσουμε.

Anonymous said...

NA ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ DONCAT, H ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ MEGA (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!) ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...ΕΙΧΕ ΚΑΙ BLOG ΚΑΠΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑ ΑΠΤΑΙΣΤΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007)ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒLOG ΤΟΥ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΣΧΟΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕYΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ), ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΘΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ BLOG TOY ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ "ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ".

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΔΕΣ ΕΔΩ.


http://doncat.blogspot.com/2007/07/blog-post_07.html


ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡEΞΗΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ!

http://www.ndimou.gr/newsarticle_gr.asp?news_id=375

Anonymous said...

οι αμερικανοθρεμενοι ανθελληνες...χαραχτηρηζοντε καθηγητες...και παραδηδουν μαθηματα ιστοριας....ντροπη!!!!

Anonymous said...

Ο Δήμου παλιά αρθρογραφούσε στο ΡΑΜ και θυμάμαι ότι είχε γράψει ότι το πατρικό του είναι στα Κιούρκα, περιοχή που αν δεν κάνω λάθος κατοικούσαν Αρβανίτες, κάποιοι εκ των οποίων είναι Αλβανικής συνείδησης και καταγωγής. Οι γονείς του διάβασα ότι ήταν και οι δύο μορφωμένοι.
Αυτό που εγώ πιθανολογώ λαμβάνοντας υπόψην και την αντίστοιχη συμπεριφορά μορφωμένου γνωστού μου που έχει βλάχικη καταγωγή με ρουμανικές πιθανές ρίζες είναι ότι κάποιοι ανθρώποι δεν μπορούνε να δεχτούν ότι κατακτήθηκαν από έναν ανώτερο πολιτισμό, αφού αναγκάστηκαν να μιλούν τη γλώσσα του, να τιμούν τους ήρωές του και να δεχτούν τις συνήθειές του και γι' αυτό βγάζουν τα κόμπλεξ και τις κακίες τους πιθανόν γιατί τους αντιμετώπισαν και υποτιμητικά κάποτε.
Ο Δήμου έγραψε το ειρωνικό λεξικό , που σαν κι αυτό μπορώ να βγάλω όσα θέλω, να πυροβολεί επί μονίμου βάσεως την Ελλάδα και ως εκ τούτου να έχει την πλειοψηφία απέναντί του. Ας τα γράφει αυτά γιά να τα διαβάζουν και να χαίρονται οι όμοιοί του, εμένα προσωπικά οι απόψεις του με αφήνουν αδιάφορο και απλώς επειδή αισθάνομαι τύψεις γιά την πολύ κακή Ελλάδα βάζω την γάτα μου να κλαίει.

Anonymous said...

Μας αρέσει δεν μας αρέσει στην Ελλάδα ζουν Έλληνες ζουν και ανθέλληνες.
Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες , Έλληνες και πρέπει να το καταλάβουμε.
Κουβαλάνε κάποιοι γονίδια Αλβανικά , Ρουμάνικα , Τούρκικα , Σλάβικα.
Αυτοί λοιπόν δεν πρόκειται να σκεφτούν ποτέ Ελληνικά.
Όταν εν έτη 2010 υπάρχουν ολόκληρα χωριά που μιλάνε Βλάχικα ή Αρβανίτικα ή Τσιγγάνικα κλπ για ποιά Ελλάδα μιλάμε ;
Υπάρχουν που δεν τους πολυνοιάζει άν αύριο η Ελλάδα θα είναι Βουλγάρικη .
Ας το καταλάβουμε αυτό !
by Kallistratos

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails